Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eergisteren super geholpen met onze keuze in de wandpanelen (top service!). Helaas brak er gisteren tijdens het klussen een paneel. Snel terug om nog een paneel te halen.. weer super geholpen en aange... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Buitengewone klantenservice. Monsteraanvraag was niet verwerkt waardoor ik in tijdsdruk kwam. Gevraagd of het mogelijk was om van beide types witte SPC plaat 2 volle platen te laten bezorgen zodat ik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn alleraardigst ontvangen, wat een ruim aanbod hebben ze hier! Eigenaar denkt met je mee en geeft goede adviezen. Bovendien bezorgen ze tegen redelijk tarief. Echt een top bedrijf met vrien... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De klantenservice (Sarah) heeft uitstekend met ons meegedacht. De SPC-samples werden direct verstuurd en kwamen snel bij ons aan, waardoor wij een weloverwogen keuze konden maken. Vervolgens hebben we... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Homewall is dé specialist in PVC-wandpanelen, ontworpen om de sfeer in elke ruimte te verbeteren. Onze PVC wandpanelen bieden een stijlvolle en praktische oplossing en zijn ideaal voor het bekleden van wanden in diverse ruimtes zoals badkamers, keukens, woonkamers en kantoren. Dankzij een ruim assortiment in matte en glanzende afwerkingen, diverse kleuren en texturen, is er altijd een paneel beschikbaar dat perfect aansluit bij elke gewenste stijl. Wat maakt PVC-wandpanelen zo praktisch? Ze zijn duurzaam, waterbestendig, brandwerend, Uv-bestendig, onderhoudsarm en eenvoudig te installeren. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel droge als vochtige ruimtes en kunnen ze zelfs worden gebruikt voor diverse toepassingen.

4,6

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

4,6

Alle Bewertungen

44 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top Shop

We werden goed te woord gestaan en ze hebben ons goed rondgeleid naar de mogelijke keuzes die ze hadden. Na bestelling hadden we veel producten over en hebben we deze netjes terug kunnen brengen GOEDE SERVICE.

27. November 2025

Showroom ervaring

We zijn langsgegaan in de showroom in Hengelo zonder afspraak, en werden hier direct geholpen.
Alle producten zijn daar aanwezig.
De mensen zijn vriendelijk en we konden onze aankoop direct meenemen.

19. November 2025

Fijne ervaring bij Homewall

Fijne ervaring bij Homewall. Goed bereikbaar en enthousiast team. Ik werd 30 minuten vooraf keurig gebeld dat de bezorgers er bijna waren en de leverdag was ook al eerder doorgegeven. Hierom hoefde ik niet de hele dag thuis te wachten. Alles netjes afgeleverd en goede kwaliteit!

14. November 2025

Heel enthousiast team

Heel enthousiast ontvangen bij HOMEWALL wij zochten de juiste kleur pvc of spc platen bij onze keuken. Deze gevonden bij HOMEWALL Hengelo. Er werd goed meegedacht met onze wensen.

De platen zijn snel en correct geleverd, we hadden de verkeerde profielen ontvangen maar dat werd gelijk de volgende dag omgeruild.

Het snijden van de panelen was wat lastiger, uiteindelijk hebben we ze gezaagd dat ging een stuk fijner,
preciezer en sneller.
Wij waren wel blij dat we voor profielen tussen de platen hebben gekozen daardoor sluiten ze mooi aan.

Een aanrader voor mooie strakke wanden.

8. August 2025

Super mooi spul

Via een ander bedrijf hier terecht gekomen super goed geholpen zeer vriendelijk en meedenkend, douche panelen gekocht op maat gezaagd en op tijd bezorgd volgens afspraak. Echt heel erg blij mee een aanrader fan Nagtzaan

24. Mai 2025

Top!

De bestelde akoestische wandpanelen op
tijd bezorgd.
Goede kwaliteit voor een leuke prijs.
Medewerkers denken met je mee en zijn
zeer voorkomend.
Voor mij reden om nog eens terug te komen.

Louis van Tulderstraat
Hengelo

13. Mai 2025

Goed product

Goed product, ruim assortiment. Makkelijk te verwerken. Snelle levering (bijbetaling voor Almelo). Goede instructies van de vriendelijke medewerkers. We hebben een oud sxhuirdeel verbouwd tot doucheruimte. Net deze PVC platen was het zo gepiept! We zijn erg tevreden over het eindresultaat!

12. Mai 2025

Topservice

Topservice, platen keurig aan huis geleverd door hen zelf. Keurig 30 minuten van te voren gebeld. En achteraf betalen geen enkel probleem. Deze heren weten wat klantgerichtheid betekent. En, nee ik heb geen aandelen in dit bedrijf en ken ze verder niet. Maar wil je goede wandpanelen voor een eerlijke prijs en snel geleverd hebben op het tijdstip dat u uitkomt, dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres.

Topservice

Oja, de website loopt soms vast in het batalingsproces/ bestelproces, maar bel ze dan gewoon even en dan lossen ze het keurig met je op.

4. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr