Dedikeret og troværdig – altid!
Dedikeret og troværdig hjælp og mange gode råd – altid! Har samarbejdet med Homann gennem mere end 30 år.
Perfekt og meget fyldestgørende sagsbehandling. Kan ikke gøres bedre
Mit forløb hos denne advokat har været så problematisk, at jeg ikke kan anbefale at benytte Bjørn Wittrup (H). Jeg oplevede gennem hele processen forhold, som jeg opfattede som manipulerende, herunder salærposter og tidsregistreringer, der efter min vurdering ikke stemte overens med det arbejde, jeg faktisk modtog. Det gav mig en klar følelse af, at timer blev opgjort på en måde, der ikke var gennemskuelig.
Derudover blev en jurastuderende Dina Friis Møller sat til at arbejde på min sag uden mit endelige samtykke, og jeg oplevede flere fejl i hendes håndtering. Dette forstærkede min utryghed og mistillid til sagsbehandlingen.
Kommunikationen var præget af manglende respekt og professionalisme. Dokumenter blev sendt uden min godkendelse, væsentlige aftaler blev ikke overholdt, og jeg oplevede en tilgang, som jeg personligt fandt grænseoverskridende og krænkende.
Det samlede forløb har været præget af fejl, manglende gennemsigtighed og en håndtering, der efterlod mig utryg og uden tillid til processen. Jeg har derfor indgivet en klage til Advokatnævnet.
Jeg deler min oplevelse her, så andre kan træffe et informeret valg, før de vælger juridisk bistand.
I over 2 år har Nicolai P. Funder stået ved vores side i en sag omhandlende vores (hus)grund. Sagen var kompleks, der var mange parter involveret, og byggeteknisk svær at løse (som kun øgede kompleksiteten). For os, som privatpersoner, var det et lyspunkt, at have Nicolai med på sidelinien, som altid var til at få fat på, besvarede alle henvendelser, sågar også i de sene aftentimer og i weekender (hvis situationen krævede det). Vi oplevede, at Nicolai gav mere til os, end hvad vi forventede af et advokat / privatperson samarbejde. Ligeledes var Nicolai fantastisk til at omformulere jura til daglig tale, så vi kunne forstå mening og sammenhæng. For os, var Nicolai vores tætte og engagerede sparringspartner gennem et meget hårdt forløb, men pga hans arbejde og nærvær, så var forløbet til at håndtere - indtil den dag, hvor vi vandt sagen.
De største anbefalinger herfra.
Vi har fået uvurderlig rådgivning af advokat Nicolai P. Funder i flere sager om bl.a. Planret og naboretlig tålegrænse. Nicolai P. Funder har hjulpet os i sager som havde kæmpe betydning for os. Nicolai P. Funder har været lydhør og udvist stor handlekraft som har medvirket til, en bedring af vores livskvalitet.
Stay away of this firm. I was seeking some tax advice as an expat in Denmark and Marianne Sigetty charged me almost 5.000 kr. to give me super obvious information that I could find with a 5-minute web search. All the money wasted in getting answers such as "hire an accountant" an "you can report your taxes in the Skat official webpage". It was a total scam and when I denounced it to the consumer office they said they can't do anything because lawyers are protected by their private Advokatnævnet.
Never use this company , very unprofessional
Det værste advokat firma nogensinde! Har søgt en erstatning for flere år siden og advokaten niels anker vender aldrig tilbage på hverken opkale mails eller andet til trods for at jeg hae ringet derind hver dag i 1 år og rykket for at han skulle kontakte mig de lover han vender tilbage men manden er ikke til at få fat i
Jeg kan kun give minus i stjerner, desværre.
Manden har meget høje tanker om sig selv, og mener ikke at nogle advokater kunne stoppe det cirkus i retten.
Det ved jeg der er og jeg ved at min nu pensioneret advokat har stoppet “legen” flere gange uden problemer. Advokaten ville ingen gang, gå bare lidt ind i min sag og han lader modparten sidde og svine mig til og komme med nye falske forklaringer, uden at gribe ind i retten. jeg skulle bare sidde og tage i mod og måtte ikke forsvare mig selv.
Alt i alt forfærdelig, doven og pengegrisk individ.
Skal lige siges at dommen blev som forventede, men ikke pga advokaten.
Jeg kan kun tilslutte mig alle de dårlige oplevelser. Griskhed, grådighed og konfliktoptrapperi er alt hvad de er dygtige til. Men det er måske i virkeligheden også det nogen ønsker sig i en advokat? Empati er der intet af.
Utrolig ærgerlig oplevelse i en ellers fin andelsforening. Homann er administrator i forening AB Thor på Nørrebro. Homann viser gentagende gange at de ikke er i stand til at kommunikere og efterlader desværre nu tidligere andelshaver med en ringe følelse og et ønske om aldrig at lave forretning privat med dem igen.
Et tip og et let sted at starte vil være at sende teamet på en træningscamp omkring 2021-værdig email kommunikation.
Hold jer langt væk. Kan absolut ikke anbefales. Ikke engang en enkelt stjerne værdig.
Super godt. Exceptionel hurtig ekspedition. Kan kun anbefales.
Indgik et forlig med Homann Advokater. De "glemte" bare at leve op til deres forpligtelser og har nu måtte rykke dem flere gange. Nu må vi se hvornår der sker noget eller om der sker noget. Det kan jo være vi alligevel må gå den retslige vej.
Højest utroværdige og upålidelige!
Det pæneste, jeg kan sige om mine oplevelser med advokatfirmaet Homann, er at de ikke skuffer stereotyper fordomme om advokater som griske, grådige, kyniske plattenslagere.
Sjusk, ligegyldighed og nedladenhed grænsende til arrogance er mine umiddelbare indtryk. Sølle!
Vil anbefale alle, at holde sig langt væk!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.