Bestilte en robot plæneklipper mandag og modtog den allerede tirsdag , utrolig hurtig ekspedition , ( fra Kbh til Horsens) Snakkede med Mads , indehaveren både før , under og efter handlen , og fi... Mehr ansehen
ville købe en benzinslange til græsslåmaskine,kostede 500kr og betaling for oprettelse af kundenavn.gik i silvan og fik fremragende betjening.efter 4 dage lå der e n brevpakke fra dhl,frabelgien med s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skrev mail om morgenen. KBHMS svarede mailen inden for få minutter. Bestilling klar til afhentning. Jeg hentede motorsav. Det fungerede super. Nu fælder jeg træeer. Faktura sendt med det samme. Ingen... Mehr ansehen
Blev mødt af en sælger, der gav sig tid og gik ærligt efter at finde det bedste produkt til mit behov.
Har brugt firmaet i flere år
Har brugt firmaet i flere år, altid top service. Hver gang der er problemer med mine robot Klippere, bliver de løst. Hurtigt og effektivt.
Mine bedste anbefalinger
KAN ANBEFALE
Altid serviceminded, søde og gode mennesker. Alt fungerer perfekt.
Super engageret og top professionelle…
Super engageret og top professionelle folk! tager sig god tid til at fortælle om deres produkter samt måden du håndtere de forskellige maskiner på!
har handelt der en del, og det eneste sted jeg kan se mig handle i fremtiden! her går du ikke galt i byen!
10 sjerner!
Reparation af gammel robotklipper
Vores 10 år gamle robotplæneklipper kunne ikke finde kablet, dagen før vi skulle på ferie. Havde selv forsøgt at finde fejlen, men forgæves. Ringede til Mads og der blev hurtigt sendt en dygtig mekaniker ud. Han forsøgte at afhjælpe, men anbefalede så, at han trak et nyt kabel rundt om plænen. Sagt som gjort. Nu fungerer den og regningen var meget rimelig. Tak og min bedste anbefaling videregives hermed.
Bestilte en robot plæneklipper mandag…
Snakkede med Mads , indehaveren både før , under og efter handlen , og fik en meget professionel og kompetent vejledning .
Sender 5 store stjerner med pil op til Mads og co
Magen til dårlig service
Magen til dårlig service, har jeg aldrig oplevet, en bagatel af fejl på en robot græsklipper, 2 mdr. om at finde fejlen, som bare var strøm kablet, måtte købe et nyt, de ville ikke måle det gamle, som jeg havde med.
Så alt i alt en super dårlig oplevelse.
Havde motorbør til rep.
Havde motorbør til rep.
Den kunne ikke trække ordentligt…
De mente det var en ventil den var gal med og skiftede den, og klarmeldte herefter til afhentning. Problemet var stadig det samme, da jeg skulle hente maskinen😡Så mente de det var karburatoren, den fik de skiftet og klarmeldte den til afhentning. Jeg spurgte om de havde testen den ordentligt, det havde de skam.
Jeg kørte atter ud og hentede den, igen-igen var der ingen ændring 🤬udover de havde faktureret mig for små 11000kr og jeg har stadig en motorbør der ikke kan trække…
Her måtte JEG trække stikket og tage den hjem igen. Så kan den da bruges til visne blade.
Mage til inkompetente mennesker skal man lede længe efter.
Med det svar I skriver, bekræfter bare I vitterlig er inkompetente og nu også løgnere…

Antwort von Holmens
Bestilte fredag og havde varen mandag…
Bestilte fredag og havde varen mandag formiddag.
Rigtig hurtig god service og behandling
dårlig installation - dårlig vejledning
Jeg har desværre ikke haft gode oplevelser med kbhms ifm min robotplæneklipper.
Den dårlige oplevelse går på at det afgrænsningskabel som blev installeret af kbhms er af så dårlig kvalitet at det konstant går i stykker og deraf virker robotten ikke. Vi bor på en landejendom og har deraf en del gnavere.
Mads fra kbhms tilbyder at sende en teknikker ud til 1300 kr/t ekskl moms til udbedring. MEN med 12-15 brud på kabel på under 2 år, så siger det sig selv at det ikke er en bæredygtig vej at gå(ca 18000kr). Jeg har derfor investeret i en kabelbrudssøger(1800 kr) og lært mig selv at samle kabel igen.
Jeg ringende til Mads i denne uge og sagde at nu var jeg ved at være træt af det her cirkus. Hertil sagde han at med så mange brud så var det nok et helt andet kabel som skulle til...
ØHH det kunne være fint hvis i havde sagt det fra start.. det er jo åbenlyst for en hver at vi bor i en alm paracelhushave....
Den erfaring og vejledning havde jeg faktisk forventet at få ifm køb..
Det er desværre for sent og nu skal jeg så vælge imellem at forsætte cirkusset med 6-8 brud om året eller en ny installation som ifl Mads løber op i omkring 10.000 kr:-((
Jeg er IKKE kabelekspert med det kabel som er installeret hos mig er fra nederste hylde og jeg vil klart anbefale evt andre købere til at købe kabel og installation et andet sted.
-uffe

Jeg blev betjent af Mads
Jeg blev betjent af Mads, og jeg fik en professionel og høflig betjening da jeg købte en stangmotorsav billigere end nogen af konkurrenterne kunne levere den til.
Mvh Karsten B Jansen
Arrogant medarbejder ( Mads) ,så en…
Arrogant medarbejder ( Mads) ,så en Stihl plæneklipper på nettet nedsat til 4975,- klarer 500 m2 uden problemer og det højeffektive batteri pssser til andre Stihl maskiner. Billede af batteri og lader på hjemmesiden, kommer ned for at købe maskinen, får så at vide at der ikke medfølger batteri og lader !!!!
Reklamerer så efterfølgende pr tlf , og får så at vide” nå det billede må vi så få fjernet” og jeg behøvedes jo ikke at købe maskinen hos dem ????
Find et andet sted at handle !!!
Bestilte en Stihl Højttryksrenser…
Bestilte en Stihl Højttryksrenser mandag nat, onsdag morgen kom den med Danske Fragtmænd.
Det var endda på trods af at jeg havde bestilt den til at komme til den lokale GLS pakkeshop.
Det er ikke sidste gang jeg handler der 🤩🤩👍🏻
Bestilte en motorsav søndag aften.
Da de kom på arbejde mandag morgen fik jeg bekræftelsen ½ timer efter at den nu var afsendt.
Hørte ikke noget fra GLS om at de havde modtaget den.
Men tirsdag formiddag kom der så en sms fra GLS at pakken kunne hentes.
Det kan vist ikke gøres meget bedre.
Fin service!
Ringede til KM i går angående kabelbrud til min robot klipper. I dag kl.0900 står montøren ved hoved døren, 30 min senere er fejlen rettet.
Perfekt service og stadig tid til en lille snak om hvad der bør fortages hvis problemet opstår igen.
Pris: Kvalitet/god service koster.!
God service og konkurrencedygtige priser
Jeg købte en robotplæneklipper hos KBHMS for lidt under to år siden og oplevede i den forbindelse konkurrencedygtige priser, hurtig respons og generelt en professionel service- og kundeorienteret tilgang. Oplevelsen var den samme, da der nu viste sig en mindre fejl på afgrænsningskablet, som KBHMS har udbedret hurtigt og uden beregning. Det kalder jeg god service!
Fantastisk arbejde
Fantastisk arbejde, hurtig og en rar maler. Mohammad arbejdede effektivt og var meget Hjælpsom. Vi skulle også bruge eb gulvslipper som han skaffede lynhurtigt.
Kan varmt arbefale dette firma.

Antwort von Holmens
Fejllevering, mangel på information og knap to måneder før ordreafslutning
Generel mangel på at oplyse kunden hvad ordrestatus er og en kundeservice der kunne være mere skarp.
Fra ordrebestilling gik der en uges stilhed indtil at jeg sender første besked, og får herefter varen dagen efter.
Uheldigvis er der sendt en model anderledes end den reklamerede på hjemmesiden, og får at vide det er en fejl fra deres side. Bliver tilbudt at få sendt et ombygningssæt og sende de forkerte dele retur hvilket er fint. Skriver efter to uger for at spørge hvor varen bliver af, den er i restordre men får en dato for hvornår den senest bliver leveret. Skriver igen en del dage efter at den skulle have været leveret, hvor den så kommer et par dage efter. På leveringsdagen af ombygningssættet skulle de forkerte dele sendes retur til fragtmand, men dette var ikke aftalt med firmaet og disse dele var derfor ikke klar til at blive sendt retur. Har sidenhen fået tilsendt en returlabel på mail hvilket er super, og ordren kan snart lukkes.
Som en slutbemærkning blev der på intet tidspunkt hverken undskyldt eller beklaget for fejlleverancen eller de knap to måneders leveringstid.
Ikke en god oplevelse og der blev ikke opbygget tillid til at lægge en ny ordre her i fremtiden.

Antwort von Holmens
Jeg havde købt en af deres…
Jeg havde købt en af deres overskudsmaskiner , på retrade . Da jeg hentede den ville el starten ikke , og Kbh's maskinservices mand fortalte at den manglede strøm..... Ting på Retrade købes som beskrevet , og i beskrivelsen fremgik det at den startede og kørte ( det viste sig at starteren var fuldstændigt afbrændt ). Nu mener jeg at jeg er blevet fyldt med løgn , i to lag , og vil advare mod man tager udsagn fra kbh maskinservice , for andet end varm luft . Det er sjældent at et firma*s moral , ikke er gennemgående
Nu har jeg læst svaret , jeg vil sige det samme , som til Retrade , mit formål er og bliver , at minde de involverede om almindelig pli , af og til tror folk at de kan gå på vandet , men det var kun Jesus . Ud fra dit svar ser det ikke ud til at du har forstået det , så jeg skærer det lige i pap . Undskyld vi har dummet os , og vi vil gøre vores bedste for at det ikke sker igen - det er hvad du skal svare , hvis det mod forventning sker igen - kurset og rådet er gratis

Antwort von Holmens
Mange tak for super god og hurtig…
Mange tak for super god og hurtig service.
Jeres super gode serviceminded montør har været her og installeret kabler, hus til robotplæneklipperen mv. Dermed er alt i orden og jeg sidder og nyder en kop kaffe en ser min græsplæne blive klippet :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.