Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde en aftale med Hofor mandag den 9/3 om nedtagning af gasmåler, pga. køb af nyt induktionskomfur til levering og montering tirsdag den 10/3. Datoerne for hhv. Hofor opgave og levering og monte... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for hurtig og god service : Jeg bor i indre København og har været plaget af støj fra manglende underføringer på dæksler i vejen. Jeg kontaktede telefonisk Hofor og fik fat i en flink man... Mehr ansehen

1. Wohnungswirtschaftsunternehmen
  2. Gasversorgungsunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

HOFOR står for Hovedstadsområdets Forsyningsselskab. Vi forsyner byer med vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas og fjernkøling og opfører vindmøller. Vi står for både vandforsyningen og for at lede spilde- og regnvand væk i otte kommuner: Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, København, Rødovre og Vallensbæk. Udover vand forsyner vi København med fjernvarme, bygas og fjernkøling – og er i gang med flere vindmølleprojekter både i og uden for København. Vi ejer også Amagerværket, som producerer el og fjernvarme.

1,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Dårlig kundeservice

Datoerne for hhv. Hofor opgave og levering og montering af nyt induktionskomfur, var nøje tilrettelagt ud fra min udenlandsrejse fra mandag 16-23/3.
Hofor aflyste aftalen mandag den 9/3 kl 12.00, hvilket betød at levering og montering af mit nye induktionskomfur, måtte udskydes til tirsdag den 17/3.
Som følge af Hofor rod i ordrekalenderen, måtte jeg aflyse en uges ferie 16-23/3,

9. März 2026

Kære Anita
Tak for din henvendelse.

Vi beklager de gener, som aflysningen af den aftalte nedtagning af gasmåleren den 9. marts har medført for dig.
Aflysningen skyldtes desværre sygdom blandt flere medarbejdere og en ekstraordinær, uforudset situation.

Vi forsøgte samme morgen at kontakte dig telefonisk kl. 07:41 og sendte efterfølgende kl. 07:44 en mail med
information om, at aftalen desværre måtte aflyses.

Vi beklager den ulejlighed, dette har medført, og har fuld forståelse for, at det har påvirket dine planer.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

No heat

it is 27 february and i live in peter sabroes gade . The moment the temperature outside hits 5-6 degrees you are cuting out the heating to a point where in my house it gets to 17-18 degrees . the heaters right now i measured them they are at 31 degrees celsius , we pay varme conto 1500 dkk every month so 18 thousand a year and even so we pay soem more recalculation every year . we have to use electrict heater 2 kvh to heat our house when hofor is making economy to give its ceos bonuses . is this normal ? we live in a 52 square meter apartment and if i make the calculation overall what we use on heating is around 26-28 thousand a year its almost as much as my whole rent (electric heater) . at this point i think i would be cheaper to heat my house in the winter with wood pellets of straight out wood .

27. Februar 2026

Dear Stefan,
Thank you for contacting us.
District heating is supplied to the entire property under the same operating conditions, and we do not regulate the temperature individually for each apartment. If the radiator temperature feels too low, or if it is not possible to heat the apartment to a normal level, this is typically due to conditions within the property’s own heating system — for example radiator valves, circulation, or internal control settings.
Under normal circumstances, it should not be necessary to use supplementary electric heating if the system in the property is functioning correctly. We therefore recommend that you contact the caretaker or property administrator, who can have the heating system inspected and ensure that it is correctly set up and maintained.
If it later becomes necessary for us to cooperate with the property regarding the district heating supply, the caretaker or administrator is welcome to contact us.
Kind regards,
Customer Service

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hofor planlægger 15 timers nedlukning…

Hofor planlægger 15 timers nedlukning af fjernvarmen midt om vinteren. Det er 2. Gang i år, der er nedlukning. Det må siges at være kold og fjern fjernvarme hos drift-ledelsen. Telefonisk blev jeg affærdiget med at solen skinner 23 februar ! Mig bekendt skinner solen ikke kl 23 om aftenen.

17. Februar 2026

Kære S.R

Vi har planlagt en aflukning i området omkring Byhøjen 34 i Vanløse den 23. februar kl. 08.00–23.00.

Vi er fuldt ud klar over, at det er koldt udenfor, og at der er tale om en lang aflukning.

Baggrunden for aflukningen er en utæt aftapningshane. For at sikre en stabil og driftssikker fjernvarmeforsyning er det nødvendigt, at denne bliver udskiftet hurtigst muligt. Udskiftningen vil mindske risikoen for fremtidige driftsforstyrrelser og bidrage til en mere stabil forsyning i området fremover.

Vi følger løbende vejrudsigterne, og hvis prognoserne ændrer sig væsentligt, forbeholder vi os retten til at aflyse aflukningen på dagen.

Vi beklager, at du ikke har modtaget en fyldestgørende forklaring på årsagen til aflukningen.

Det er korrekt, at der tidligere i år har været en aflukning i samme område. Den 22. januar gennemførte vi en aflukning i forbindelse med tilslutning af nye ledninger på Bogholder Allé.

Under denne aflukning opstod der desværre problemer med den nu konstaterede defekte aftapningshane, hvilket medførte, at arbejdet tog væsentligt længere tid end forventet.

Kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I forsyner Hovedstaden med…

I forsyner Hovedstaden med fjernvarme-skriver I: ja nu i 2026 er varmen fraværende eller meget ringe…
Lavere fremløbstemperatur styret af kunstig intelligens…
Det går ikke godt i Ørestad syd…. Vi fryser og må købe egne varmeovne….
Men skal stadig betale for manglende forsyning….

4. Februar 2026

Kære Birte
Vi forbereder i disse dage vores fjernvarmenet i Ørestad (og dele af Islands Brygge og Vesterbro) til fremtidens fjernvarme, hvor fremløbstemperaturen ikke bliver hævet helt så meget, som den plejer i løbet af vinteren. Dette er et led i den grønne omstilling, hvor vi øger mulighederne for vedvarende energi og brug af varmepumper og samtidig sikrer en mere effektiv varmeforsyning. Vi har informeret jeres administrations-/driftsorganisation om dette i uge 48, 2025.

Vi har valgt at starte i områder, hvor bygningerne er forholdsvis nye og opført efter de standarder, der gør dem klar til netop denne type varmeforsyning. Da jeres ejendom er fra 2009, forventer vi ikke, at ændringerne vil påvirke varmen hos jer mærkbart. Formålet er primært at følge, hvordan vores net reagerer, når temperaturen justeres.

Der var dog et udfald i fjernvarmeforsyningen i Ørestad i går den 4. februar 2026 mellem ca. kl. 16 og 19 på grund af et nedbrud på H.C. Ørstedsværket. Det kan være forklaringen på den manglende varme, du oplevede.
Hvis du også har mærket problemer på andre tidspunkter, er du meget velkommen til at skrive til vores energirådgivere på spareraad@hofor.dk. De sidder klar til at hjælpe dig med at få det bedste ud af jeres varmesystem.

Kim. Kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er virkelig utilfreds!

Jeg er virkelig utilfreds med, at I ingen info giver omkring at I skal flytte et fjernvarmerør, hvor mange adresser i Valby er berørt. Jeg finder så selv ud af, at I på den baggrund lukker for varmen mellem 8-16. Da kl. er 15:00, skriver I nu pludselig på jeres hjemmeside at arbejdet først slutter kl. 22:00 i stedet for. Så det er altså 14 timer uden varme her i december uden former for information herom. Det er bare ikke godt nok, Hofor! Det kan I godt gøre bedre til en anden gang.

2. Dezember 2025

Antwort von HOFOR A/S

Kære SG. Tak for din anmeldelse. Vi havde en planlagt aflukning af fjernvarmen i Valby 2. december 2025 kl. 8-16, og sendte SMS og mail om det, 25. november 2025, til dem der er tilmeldt vores SMS-varsler. Vi var nødt til at forlænge aflukningen til kl. 22, da arbejdet tog længere tid end planlagt og sendte besked om det kl. 14.50. Du har mulighed for at tilmelde dig varsler pr. SMS og mail, på vores hjemmeside, hofor.dk, så du fremover får besked automatisk, når den slags sker. Med venlig hilsen Kim, Kundeservice

Afføring alle steder

Kl 9.30 kan jeg se på overvågning at der kommer en mand ig banker på. Jeg kan selvfølgelig ikke åbne da jeg ikke er hjemme. Da jeg så kommer hjem fra arbejde er mit toilet og gang fuldt med afføring og toilet papir. Min nabo var ude og spørger om der var noget vi skulle være opmærksom på, der får han et nej og at der ikke ville ske noget. Fordi dette er ikke første gang vi har oplevet dette, det er sket flere gange det her! Jeg har afføring og toilet Papir i loftet, vægge, skabe og på alt derude, enda også i gangen. Jeg ringer ind og får at vide jeg skal sende en klage. Det lød som om ham jeg snakkede i telefon med hos jer sagde at det blev meldt i går den 16. Hvorfor kan i ikke sende noget ud på e boks, mail eller ringe. Det er simpelthen hen for dårligt.

17. Oktober 2025

Antwort von HOFOR A/S

Kære Benjamin. Jeg er ked af at høre om din oplevelse, og jeg kan se, at du som aftalt i fredags, har sendt en klage til os. Klagen er sendt til den relevante afdeling, og de kontakter dig hurtigst muligt. Med venlig hilsen Kim, Kundeservice.

Super udrykning!

For et par dage siden sprang et rør ude foran min bygning og vandet blev lukket akut. Hofor ankom hurtigt, og arbejdede på højtryk til om aftenen for at fixe det. Kæmpe tak til jer, Hofor!

14. Oktober 2025

Kære Louise
Tusinde tak for de pæne ord.
Dejligt, at du har givet dig tid til, at give denne tilbagemelding.
Jeg sørger for, at give de rosende ord videre.
Mvh

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They don’t even care about their…

They don’t even care about their neighbors, with that bright logo keeping us from sleeping at night.

1. September 2025

Antwort von HOFOR A/S

Thank you very much for reaching out and bringing this issue to our attention.
We truly value our neighbors and the good relationship we share, and we are sorry to hear that the logo’s lighting is disturbing your sleep at night.
We take your concern seriously and want you to know that, to be responsive, HOFOR has changed the lighting schedule for our sign so that it now switches off one hour earlier every evening.
The new operating hours are from 7 pm to 10 pm all week.
Your feedback means a lot to us, and we hope that this adjustment will help everyone enjoy a restful night.
We look forward to continuing our positive neighborly relationship and hope this solution is satisfactory for you.

Stor ros til Sultan!!

Stor ros til Sultan!!

Simpelthen så dygtig, og giver fantastisk service. Give hende en high-five fra mig af ;)

4. Juni 2025

Tusinde tak for de pæne ord.
Dejligt, at du har givet dig tid til, at give denne tilbagemelding.
Din ros vil blive givet videre til Sultan.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Påsss på den Snyder firma.mafia firma

Påsss på den Snyder firma.mafia firma. Sende bare regning uden at bruge den.
Et selskab der tror de har eneret på det danske marked. Dårlig kundeservice og informere ikke om prisstigninger. Tager ikke hensyn til kunder der bor alene og ikke bruger så meget gas. Sender regninger ud uden at informere om at der er kommet prisstigninger i det halvårlige abonnement, og pålægger uden meddelse den prisstigning på næste regning. Har kun to forskellige abonnementer hvor det ene er dyre end det andet ift når man ikke bruger så meget gas. Ingen service for at holde på kunderne. Totalt ligeglade. Tænker kun på regler og penge. Og så en lille trussel om at betaler man ikke til tiden kommer der renter og gebyr på. Dårlig moral i det selskab!
Dato

9. April 2025

Antwort von HOFOR A/S

Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg har forsøgt at finde frem til dig i vores kundesystem, men ud fra de oplysninger der er tilgængelig på din profil, har jeg ikke kunnet finde dig. Jeg håber derfor at du vil skrive til Kundeservice@hofor.dk eller ringe til Kundeservice på 3395 2301, så vi kan forsøge at hjælpe dig, den vej rundt. Du må meget gerne henvise til denne besked.

Syg i hovedet chauffør

Vi har hertil morgen oplevet, at ens af jeres medarbejdere er skide ligeglad med andre i trafikken, med ham selv og sin virksomheds omdømme.
Vi kører på en sammenfletning og er lige ved at flette ind, hvor vedkommende i Hofor-bilen kommer bragende og kører direkte ind i os. Vi kører begge ind i nødsporet, og til at starte med vil han ikke engang komme ud af bilen. Vi fortæller at vi har alt på video, svarer han ikke engang. Min kæreste siger “du ligeglad fordi dit firma betaler det hele” hvortil han vælger at sige “ja lige præcis” og derefter vælger han at køre væk fra stedet. Helt uden oplysninger på ham eller os. Vi har heldigvis som skrevet, alt på video og nummerpladen skrevet ned.
Der skete heldigvis intet med hverken min kæreste eller jeg, men bilen ser ikke for godt ud.
Synes meget I som virksomhed skal tage til overvejelse om dette er typen, der skal arbejde for jer.
Alt bliver meldt til både forsikring og politi.

3. April 2025

Hej Victoria
Tak for din henvendelse. Vi tager selvfølgelig din henvendelse meget seriøst og er allerede i dialog med jer telefonisk via vores klageteam.

Hofor fortjener 10 stjerner

Hofor fortjener 10 stjerner
I går modtog jeg et brev fra Hofor, hvor de informerede mig om, at de ville komme og udskifte vand- og varmemåleren, og at vandforsyningen til huset skulle lukkes udefra.

Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, men jeg kunne ikke finde stedet uden for huset, hvor jeg kunne lukke for vandet. Jeg sendte en e-mail til Hofor og bad om hjælp. Præcis 16 timer senere svarede de på min e-mail, men desværre kunne jeg stadig ikke finde stedet på grund af mange ændringer, herunder installation af et underjordisk kabel uden for huset. Jeg var helt overvældet af frygt.

Jeg ringede til Hofor og talte med en person ved navn Kristian. Fra hjertet kan jeg sige, at hans hjælp virkelig beroligede mig. Han lovede, at de ville komme og yde den nødvendige hjælp – og det mest imponerende var, at de ikke engang ville tage betaling for det.

Hofor fortjener ikke bare 5 stjerner, men 10 stjerner for sådan en fantastisk service!

Tak, Hofor!
Mvh Jafar

20. März 2025

Kære Jafar.
Tusinde tak for de pæne ord.
Dejligt at du fik den hjælp du efterspurgte
Jeg giver de rosende ord videre til Kristian.

Så skidt

Så skidt. Får et gebyr på 375 fordi jeg ikke har afmeldt. Har aldrig fået noget at vide om dette

11. März 2025

Hej Mads,
Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din fraflytning. Vi opkræver et gebyr på 375 kr., hvis man ikke afmelder sig inden for 4 uger efter fraflytning. Dette gebyr dækker over ekstra administrative omkostninger. Du er meget velkommen til at kontakte vores Kundeservice hvis du har yderligere spørgsmål.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

klamt selvskab der ligeglad med nogen form af hygiejne

inden for 1 måned er vandet blevet lukket 3 gange, i dag er det så åbenbart nogle tilfældige og heldige få der har fået besked om lukningen af vandet som skulle være kommet tilbage kl 6 men åbenbart rykket til kl 9... som heller ikke blev overholdt, jeg fik ingen informationer om dette og opholder mig nu i et lejlighed der stinker på grund af Hofor's syge svindel hvad angår at tage kontakt til beboere, da jeg ringer ind bliver jeg kompenseret med ''jamen nu er du registreret og kan modtage oplysninger'' spoiler, jeg har boet det sted jeg bor i snart 2 år og sjovt nok ud af det blå er der ''problemer'' som ikke eksisterede før, de nægter at tage ansvar på nogen måde, Hofor er syge og direkte klamme når de skider på basal hygiejne på den måde.

5. März 2025

Hej Sam

Tak for din henvendelse, og vi vil gerne starte med at undskylde for de problemer, du har oplevet i forbindelse med den seneste vandafbrydelse.

Det er sket en fejl i forbindelse med varslingen af den nævnte lukning, og vi kan se, at der har været en del husstande – blandt de omkring 3600 berørte – som ikke har modtaget varsling som forventet.

Dette er en fejl, og vi arbejder på at finde årsagen til, at varslerne ikke er blevet sendt korrekt til alle berørte kunder.
Vi tager dette meget alvorligt og gør alt, hvad vi kan for at sikre, at denne situation ikke opstår igen i fremtiden.

Vi forstår, hvor frustrerende det er at stå uden vand uden at få den nødvendige information i tide, men dit sprogbrug er at gå langt over stregen.

Uanset om der er tale om fejl eller misforståelser, mener jeg at man skal tale ordentligt til hinanden. Vi gør hver dag vores bedste for at yde en god service og stabil forsyning, og fortjener ikke at blive overfuset på den måde.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Zero trust

Utroligt at sådan et selskab kan drive sådan et vigtigt del af hverdagslivet og være så ringe til at gøre det.

Lær jeres system at kende og brug det. Når i siger i sender advarsler ud om arbejde på vandrør, så send dem i tide og *send dem*. Det nytter ikke noget at glemme det.

5. März 2025

Hej Oliver

Vi forstår, hvor frustrerende det er at stå uden vand uden at få den nødvendige information i tide.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I forbindelse med nedtagning af en…

I forbindelse med nedtagning af en gasmåler, havde vi brugt en lokal VVS'er. Regningen kom dog fra et andet selskab, der skulle vise sig at den lokale VVS'er arbejde for. Da vi efterfølgende fik en regning fra HOFOR opdagede vi, at gasmåleren ikke var blevet afleveret, hvorfor vi stadigvæk stod som aftager og abonnement af gas. Da vi ikke kunne komme i kontakt med vores vvs'er - fandt vi i fælleskab med HOFOR ud af igennem CVR, at VVS'eren ikke var autoriseret. I samtalen med HOFOR, fortalte medarbejderen på den tekniske afdeling, at man ville sende regningen til VVS'eren, og at vi derfor ikke skulle foretage os mere. Efterfølgende bliver vi dog opkrævet et afslutningsgebyr, en regning for bortkommen gasmåler, samt gas i perioden fra 20.5.2024 frem til 14.2.2025. I den efterfølgende samtale, siger den pågældende medarbejder, at hun nok heller ikke have tænkt på at gå ind i CVR og dobbelttjekke om VVS'eren rent faktisk var autoriseret.

Vi føler, at hele processen fra HOFORS side har været blottet af menneskeligt skøn.

Her er et område, der helt sikkert bliver automatiseret af AI på et tidspunkt ude i en ikke så fjern fremtid.

Sagsnummer:
B-45739

14. Februar 2025

Kære Kasper

HOFOR beklager, at sagen ikke er blevet behandlet som forventet. Vi forstår, at der har været misforståelser i kommunikationen mellem HOFOR og dig som kunde, i forbindelse med nedtagningen af gasmåleren og den efterfølgende fakturering.
Det er almindelig praksis, at der udarbejdes en slutregning, når kundeforholdet afsluttes. En slutafregning kan først udarbejdes, når gasmåleren er indleveret ved HOFOR. Angående det uautoriserede arbejde følger HOFOR Bygas op på sagen gennem dialog med Sikkerhedsstyrelsen.
Vi tager din feedback alvorligt og vil straks undersøge sagen nærmere for at forhindre lignende fejl i fremtiden.

Endnu en gang beklager vi ulejligheden

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Min kloak var stoppet

Min kloak var stoppet. Hofor kom inden for en time og sugede. Jeg var advaret mod at.dkulle betale hvis min rottesikring sad i udløbet fra skelbrønd. Det gjorde den med Hofor lod nåde gå for ret. Tak, Hofor

16. Januar 2025

Hej Klaus

Tak for din pæne anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Kundeservice

Komplet uacceptabelt

Uden nogen former for varsel, bliver vandet i området lukket, og på nettet kan vi læse, at det først er tilbage klokken 23! Morgenen efter er der stadig ikke åbnet op for vandet. Da jeg ringede til vagttelefonen sagde de, at der ville blive åbnet op igen kl.6. Nu er klokken 6.40. Jeg har stadig intet vand og jeg kan kigge ned på vejen og se at der heller ikke er nogen på arbejde for at fikse det ved rørarbejdet.

På hjemmesiden prøver de at undskylde sig med at det er en akut lækage, men os, der bor i området, har jo godt set, at det er uger siden, de satte de første vejforberedelser op.

Komplet uacceptabelt opførsel

25. November 2024

Kære Oliver Marc

Jeg går ud fra, at din anmeldelse vedrører vores aflukning af vand i området omkring Spurvehøjvej, Hvidovre.

På grund af et akut opstået problem, i forbindelse med reparation af vandrør omkring Spurvehøjvej, var vi nødsaget til at lukke for vandet i går kl. 15:00.

Vi håbede på, at vi kunne åbne for vandet igen kl. 23:00, med måtte desværre udskyde det til kl. 06:00. Mine kolleger åbnede for vandet kl. 04:30 i nat.

Efter kl. 06.00 hvor vi bliver gjort opmærksom på manglende vand sender vi en medarbejder ud og lokaliser en fejl i forbindelse med lukningen.

Vi får udbedret fejlen og genopretter forsyningen kl. 09.45.

Jeg beklager naturligvis de gener, I har haft, men vi lukker ikke for vandet, medmindre det er nødvendigt for at kunne udbedre lækager bl.a.

På vores hjemmeside, hofor.dk, kan du tilmelde til SMS service, så du får besked om fremtidige lukninger.

Giver ingen information om

Giver ingen information om, at der vil blive lukket for vandet frem til kl 23, på trods af at der blev lukket for vandet for tre dage siden og varslet på forhånd. Desuden blev man opdateret om forsinkelser undervejs, denne gang har man intet hørt. Virkelig ikke okay.
Opdatering: efter at der stadig ikke er vand kl 23, har jeg fået bekræftet via vagttelefonen at der først bliver åbnet for vandet kl 06 i morgen tidlig. Det er simpelthen under al kritik HOFOR!!
Opdatering II: stadig intet vand dagen efter kl 08, ringer og får at vide, at de jo ikke har kunnet varsle, da det var sket “akut”, her undres jeg over at dette ikke blev nævnt de to andre gange jeg ringede ind?? Der blev jeg fortalt at de var i gang længere nede af vejen og det påvirkede vores bygning, hvad f foregår der?!

25. November 2024

Kære Em

Begge gange er der sendt sms varsler ud. Hvis du mailer din adresse til kundeservice@hofor.dk, kan vi undersøge hvorfor du ikke har fået varslerne.

Vi får udbedret fejlen og genopretter forsyningen kl. 09.45.

På vores hjemmeside, hofor.dk, kan du se, om du er tilmeldt sms service og med korrekt telefonnummer. Du kan også vælge at modtage en mail i stedet.

Super borgerservice. Tusind tak for hurtig og god service :

Tusind tak for hurtig og god service :
Jeg bor i indre København og har været plaget af støj fra manglende underføringer på dæksler i vejen. Jeg kontaktede telefonisk Hofor og fik fat i en flink mand, som jeg forklarede situationen. Få dage efter var problemet klaret -
Tak for den gode og smidige behandling og den fine service.

1. November 2024

Antwort von HOFOR A/S

Tak for din flotte anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på.
Kim

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr