Det er nu 2.gang jeg har handlet med høstål. De er fantastisk og yder virkelig en service som man ikke glemmer. Selv da den ene vare var trygget under transporten blev der hurtigt sendt en ny. Jeg kan... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Lynhurtig levering med jævn opdatering om levering samt beskeder fra fragten om præcis tidspunkt. Et super lækker produkt af god kvalitet. Jeg er meget tilfreds og det er bestemt ikke sidste gang jeg... Mehr ansehen
Jeg har købt cortenstål over flere omgange af HØ Stål. Nicklas yder den bedste service, følger op på alt ting og vender tilbage som aftalt. Han kommunikerer både på telefon og sms. Arbejdet er u... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig levering. God service. Jeg overså en mulighed for at opnå rabat i forbindelse med bestilling af mine varer. Virksomheden gjorde mig opmærksom på min mulighed og har ydet mig rabatten.
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Hørby Østergaard Stål A/S (HØ Stål) kan du købe corten og rustfri produkter. Samt modtaget kunde rådgivning om dit næste projekt til have m.m.
Kontaktinformationen
Hodalsvej 13A, 9500, Hobro, Dänemark
- 20288076
- mette@horbyostergaard.dk
- hoestaal.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fint produkt leveret som aftalt
Dejlig service…👍🏻👍🏻
Godt og gedigent produkt (plantekasse…
Godt og gedigent produkt (plantekasse 2mx50cm).
Eneste anke var manglende besked om leveringstid, som jeg rykkede for.

Helt perfekt
God og hurtig kundeservice.
Bedring var lige som håbede.
Kan klart anbefale Høstål.

Antwort von Hørby Østergaard Stål A/S
Nem bestilling og hurtig levering.
Rigtig god kvalitet til skarp pris
Har købt en række cortenstål højbede hos HØ Stål - de er super kvalitet og god godstykkelse og gratis levering oven i hatten. Hvis jeg skal bruge mere corten vender jeg i hvert fald tilbage hertil

God kvalitet
Meget serviceminded👍
Venlige “stemmer” i telefonen.
Åbenhed for at ændre afleveringstidspunktet, selv om det i sidste øjeblik.
God kvalitet til en god pris
God kvalitet til en god pris , vil helt sikkert vende tilbage som kunde.
God service og flot produkt
Flot udførte produkter og rigtig god service. Vi kom til at bestille en forkert vare og de var meget hjælpsomme og vi fandt en god og fair løsning.

Antwort von Hørby Østergaard Stål A/S
Super god service og meget imødekommen
Super god service og meget imødekommen, vi glæder os til at modtage de 2 store plantekasser vi har bestilt
Corten højbede
Pænt arbejde og hurtig levering.
Varerne lever i den grad op til vores forventninger samt billeder på hjemmesiden

Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice. Det er ikke sidste gang at jeg handler hos Hørby Stål og jeg vil klart anbefale andre at gøre det. Man bliver så glad når man får en god behandling.
Bedst på service og pris - og det flotteste stykke håndværk!
Jeg har købt cortenstål over flere omgange af HØ Stål.
Nicklas yder den bedste service, følger op på alt ting og vender tilbage som aftalt. Han kommunikerer både på telefon og sms. Arbejdet er udført fantastisk flot, og alt spiller simpelthen bare. De har også været de skarpeste på prisen!
Jeg kan derfor kun giver de bedste anbefalinger med herfra!

Antwort von Hørby Østergaard Stål A/S
Super fin service og hurtig levering
Super fin service og hurtig levering. Sød og venlig betjening. De bedste anbefalinger herfra.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.