Jeg har flere gange i de sidste tre år…
Jeg har flere gange i de sidste tre år fået justeret mine apparater hos klinikken i Brønderslev, men det er ikke lykkedes hende at ramme helt plet endnu. Sidste gang syntes hun jeg skulle have lavet en høretest igen, og der var ikke de store ændringer i hørelsen kunne hun se. Men nu mener hun at apparaterne er ikke gode nok og at vi næste gang skal have nogle andre. (hvorfor omtales jeg som vi ?) hun var endda så fræk at sige at det først var nu jeg havde behovet for andre apparater. Hvorfor har jeg så forsøgt flere gange at få justeret dem jeg har. Jeg har klaget over apparaterne før, hvor hun så har skamrost apparaterne så meget, at det vist var meningen at jeg skulle føle det var mig som der var noget i vejen med.
En ting er sikker, om et år når jeg langt om længe kan få nye apparater, skal det IKKE være i Brønderslev.
P.S. Jeg har for nogle måneder siden været hos en anden forhandler, og han kunne justere mine apparater så de fungerede perfekt, men desværre måtte han ikke låse justeringen. Så jeg må vente et år endnu, øv.
onsdag den 3 dec. har nu hørt fra deres butik, og fået en positiv og meget venlig mand i røret, og har aftalt et nyt møde.
super og tak 😊

Antwort von Høreapparatet - Ørelægernes Hørecenter