Bought a black hockey stick but was sent a pink one. Contacted them 3 times for return and refund and never heard back.
Ik had de FabelaX24 compo 1 bij hockeybrouwerij besteld, snel een bevestigingsmail gekregen! Het hele weekend afgewacht tot dat mn stick op dinsdag op zou komen, echter kreeg ik op maandag het mailtj... Mehr ansehen
Tijdens het bestellen kleine problemen gehad (eigen schuld). Gelijk contact gezocht met het bedrijf en had super snel al reactie. Alles werd geregeld en mijn nieuwe stick was snel bezorgd. Kortom een... Mehr ansehen
Helaas heb ik niet de optie om 0 sterren te geven, dus de Hockey Brouwerij komt nog goed weg. Om een lang verhaal kort te maken: 1. Hockeystick besteld via Bol.com, met Hockey Brouwerij als pa... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
De leukste hockey shop van Nederland! In de Hockey Brouwerij vind je alles op het gebied van Hockeyspullen.
Havenstraat 13, 1271AB , Huizen, Niederlande
- 06 - 55891778
- contact@hockeybrouwerij.nl
- hockeybrouwerij.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Levering duurde langer dan gezegd
Levering duurde langer dan gezegd, ruim een week.
Ook ziet het er goedkoop uit om een sticker op een kleine hockeystick te plakken. De sticker is eigenlijk te groot ervoor.
Prima product en goede service
Prima product en tijdig verstuurd
Mooi stickje.Wel jammer dat de naam en…
Mooi stickje.Wel jammer dat de naam en de geboortedatum er op zijn geplakt met een sticker waar nog allemaal luchtbelletjes onder zitten. Geeft een beetje een amateuristische indruk.
Prettige en snelle afhandeling
Fijne service en nog nagebeld voor…
Fijne service en nog nagebeld voor persoonlijk kaartje
Geen aanrader
De stick is leuk en heeft een mooie (roze) kleur, maar bestickering ziet er niet mooi uit. Sticker is te breed voor de stick, dus deze is niet mooi aangebracht. Tevens is het logo van hockeybrouwerij groter als de tekst is.
Fantastische mensen!
Waarom moet ik een review invullen
Waarom moet ik een review invullen. Goede wijn behoeft geen krans. Houd op met die online onzin. Ga hockeyen!
Super service
Vlak voor de feestdagen voor onze dochters 2 Osaka pakken besteld met een bericht er bij of de bestelling snel verstuurd kon worden zodat het op tijd geleverd zou worden.
Direct een mail terug dat de bestelling goed was ontvangen en dat het dezelfde dag verstuurd zou worden. De volgende dag al in huis! Super service en 2 blije kinderen 😀
De levering was prima
De levering was prima! Het bedrukken van je babystick is alleen niet bedrukken, maar beplakken.
Snelle levering
Snelle levering, top service en heel vriendelijk!
Goede service! Verkopers denken mee, ook met online bestelling!
Goede service, advies van medewerkers ook na online bestelling. Bestelling lag netjes klaar in de winkel om opgehaald te worden.
Snelle levering
Snelle levering, nette communicatie
Verkeerde maat product werd geleverd…
Verkeerde maat product werd geleverd maar zeer snel goed opgelost!
Verzendingskosten zijn erg hoog!!!!!
Verzendingskosten zijn erg hoog!!!!!
Verder prima
Snelle nette service
Snelle nette service , nichtje blij met haar cadeau
super service
1e keer heel vlotte afhandeling
1e keer heel vlotte afhandeling. Het artikel ruilen nam meer tijd in beslag. Een bevestiging van de ontvangst zou prettig zijn
Prachtig babystickje!