Hinnerup Auto Bewertungen 246

TrustScore 5 von 5

4,9

Igen igen har Jeppe og Co leveret et klasse stykke arbejde! Prisen er igen både fair og gennemskuelig

Fremragende service og god pris. Bestilte nye fælge med vinterdæk i særlig grafitsort model som ellers ikke umiddelbart var at finde på nogen sites - men Jeppe fik dem skaffet hjem på få dage og mo... Mehr ansehen

Jeg gentager den anden kundes beskrivelse, for jeg havde akkurat samme gode oplevelse. Tak kære Ivan. (Exceptionel service på Tesla - Hinnerup holder sine ord og fik skiftet på garantien - Det tog... Mehr ansehen

4,9

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Super Service

Ærlig betjening og der bliver talt i et sprog som os uden olie på hænderne også kan forstå. Prismæssigt særdeles konkurrencedygtig.

27. August 2014

KANON!

Har haft min bil til rep. og service og har været tilfreds hver gang. Synes de gør meget for at finde den billigste og bedste løsning. Hinnerup Auto er klart at foretrække og de er nu min faste mekaniker.

God betjening

Fik foretaget et serviceeftersyn, og blev mødt med en god og venlig betjening.

Fantastisk service

Anjas Hyundai skulle have et serviceeftersyn og hun fik så tilbud hjem. Hun valgte Hinnerup Auto, et for hende ukendt værksted. Ejeren, Jeppe, ringede og fortalte at der var nogle ting der nødvendigvis skulle udskiftes. Bilen var færdig på én dag eg lavet til 10 ud af 10. Absolut et værksted hun vil benytte fremover ;-)

22. August 2014

De lavede det de sagde de ville!

FIk venlig betjening og der var intet forsøg på at sælge tillægsydelser, hvilket er en befrielse. Det udførte stykke arbejde virker fint og i orden.

22. August 2014

Perfekt service og venlig personale

Jeg aftalt tidspunkt for reparation og afleveret bilen på værkstedet .Jeppe var meget flink og prof. Bilen var klar før aftalt tidspunkt. Tandrem og vandpump skiftet.Jeg havde bedt om lige se på a/c .Det var klaret uden betalingen.. Bravo. Hinnerup auto bliver min bil værksted i fremtiden.Tak for det.

Perfekt

Service efter bogen med den helt rigtige olie osv. Fastgjorde mine nr.plader med humor... (Gratis) Vil helt klart bruge dem igen.

24. Juni 2014

God service

Min varmeste anbefaling, alt er som aftalt, en god oplevelse der klart kan anbefales.

24. Juni 2014

Ros og godt arbejde -

Hinnerup Auto som ER et ærlig og et godt værksted ! - hvor man kan stole på I en hver situation - tilbudsprisen holder og den fastsatte tid og arbejdet ER veludført fagmæssig koregt ! Jeppe/Bossen ER altid på forkant med indsigt og viden overblik og et godt tilbud/Pris så Jeg vil Anbefale HinnerupAuto til alle der sætter fagmæssig tillid og pris I Højsæde -
Mvh.
Bruno Andersen /
B-Auto gennem 27 år -
nu ER jeg blevet 61 år og får Jeppe til at lave min Bil´ ler -

27. Mai 2014

SUPER

Fik lavet en 4 hjulsudmåling og eftersyn af klimaanlæg i absolut topklasse. God pris og service. Kommer helt sikkert også en anden gang.

19. Mai 2014