Hillerød Rens og Vask Liza Andrea Stuhr Søby Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Scam

Jeg har sendt en e-mail til Liza, hvor jeg gentagne gange høfligt anmodede hende om at præcisere, hvad prisen på 85 kr pr. kg for tør vask indebærer. Jeg gjorde hende opmærksom på, at jeg har en kort uldjakke, som kun må renses kemisk ("dry clean only"). Hun svarede, at omkostningen for rensning af jakken ville være 248 kr, hvilket falder ind under kategorien "cotton coat" på hendes prisliste på hjemmesiden. Hun undlod at besvare mit spørgsmål direkte og synes at have til hensigt at maksimere indtægterne fra sine kunder. Tidligere har jeg fået renset en dunjakke hos hende, men lugten af sved var stadig til stede. Jeg kan på ingen måde anbefale Hillerød Rens.

1. Mai 2025

Kongeservice

Hurtig og venlig, smilende betjening - der ydes "kongeservice" hos Hillerød Rens og Vask.

17. Februar 2025

Hurtige og dygtige

Hillerød Rens og Vask var hurtige og dygtige til at vaske en masse store gardiner og lammeskind efter en brandskade. Alt blev klaret med et smil på læben - og de hjalp mig endda med at bære det hele ud i bilen. Jeg vil klart bruge dem igen

7. Februar 2025

Ankom glad efter træning i dag kl

Ankom glad efter træning i dag kl. 8.00 og blev mødt af en sur dame i forretningen. Jeg havde desværre mistet min "billet" og det skulle vise sig at blive et større problem end nødvendigt. Efter at have beklaget at jeg ikke havde det lille stykke papir længere fortalte jeg hvordan mit jakkesæt så ud. Både farve samt mærket "Tiger of Sweden" og kunne ligeledes udpege det på stativet. Jeg fortalte at jeg havde afleveret det til præcis hende selv, sidste onsdag d. 24/4 kl. 12 og dette ville hun også kunne se i sit system.
Det var dog ikke nok til at hun ville udlevere det.
Da jeg selv har virksomhed og altid leder efter nye måder og tiltag til at forbedre min forretning tillod jeg mig stille og roligt at foreslå hende at de kunne overveje at indføre en digital løsning (evt. bare en mail eller lign.) i stedet for at kunder skulle holde styr på en lille lap papir som bevis for indlevering. Det blev mødt med beskeden "NU STOPPER DU!"
Jeg foreslog derefter at jeg kunne vente en uge og komme forbi igen for at hente det. Så hun kunne mere sikker på at jakkesættet var mit. (selvom jeg kunne nævne størrelse, mærke, farve, mønster, dato for indlevering)
Så hermed et godt råd til alle der benytter eller overvejer at benytte Hillerød rens og vask. Mist ikke den lille lap der udleveres :-)

1. Mai 2024

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen