Jeg må bare sige, at Hillerød autocenter har det, der skal til for at yde den bedste allround service. Kom ind med en skade på min bagkofanger, dette blev fikset hurtigt og flot. Min bil havde ogs... Mehr ansehen
Super service. Vi købte en 12 år gammel brugt bil. Som blev tjekket godt igennem inden levering. Efter overtagelse opdagede vi et par småfejl som blev repareret uden problemer. Meget imødekommende,... Mehr ansehen
Magen til større amatør-værksted skal man virkelig lede længe efter! Vores bil melder fejl i motor og dette repareres på værkstedet - fint! Bilen melder stadig fejl, da de ikke kan nulstille bil... Mehr ansehen
Stort udvalg af nyere brugte biler, købte selv en billig dejlig bil, som ny indvendig, de har, eget værksted, god service, rart personel, absolut et besøg værd hvis man er på jagt efter bil. Fornuf... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kan næsten ikke få armen ned!
Kan næsten ikke få armen ned!
Jeg er ikke normalt ikke stor fan af at anmelde mine oplevelser offentligt, Men jeg har valgt at gøre det nu, da jeg simpelthen skylder Hillerød Autocenter det.
Fra sekundet jeg ringede ned i butikken, blev jeg mødt med en professionalisme, som ikke er set før. Jeg har kig på 2 forskellige modeller, som du har stående. Jeg får besvaret alle de spørgsmål, jeg havde vdr. valget af min nye bil. Jeg bliver guidet, så grundigt, og får beskrevet begge biler til mindste detalje, og tilsendt billeder af de mindste ridser, som sælgeren mente at jeg skulle være opmærksom på, på trods af at, det ikke ville være noget jeg ville bemærke alligevel, at jeg føler at jeg kan træffe beslutningen, om hvilken bil det skulle være uden den mindste tvivl.
BEMÆRK AT ALT DETTE FOREGÅR VIA TELEFON OG MAIL, PGA DEN SITUATION VI ER I FOR TIDEN MED CORONA.
Detaljerne er på plads vdr. montering af et aftageligt træk, og en undervognsbehanling, og vi aftaler leveringsdatoen.
Jeg får tilsendt en slutseddel, som jeg underskriver,og finansieringsdokumenter, som jeg underskriver med nemid.
Jeg modtog bilen i fredags, leveret til døren! - i prisen!
Jeg har intet at sætte finger på. Min nye Mercedes kører præcis som forventet, og den står bare som en ny bil, på trods af at den er 2 år gammel.
Tusind tak ! - også for chokolade æsken :)

Antwort von Hillerød Autocenter
Købt en bil i starten af året hos…
Købt en bil i starten af året hos Arash. God service og gode priser
Virkelig god service.
Virkelig god service.
Der er service for alle pengene hos gutterne på Hillerød autocenter. De er altid imødekommende. Kan klart anbefales 👌
God og professionel service
God og professionel service. Jeg kan varmt anbefale Hillerød Autocenter.
Meget tilfreds med mig køb
Super nice mennesker
Super nice mennesker der styre showet hernede!!
Allesammen super flinke og kan klart anbefales 😀
Havde set en bil hos Hillerød auto…
Havde set en bil hos Hillerød auto center på dba til 22.900kr ringede til forhandler om hvornår jeg ville komme 2 dage efter var jeg der nede og se bilen, der havde han sat den op til 29.900 da jeg så siger til ham, da vi talte i tlf for 2 dage siden var prisen 22.900 Ja sagde han men han havde lige ofret lidt ekstra så nu havde han sat prisen op .men jeg kunne få den for 25.000kr hvis jeg var hurtig .men da jeg så gik ind på dba igen da jeg kom hjem, stod bilen stadig til 22.900 kr

Professionel og imødekommende forhandler
Vi stod og manglede en 7 personers og fandt en på nettet hos Hillerød autocenter. Ringede torsdag og aftalte at komme op og se den søndag. Blev pænt modtaget af Arash, fik en prøvetur, gjorde opmærksom på nogle småting som værkstedet ville udbedre og underskrev slutseddel, hvor vi fik en god pris for vores gamle bil ubeset da den stod andensteds. Afhentede bilen nysynet onsdag til aftalt tidspunkt med nye bremser etc. som aftalt. Det har helt igennem været en positiv oplevelse at handle bil hos jer og Arash var meget behagelig og kompetent. Kan kun anbefale Hillerød autocenter varmt til andre.
Kan klart anbefales
Har købt to biler hos Hillerød autocenter og jeg har begge gange haft gode oplevelser.
Kan klart anbefales.
Kan klart anbefales
Tusind tak til Hillerød Autocenter, og tak til Arash for en super service. Jeg kontaktede dem, fortalte om mine ønsker og behov, og Arash fandt en bil til mig. Jeg prøvekørte den, og fik min far til kigge bilen igennem sammen med mig, de spørgsmål vi havde blev undersøgt og besvaret uden problemer. Bilen var klar til afhentning to dage efter jeg havde underskrevet slutsedlen, den havde fået lavet service og var blevet gjort rigtigt pæn. Jeg har fået en rigtig god service, og føler mig helt tryg ved mit bilkøb. Arash var meget imødekommende og utrolig kompetent. Kan klart anbefale Hillerød Autocenter.
Kun positive ting at sige om dem.
Kun positive ting at sige om dem.
Købt min bil hos dem, og siden altid kommet der, de professionelle, flinke, og har gode priser.
Købt bil 2 gange
Købt bil 2 gange, fået lavet gearkasse som garanti, lavet service, skiftet dæk osv. Har ikke oplevet problemer, fejl og bilene kørte helt fint. Kan kun anbefale dem. :)
God Oplevelse
Konen og jeg har nu købt begge vores biler hos Hillerød Autocenter, hvilket igen har været en god oplevelse.
Kan kun anbefale dette sted til andre.
Godt værksted og fint udvalg af div…
Godt værksted og fint udvalg af div biler.
Endelig har jeg fundet et godt og stabilt sted til mine biler
Tak for god behandling ved service af…
Tak for god behandling ved service af min bil
Køb ikke bil hos Hillerød Autocenter
Købt bil 26-3-2018
Jeg vil ikke anbefale nogen at købe bil hos Hillerød Autocenter. Jeg har brændt fingrene noget så eftertrykkeligt ved at gøre dette. Dagen for afhentning skulle den lige have skiftet bære arm inden syn. Ok bilen blev synet og jeg afhentede bilen, kommer fra Jylland så lige 360 km. Inden vi kom hjem begyndte den at larme på ujævn vej, Servoen gik meget træg det havde man ikke oplevet før. Måtte efter påske selv betale autoværksted for udmåling og rep. Koblingen larmer ved udkobling , kunne ikke passe , var skiftet for 6 måneder siden , hyler i gearkassen, det kan man ikke tage sig af det er ikke under den fine garanti man giver ifølge firmaet når man handler. Jeg har snakket med firmaet om fejlene, de har tilbudt at jeg bare kan komme forbi så vil man kigge på problemerne, jo tak men bropenge og 700km. Snakkede med Ramin Alam om problemet med afstanden og fik tilbudt et beløb til reparationer. de dækkede lige bremse fejlene. Der brændte jeg lige fingrene igen. jeg forspildte min sag hos Auto Ankenævnet. Samtid fik jeg at vide garanti på motor og gearkasse var ikke eksisterende, man skulle bare ordne det sikkerhedsmæssige. Jo tak bremserne har jeg fået lavet, ikke ok ved levering, Bære arm er også bleven skiftet, hvordan de har fået den synet med denne defekt , kan godt undre mig. Jeg har for nuværende brugt adskillige tusinde kroner på at holde bilen kørende, men hvor længe varer det inden kobling og gearkasse går? garanti er der jo ikke, selv om de fortæller noget andet når man køber , har jeg fået at vide af Ramin Alam. Så hold jer langt væk fra dette firma. Mine oplevelser har været skuffende og dyre. Noget af det er nok min egen skyld , at jeg købte bil i Hillerød. Man smutter jo ikke bare forbi. Tænk jer om når i kigger på bil. Jeg vil gå langt uden om Hillerød autocenter.
Henning Jensen
Skanderborg

Antwort von Hillerød Autocenter
Vi købte i går den 28/3-18 en bil hos…
Vi købte i går den 28/3-18 en bil hos jer som vi på ingen måder er tilfreds med den har ABS fejl med mere, nøglen passer ik til bil døren
Den drejer automatisk til Højre, ja der er maaaange fejl jeg kunne lave en liste på 1000 km - for meget olie på så den lugter, ingen kølervæske så den kunne være Brændt sammen ja som sagt kan jrg forsætte !
Nysynet står der også i papirerne men den ville være kaseret på ABS fejl som noget af det første - samtidig kontakter vi gamle ejer på bilen som fortæller præcis de fejl som han solgte den på, der er altså ikke lavet noget på den bil siden den blev solgt tilbage i der er slør i højre side, hul i skroget, filteret i udstødningen gør af den hakker.
Bilen blev solgt af gamle ejer den 19/1-18 med alle de ovennævnte fejl i har taget fusenpå os Big time vi ønsker handlen går retur med det samme !

God service.
God service.
Har nu købt to biler hos firmaet. Ingen problemer overhovedet. Bilerne var klargjort og nysynede, og hvis der efterfølgende har været småproblemer, er de altid blevet løst. Altid søde medarbejdere, der har tid til en når man kommer. Kun gode oplevelser herfra...
Helt fantastisk
Helt fantastisk, hurtig og tilfredstillende service jeg oplevede idag, ved mit besøg hos Hillerødautocenter.
Jeg fik en prøve tur og var hurtigt enig i det skulle være den, dog havde jeg bytte bil med og ønskede ny bil med hjem, med det samme.
Sælger fik lyn hurtigt fixet et tilfredsstillende bud sammen på min bil, alt i alt mens vi fik skrevet under, stod bilen allerede klar klargjordt, pæn og ren med nummerplader klar til afgang.
Jeg takker endnu engang for god service og en dejlig lille bil.
Kan varmt anbefales, at handle og servicere bil her.
ALVORLIGE FEJL PÅ BILEN FORTIES...
Min (DÅRLIGE!) oplevelse hos Hillerød Autocenter i dag.
Var i dag hos Hillerød Autocenter at prøvekøre en Nissan. Blev taget pænt og høfligt imod og fik hurtigt nøglerne til bilen så jeg kunne tage en prøvetur i den. Inden prøveturen prøvede jeg at starte en samtale med sælgeren for at høre, om der var noget galt med bilen, som jeg skulle være opmærksom på. Den samtale gled han af på – jeg skulle senere finde ud af hvorfor….
Det første jeg opdager er adskillige skrammer og ridser i lakken rundt om bilen. Dernæst opdager jeg, hvordan rigtig mange ting på bilen sidder og flapser underligt: baglygten, paneler i døre, panel i vindue osv. Så kører jeg en tur. Først opdager jeg at klimaanlægget ikke virker… Dernæst hopper bilen lejlighedsvist når jeg accelerere i 2. gear… Så opdager jeg, at der er en alvorlig fejl på bilens ABS-sencore, der gør at bilens ABS slår kortvarigt til at fra, når der bremses almindeligt (kendt fejl på ældre primera’er). Jeg dropper at finde flere fejl og køre tilbage til Hillerød Autocenter. Her konfronterer jeg sælgeren med fejlene… Han tager det helt roligt og siger, at de fejl selvfølgelig vil blive udbedret inden levering og at det er standardprocedure at fejlene først udbedres når bilen er købt/bestilt…
For det første! Hvorfor gør sælger mig ikke opmærksom på disse fejl da jeg indledningsvis spørger til, om der er noget jeg skal være opmærksom på ved bilen… Måske håber sælger, at jeg ikke finder fejlene selv og at han derfor slipper for at udbedre dem inden levering…!?!
For det andet! Hvis sælger havde haft til hensigt at levere en bil uden fejl (som han påstår), hvorfor så ikke bare udbedre fejlene med det samme i stedet for at vente til en købsaftale er skrevet under…!?!
Ejerne (som også er sælgerne) hos Hillerød Autocenter er helt klart høflige unge fyre, deres forretningsmetode mener jeg er meget kritisabel. Jeg vil aldrig nogen sinde turde købe noget derfra efter at tilliden er blevet brudt så voldsomt som den blev i dag og jeg kan på ingen måde anbefale køb af bil hos Hillerød Autocenter. Det er ikke i orden at forsøge at sælge en bil med åbenlyse fejl og mangler som man bør kende til, men undlader at fortælle om. Er der store fejl på en bil, så bør sælger oplyse om dem som det første i stedet for at håbe, at jeg overser fejlene og ender med at købe en bil der hurtigt bliver dobbelt så dyr i reparationer, som den var i indkøb… Jeg har købt mine sidste 4 brugte biler privat og det tænker jeg at blive ved med efter denne rystende dårlige oplevelse hos en brugtvognsforhandler (Hillerød Autocenter).

Antwort von Hillerød Autocenter
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.