Slechte kwaliteit
Vom Unternehmen geschrieben
Hidaya's Hijab is de eerste Nederlandse Hijab - Brand voor de kleine moslima. Een uniek concept met hijabs en meer.
Koudekerk aan den Rijn, Niederlande
- info@hidayashijab.com
- hidayashijab.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte kwaliteit
Superblij met aankoop
Mijn dochtertje is superblij met haar abaya. Maar dat komt ook door de liefde en passie van Hidayas Hijab bij het maken van de collectie. Het iedere keer iets uitkiezen van de collectie van Hidayas Hijab is gewoon een feestje voor mijn dochtertje. Ze weet precies wat ze wilt. De kwaliteit is echt van top materiaal of je nu voor een abaya, jas of hoofddoek gaat.
Hidays Hijab:"keep the spirit in it" !
Lovely items!!!
Love the jacket 😍😍 me dochtertje is er echt verliefd op. Abayas zijn lekker wijd en van goede kwaliteit.
Personal shopping experience
We mochten bij Hidaya's Hijab langskomen voor een personal shopping experience. En wat was het geweldig! Onze dochter kon naar hartelust kiezen en passen. We werden heel goed geholpen en kregen oprecht advies over de outfitjes. Als toegift kregen onze dochter en haar broer ook nog een prachtige kroon die ze thuis kunnen versieren en trots kunnen dragen omdat zij van de hijab houden. Baraka Allahu fiekoem voor deze superleuke shopping experience en moge Allah jullie onderneming en missie zegenen!
Mooi, modest en mastoor!!
Lieve Naima,
Mijn dochter was superblij met de kleding en je zag dat ze straalde en zich op haar gemak voelde. Je bent zeer klantvriendelijk en reageert snel en denkt mee. Moge Allaah jullie belonen met al het goede en jullie bedrijf laten groeien tot iets heel moois. Liefs Najat
Allaahouma baarik wa zid!
Allahouma baarik!! Ik heb al meerdere malen besteld bij jou lieve Naima en altijd dik dik tevreden Alhamdoulilah. Mijn dochter straalt nu ook weer met haar twee prachtige abayaat en doet ze het liefst zo veel mogelijk aan. Door het boek was ze ook zo heen. En ze is benieuwd naar het vervolg van het 'Meisje met hijab' ! Moge Allaah Hidaya's Hijab blijven zegenen en jou rijkelijk belonen voor alle liefde en energie die je in onze dochters steekt. Allahouma Ameen! xoxo
Snelle verzending en topservice!
Hele snelle verzending en super tevreden met onze aankoop! Top service
Zeer behulpzaam
Zeer behulpzaam, wanneer ik advies nodig had werd er meteen gereageerd. Ook de burkini was heel mooi en stof is van zeer goede kwaliteit! Mijn dochter is er heel blij mee..
Recensie van mijn dochter (11 jaar)
Recensie van mijn dochter (11 jaar)
Assalaamu alaykum ik vind de hoofddoeken heel fijn zitten, Vooral de stof is heel fijn. Ik kan het ook makkelijk opdoen en het is goed bedekkend. En je hoeft ook geen speld te gebruiken.
Me dochter heeft 4 hoofddoeken van…
Me dochter heeft 4 hoofddoeken van jullie en is er zo blij mee!! Ze zitten heerlijk en we wachten af dat er meer kleuren komen zodat ze weer kan gaan stralen.. moge Allah jullie onderneming uitbreiden!! Wij zijn in ieder geval een gelukkig fam!
Aanwinst voor onze ummah
Onlangs bestelling geplaatst bij hidayashijab. Wat een service, levering was zeer snel.
Wij hebben nu de boekjes hidayas hijab en meisje met hijab een aanwinst voor de boekenkast van de kindjes ;-)
De hoofddoek voor m’n dochtertje is mooi, fijne stof en zit echt mooi.
“Nu lijk ik echt op jou mama” zei ze
En we hadden de gebedsset besteld, hoe schattig en mooie kwaliteit ook.
Dus in 1 woord supertevreden !!
Keep up the good work ;-)
Prachtige abaya's
Prachtige abaya's besteld! Mooie stof en kwalitatief. Goede service ontvangen! Barakallahufiek!
Allahoumabarek! Zeer tevreden
Allereerst ALLAHOUMABAREK voor deze mooie onderneming. Ik had een bestelling geplaatst van 2 gebedskleden voor mijn dochter en de hidaya's hijab boek. Om te beginnen mijn complimenten naar de onderneemster, zo klantvriendelijk in het contact en een snelle levering.
Het boek raadt ik iedereen aan! Zo mooi geschreven en m'n dochters zijn er dol op! Een ware toevoeging in hun boekenrek. De kledij zijn van goede kwaliteit, netjes afgewerkt en een fijne rekbare stofje. Al met al DIK tevreden!
Hele fijne gebedskleding met fijnste stof ooit
Wij hebben de gebedskleding besteld, wat een kwaliteit mashaallah! Heerlijke stof, super mooi. mijn meid vindt de jurk zo mooi met ieder gebed rent ze naar haar kamer naar de gebedskleding. Jammer dat er geen eentje in volwassenmaatje verkoopt wordt! Super service van super lieve zuster.
Mijn dochter vind de hijaab geweldig
Mijn dochter vind de hijaab geweldig. Het is makkelijk aan te doen, de stof zit lekker fijn en de hijaab zit niet in de weg tijdens het spelen. Ze geniet er iedere moment van als ze hem op heeft.
Prachtig boek, Allahoema bareek!
Wat een leuk en fijn boek om te lezen, Allahoema bareek!
Het is heel erg begrijpelijk voor mijn dochter van 5.
Als zij een abaya aan heeft en een hijab op, dan voelt ze zich net als mij (haar moeder).
Heel trots loopt ze dan rond, net als Hidaya in het boek.
In Sha Allah zal dit boek haar stimuleren om het vaker te gaan dragen en ook naar school.
Moge Allah Subhana Wa Ta’ala jou rijkelijk belonen voor alles wat je doet voor onze dochters/zustertjes.
Ga zo door!!
Allaahuma baarik
Vaste klant hier! Zeer tevreden, iedere keer weer. Nieuwe boek is btw echt geweldig!! Liefs Ablaa 🥰
Zeker een aanrader !
Geweldige producten verkocht door een geweldig mens Allahoema baarik.
Aanwinst!!!
Ma sha Allah, enorm blij en tevreden met de goede service van Hidaya's.
Het bestellen gaat met gemak, de verzending is snel.
Pakketje is leuk ingepakt dit is duidelijk met veel zorg gedaan! Een handig kaartje met de wasvoorschriften bijgevoegd. TOP gewoon.
Natuurlijk heb ik ook wat de zeggen over de producten. De instant hijaab is van zeer goede kwaliteit, ze hebben een leuke vormgeving en zijn echt eenvoudig te dragen.Onze dochter draagt haar hijaab echt met veel trots!!!
Jullie zijn een aanwinst voor onze kleine zustertjes Allahoema Barik.
Jullie spulletjes zijn zoet en leuk dat is wat onze kleine meisjes nodig hebben.
Barak Allahu Feekoum
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.