Heysey Bewertungen 103

TrustScore 2 von 5

2,0

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het positieve is dat je wel krijgt wat je besteld. Maar...... het is dus gewoon e%en Ali-Express artikel waar je dus veel en veel te veel voor betaald via deze aanbieder. De levertijd is super l... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Artikel helemaal niet ontvangen. Vreemde antwoorden op mails. Reeds betaald per creditcard. Betwisten opgestart. koop ontbonden per mail. laatste bericht was weer een zo spoedig mogelijk gaan... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Wees eerlijk over de verzendtijd van de armband met foto. Bestelling 4 december gedaan, nu pas tweede armband ontvangen gezien ze apart kwamen. De eerste kwam begin januari binnen. Wel nette servic... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nul sterren gaat hier niet. Aangifte is reeds gedaan jurische procedure opgestart. De aankoop wordt bewust geleverd met een lange levertijd. Wat je binnen krijgt is niet het bestelde artikel... Mehr ansehen

2,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Mega slecht.

Mega slechte webshop, vol met loze beloftes en onwaarheden. Na een ondeugdelijke bestelling te hebben ontvangen (schoenen van een zeer slechte kwaliteit die totaal niet voldeden aan de omschrijving volgens de website) geprobeerd deze te retourneren.
Mooie woorden m.b.t. 7 dagen per week bereikbaar, eenvoudig een retourformulier aan te vragen, mogelijkheden om met klantenservice contact op te nemen, enz. enz. Allemaal niets van waar.
Zelfs het op de website geplaatste "team van medewerkers" is fake en bestaat uit van internet geplukte foto's.
Na het nodige speurwerk de betreffende "ondernemer" persoonlijk benaderd via zijn Facebookaccount, waarna hij eieren voor zijn geld koos. Het pakketje kon geretourneerd worden naar een adres in Tilburg (?) en het aankoopbedrag is inmiddels teruggestort.
Kortom: trap er niet in.
Let op: bij onze "speurtocht" bleek dat deze "dropshipondernemer" ook actief is via de webshop wellanashop.nl.

5. September 2022

Eigenlijk 0 sterren..

Die ene ster is er eigenlijk nog 1 teveel. Wat een waardeloze rommel, komt niet overeen met de foto's. Ik heb alles aangetekend teruggestuurd, nu maar wachten op het vervolg. Het ging hetzelfde als bij de andere reviews, ik krijg geen retourformulier ondanks daar meerdere keren om gevraagd te hebben. Ik kreeg eerst 20% korting aangeboden, daarna 32, en daarna 50. Ik wil geen korting, ik wil mijn geld terug! Indien ik dat niet krijg ga ik aangifte doen en mijn rechtsbijstandverzekering aanspreken. Wordt vervolgd dus.... Koop hier in ieder geval niet.
Update: nadat ik had gemaild dat ik alles verzonden had kreeg ik een mail waarin stond dat ik het naar een ander adres moest sturen wat op de site stond.

4. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veel woorden, verkeerde daden....

Begin juli een Multifunctionele mandoline (soort groenterasp) besteld. Vrijwel onmiddellijk bericht dat het product verzonden was. Dagelijks aanbiedingen in de mailbox, na twee maanden nog geen product in de bus. Gereageerd op berichten in de mail dat men beter kan leveren dan mensen bombarderen met mailaanbiedingen, binnen een dag bericht dat alsnog geleverd zou worden (eind juli). Tot op heden geen product ontvangen. Een sprookjesboek lezen is goedkoper en bevredigender dan de sprookjes van HeySey geloven. Beslist niet bestellen bij deze mensen is het beste advies.

2. September 2022

BESTEL HIER NIET!!!!

BESTEL HIER NIET!!!!

Ik dacht goed te doen om orthopedische schoenen te kopen voor mijn hielspoor. Niet gekeken van te voren hoe dit bedrijf was. Ik krijg de schoenen na 18 dagen binnen en het was echt Chinese troep! Mijn hielspoor werd al erger toen ik er naar keek. Ik wilde vervolgens de schoenen retour sturen. En ja hoor…..achteraf krijg ik precies dezelfde mailtjes die ik van de mensen hier lees. Eerst 20 procent, toen 30 procent korting en vervolgens 50 procent. Ik had dus ook gelezen dat het retourproces een groot drama is, dus heb ik voor die 50 procent gekozen, terwijl ik niks aan die schoenen heb. Ik ben er ingestonken. Het is gewoon iemand die wish achtige troep doorverkoopt voor de hoofdprijs en het doet geloven dat het top kwaliteit is. Ik kijk in vervolg hoe een bedrijf is. Ik ben al blij dat ik iets heb gehad.

2. September 2022

Slechtste service ooit!

Slechtste service ooit!
2 armbanden met foto besteld ivm herdenking.. dit allemaal op tijd gedaan.
Krijg na bestelling binnen seconden vele kortingsacties, nadat ik contact heb gehad moest ik mijn bestelling annuleren voor de korting.
Eindstand krijg ik geen korting meer en oh ja levertijd van 3 werkdagen kunnen ze ook niet meer hanteren want nu is de bestelling ineens al toegestuurd (lees de volgende dag) nu 2 weken verder en ik heb nog niks krijg nu als reactie ja levertijd is 20 tot 30 werkdagen oftewel dit komt gewoon van Ali express met dezelfde levertijden.
Verder amper contact van Esmee of Esther, er word om eerlijke antwoorden gedraaid echt heel jammer! Eindstand wel betaald maar nog niks ontvangen.

NOOIT MEER BESTELLEN HIER!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een verschrikkelijk bedrijf zeg.

Wat een verschrikkelijk bedrijf zeg.
Eigenlijk alles wat eerder vermeld is ervaar ik ook. Orthopedische schoenen besteld,passen niet. Gevraagd om retourformulier waarop ik inmiddels van Esther 3x een aanbod heb gekregen voor korting. Gezegd dat ik nog niet betaald heb vanwege Klarna en dat ik ze niet hoef. Ook inderdaad bij het overleg van de manager 50% korting. Eenvouding retouneren op de site vermeld nou NOT!!!
06 nr gevonden, ik ga maar eens bellen, zo kom je snel door je termijn van 14 dagen retouneren heen. Koop er nooit,zijn echt oplichters😠

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heysey Amsterdam.......laat me niet lachen.

Nog nooit zo'n slechte service gezien. Wat besteld en na een week nog geen verzending. Ik ga nu annuleren. Dropshipper....niet kopen.

2-9-2022 Pakket aangekomen. Zouden orthopedisch verantwoorde schoenen moeten zijn. Maar...... AliExpress rommel met plastiek zolen. Terug sturen dan maar. Retourmelding gemaakt bij Klarna. Van Klarna tehoren gekregen dat er ook een retourmelding naar Heysey moest. Retourformulier 3 keer aangevraagd, maar geen reactie van "Esher" Nu al 3 dagen geen mailtje gekregen. Vandaag een half uur aan de telefoon gezeten met een dame van Klarna, die na het aanhoren van onze klacht een onderzoek liet starten.Op de Heysey site staan wel 6 medewerkers met foto en Esther staat er niet eens bij. 7 man sterk dus...nou echt niet.KvK zegt eenmansbedrijf in Hilvarenbeek.
Mensen laat je niet met een kluitje het riet insturen en maak gebruik van je recht opterugzending en kosteloos. Wordt vervolgd......
3-9-2022 Eindelijk een mailtje gekregen van "Esther" met het aanbod van 20% korting als we de plastic rommel zouden willen houden. Terug gemaild: Nee we willen ze niet, punt uit. Wordt vervolgd....

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Medische schoenen? Ze moeten zich schamen!!!

10 tot 20 dagen zou het duren voor ik de bestelling van 3 paar medische schoenen kreeg, heb er ruim 3 weken op moeten wachten en had het eerste pakje in mijn handen en voelde al dat dit plastic was, schandalig om dat als medisch te gaan verkopen, ik had al zere voeten, maar bij het zien deed het nog zeerder, klarna moet dit bedrijf niet meer in hun bestand opnemen en er moet toch een manier zijn om ze helemaal niet meer te laten bestaan, krijg het idee dat iemand bij Ali expres besteld en ze zo thuis doorverkoopt . Heb gelijk een retourformulier aangevraagd , kreeg mails terug met 20% korting als ik ze toch maar wil behouden, toen 32 % en toen had Ester het er met haar manager over gehad dat ze nog eenmalig 50% zou willen terug betalen als ik ze maar behoud, 7 mails verder kreeg ik uiteindelijk mijn retourformulier, waar niet eens een adres opstond waar het heen moest , dat kreeg ik weer apart in de mail....mijn voorgevoel is niet goed of het daar ook wel aankomt tenminste .... gaan ze ontkennen om zo het bedrag alsnog te innen? BESTEL NOOOOOIIIT IETS BIJ HEYSEY!!!

28. August 2022

HeySey Amsterdam - dropshipper uit Hilvarenbeek

Heb ik voor een keer even geen tijd om een webshop na te trekken voordat ik er een bestelling plaats, wordt ik gelijk afgestraft.
Na weken wachten en geen zicht op je bestelling ontvang ik een paar sandalen van een dusdanig slechte kwaliteit en in een plastic zakje ipv een doos, dat ik onmiddellijk besluit om een retourformulier aan te vragen. Vrij snel meldt Ester van de klantenservice zich met het aanbod om het product niet terug te sturen en Heysey betaald 20% terug. Omdat ik het traject van retourneren naar een vaag adres ergens in het buitenland op eigen kosten niet zie zitten accepteer ik dit maar. En ja hoor, het geld staat binnen twee dagen op mijn rekening. Het product ligt dan al in de kliko. Als ik principieel was geweest had ik dit aanbod natuurlijk moeten weigeren. Ik vraag om een retourformulier, niet om korting. Immers het product had geen enkele waarde, Chinese plastic-fantastic rommel, Alibaba 2 euro incl verzendkosten.
De webwinkel HeySey Amsterdam, blijkt een dropshipper vanuit een rijtjeshuis in Hilvarenbeek te zijn.
Ik heb mijn lesje weer geleerd: voortaan eerst even kijken bij wie je gaat kopen. Met een paar checks ben je daar snel achter.
Btw... je kan de ondernemer achter HeySey gewoon bellen: 06-30939936. Of hij zin heeft om op te nemen ?

28. August 2022

Gewoon niet doen

Ja ook ik ben in de bijzondere praktijken van deze webwibkel getrapt. Ik zou iedereen echt willen afraden te bestellen. Ik let voortaan echt beter op contactgegevens en keurmerk voor webwinkels.
Zoals hier al vaker beschreven. Retour sturen is enorm moeilijk. Je moet mailen voor een retourformulier, die sturen ze niet, maar sturen je eerst meerdere kortingsmails zodat je het product alsnog wil houden. Ze lezen de inhoud van je mail ook niet.
Na een aantal mails te hebben aangegeven een retourformulier te willen en geen korting, krijg je die dan uiteindelijk. In die mail staat zoveel informatie over het retour sturen en vooral veel wat als. Stuur je het niet aangetekend dan kan er dit en dat gebeuren en ben je niet verzekerd. En de bezorgkosten moet je zelf betalen. Is er dan iets mis moet je ook het product nog betalen. Ik was hierna zo verbluft over deze praktijken dat ik bang was dat ze express zouden gaan zeggen het retour niet te hebben ontvangen, kapot zou zijn etc etc. Heb uiteindelijk dus de hoogste korting maar genomen. Later heb ik de website een goede inspectie gegeven. De foto's van de medewerkers zijn nep, zijn van internet getrokken, niet alle contactgegevens zijn bekend op de site, er is geen keurmerk. Genoeg om hier nooit meer te bestellen. Ik heb er in ieder geval van geleerd.

17. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klanttevredenheid lijkt toch geen prioriteit...

Bestelde iets. Duurde 2 weken voordat het geleverd werd (in de tussentijd weinig zicht op je bestelling). Uiteindelijk moest ik inklaringskosten betalen, terwijl dit destijds (voor 1 juli) nog niet hoefde, omdat het onder de 20 euro was.
Hierover gemaild. Voorstel was dat ik het zou betalen en dan zouden ze het daarna naar mij overmaken. Dat vond ik een vreemd voorstel en dit weigerde ik. Uiteindelijk kwamen we overeen dat ik de koop kon annuleren en ontbinden (was ook binnen de 14 dagen bedenktijd)
Nu een maand later willen ze dat ik 50% van de prijs betaal, omdat ik het pakketje nooit opgehaald heb (wat vanwege de inklaringskosten ook niet ging...).

Communicatie verloopt stroef. En is niet helder. Oplossingen zijn niet klantgericht en er wordt niet meegedacht met de klant en de situatie. Klanttevredenheid blijft zo minimaal. Ook al streven zij naar 100%.

11. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een niet betrouwbare en slechte…

Een niet betrouwbare en slechte webshop. Ondertussen al 4 mails gedaan met de vraag om een retourformulier. Dit weigert heysey en blijft aanbiedingen doen om zoveel procent korting te krijgen op de aanbetaling.
Belachelijk

10. August 2022

Slechte klantenservice, niet bereikbaar

Ik krijg maar geen retourformulier gestuurd, terwijl ik het product met retourformulier moet terug sturen, niet handig dit. Al 5 x gemaild voor een formulier naar het info email adres maar zonder enig resultaat.
Niet netjes dit.

4. August 2022

Service - 0,0%

Heysey zegt over zichzelf naar 100% klanttevredenheid te streven. Mijn ervaring is anders. Ik kocht een multifunctionele mandoline en al vrij snel ging een onderdeel kapot. Contactformulier ingevuld maar deze is volgens Heysey nooit aangekomen en ik heb geen kopie. Een foutje van het geautomatiseerde systeem??!! Diverse keren gereclameerd via de mail maar ondertussen de garantieperiode van 30 dagen verlopen. Ze kunnen niets voor mij doen. Ze beroepen zich dat de regels niet kunnen worden omgebogen. Hoe zit het nu met die 100% klanttevredenheid? Gebakken lucht!. En balen voor mij.

30. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een heel slecht en onprofessioneel…

Een heel slecht en onprofessioneel webshop.

Ik had twee mandolines gekocht. Ik heb duidelijk gecommuniceerd dat ik één ervan heb geprobeerd (één keer) en dat ik er niet tevreden mee was. Ik mocht deze beiden terug sturen. Opeens zie ik dat er maar voor één is terugbetaald. Nadat ik ze hierover gevraagd heb, zeggen ze doodleuk "je hebt de één gebruikt en die kunnen we niet meer doorverkopen." ze zouden met een oplossing gekomen. Nu maanden later, nog steeds niks gehoord. Vervolgens weer een mail gestuurd, weer niks gehoord.

Zeer slecht en onprofessioneel 👎👎👎😠😠

17. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr