Das sagen Bewerter
Am întâmpinat ceva probleme când am încercat să fac plata și nu reușeam să o finalizez, deși am încercat de mai multe ori. La un moment dat chiar mă gândeam să renunț. Din fericire, am avut norocul... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Toate bune ,dar nu am beneficiat de cele 15% procente de discount pe care ziceau ca le acorda pachetului de familie. Au revenit a doua zi cu un telefon in care și-au cerut scuze pentru neplăcerile cr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Compared to previous years, the process has been much simplified. I got the insurance in 5 minutes and the prices are very good. Congratulations!
Unternehmensdetails
Über Heymondo Asigurări de călătorie
Vom Unternehmen geschrieben

Hei, călătorule!
Suntem Heymondo, partenerul tău de încredere în aventuri. Misiunea noastră este să le facem viața mai ușoară călătorilor ca tine, oferind soluții personalizate. Suntem specializați în asigurări de călătorie și ne creăm propriile produse, punând mereu accent pe un excelent raport calitate–preț. La noi fiecare tip de călător găsește opțiuni conform nevoilor sale, având la dispoziție pachetele de Călătorie Standard, Top sau Premium.
Pentru călătorii care nu se opresc niciodată, am dezvoltat soluții flexibile adaptate frecvenței deplasărilor tale:
- Asigurare de călătorie: Este soluția ideală pentru următoarea ta aventură punctuală, având și posibilitatea includerii opțiunii de anulare a călătoriei.
- Asigurare anuală de călătorie: Asigură toate călătoriile de până la 60 de zile fiecare pe care le faci pe parcursul unui an.
- Asigurare pe termen lung: Încheie asigurarea pentru o perioadă de 90 de zile și ai libertatea de a o reînnoi cum și când vrei.
Am înțeles că un călător modern are nevoie de agilitate, de încredere și de soluții care să țină pasul cu ritmul călătoriilor sale. De aceea, ne dedicăm întreaga energie pentru a simplifica procesele, astfel încât tu să nu mai pierzi timpul cu termeni tehnici sau proceduri birocratice.
Tehnologia este inima serviciilor noastre, motiv pentru care am creat o aplicație intuitivă menită să îți simplifice întreaga experiență. Prin intermediul acesteia, ai acces instantaneu la asistență 24/7, la toate informațiile contractuale și poți gestiona orice situație neprevăzută cu doar câteva atingeri de ecran.
Totul este gândit pentru ca tu să explorezi lumea în siguranță.
De ce asigurarea de călătorie Heymondo?
Vom Unternehmen geschrieben
- Acoperire medicală de până la 2.500.000 €
- Asistența medicală include serviciile oferite de echipe de urgență și medici specialiști, investigații suplimentare, spitalizare, tratamente, intervenții chirurgicale, precum și medicamentele prescrise. Această acoperire extinsă include chiar și cheltuieli stomatologice (până la 600 euro).
- Asigurare 100% digitală și transparentă
- Accesezi cu ușurință toate informațiile despre asigurarea ta, de la datele de contact în caz de urgență până la acoperirile incluse. Cu un singur clic, platforma îți arată pașii pe care trebuie să îi urmezi în cazul unei situații neprevăzute și poți, astfel, raporta orice incident numaidecât.
- Rambursarea rezervărilor dacă nu călătorești
- Adaugă acoperirea opțională pentru anularea călătoriei și asigură-ți rambursarea rezervărilor în cazul în care, în final, nu poți călători.
Asistență în aplicație
24 de ore pe zi, 365 de zile pe an
Kontaktinformationen
Rumänien
- info@heymondo.ro
- heymondo.ro
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Am un dosar în curs la Heymondo care…
Am un dosar în curs la Heymondo care este întârziat de peste o lună. În ciuda multiplelor solicitări de clarificare și a promisiunilor că plata va fi efectuată „în curând”, nu am primit încă nicio despăgubire și nici o rezolvare clară.
O experiență foarte dezamăgitoare și lipsă de profesionalism în gestionarea cererilor de despăgubire.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Mi-a palcut modul de abordare
Mi-a palcut modul de abordare, serviciile oferite si faptul ca voi fi ghidata daca as avea nevoie de ajutor.

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie
the app was a bit confusing as it…
the app was a bit confusing as it required a passport number to log in but the policy was not bought using the passport number

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie
Cel mai bun pret din piata si cele mai…
Cel mai bun pret din piata si cele mai multe beneficii la asigurarile de calatorie !

super professional
super professional. they solved my problem very quickly. I recommend

Compared to previous years

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie
Zero flexibility in changing anything…
Zero flexibility in changing anything regarding your trip insurance.

Rapiditatea
Rapiditatea, eficienta ca user in a obtine o asigurare de calatorie. Multumesc

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.