Heuveltex is absuluut niet meer wat het was! De modellen(handteren uit jaar 0), maten en kleuren komen niet meer overeen als je m /l koopt koop je een tent van XXL Daarbij laat de trugbetali... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Super goede service . Altijd zeer tevreden. Super prijzen en goede kwaliteit. Ben zo blij met heuveltex. Shop iedere week wel aantal Leuke dingen nadat ik bijna 30 kilo ben afgevallen. Laatst... Mehr ansehen
Hoi, ik heb al meerdere keren bij Heuveltex bestellingen gedaan. Was altijd de goede maat/pasvorm, zeer snelle bezorging en goede prijs/kwaliteit. Heb eenmaal iets retour moeten sturen, is ook hele... Mehr ansehen
Zeer tevreden! Leuke kleding voor weinig! Snel geleverd! Retouren worden netjes afgehandeld! Laatst een retour waar niet alles was verwerkt maar na vriendelijk contact per mail keurig netjes opgelo... Mehr ansehen
Heuveltex altijd de goedkoopste ,zorgt meerdere keren per week voor de leukste aanbiedingen in dameskleding altijd voor de goedkoopste prijzen.wij geven de goedkoopste prijs garantie,ziet u het ergens goedkoper mail ons info@heuveltex.nl wij passen de prijs aan en geven 10%korting
Niederlande
Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Het is goedkoop en goeie kwaliteit
Leuke kleding voor weinig, in allerlei maten, dus ook voor de grotere maten.
Snelle verzending.
Zeer tevreden met mijn bestellingen duidelijk aangegeven met de maten zou iedereen aanbevelen om bij jullie te bestellen leuke kleding en betaalbaar.
Super leuke kleding voor een mooie prijs en snel in huis
Een hele leuke en top site voor betaalbare kleding. leuke kleding voor een top prijs en ook voor de grotere maten.
Retouneren gaat ook goed, op tijd je geld terug. Ik bestel er best veel.
Al met al vriendelijke mensen en een top bedrijf..
Leuke betaalbare kleding.
Bestellingen worden snel geleverd.
Prijs/kwaliteit goed.
Mooie kleding, goede kwaliteit
Betaalbaar en snelle verzending!
Leuke kleding voor weinig geld.
Kleding draagt goed en valt goed.
Mochten de maten iets uitwijken dan wordt dit ook gezegd in de geplaatste filmpjes.
De klantenservice heb ik nog geen gebruik van gemaakt, maar is volgens goed bereikbaar en bieden zij oplossingen indien nodig.
Ik ben in ieder geval zeer tevreden met mijn gekochte kleding.
Leuke en betaalbare kleding. Thuis beweegt mijn hele kast als ik Heuveltex roep 🤣🤣🤣
Is mijn winkel waar ik al mijn kleding bestel. Super service en hoef bijna nooit iets terug te sturen omdat de maten duidelijk zijn. Top bedrijf.
Goede service,goede kwaliteit en snelle bezorging. 👍
Gewoon goed.
Product zoals omschreven en getoont.
Snel bezorgt.
Zoveel leuke kleding voor ieder wat wils.
Voor de prijs hoef je het niet te laten.
Veel leuke filmpjes op Facebook.
Snelle verzending
Heuveltex is en blijft de goedkoopste met leuke prijsjes en goede kwaliteit.
Door de filmpjes zie je gelijk wat voor model het is en de kleur..ik ben een tevreden klant al jaren..groetjes..
Leuke kleding en voor de kleine beurs.
Goede afhandeling en goed advies.
Eén negatief dingetje: Ze hebben té vaak té leuke kleding!!! Je wordt er zo hebberig van!!! En hun timing is ook altijd slecht, komen ze weer met iets leuks dan komt het financieel niet uit.
Ze hebben veel leuke kleding, prijzen het leuk aan op FB én het is betaalbaar. Al mijn cargobroeken heb ik bij hun gekocht.
Snelle levering. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Vriendelijk voor je portemonnee. Erg handig die filmpjes op Facebook. Geeft direct een beeld hoe iets staat. (Wel verleidelijk hoor!) Spelen snel in op trends. Ik ben tevreden.
Super leuke kleding.fijn dat de afmetingen van de maat er bij staan.
Snelle levering en ik heb nooit klachten gehad . Ga zo door 👍
Zeer tevreden met de producten. Omschrijving en kwaliteit is super. Als er wel een keer wat mis is kan het makkelijk retour gestuurd worden (wel op eigen kosten). Snelle levering.
1 nadeel van dit bedrijf ..... ze posten te vaak leuke kleding!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.