HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE  Bewertungen 40

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag onze Dana laten verzorgen. Het was voor ons de eerste keer bij een trimsalon we zijn super tevreden ze ziet er prachtig uit het is ook fijn dat ze aan huis komt aangezien mijn hond heel angst... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag is onze boomer pup aan de beurt geweest. Dit voor de 1e keer. Ze heeft het super gedaan, maar deze trimster nog beter! Wij zijn enorm blij met het resultaat. Wij komen zeker standaard... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wat zijn wij blij met deze lieve mensen, Loeka onze golden retriever is best bang voor alles. Ze hebben Loeka zo op het gemak gesteld, Loeka liet zich ook heel goed helpen. Hij wordt fijn aan h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Petronella neemt alle tijd om Joy op haar gemak te stellen en te laten wennen. Omdat Joy best wel nerveus was, mocht ik erbij blijven. Waar nodig past ze haar behandeling aan en wordt niks geforcee... Mehr ansehen

1. Tierfriseur
  2. Tiertränke
  3. Hundeausführer

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn Petronella Maria Duiker & Wolf Darius Rekenschap, wij doen de totale verzorging van hond(jes). Onze hondentrimsalon is in maart 2025 als Hobbytrimclub Het Hondenkoekje op de Fossielerf 210 in Heerlen begonnen. Wegens overweldigend succes, zijn wij ons gaan richten op bedrijfsmatig bij mensen thuis te gaan trimmen, verzorgen. Dit bleek een nog veel groter succes, er zijn niet, nauwelijks trimmers die bij mensen thuis komen, en werken volgens ons concept, formule, in Limburg, zelfs in Nederland ! Wij zijn verhuisd naar Utrecht, centraal in het land. Omdat Wolf ook in de bouw werkt, en er geen werk was, is in Limburg, zijn we noodgedwongen verhuisd. Wij gaan door, stoppen niet , onze formule is ; LIEFDE ! Dat voel je, en is uniek, het komt direct uit ons 💜 Iedereen in de omgeving Utrecht, krijgt een flyer in de brievenbus, binnen nu en een paar maanden. Bedankt voor al jullie steunbetuigingen ! 💜 Onze liefde voor dieren, is grenzeloos, wij hebben volledig onderschat, hoeveel impact wij gemaakt hebben , hadden, in de trimwereld. Onze pijn en verdriet (Petronella & Wolf) samen in de avond uithuilen in elkaars armen (over zeer extreme trauma hondje, hond (den) gaf ons absolute overtuigng, en een nog intensere band. Wij werden wolfjes, en kregen daar (zonder ergens een trucje) een enorme roedel voor terug. Liefde begrijpen door de ogen van een wolf, of 99 % (huis) wolfs-hond. Een huishond bestaat niet. Alleen een sociaal (aan de mens) aangepaste wolf. Honden en wolven, zijn onvoorwaardelijk, ze geven hun leven voor de roedel. Altijd. Daar kunnen wij als mensen een voorbeeld aan nemen....hou van uw honden 💜 ze zijn het meer dan waard......ja, totaal onverwacht nemen we een deel van onze roedel mee naar Utrecht. Hun baasjes vinden afstand niet belangrijk. Een verdwaalde wolf kan meer dan 2 uur zoeken, desnoods weken, om bij familie te willen zijn. Klanten (gelijkwaardige huisvriend hond) begrijpen dat een roedel band, samen gemaakt, voor eeuwig is.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

De eerste keer

Ik ging voor de eerste keer met mijn (half-)langharige dwergteckel. Ze was in het begin heel bang, maar ze namen alle tijd en hebben haar op haar gemak gesteld. Aan het einde van de trimbeurt deed ze zelfs haar oogjes dicht tijdens het trimmen. Mijn complimenten voor de manier waarop Petronella en Wolf met mijn hond zijn omgegaan, de dierenliefde straalde ervan af. Toppers!!!

12. Juli 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Dank u voor de lieve woorden 💜 Belle is inderdaad heel angstig, maar ondanks dat toch wel degelijk nieuwsgierig ! Dat is voor ons een goed teken, dat herstel van angst op langere termijn, waarschijnlijk grotendeels te overwinnen is. Meestal lukt het ons, met heel veel geduld en kleine stapjes, het trimproces steeds makkelijker te maken 💜 Vooral schielijke handelingen, proberen we zo veel als kan, te voorkomen, vermijden. En toen Belle voelde dat ze in een liefdevolle omgeving was, kon ze lekker ontspannen zichzelf zijn (met haar oogjes dicht 😇) Volgende afspraak is gemaakt, en we zien Belle met alle liefde graag weer terug !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze hond Sammy kwam er voor de eerste…

Onze hond Sammy kwam er voor de eerste keer binnen en voelde zich direct thuis, terwijl hij normaal bij vreemde zich niet prettig voelt .
Hij liet alles gewoon toe hij voelde zich echt thuis.
Een absolute aanrader 👍en goede informatie over onze hond.

25. Juni 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Bedankt voor de waardering, die jullie ons geven en gaf 💜 U bent samen met uw vrouw, de hele verzorging er bij gebleven, dat mag van ons hobbyclubje ! Nee, het lag niet aan uw hond, want Sammy (King Charles cavalier) wilde gelijk spelen met een balletje, van onze hondje Storm. Ook met ons, Wolf en Petronella, een hond heeft een veel hogere intuïtie, dan wij mensen. Ze voelen wanneer ze gewenst zijn, en geliefd 💜 voordat wij mensen het voelen. Sammy is helemaal geen probleem, maar heel goed gesocialiseerd. Wij hebben met alle geduld heel makkelijk jullie hond kunnen verzorgen. Hij is een schat en een aanwinst, voor iedereen 💜 Wij zien jullie en Sammy graag terug !

Absoluut een aanrader👍.

Dit was de eerste keer dat mijn hond getrimd werd. Ik ben zeer tevreden. Ze waren erg aardig en professioneel👍🙂. Zeker een aanrader!

25. Juni 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Dank u voor uw lieve review, Nika is een heel lief, mooi teefje, een kruising, met een hele fijne vacht structuur met slagen er in, golven. Dat maakt het wat uitdagender om te trimmen, maar ze zag er na afloop weer mooi verzorgd uit 💜 Met alle liefde zien we Nika graag weer terug ! 💜

Beertje…

Beertje is voor de tweede keer geweest en ben heel tevreden over het resultaat, er wordt goed geluisterd naar mijn wensen maar ook uitgelegd hoe het word aangepakt.
Ik ben zeer tevreden en Beertje ook

16. Juni 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Beertje is super makkelijk en een heel lief mannetje, reutje 💜 Mega blij en vol leven ! U heeft duidelijk liefde voor honden, uw hond ! 💜

Positieve ervaring

Hartstikke leuke vriendelijke mensen. Doen niet zomaar iets, houden rekening met wensen en zijn geïnteresseerd in de hond. Eerst kennis maken met de hond en baasje en dan pas beginnen op eigen tempo van hoe de hond reageert. Snel een afspraak kunnen maken, heel ideaal via internet zodat je kunt zien wanneer ze beschikbaar zijn!
Een goede ervaring zowel voor baasje als hond dus we zullen er snel weer komen als het nodig is.

13. Juni 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Dank u wel voor uw lieve review 💜 Stitch (Chihuahua) is al wat ouder, maar mega goed gesocialiseerd. Van nature kan een Chihuahua behoorlijk eenkennig zijn, maar zowel ik Wolf als mijn vrouw Petronella konden zelfs samen scheren allebei aan 1 kant, zonder problemen, heel zeldzaam voor dit ras, Chihuahua ! Met alle liefde, zien we Stitch graag weer terug 💜

FANTASTISCH én zo lief!

In 1 woord , FANTASTISCH!!!!!
Puk is meestal bang maar ze was zó lief en helemaal niet duur!
Gaan we zeker onze vaste trimster van maken!!!!!!

31. Mai 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Dank u wel voor uw lieve woorden 💜 Gelukkig zijn zo goed als al onze bezoekers/klanten heel tevreden met ons, dat geeft ook ons de kracht en liefde om door te gaan met onze passie, liefde voor dieren in eerste instantie, en natuurlijk ook onze regelmatige bezoekers van onze (tegenwoordig) hobbyclub Het Hondenkoekje 💜 thuis ! Wij verwelkomen Puk met alle geduld en liefde weer te zien, liefs Petronella & Wolf 💜

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

niet kundig…

Nou naar mijn mening is ze niet kundig het ziet eruit alsof ze pas bezig is.
Ze zeggen dat ze dier vriendelijk werken en daar verstaan ze onder dat ze niks doen wat de hond niet oke vindt, mijn hondjes zijn n beetje bang maar ze zijn al 8 jaar bij n andere kapster, ze gedragen zich net zo als nu dat is nooit n belemmering geweest om nageltjes te knippen of haar tussen de kussentjes weg te halen, kapster was niet blij met mij maar ik ook zeker niet met haar. Tweede hond heb ik er niet laten knippen. Moest toch 40 euro betalen terwijl niet alles gedaan is, niet eens geprobeert is...
Ben benieuwd hoe lang deze review blijft staan!

12. Juni 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Dank u voor uw reactie, zoals eerder vermeld in andere reviews gaan we nooit verder dan het vertrouwen van uw hondje. Dus nemen we geen honden in de houtgreep. Wij gebruiken geen geweld tegen dieren, dat weigeren wij. Alleen de nagels moesten nog geknipt worden, voor de rest hebben we alles netjes gedaan. Met behoud van het vertrouwen van uw hondje Casper 💜 Wij hebben u gevraagd of u onze website had gelezen, nee, zei u. Dan had u gelezen dat wij een DIERENVRIENDELIJKE hobbyclub/hondentrimsalon zijn. Omdat de behandeling grotendeels gedaan was (alleen de nageltjes nog knippen, onderkant voetjes waren netjes geknipt, niet geschoren), hebben we gewoon de normale prijs gevraagd. Maar fijn dat u met al uw liefde ons een review heeft gegeven 💜 Nu weet iedereen dat we ECHT diervriendelijk zijn, bedankt ! Wij wensen u veel sterkte, met het vinden van een hondentrimsalon, die past bij uw persoon. Met vriendelijke groet, Petronella & Wolf !

Voordat u (iedereen) contact met ons zoekt, zou het verstandig zijn eerst onze website te lezen.
Dan zal niemand teleurgesteld zijn, worden....

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundig, geduldig en heel vriendelijk

Waar nodig past ze haar behandeling aan en wordt niks geforceerd.
Uiteindelijk is Joy netjes geknipt, gewassen en gefohnt met schone oortjes en geknipte nageltjes naar buiten gewandeld.
Zeker een aanrader!!

2. Juni 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Fijn dat u in uw review een zeer belangrijk deel beschrijft, wat nog niemand zo heeft omschreven 💜 Precies, wij passen de behandeling aan, naar wat het hond(je) aankan en mag van het hond(je). Soms is het resultaat niet helemaal perfect, maar is het hond(je) nog steeds blij en kunnen we na elke nieuwe afspraak steeds meer doen. Ons doel is uw hondje, iedere hond gelukkig naar huis te laten gaan ! 💜 En dat u niet plotseling totaal vervreemd bent van uw hond(je). Wegens te brute behandeling. Bedankt voor uw bezoek en lieve woorden, en graag tot ziens ! 💜

Ze zijn heel lief en aardig voor de hond

Ze zijn heel lief en aardig voor de hond

26. Mai 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Uw hondje was in het begin een beetje angstig en onwennig. Naarmate we langer met haar verzorging bezig waren, groeide het vertrouwen 💜 Wij vinden een band krijgen met uw hond (alle honden) heel belangrijk, dus proberen we nooit te ver te gaan. Vertrouwen is super belangrijk, dus wij hebben gedaan wat we konden, met haar. Dank u, voor uw lieve review 💜

Hondentrimsalon het Hondenkoekje krijg van mij de 3 v's

Hondentrimsalon het Hondenkoekje krijgt van mij de 3v's
Vakkundig, vriendelijk en voordelig

23. Mai 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Zep is gewoon genieten om te trimmen ! 💜 hij is gewoon een ontzettende lieverd, mega goed gesocialiseerd. Wij waren allebei helemaal blij met hem, en hij ook met ons ! Met alle liefde, zien we Zep graag terug ! 💜

Ik was zeer tevreden 😊

Ik ben ontzettend tevreden over HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE! Ze werken professioneel, met veel respect en liefde voor de hond. Alles wordt netjes en zorgvuldig gedaan. Ik voelde me direct op mijn gemak en het contact was prettig en vriendelijk. Mijn hond zag er geweldig uit na de trimbeurt, en ik was zo blij met het resultaat! Zeker een aanrader.

14. Mai 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Dank u wel voor de fijne, uitgebreide review ! 💜 Bella (Pomeriaan) is een lieverd, mijn man Wolf en ik Petronella hadden helemaal geen probleem haar te verzorgen. Ze was heel goed gesocialiseerd, ondanks dat ze pas 4 maanden jong is. Ze moest wel wennen aan het hele verzorgingsproces, maar onze ervaring is en was, dat het bij onze hondentrimsalon met respect voor de hond(jes), snel went. Liefde voor dieren, zit in het hart, in ons hart 💜 Tot ziens !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De eerste keer met onze teckel Wally…

De eerste keer met onze teckel Wally geweest. Ontvangst was heel fijn Wally kon even snuffelen en kennis maken. Ze zijn lief voor de honden en nemen de tijd.Ik liet Wally met een goed en vertrouwd gevoel achter. Tussendoor werd ik op de hoogte gesteld en foto’s gestuurd. Ik ben zeer tevreden. Bedankt en tot de volgende keer.

8. Mai 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Wally is heel goed gesocialiseerd en krijgt duidelijk voldoende liefde, aandacht van u (en familie, vrienden). Dit merken wij direct als Wolf en ik met uw Wally bezig zijn 💜 Hij is heel makkelijk in de omgang, wat het voor ons super makkelijk maakt om hem te verzorgen ! U ook bedankt voor uw lieve hond en tot de volgende keer 💜

Top behandeling!

Ontzettend tevreden, heel goed ontvangen hondje heel erg op zijn gemak kennis laten maken met omgeving mensen die hun vak begrijpen en ontzettend lief met dieren zijn
Echte aanrader . Tot de volgende keer en ontzettend bedankt .

5. Mai 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Snuffel is al wat ouder en heeft wat medische uitdagingen. Dus moesten mijn man en ik alles in een rustiger tempo doen, zodat het niet (te) stressvol voor hem was. Dat ging helemaal prima, Snuffel is gewoon nog vol leven, en een heerlijk hondje om mee samen te werken 💜 (stiekem is dit voor ons geen werken, maar genieten!) Bedankt voor de fijne review, tot ziens 💜

Zeer tevreden

Zeer tevreden , mensen die hun vak begrijpen en zeer goed met dieren zijn . Prijs kwaliteit verhouding ook zeer goed , echt een aanrader . Tot de volgende keer en bedankt .
Gr Ronald

25. April 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Bedankt voor de positieve review 💜 Choco is heel makkelijk in de omgang, echt een lieverd ! Tot de volgende keer !

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Luna goed geplukt

Luna goed geplukt
En goed verzorgd
Heel blij😄

23. April 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Dank u wel voor de positieve review 💜 mijn man Wolf en ik Petronella hebben samen geplukt, vandaar dat we snel klaar leken (we belden na 1 uur en een kwartier), daar leek u verbaasd over. Omgerekend zijn we in 1 persoon 2,5 uur bezig geweest. Maar we zijn tevreden dat u tevreden bent over het resultaat !

Helemaal top !!

Eerste keer me twee pomeriaantjes gebracht . Super tevreden ! Vriendelijk, lief voor de hondjes. En goed geknipt . Laten tussen door goed weten wat ze aantreffen betreft de vacht etc. Nieuwe afspraak staat gepland 👌

18. April 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Dank u voor de positieve review ! 💜 Communicatie vinden wij fijn en onze klanten ook. We doen er alles aan om misverstanden te voorkomen en zo veel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van u als klant en wat mogelijk is bij uw hondjes. Tot ziens binnenkort !

Super!!

Heel lief voor de hondjes en mijn teckeltje is heel mooi geworden. Ik kom zeker weer terug!

17. April 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Bedankt voor de fijne review 💜
Beppie is een enorme schat !
Met alle liefde zien wij jullie graag weer terug ☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldige hondensalon!

Wat een geweldige hondensalon!
Een fijne huiselijke sfeer.
En beide hebben echte ervaring met honden.
Voor onze chloë uit Roemenië was dit een hele fijne ervaring.
Tot de volgende keer😃

15. April 2025

Antwort von HONDENTRIMSALON HET HONDENKOEKJE

Dank u wel voor uw lieve review 💜 mijn man Wolf en ik Petronella houden heel veel van dieren, en hopen dat we dat zo veel mogelijk over kunnen brengen naar klanten en dieren. Tot de volgende keer 😊

Nette aardige Trimster

Aardige dame, goed geknipt kreeg apps tussendoor of de lengte goed was erg netjes! 3 uur bezig geweest,zeer tevreden

14. April 2025

Dank u voor uw bezoek en fijne review ! Tot de volgende keer 💜

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr