Hestetorvet Selskabslokaler Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige haft den udsøgte oplevelse at fejre min 50 års fødselsdag I Hestetorvet Selskabslokaler. Fra start til slut har der været fuldstændig styr på ALT. Jeff er en fantastisk vært og kok. Ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været til julefrokost hos Jeff og sikke en oplevelse. God mad, stort udvalg (af både mad og drinks), flot pynt på borde, et godt musikanlæg/lyd/underholdning. Bandet fik folk ud på dansegu... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi holdte vores bryllup i Hestetorvet Selskabslokaler i September 2023. Jeff, som ejer stedet, er super hjælpsom helt fra start, hvor han gerne bruger sin ekspertise til at hjælpe en, hvis man se... Mehr ansehen

1. Veranstaltungsraum

Vom Unternehmen geschrieben

Selskabslokaler centralt i Roskilde. Vi afvikler alt fra Bryllupper, konfirmationer, firmafester, julefrokoster og meget, meget mere. Vi har eget køkken i huset og laver selv alt maden der serveres i lokalerne. Lokalet, Hall of hearts er vores store fest sal med plads til 150 gæster. Lokalet, The Apartment er det lidt mindre lokale med plads til 70 gæster.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

20 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Sommerfest 2026

Vi har netop afholdt den årlige sommerfest og det har været en kæmpe succes. Fantastisk mad, super søde og serviceminded personale og altid klar til at imødekomme forespørgsler. Et dejligt lokale, hvor vi havde plads og rum til at skabe den bedste sommerfest.

12. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Intet mindre end fantastisk.

Vi holdte vores Bryllups fest i hestetorvets selskabs lokaler, og kun kæmpe anbefaling fra os. Jeff har stedet med så stor passion, at det afspejler sig i alt hvad han gør. Der er styr på alt! Og man kan trygt overlade sin fest til ham og hans fantastiske tjenere.
Kæmpe ros og anbefaling fra os.

30. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great place, great food, great staff - highly recommended

We had our daughter's confirmation party there, and it was perfect. The staff and organizers were friendly, hard-working and dedicated.

The food was so good, especially the salmon and the homemade bread. But it was all great!

My daughter didn't care for the paintings in the room, and they accommodated the request to hide them.

It was a perfect day because of the team there. Highly recommended.

19. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Holdte bryllup 16/8/25 hos Jeff i…

Holdte bryllup 16/8/25 hos Jeff i hestetovets hall of hearts. Det var en fantastisk fest og vi havde lejet dj gennem jeff som også gjorde det super. I alt en fantastisk dag med 87 mennesker som fejrede os hilsen bruden 😊 kan varmt anbefale hvis I er til en smuk sal og styr på tingene

16. August 2025

Kæmpe anbefaling

Min konfirmation blev afholdt her hos Jeff for et par år tilbage, og jeg kan ikke andet end at anbefale at gøre det samme, for der er styr på det hele, og fantastisk service.

Allerede inden vi bookede dagen, vidste vi at det var det rigtige sted, vi havde fundet at afholde det! 😎

Jeff og hans personale er helt klart nogen man kan stole på, og er der noget der mangler på dagen, så får de styr på det!

Tak for god service, og kæmpe anbefaling!

27. April 2026

Uforglemmeligt bryllup

Man kan ikke gå galt med Jeff og hans team. Alt er “On Point”!
Da vi blev gift var alt i sikker hånd med Jeff indvolveret. Maden var noget af det bedste vi har smagt indtil videre i vores liv. Vores gæster snakker stadig om det efter mange år.

Vil aldrig kunne andet end at give 5 stjerner. Medmindre de laver systemet om så man kan give flere stjerner.

4. September 2025

Fantastisk! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk lækkert mad, Fantastisk service, intet at sætte en fingre på 🥰🥳 jeg har været til julefrokoster og fødselsdage, og et enkelt bryllup! Så synes jeg har oplevet det hele i selvskabs lokalerne! Og absolut intet at klage over. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeff og hans hjælper fortjener kun ros, for fantastisk service, mad og lækre drinks 🍹

19. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu holdt 2 konfirmationer hos…

Jeg har nu holdt 2 konfirmationer hos Jeff på Hesetorvet. Senest min datters lørdag d. 25. april 2026.

DET ER DET MEST FANTASTISKE STED :) Lokaler, atmosfære og fleksibilitet samt Jeff er til UG med pil op. Det er helt vanvittigt skønt sted.
Maden er et kapitel for sig selv - det er SÅ lækker mad. Vi sammensatte menuen sammen med Jeff og min datter ville gerne bede om Red Velvet kage til dessert. Det var overhovdet ikke et problem, selvom at Jeff ikke havde lavet det før. Han fik sammensat en lækker dessert. Maden - WOW- alle var enige om, at det var hamrende lækkert. Og flere af vores gæster kunne huske den lækre mad for den første konfirmation.

Der var fest, dans, drinks, høj musik og kulørte lamper - Og vi alle havde en perfekt aften.

Tak til Jeff og Hestetorvet for endnu en uforglemmelig aften. Jeg skal nok finde en anledning til at bruge jer igen.

25. April 2026

Julefrokost

Jeg har været til julefrokost hos Jeff og sikke en oplevelse.
God mad, stort udvalg (af både mad og drinks), flot pynt på borde, et godt musikanlæg/lyd/underholdning. Bandet fik folk ud på dansegulvet og der blev virkelig danset og synget med på det gode musik.
Jeff og hans personale yder en rigtig god service bag baren men også ude blandt gæsterne. Chefen ham selv går rundt og tilser alle sine gæster for at sikre sig at alle hygger sig. Top professionelt og smilende personale hele vejen rundt.

12. Dezember 2025

Hej Maria.

Tak for de fine ord og dejligt at hører at i hyggede jer. Og sik’en i fik væltet det dansegulv.

Mvh. Jeff

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker mad, gode fester i hyggelige og flotte lokaler

Vi har haft den store fornøjelse at holde vores datters konfirmation hos Jeff på Hestetorvets selskabslokaler i 2021.
Maden smagte fantastisk, Jeff er en virkelig dygtig kok og der er styr på alt, fra du kommer til du går, og det altid søde personale som er så hjælpsomme og smilende.
Jeg har også en del gange deltaget i julefrokosterne som Jeff også afholder, der er også altid super lækker mad og god stemning. Efter maden kommer der det bedste live musik som virkelig forstår at få gæsterne ud på dansegulvet og synge med og senere en rigtig god DJ, gode drinks bliver der mixet sammen og igen får man den BEDSTE service fra de søde piger både under middagen og bag baren, og Jeff som altid står klar til at give sine gæster den bedste aften ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service decideret nedladende service

Jeg forstår ikke man sætter en sur gammel dame til at stå bag baren, som tydeligvis ikke bryder sig om mennesker. Hun var sur, nedladende og stemningsdræbende. Hendes måde at tale til folk på var virkelig ubehagelig.

21. November 2025

Kære morten.

Vi har nu været i kontakt med flere af din kollegaer og kan konstatere at alle andre vi har snakket med fra jeres selskab, har haft en fantastisk aften.

Det er fair at du har haft en dårlig aften, og skriver din anmeldelse, men at oprette flere profiler og skriver flere anmeldelser ser vi nu ikke som fair. Så jeg vil ligeledes bede dig om at slette denne falske anmeldelse her og på Google. - jeg kan fornemme at du har gjort det, fordi du tror Alis, er en opdigtet profil fra vores side af. - men der kan vi bekræfte at Alis var til Julefrokosten i det andet lokale, hvor vi havde live musik og 80 andre gæster.

Så jeg beder dig venligst slette de anmeldese på tværs sf de forskellige platforme som er falske.
På forhånd tak.

Jeff Perling

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god julefrokost og klasse aften!

En god julefrokost og klasse aften!

Vi holdt en stor julefrokost hos Jeff, og det var en super god oplevelse. Maden var virkelig lækker; frisk, velsmagende og flot præsenteret.
Live-underholdningen skabte den perfekte stemning gennem aftenen, så der blev danset og skrålet med.

Derudover var pigerne bag baren både søde og super effektive. Servicen var i top fra start til slut, og man følte sig virkelig taget godt af under hele aftenen.

Alt i alt en klasse aften - kan varmt anbefales!

28. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nedladende og sur betjening

Ved julefrokosten i fredags blev vi mødt af en bartender, som desværre trak hele oplevelsen ned. Den ældre dame i baren virkede tydeligt irriteret, talte nedladende og svarede surt på helt almindelige henvendelser. Det er ikke den service, man forventer som betalende gæst. Jeg vælger et andet sted fremover.

28. November 2025

Hej Morten.

Dette lyder bestemt ikke som en oplevelse vi kan genkende, dog er vi da kede af hvis du følt dig stødt i en travl bar. Men samtidig vil jeg også gerne lige sikre mig at det er hos Os, du har været til fest? Da vi har oplevet før at folk har misforstået noget.
Jeg var der selv denne aften også.

Mvh. Jeff

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr