Helmstedt Online Bewertungen 22

TrustScore 3 von 5

2,8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻kunne jeg give -5 så havde de fået det skal selv betale for at lever retur. Og så bliver man truget for shopping. Blev sent retur i december har først hørt fra dem den 23/1 men ing... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. Kinderbekleidungsgeschäft
  3. Bekleidungsgeschäft
  4. Herrenmodengeschäft
  5. Bademodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

When Emilie Helmstedt founded HELMSTEDT in 2018, it was based on a vision of bringing the worlds of fashion and art closer together. Growing up in a crafts focused family, Emilie always knew she would become an artist, and pursued that passion all throughout her life and at the Royal Academy of Fine Arts in Copenhagen. Among the testaments to her talent, Emilie has won the largest Scandinavian fashion prize, Magasin Du Nord Fashion Prize, was shortlisted for the LVMH prize 2020, and named “the most visionary young designer in Copenhagen” by Vogue.

2,8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Aldrig igen

🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻kunne jeg give -5 så havde de fået det skal selv betale for at lever retur. Og så bliver man truget for shopping. Blev sent retur i december har først hørt fra dem den 23/1 men ingen penge i nu

23. Januar 2026

Antwort von Helmstedt Online

Dear Jesper We’re really sorry about your experience with the return and refund. This is not the standard we aim for. We’ve now improved our processing time and would love to help resolve your case directly. Please feel free to reach out directly to our webshop email. All the best Helmstedt And team

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Købte en jakke

Købte en jakke, som er så smuk! Og sendte den anden retur, var lidt usikker på hvordan jeg skulle sende den retur. Så sendte en mail til deres kundeservice, de guide mig. Og pakken blev sendt retur og beholdte den anden jakke.

God kundeservice og fantastiske produkter! KØBER HELT SIKKERT HERFRA IGEN! <3

5. Januar 2026

Antwort von Helmstedt Online

Tusinde tak for dit svar mathilde vi er super glade for at du er glad for vores produkter og service. Alt det bedste herfra teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thank you for the good service

Thank you for the good service, i recieved the package in only a few days, it has been a pleassure shopping at your brand once again. I have ordered from helmstedt four times now a love the quality of the product. Even the pieces from years ago still in beautifull condition.

All my best

11. September 2025

Smukt tøj - elendig kundeservice

Virksomheden laver det smukkeste tøj, men deres kundeservice er simpelthen den største joke, hvorfor de kun får 1 stjerne herfra.

Jeg ønskede at købe en jakke i forbindelse med deres seneste udsalg, men var usikker på størrelsen ift. den ønskede model, hvorfor jeg sendte dem en mail (04/08) med spørgsmål til størrelsen (hvilket de selv henviser til, at man gør), da de ikke tager udsalgsvarer retur.
Hørte intet fra dem, hvorfor jeg et par dage senere (06/08) forsøgte at skrive til dem via deres Instagram i stedet.
Endnu en gang var der komplet tavshed. Jeg forsøgte igen med en mail (08/08), men modtog stadig intet svar og da jeg ikke turde risikere, at jakken blev udsolgt, tog jeg chancen og bestilte den hjem (10/08). Den passede heldigvis perfekt, men havde desværre en fejl, hvorfor jeg fortsat ønskede at komme i kontakt med virksomheden med henblik på ombytning/reklamation.

Efter godt EN MÅNED tænkte jeg, at min besked på Instagram måske ikke var blevet godkendt endnu, siden der ikke var kommet noget svar retur, men til min store overraskelse var beskeden blevet læst, men intet svar var kommet retur.
Jeg tillod mig at sende et par spørgsmålstegn retur til dem (05/09) og senere samme dag kom der ENDELIG et svar retur: “Har du ikke fået svar??”. Jeg svarede tilbage, at jeg intet havde hørt og beskeden blev endnu en gang set, men blev der responderet på den? Nej!!

Der er altså tale om en virksomhed der har en helt igennem vanvittigt dårlig kundeservice og jeg sidder nu tilbage med en ubrugelig jakke, som ikke kan returneres, da den er købt på udsalg og samtidig kan jeg ikke få hjælp til at få fejlen udbedret heller, da virksomheden ikke evner at tage deres kunders henvendelser seriøst.
Det er desværre sidste gang jeg køber noget fra Helmstedt.

Jeg er nu blevet kontaktet af en medarbejder fra Helmstedt, som igen har undskyldt for deres manglende respons og så håber jeg på, at jeg kan få ombyttet den vare, som jeg modtog, der havde en fejl.

I ovennævnte mail bliver jeg i øvrigt gjort opmærksom på, at de har ÆNDRET på deres returpolitik ift. udsalgsvarer, hvorfor disse nu kan returneres.
Jeg gentager gerne mig selv: Det var IKKE sådan det forholdt sig, da jeg lagde min bestilling og det fremgår også tydeligt af mange andre anmeldelser herinde, omend det var en oplysning man aktivt skulle lede efter på deres hjemmeside.

4. August 2025

Kære Astrid

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi beklager oprigtigt den frustration, du har oplevet, og at vi ikke har kunnet besvare dine henvendelser hurtigt nok. Din tilfredshed er utrolig vigtig for os, og vi er virkelig kede af, at vi ikke levede op til dine forventninger i denne situation.

Vi har søgt efter din e-mail, men har desværre ikke kunnet finde den i vores indbakke. Derudover, selvom vi værdsætter dine beskeder på Instagram, bruger vi normalt den platform til generelle forespørgsler med vores knap 80.000 følgere kan vi derfor ikke altid svare så hurtigt, som vi gerne ville.

Vi værdsætter virkelig din feedback og vil gerne have muligheden for at rette op på situationen og gjort vores costumer support team klar over situation.
De er igang med at gennemse vores systemer og udrede fejlen. Da vi faktisk gerne modtager retur på udsalgsvarer er vi ved at se på hvor det er gået galt i kommunikationen. Din feedback har hjulpet os med at forbedre vores kundesupport, og vi er nu engerede til at forbedre os endnu mere.

Tak for din forståelse og tålmodighed i denne besværlige process det desværre har været.

De bedste hilsner,
Team Helmstedt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt en del ting fra Helmstedt

Jeg har købt en del ting fra Helmstedt, og jeg er så glad for dem alle. Det er de smukkeste og mest drømmende styles. Materialerne føles lækre og man kan mærke at tøjet er i virkelig god kvalitet. Kundeservice er altid hurtig og meget venlig ❤️

3. Juni 2025

Antwort von Helmstedt Online

Tusinde tak for din fine andmeldelse. Vi værdætter at du er glad for dine items og håber vi kan give dig flere gde oplevelser fremover. De aller bedste hilsner
Team Helmstedt

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I assisted with Cphfw in…

I assisted with Cphfw in January/February of last year, working tirelessly from morning until night for about a week. I covered the cost of paint and t-shirts for the entire team using my own credit card, as they had forgotten to provide me with the company card. They assured me they would reimburse me as soon as possible and asked for the receipts. However, I still haven't been paid back. Despite multiple attempts to contact Emilie Helmstedt, she has ignored my messages, only viewing them on WhatsApp without any response.

From my experience in the industry, I am aware that Emilie has also informed the team at one point that she couldn’t pay everyone and would prioritize “whoever is in need the most.” Frankly, her behavior is appalling, and I no longer support this brand (haven’t since I helped).

For those wondering, the amount in question is over 3,000 DKK, and I will be taking this matter to the Danish court.

2. Januar 2025

Rigid returpolitik

Arg er virkelig frustreret over min oplevelse med Helmstedt. Vanvittigt smukt tøj, hvor jeg ihærdigt har sparet op til en specifik jakke. Jeg forsøger at spørge kundeservice meget indgående om at blive guidet i størrelser, da jeg læser under udsalgs varen, at jeg ikke kan få pengene tilbage. Jeg bestiller jakken i den størrelse jeg får vejledning til, men da den kommer er den for lille.

Problemet er her, at den ikke længere findes i en større størrelse og kundeservice oplyser, at den ikke kommer på lager igen. Jeg er derfor nødsaget til enten at beholde en for lille jakke eller sende den retur (på egen regning i øvrigt) og så have penge låst i virksomheden. En ting er at have en så elendig returpolitik omkring udsalgsvarer, men ikke at kunne få pengene tilbage når produktet ikke længere findes i større størrelser giver ingen mening.
Jeg forsøgte at spørge om man i dette tilfælde kunne gøre en undtagelse, hvilket blev blankt afvist. Så nu er mine penge og låst, hvilket er virkelig frustrerende.
Så lad være med at købe fra hjemmesiden, hvis ikke du kender til hvordan produkterne passer dig!

19. Februar 2025

Impeccable Customer Service

I have rarely experienced such a great customer service. I had an Issue purchasing a sold out item and got my money refunded after a short amount of time. After a couple of days the Helmstedt Team reached out to me to let me know that they have one last item in stock and kept it on hold for me until I got back to them. They were very kind and replied within a short amount of time. I feel very cherished as a customer. Thank you so much!

5. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OPS!! Du kan ikke sende nedsatte varer retur

Jeg havde købt to kjoler af de samme kjoler en str. L og XL for at sikre mig, at jeg kunne passe end af dem. Det tog 10 dage før de kom, selvom deres lager kun ligger 4 km fra mig. Jeg skal naturligvis kun bruge den ene af kjoler og vil derfor sende den anden retur, men da jeg vil undersøge, hvordan deres returnering foregår, opdager jeg, at man åbenbart ikke kan returnere udsalgsvarer. Jeg undrer mig meget og henviser i en mailtil gældende EU regler om, at man har ret til 14 dages returret, når man handler på nettet UANSET om varen er nedsat. Den mail jeg nu sendt tre gange til jer uden et eneste svar.

7. Mai 2024

Kære Annemette

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre om de udfordringer, du har haft med din ordre og vores returneringspolitik. Det er klart, at dette har skabt frustration, og det er ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi forstår, at det kan være forvirrende at finde ud af, hvordan returprocessen fungerer, især når det gælder nedsatte varer. I henhold til gældende lovgivning har kunder ret til at returnere varer, men vi har specifikke retningslinjer for udsalgsvarer, og det er noget, vi arbejder på at gøre klart for alle vores kunder.

Vi vil gerne hjælpe dig med din retur, og vi opfordrer dig til at kontakte os direkte på webshop@helmstedt-online.com, så vi kan finde en løsning, der fungerer for dig.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse, og vi håber at kunne rette op på denne situation. Tak for din feedback, og vi ser frem til at høre fra dig.

Tyveri

Jeg har lavet en bestilling på tre varer, men modtog kun den ene. Helmstedt vil ikke returnere pengene for de to varer, som jeg ikke modtog. Det er mange penge og meget uprofessionelt ikke at have styr på sin webshop eller tilbagebetale penge man har stjålet fra sine kunder

19. März 2024

Antwort von Helmstedt Online

Kære Anne! Vi er meget kede af at høre om de problemer, du har haft med din bestilling, og vi vil gerne undskylde for den frustration, dette har forårsaget. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at få en klar løsning, når der opstår problemer med en ordre. Vi vil gerne hjælpe dig med at få tilbagebetalt for de varer, du ikke har modtaget. Hvis du kan kontakte os direkte på webshop@helmstedt-online.com, vil vi sørge for at undersøge din sag og finde en løsning så hurtigt som muligt.

Vi værdsætter din tålmodighed og forståelse i denne situation, og vi ønsker at genoprette din tillid til vores brand. Tak for at give os muligheden for at rette op på dette.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte to brocher med alien hoveder

Bestilte to brocher med alien hoveder. De er aldrig dukket op og pengene er trukket for længst. Kundeservice vender ikke tilbage på mail så tænker pengene er tyv stjålet og ingen varer

7. März 2024

Antwort von Helmstedt Online

Kære Lena. Vi er meget kede af at høre, at du ikke har modtaget dine brocher, og at du har haft problemer med at få kontakt til vores kundeservice. Det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter, og vi forstår din frustration.

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde en løsning på dette. Hvis du kan kontakte os direkte på webshop@helmstedt-online.com, vil vi sørge for at undersøge din ordre og sørge for, at du får dine penge tilbage eller de varer, du har bestilt.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse, og vi ønsker at rette op på denne situation. Tak for din feedback, og vi ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilssner
emilie og team

Værste købsoplevelse nogensinde

Jeg bestilte i januar en skjorte. Den kom hurtigt men var for lille. Kontakter kundeservice der melder tilbage og forsikrer mig de ligger et nummer større til side som de vil sende mig den når den er anden er returneret. Jeg returnerer samme dag og hører derefter intet. Efter en uge spørger jeg til levering af den nye skjorte og de svarer den er sendt. Vil ikke give mig noget tracking nummer selvom jeg efterspørger flere gange. Herefter er der 4 ugers stilhed. Ingen pakke, ingen svarer på mails. Har kontaktet kundeservice gange flere, selve ejeren Emilies mail, ejers IG, Helmstedts IG.
Til sidst får jeg svar at den desværre ikke er sendt grundet modeuge men NU sender den asap - pakken er klar. Igen kan jeg ikke få noget tracking nummer. Nogle dage senere får jeg at vide at skjorten i min størrelse desværre er blevet væk og jeg derfor ikke kan få den. Jeg spørger hvorfor de så skriver den er sendt. De beklager forvirringen.
Det er jo helt skørt, har aldrig oplevet noget lignende. Man får klart opfattelsen af et firma som forsøger snyde mindre kunder for penge.

3. Januar 2024

Antwort von Helmstedt Online

Kære Diana - Tak for at dele din oplevelse med os. Vi er dybt kede af at høre om de problemer, du har haft med din bestilling, og vi vil gerne undskylde for den frustration, dette har forårsaget. Det er klart, at din oplevelse ikke har været tilfredsstillende, og det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at få klar information og hurtig levering, og det er skuffende at høre, at vi ikke har levet op til dette. Vi arbejder på at forbedre vores kommunikation og processer, så vi kan undgå sådanne situationer i fremtiden.

Vi vil gerne rette op på dette og sikre, at du får den skjorte, du har bestilt. Hvis du kan kontakte os direkte påwebshop@helmstedt-online.com vil vi gøre vores bedste for at finde en løsning hurtigt.

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi håber, at du vil give os en chance for at genoprette din tillid til vores brand. Tak for din forståelse, og vi ser frem til at høre fra dig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lang leveringstid + trak desværre penge før vare var sendt

Første del af denne anmldelse er skrevet den. 29.02.2024:
Købt en jakke til 3000 kr. på deres hjemmeside. Ordrebekræftelse kom som normalt, men her 1 uge efter bestillingen der forsat intet info om at varen er sendt.
Jeg rykkede 5 dage efter bestillingsdato for svar på status til kundeservice. De svarer, at der er forsinkelser på forsendelse og levering due to high volume of orders - samme dag som de skriver det til mig - trækkes pengene fra min konto også selvom varen ikke er sendt. Det er ulovligt for virksomheder, at trække pengene fra kunder når pakken/varen ikke er sendt. Nu har jeg 2 gange mere skrevet mails til kundeservice om at de har trukket pengene uden at sende varen og at dette er ulovligt samt forespurgt, om de kan give et estimat.
Nu har mit sidste lod været at anmode om indsigelse til banken mod en ulovlig transaktion og så må jeg håbe at banken giver mig medhold.

Jeg er ærgelig over situtationen. Jeg har handlet hos Helmstedt før hvor levering gik som smurt, og har generelt været glad for mærket, men der må være sket noget med deres lagerstyring inden for de sidste par år ud at dømme fra de sidste mange anmeldelser her på trustpilot.

Opdatering d. 06.03.2024

Efter længere korrespondance med Helmstedt har jeg nu idag endelig modtaget min jakke. Helmstedt har beklaget leveringstiden og understreget at det at de har trukket pengene før varen var sendt har skyldtes en fejl i deres system.

29. Februar 2024

Antwort von Helmstedt Online

Kære Sophie - Tak for din opdatering og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du endelig har modtaget din jakke, men vi er også meget kede af at høre om de problemer, du har mødt undervejs.

Vi forstår fuldt ud din frustration over den lange leveringstid og det faktum, at pengene blev trukket, før varen blev sendt. Det er vigtigt for os at levere en god kundeoplevelse, og vi beklager dybt, at vi ikke levede op til dette i dit tilfælde.

Som du nævner, har der været nogle systemfejl, som vi arbejder hårdt på at rette op på, så vi kan undgå sådanne situationer i fremtiden. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse i denne proces.

Vi værdsætter din støtte til vores brand og håber, at vi kan genoprette din tillid til os. Hvis der er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse fremadrettet, så tøv ikke med at kontakte os.

Tak igen for din feedback!
Emilie og team

Føles som snyd

Bestilte et smukt sæt. Pengene er trukket. Modtog kun et par shorts og der var blot anført på slutsedlen at skjorten var udsolgt.
Når jeg læser anmeldelserne ligner det er strukturelt problem med deres virksomhed.
Det føles som om man er blevet snydt. Ville aldrig blot købe shortsne.
Æv, jeg elsker mærket, men denne oplevelse er jeg bange for sætter en stopper for det.

26. Februar 2024

Antwort von Helmstedt Online

Kære Stina, Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre, at du har haft en så skuffende oplevelse med din bestilling. Det er uacceptabelt, at du kun har modtaget et par shorts, og vi forstår, hvor frustrerende det må være at føle sig snydt.

Vi sætter stor pris på din støtte til vores brand, og vi vil gerne sikre, at du får den service, du fortjener. Vi arbejder hårdt på at forbedre vores processer for at undgå sådanne situationer i fremtiden.

For at løse dette problem, vil vi gerne hjælpe dig med at få en refundering for den skjorte, du ikke modtog. Venligst kontakt os direkte på webshop@helmstedt-online.com], så vi kan få dette ordnet hurtigst muligt.

Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi håber, at du vil give os en chance for at rette op på denne situation. Tak for din forståelse, og vi ser frem til at høre fra dig.

Emilie og team

Mindre størrelse end bestilt

Jeg bestilte en skjorte og et par bukser, hvor bukserne var i M. Da pakken ankommer efter en uges tid er bukserne str. S. Dette havde jeg ikke fået besked om. Det er bare noteret på ordresedlen, og jeg får intet svar fra kundeservice på mine mails.

10. Februar 2024

Antwort von Helmstedt Online

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre, at du har modtaget bukserne i en forkert størrelse, og at du ikke har fået svar fra vores kundeservice. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi undskylder for den frustration, dette har forårsaget.

Vi vil gerne hjælpe dig med at få løst dette problem hvis det ikke allerede er . Hvis du kan kontakte os direkte på webshop@helmstedt-online.com , vil vi sørge for at få den rigtige størrelse sendt til dig hurtigst muligt og følge op på dine tidligere henvendelser.

Din tilfredshed er vigtig for os, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at du får en bedre oplevelse fremadrettet. Tak for din forståelse, og vi ser frem til at høre fra dig.

Ringe kundeservice

Fantastisk tøj, men vil anbefale alle at købe det via forhandlere, da kundeservicen er nærmest ikke-eksisterende.

20. Februar 2024

Antwort von Helmstedt Online

Kære Marie Louise. Tak for din anmeldelse og for de venlige ord om vores tøj! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter.

Vi er dog også kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med vores kundeservice. Det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter, og vi tager din feedback meget alvorligt. Vi arbejder konstant på at forbedre vores service og sikre, at vores kunder får den støtte, de har brug for.

Vi vil meget gerne høre mere om din oplevelse, så vi kan forstå, hvad der gik galt, og hvordan vi kan forbedre os. Hvis du har mulighed for at kontakte os direkte på webshop@helmstedt-online.com], ville vi sætte stor pris på det.

Tak igen for din feedback, og vi håber at kunne byde dig velkommen tilbage snart!

de bedste hilsner

Rædselsfuld service

Rædselsfuld service. Bestilte en kjole i januar måned. Modtog en bekræftelsesmail, hvori, der stod, at jeg ville få besked, når varen blev sendt. Det er den endnu ikke blevet. Desværre har jeg heller ikke hørt noget efter at have skrevet til kundeservice. Pengene er trukket, men jeg har stadig ingen kjole modtaget. Øv!

6. Februar 2024

Antwort von Helmstedt Online

Kære Sofie, Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre, at du har haft en så utilfredsstillende oplevelse med din bestilling, og vi vil gerne undskylde for den frustration, dette har forårsaget.

Det er helt uacceptabelt, at du ikke har modtaget din kjole, og at du ikke har fået svar fra vores kundeservice. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have klar kommunikation, og vi beklager dybt, at vi ikke har levet op til dette.

Vi vil straks undersøge din ordre og sikre, at du får den information, du har brug for. Hvis du kan kontakte os direkte på webshop@helmstedt-online.com vil vi prioritere din sag og gøre vores bedste for at finde en løsning hurtigst muligt hvis det ikke allerede er løst.

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ønsker at genoprette din tillid til vores virksomhed. Tak for din forståelse, og vi ser frem til at høre fra dig.

Emilie og Teamet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tog mine penge, uden produkt

Bestilte en skjorte med 70% rabat til sample sale online. Ordren gik igennem og pengene trukket samtidigt med en ordrebekræftelse på mail.

Efter en uge havde jeg ikke fået en mail om pakkens afsendelse og jeg tog derfor kontakt til kundeservice.

Kundeservice fortalte at varen var udsolgt og der var sket en fejl. De tilbød mig istedet en 10% rabatkode og herefter sagde de at jeg jo også kunne købe en anden skjorte istedet.

Jeg har efter meget lang tid og en lang opslidende korrespondance bedt om mine penge tilbage uden held. Nu er kundeservice holdt op med at svare, mine penge er stadig hos dem - uden at nogen vare på noget tidspunkt har været på vej min vej.

Hvor er det ærgerligt at Danmarks dygtigste designer, som laver så smukt tøj, har så elendig en webshop med så dårlig service og direkte stjæler penge fra kunder, som ikke får andet end skuffelse.

Dårligste oplevelse på webshop jeg længe har haft. Hvis jeg ikke selv havde spurgt efter pakken, havde de ikke engang informeret om at produktet var udsolgt.

Jeg må åbenbart acceptere at mine penge er væk.

24. Oktober 2023

Antwort von Helmstedt Online

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre, at dine forventninger ikke er blevet indfriet, og vi ønsker at undskylde for de problemer, du har oplevet med din ordre.

Det er uacceptabelt, at du ikke har modtaget information om, at din skjorte var udsolgt, og vi forstår, hvor frustrerende det må have været at skulle kontakte os flere gange uden at få den hjælp, du havde brug for. Vi værdsætter din tålmodighed i denne situation.

Vi vil gerne rette op på dette og sikre, at du får tilbageført dine penge hurtigst muligt. Hvis du stadig ikke har modtaget din refundering, bedes du kontakte os direkte på webshop@helmstedt-online.com så vi kan prioritere din sag og finde en løsning.

Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi vil gøre alt for at genoprette din tillid til vores virksomhed. Tak for din forståelse, og vi ser frem til at høre fra dig.

Helmstedt costumer support

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Unfortunately I won’t shop at Helmstedt…

Unfortunately I won’t shop at Helmstedt again :( furthermore be aware of that you have to fix returns yourself. Helmstedt received the returned dress 19th July 23. Got a message from Customer Service 3 days after, that they have refunded my money. That’s now 17 working days ago and I haven’t got my money back yet. In 4 days it will be a month ago since you received my item. That’s too long waiting for a refund and isn’t fair for the customer.

14. August 2023

Antwort von Helmstedt Online

Thank you for taking the time to share your experience with us. We sincerely apologize for the delay in processing your payment return. We understand how frustrating this have been, and we appreciate your patience as we work to resolve the issue.

We strive to provide prompt service, and it’s clear we didn't manage to live up to both yours and our expectations here. Please know that we are actively reviewing our processes to ensure this does not happen again in the future.

If you haven’t already, please reach out to us at webshop@helmstedt-online.com, and we will seee if there is anything we can resolve here.

Thank you for your understanding and patience, and we hope to restore your faith in our service. All the very Best Emilie hlemstedt Founder

Hurtig levering! Skøn jakke! Tak 🙏🏻

18. Februar 2023

Antwort von Helmstedt Online

Fantastisk tak for dine søde anmeldelse vi bestræber os altid på at yde den bedste service <3

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr