KOOP HIER NIET!!!!! HET KOMT UIT CHINA! IK HEB NA BIJNA EEN HALF JAAR MIJN SPULLEN BINNENGEKREGEN. NIETBEZORGD WAS INGESCHAKELD EN DAARDOOR UITEINDELIJK HET BINNENGEKREGEN, BESPAAR JEZELF EEN HOOP... Mehr ansehen
Op 16/11 ondergoed besteld. Na ontvangen track en tracé had ik al mijn twijfels of dit wel correct ging lopen. Uiteindelijk gemeld aan nietbezorgd.nl en enkele dagen erna (24/12) de broekjes binne... Mehr ansehen
Doet zich voor als een kei sjieke Nederlandse website terwijl je goedkope Chinese rommel toegestuurd krijgt. Er zit zelfs geen retourbon in de verpakking. Pakje was zo'n 40 dagen onderweg. Ik ben... Mehr ansehen
Jas gekocht 28nov en direct na paar min geannuleerd, (ik had helaas pas naar de levertermijn gekeken, nadat ik aankoop / betaling had voltooid). Nooit een reactie van Heerenmeer of geld terug ontv... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
KOOP HIER NIET!!!!!
KOOP HIER NIET!!!!!
HET KOMT UIT CHINA! IK HEB NA BIJNA EEN HALF JAAR MIJN SPULLEN BINNENGEKREGEN.
NIETBEZORGD WAS INGESCHAKELD EN DAARDOOR UITEINDELIJK HET BINNENGEKREGEN, BESPAAR JEZELF EEN HOOP GEDOE
EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2 !!!
Meer dan 4maanden na bestelling van een…
Meer dan 4maanden na bestelling van een herenhemd vandaag pakje in de bus. Kleur is super, stof is meer dan oké. Maar de afwerking is vreselijk. Lijkt wel door kleuters gedaan. Is misschien ook wel zo......
Product niet geleverd
Product niet geleverd. Uiteindelijk 3 maanden later wel ontvangen via NietBezorgd. Super bedankt!
Tot mijn stomme verbazing vandaag na 4…
Tot mijn stomme verbazing vandaag na 4 maanden het bestelde gekregen. Aangemeld bij nietbezorgd.nl Schoenen van een redelijke kwaliteit. Zo te zien lijkt het ook leer te zijn. De levertijden zijn absurd. Site is uit de lucht.
Pure oplichterij
Pure oplichterij, betaald maar nooit iets ontvangen
Ik heb 23-11-2024 bendly besteld pakket nr 4056
Ik heb 23-11-2024 bendly besteld 6-12 was bestelling 4056 onderweg, maar is nog steeds onderweg?
Heb dus na veel een mail te sturen nooit een mail terug ontvangen. Maar ook me bestelling niet.4-1
Heer en meer = rotzooi
Heer en meer krijgt van mij 1 ster omdat minder niet mogelijk is.
Begin december zag ik een afbeelding van een hele mooie trui met kabelmotief ,ik was er meteen weg van temeer omdat de trui lekker warm scheen te zijn en nog betaalbaar ook!€50,=
Levering binnen 14 dagen....December ging voorbij,januari ging er achteraan Februari half verstreken; een pakketje!!! Mijn langverwachte, reeds opgegeven trui!! Snel uit gepakt...wat een disceptie?!
Het was een goedkope viscose trui met daarop geprint een gebreide trui met kabelmotief!
Wat heb ík hiervan geleerd..
Kopen bij dit bedrijf is net als de politiek; veel beloven , weinig geven ,doet de dwaas in vreugde leven.
Geachte lezer van dit review, koop nooit meer íets van dit bedrijf!!!
Na maanden wachten bestelling ontvangen
Eind november ‘24bestelling gedaan. Nu 3 maanden later een deel ontvangen. Had er niet meer op gerekend. Ben nu wel weer benieuwd of de rest misschien ook nog komt.
En jawel de rest is ook aangekomen.
Communicatie is niet mogelijk, levertijd is absurd lang.
Vuile dieven!!
Vuile dieven!!! Heb een training besteld voor 49,95euro op 6 december 2024. Tot de dag van vandaag nix ontvangen!! Ik hoop dat ze branden in dat gestolen geld!! Ik begrijp niet dat zulke oplichters zolang kunnen mensen bestelen online?? Dit moet toch gecontroleerd worden door een cyberinstantie en bij de eerste 2 klachten offline gehaald worden!!! Het gaat me niet om de 50 euro maar heb gwn het vertrouwen in alles wat online is verloren!!
Niets ontvangen!
Niets ontvangen!
1 december besteld maar nu nog steeds niets ontvangen. Krijg geen reactie als ik mail! Niets bestellen bij hun! Heb een melding gedaan bij nietbezorgd om misschien een deel van aankoop bedrag terug te krijgen!
na 4 maanden toch geleverd.
na 4 maanden radiostilte toch nog mijn spullen binnen gekregen.
terwijl de website al 3 maanden offline is.
even mijn aanklacht bij de politie intrekken.
trap er niet in ze leveren niet
trap er niet in ze leveren niet ! november 2024 besteld nooit iets ontvangen ook geen contact kunnen krijgen met ze.
ik ben naar nooitbezorgd gaan mailen om te proberen een deel van mijn geld terug te krijgen.
THIS IS A SCAM don't buy anything by…
THIS IS A SCAM don't buy anything by this company. Placed an order in November and still haven't received anything. Tried to contact the company several times but no response. A tip: contact Nietbezorgd.nl to get part of your money back.
Dit is regelrechte oplichting
Dit is regelrechte oplichting. Je zal niets en nooit niets ontvangen.
Payed for and not delivered!
Ordered and payed goods are not delivered.
A frauduless company.
DO NOT BUY ANYTHING HERE!
Ik ben naar niet bezorgd gestapt omdat…
Ik ben naar niet bezorgd gestapt omdat de webshop niet levert, niet antwoord.
Bestel nooit bij dit bedrijf! Het klopt voor geen meter. Het zijn oplichters!
Vieze oplichters
Vieze oplichters. Site is ook van internet afgehaald. Ik hoop dat ze van al dat geincasseerde geld van klanten een naar leven zullen leiden.
Hoe kun je.....? Ik zou bijna hopen dat ik ze tegenkom. Dan eten ze de rest van hun leven vla.
In November een giletje besteld
In November een giletje besteld. Na 1 week keurige mail ontvangen met track en trace code. Daarna is alles uit de lucht gehaald. Onbereikbaar e niets ontvangen. Voor mij voortaan Heeren( EN NOOIT) meer.
Echte oplichting!!
Echte oplichting!!. Op 29 nov 2024 jas besteld van 74,95 eur. Na 1 week bericht van verzending. Na 1 maand nog niets ontvangen en website bestaat niet meer.
Doorgegeven aan NietBezorgd.nl in de hoop het bestelde te ontvangen of terugbetaling te bekomen.
2 truien besteld deze zijn nooit…
2 truien besteld deze zijn nooit geleverd. Wel een track en trace ontvangen maar deze bleek na een aantal dagen ook nep te zijn. Track en trace en website zijn niet meer in de lucht. Op e mail wordt niet gereageerd. Heb nu melding gemaakt bij NietBezorgd.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.