Volvo-dealer Hedin Automotive - Almere Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

De Strubbenweg 8, 1327 GE Almere, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, mijn airco werkte niet naar behoren. Zonder afspraak langs gereden, en hebben ze toch even de tijd genomen om te kijken. Slang bleek defect, maar er was geen tijd om hem te maken en moe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Problemen met mijn boordcompuetr waardoor de auto niet klaar was om op het afgesprokentijdstip op te halen. Zonder enig morren een dealerauto mee gekregen om toch thuis te komen. Gaf aan dat ik volge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Auto kwam voor de 1e APK keuring (geen issues ;-)) en werd zelfs gewassen afgeleverd, Iets wat de afgelopen jaren niet meer vanzelfsprekend is. Fijne verrassing

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

1. Volvo-Händler
  2. Autowerkstatt
  3. Autohändler
  4. Fahrzeugservice

Über Volvo-dealer Hedin Automotive - Almere

Vom Unternehmen geschrieben

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• De Strubbenweg 8, 1327 GE, Almere, Niederlande

Alle Bewertungen

168 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Prima ervaring

Prima, zeer professioneel en zeer prettige ervaring!

Beste meneer/mevrouw,

Dank voor deze mooie 5 sterren beoordeling, wij zijn hier erg blij mee! Veel veilige kilometers gewenst en graag tot ziens!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Laten altijd netjes weten waar je…

Laten altijd netjes weten waar je (financieel) aan toe bent bij een beurt en komen dat dan ook na. Thuisbreng en ophaalservice waardeer ik ook zeer. Ze denken met je mee als het een keer uitloopt.

Beste Gerben,

Dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat de service zo goed bevalt. Alvast een fijn weekend gewenst en graag tot ziens!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Spijt, spijt, spijt van die EX30

Treurig dat een nieuwe auto (EX30, € 57.000) met zoveel software problemen wordt afgeleverd, van blokkade op laden, geen toegang tot google diensten tot wat al niet meer. Zelf Volvo Nederland 2 maal benaderd om bij Hedin Almere problemen serieus genomen te krijgen.
En nu 3 maanden- en ca. 7 (!) bezoeken later: nog immer wordt de telefoonverbinding regelmatig verbroken evenals de app van Volvo zelf die 4 keer per week vraagt je opnieuw aan te melden.....

Beste Peter,

Dank voor je review. Vervelend om te horen. Volvo is hard bezig om de problemen opgelost te krijgen. Ik zet het verhaal door naar de vestigingsmanager. Voor nu een fijn weekend gewenst.

Goede oplossing na uitvallen nieuwe Volvo EX30

Mijn nieuwe Volvo EX30 had een storing en reed niet meer. Het was goed geregeld dat ik tijdelijk een andere Volvo kon rijden.

Beste Monique,

Dank voor deze review. Hopelijk snel weer in je EX30! Voor nu een fijn weekend gewenst!

Goede ontvangst

Goede ontvangst, goed overleg over werkzaamheden en auto weer netjes afgeleverd.

Kosten voor de beurt zijn zeer hoog in vergelijking met andere merken (uit eigen ervaring met BMW).

8. Juni 2024

Beste meneer/mevrouw van de Velde,

Dank voor deze review. Een fijne dag gewenst en graag tot ziens!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Info vooraf (offerte) was ok.

Info vooraf (offerte) was ok.
Info terwijl de auto in de werkplaats was (telefonisch) was ok.
Jammer dat niet alle benodigde onderdelen op tijd binnen waren, nu een vervolgafspraak nodig

14. Juni 2024

Beste Paul,

Dank voor deze review. Het kan inderdaad soms voorkomen dat onderdelen wat vertraging oplopen. Ondanks dat een fijne dag gewenst!

Plezierig en betrouwbare garage

Alle afspraken en garanties keurig nagekomen. Vervangend vervoer stond klaar👍. Reparaties keurig uit gevoerd door het werkplaats personeel. Heel vriendelijk geholpen de receptie/servicebalie. Mijn auto keurig gewassen en vol getankt bij het ophalen.
Chapeau Hedin

Zeer te vrede klant

Mvg Hans Straatman

10. Juni 2024

Beste Hans,

Dank voor deze prachtige beoordeling. Veel veilige kilometers gewenst en graag tot ziens!

Klaar terwijl je wacht.

Klaar terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie.

12. Juni 2024

Beste Claudio,

Dank voor deze mooie beoordeling. Graag tot ziens voor nog een lekkere kop koffie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met een spijker in de achterband kon ik…

Met een spijker in de achterband kon ik direct terecht en werd het snel verholpen.
De kosten vielen enorm mee. De factuur kwam later per e-mail.

Zeer vriendelijk en bekwaam

15. Mai 2024

Beste Marcel,

Dank voor je 5 sterren review! Fijn dat alles snel is verholpen. Veel veilige kilometers gewenst!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Behulpzaam en snel klaar.

Behulpzaam en snel klaar.

10. Mai 2024

Beste meneer Dorlijn,

Dank voor deze review. Fijn om te horen dat het naar wens is geweest. Graag tot een volgende keer!

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig. Advies over evt. te vervangen onderdelen, maar wat niet direct noodzakelijk is.

10. Februar 2024

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw 5 sterren. Fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Beste meneer Scheffer,

Goed om te lezen dat alles naar wens was! Wij hopen u ook een volgende keer weer bij ons te mogen ontvangen.

Zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht

Met een beschadigde band ter plaatse gekomen, maar geen band voorradig. Zeer hulpvaardig om mee te denken in een snelle en adequate oplossing. Vriendelijk te woord gestaan en maakte zich zelf deelgenoot van mijn uitdaging.

10. Februar 2024

Beste meneer van Kuijk,

Fijn om te lezen dat de service naar wens is geweest. Bedankt voor deze mooie beoordeling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personeel staat je netjes te woord en…

Personeel staat je netjes te woord en snelle service.

9. Februar 2024

Beste meneer Birfelder,

Bedankt voor deze mooie review. Hier zijn wij blij mee.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al jaren een fijne dealer met aardige…

Al jaren een fijne dealer met aardige en behulpzame medewerkers.

26. Januar 2024

Beste meneer/mevrouw Lansink,

Bedankt voor deze mooie score. Nog een fijn weekend gewenst.

Beste meneer/mevrouw van der Bijl,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Onderhoudsbeurt binnen afgesproken tijd…

Onderhoudsbeurt binnen afgesproken tijd afgerond. Interieur en exterieur netjes gereinigd. Eerste ervaring met Hedin Almere zijn positief.

20. Januar 2024

Beste meneer/mevrouw Kooij,

Dank voor uw positieve reactie en beoordeling. Graag tot een volgend bezoek.

André van Hedin Automotive

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Netjes en snel en ziet er prima uit…

Netjes en snel en ziet er prima uit prima geholpen altijd super vriendelijk

20. Januar 2024

Beste meneer van Raaijen,

Leuk om deze positieve reactie te lezen. Heel erg bedankt.

19. Januar 2024

Beste meneer Marijs,

Wij waarderen het dat u een review achter heeft gelaten. We zien u graag in de toekomst weer!

Met vriendelijk groet,
Maurice van Hedin Automotive

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr