Ons nieuwe Reanult Captur Full Hybrid E-tech afgelopen vrijdag gekomen. Een van verkoper ( Ronald Okkinga ) heeft ons geholpen van het begint : het bestellen van de auto, klaar maken voor te rijden... Mehr ansehen
Heb al meerdere goede ervaringen met Hedin Den Bosch.Na proefrit overtuigt dat de Twingo de juiste auto is. Nemen de tijd voor je bij aankoop met het gereedmaken van bestelling van nieuwe Twingo.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijn auto had een lekke band. Uitgangspunt is dan dat de auto diezelfde dag nog kan worden gebracht en gerepareerd, verliep dat aanvankelijk wat lastiger. Daarom heb ik nogmaals contact opgenomen met... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik kom al jaren bij Renault en heb er 3 auto's gekocht. De laatste, Megane E, kreeg recentelijk een ZEB beurt. Wat is prettig bij Hedin vind, is: 1. de prettige manier van ontvangen door het personeel... Mehr ansehen
Über Renault-dealer Hedin Automotive
Vom Unternehmen geschrieben
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Bittet Kunden um Bewertungen
Zeer tevreden over de aankoop van onze auto
Zeer tevreden over de aankoop van onze auto. Vanaf het eerste contact prettig en professioneel geholpen. Duidelijke communicatie, goede service en alles netjes geregeld.

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive
Men neemt de tijd voor je en na…
Men neemt de tijd voor je en na bestelling wordt je op de hoogte gehouden als de auto geleverd wordt en is. Jammer dat je niets extra’s (mattenset, sleutel mapje o.i.d. krijgt maar dat ligt misschien eraan dat het een zakelijke leaseauto betreft.

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive
Vriendelijke medewerker en best snelle…
Vriendelijke medewerker en best snelle afhandeling van de werkzaamheden. Bovendien krijg je altijd eerst te horen wat de kosten zullen zijn .

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive
Deze week bezoek gebracht aan vestiging Eindhoven
Deze week bezoek gebracht aan vestiging Eindhoven voor nieuwe auto. Goed ontvangen door de heer Arnold Verhoeven die uitgebreid de tijd nam om te horen wat we zoeken. Direct een proefrit kunnen maken in de
Renault 4 electrisch. Wat zeer fijn was is dat Arnold zelf ook meeging zodat hij alle opties (die zeer uitgebreid zijn) kon laten zien. Meestal krijg je alleen de sleutel mee en dan moet je zelf maar zien uit te vinden waar alles zit en wat aan opties op de auto zit. We werden zo erg enthousiast van de auto! Heeft ons in ieder geval erg geholpen.
Frank van Schijndel

snel geholpen.
Het blijven auto bedrijven met onverklaarbare kosten
Het blijven auto bedrijven,kom je met een volledig elektrische auto. Betaal je €5,- milieuheffing dat zou nog kunnen zijn voor het interieur filter dat weg gegooid wordt.
Maar de factuur eindigd met duurzaamheidsbijdragen € 12,50 en dat kan ik totaal niet verklaren, die bijdragen heb ik toch reeds betaald bij de koop van een elektrische auto.

Hedin Renault Tilburg
Hedin Renault Tilburg
Ik wilde graag de nieuwe Renault 4 electric plein sud in kleur rood,ik heb een offerte aangevraagd bij Hedin Tilburg omdat we hier in het verleden al eerder een Renault 5 hebben gekocht.
Omdat mijn Renault 4 electric nog geen jaar was moest natuurlijk rekening houden met afschrijving en waren het vanuit mij stevige onderhandelingen.
Tom heeft zijn best gedaan om vanuit beide kanten tot een mooie deal te komen.
Steeds netjes op de hoogte gehouden over de status van levering.
Ook werden we gebeld en mochten we komen kijken op de dag dat onze auto gelost is .
Na enkele dagen telefoon gekregen om afleverdatum af te spreken, 4 dagen na levering gebeld hoe de eerste dagen bevallen zijn.
+ Goede inruilprijs
+ Je mag nadenken over de koop zonder dat er druk op zit
+ Je wordt altijd gastvrij ontvangen bij Hedin Tilburg
+ Uitgebreide autoverzekering tegen goede premie 5 jr aanschafwaarde
+ Steeds op de hoogte over verwachte levering
+ Factuur netjes paar dagen van te voren via mail
+ Aflevering met een glimlach
+ Altijd welkom voor een kop koffie
En niet te vergeten ook medewerker monteurs en balie zeer vriendelijk en behulpzaam.

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive
Groot aanbod, goede service en snel geholpen.
De verkoper Marc Alewijn heeft ons goed geholpen, groot aanbod en snelle service. Zeer tevreden.

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive
Zoals altijd goed en prettig geholpen
Zoals altijd goed en prettig geholpen. Er wordt de tijd genomen en wil je een tweede proefrit; allemaal geen probleem. Duidelijke uitleg over auto en navigatiesysteem. En heb je vragen; dan kun je altijd terug en wordt er weer voldoende tijd voor je genomen. Dank aan verkoper Mark Kottman en de meedenkende baliemedewerker Dennis.

Vakkundige en vriendelijke service
Vakkundige en vriendelijke service! Men neemt zich de tijd en moeite. Je wordt gewaardeerd als klant.

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive
De controle ( ‘s morgens uitgevoerd)…
De controle ( ‘s morgens uitgevoerd) duurde maar een 12 min. Ik dacht fijn snel maar bij thuiskomst zag ik wat schade aan de voorband . Wilde hier met de werkplaats even over van gedachten wisselen … pas aan het einde van de dag kreeg ik contact. Daar had ik wat last van omdat ik niet kon verifiëren of het wel veilig was zo. Eenmaal aan de lijn kreeg ik wel het antwoord waar ik naar zocht .

Goede service!
Er wordt voldoende tijd gemaakt om een goede keus te maken en alles te regelen omtrent het leasecontract. De communicatie met Rik Brouwer verloopt soepel en fijn. Hij heeft ons erg goed geholpen en geïnformeerd. De nieuwe auto was zelf een maand eerder geleverd dan afgesproken. Wij zijn al sinds 2012 klant en zeer tevreden over de goede service.

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.