Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Hogeweg 8, 1521 AZ Wormerveer, Noord-Holland, NL

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben vriendelijk benaderd. Het was wel duidelijk dat men onderbemand staat; tijdens de afspraak om de auto op te halen was het even zoeken wie ons zou helpen, maar na 3 kwartier werden we te woord g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werd eerder gebeld omdat een document van mijn auto niet correspondeerde met de fabrieks gegevens en dat wilde de garage in orde maken. Ik kon langskomen en na het afgeven van de sleutel en een kwa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag zonder afspraak even langsgereden bij Hedin Service in Wormerveer voor een liter olie. Omdat dat niet voorradig was werd mij aangeboden dat een monteur even naar mijn oliepeil zou kijken. W... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mijn APK en onderhoud moest ik naar de werkplaats in Wormerveer gaan. Helaas was het mij niet mogelijk erheen te gaan wegens omstandigheden. De werkplaats medewerker zorgde ervoor dat de auto we... Mehr ansehen

1. Opel-Händler
  2. Autowerkstatt
  3. Autohändler
  4. Fahrzeugservice

Über Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Vom Unternehmen geschrieben

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Hogeweg 8, 1521 AZ, Wormerveer, Noord-Holland, Niederlande

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

590 Bewertungen

Alle Bewertungen

819 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

lange wachttijd

te lange wachttijd auto was al klaar terwijl ik nog 1.uur en 15 minuten moest wachten op de administatieve afhandeling

volgens mij betrof het hier een pause van het admistratieve personeel

18. Februar 2026

Beste Andre,

Het spijt ons te horen over de lange wachttijd. We vinden het vervelend dat dit zo lang heeft geduurd. We zullen dit intern bespreken om onze processen te verbeteren. Dank voor uw feedback.

Accu snel vervangen

Kwam na pechhulp naar de werkplaats. Snel werd geconcludeerd dat de auto een nieuwe accu moest. Tijdens het wachten werd ik meerdere malen voorzien van een drankje en netjes op de hoogte gehouden van de vordering vd werkzaamheden. Goede service dus en snel geholpen.

18. Februar 2026

Beste Annemarie,

Fijn dat we je na de pechhulp snel van dienst konden zijn met een nieuwe accu. We zijn blij te horen dat je de service en de updates over de werkzaamheden prettig vond. Bedankt voor jouw positieve feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel vriendelijk geholpen (Peter Roos)

Heel vriendelijk geholpen (Peter Roos)
Deskundig personeel.

17. Februar 2026

Beste meneer/mevrouw Boonen,

Wat fijn dat onze vriendelijke hulp en deskundigheid zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor jouw positieve terugkoppeling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke behandeling en auto…

Vriendelijke behandeling en auto technische kennis personeel.

17. Februar 2026

Beste Henk,

Wat fijn dat je onze vriendelijke behandeling en technische kennis waardeert. Hartelijk dank voor de positieve feedback.

Beste Jan,

Fijn dat alles goed is verlopen en dat je correct bent behandeld. Dank je wel voor je positieve feedback!

Met vriendlijke groet,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Slechte communicatie en slordige oplevering

Helaas door enorme drukte duurde het 3 weken voordat de reparatie aan mijn auto kon gebeuren. Mijn auto is binnen gebracht met een Berger en de volgende dag zou ik gebeld worden. Twee dagen later ben ik zelf maar gaan bellen en kreeg ik te horen dat ze er nog niet aan toe waren gekomen. Een week later weer zelf gebeld en inmiddels wisten ze wel te vertellen wat er mis was met mijn auto. Jammer dat het initiatief steeds van mij uit moest komen.
En na drie en een halve week kon ik mijn auto ophalen. Alle voorkeurzenders op mijn radio verdwenen, het wordt niet meer warm in mijn auto en de ramen blazen nauwelijks schoon ook al staat de ventilator voluit.
Ik ben dus over all niet zo heel blij, ook al is de reparatie wel goed uitgevoerd. Met de neven schade ben ik niet blij.

31. Januar 2026

Beste Astrid,

Het spijt ons te horen dat de reparatie aan jouw auto langer duurde dan verwacht en dat de communicatie vanuit jouw als klant moest komen in plaats vanuit de vestiging. We vinden het ook vervelend te horen dat de radiozenders zijn verdwenen en dat de kachel niet goed zijn werk doet. We nemen jouw feedback serieus en zullen dit met de vestiging bespreken. Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om dit met ons te delen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wordt altijd vriendelijk geholpen en…

Wordt altijd vriendelijk geholpen en alles was weer top in orde.

28. Januar 2026

Beste meneer/mevrouw Twijnstra,

Fijn om te horen dat onze vriendelijkheid en service zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor jouw positieve feedback.

snel service

snel service

26. Januar 2026

Beste Sander,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en fijn te horen dat we je snel van dienst konden zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mogelijke storing koplamp snel…

Mogelijke storing koplamp snel beoordeeld.

26. Januar 2026

Beste Kees,

Fijn dat we de mogelijke storing aan de koplamp snel hebben kunnen beoordelen. Bedankt voor de positieve terugkoppeling.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prima bedrijf en goede service

Prima bedrijf en goede service. Het was alleen jammer dat mijn auto niet dezelfde dag al klaar was. Daar kan beter en eerder over worden gecommuniceerd.

22. Januar 2026

Beste meneer/mevrouw van Dijkhuizen,

Bedankt voor de feedback. Fijn dat je tevreden bent over ons bedrijf en de service. Het spijt ons te horen dat de auto niet dezelfde dag klaar was en dat de communicatie hierover beter kan. We zullen dit intern bespreken met de vestiging.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer teleurstellende ervaring – absoluut geen aanrader

Zeer teleurstellende ervaring – absoluut geen aanrader

Begin december 2025 is mijn nieuwe auto afgeleverd, die ik in september 2025 heb besteld. Helaas begon de ellende vrijwel direct. Vanaf het eerste moment waren er problemen, maar de garage gaf aan hier wegens onderbezetting geen tijd voor te hebben. Dat lijkt mij eerlijk gezegd niet mijn probleem. Van een nieuwe auto mag je verwachten dat deze gewoon functioneert.

Na drie weken ging het volledig mis: de auto startte niet meer en de automatische versnellingsbak werkte niet meer. Opel pechhulp gebeld, waarna de ANWB werd gestuurd. De monteur was vriendelijk, maar gaf meteen aan dat hij niets mocht doen omdat de auto nog geen drie weken oud was en alles onder de garantie viel. Kortom: ik stond met een nieuwe auto volledig vast.

Na talloze telefoontjes gaf de garage eindelijk aan dat ik langs mocht komen. Daar volgde opnieuw onnodig lang wachten, waarna ik uiteindelijk een vervangende auto meekreeg. Mijn eigen auto staat nu al twee weken bij de garage.

Wat het nog frustrerender maakt: via de app kan ik zien dat de auto pas sinds vandaag aan de lader staat. Dit wekt niet bepaald vertrouwen. Gebeld voor een update, maar die krijg ik niet. Het enige wat gezegd wordt is: “De auto is niet klaar, u wordt gebeld wanneer dat wel zo is.” Geen uitleg, geen planning, geen enkele vorm van communicatie.

Ik vind dit echt van de zotte. Ik heb enorm veel spijt van deze aankoop. Niet alleen vanwege de auto, maar vooral vanwege de dealer en de manier waarop hier met klanten wordt omgegaan. Voor mij is dit een zeer slechte ervaring en absoluut geen aanbeveling.

23. Januar 2026

Beste Esther,

Wat vervelend om te horen over jouw ervaringen met onze vestiging. We vinden het spijtig dat de auto direct problemen gaf en de communicatie vanuit ons tekortschoot. We zullen dit met de vestiging bespreken en dringend verzoeken contact op te nemen zodat we het probleem adequaat op kunnen lossen.

Piet

Goed geholpen

14. Januar 2026

Beste Jan,

Dank voor je terugkoppeling. Fijn te horen dat je goed geholpen bent.

Antwort von Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat het halen en brengen netjes is verlopen.

Met vriendelijke groeten,
Julian van Hedin Automotive

jaarlijks onderhoud.

jaarlijks onderhoud.
prima geregeld. Alles volgens afspraak en op tijd.

22. Dezember 2025

Antwort von Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Fijn om te horen dat het jaarlijkse onderhoud goed geregeld was. We zijn blij dat alles volgens afspraak en op tijd is verlopen. Bedankt voor de feedback.

Met vriendelijke groeten,
Julian van Hedin Automotive

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geholpen en op de hoogte gehouden.

Goed geholpen en op de hoogte gehouden.
Snel en vlot afgehandeld!

17. Dezember 2025

Beste meneer/mevrouw Groot,

Fijn om te horen dat we je goed hebben geholpen en op de hoogte hebben gehouden. Hartelijk dank voor de positieve feedback en de mooie review.

XENON VERLICHTINNG DEFECT

HET WAS EEN DUIDELIJKE DIAGNOSE VAN HET
DEFECT EN EEN SNELLE BEHANDELING

13. Dezember 2025

Beste meneer/mevrouw Dolle,

Fijn dat we een duidelijke diagnose konden stellen en het probleem snel konden verhelpen. Bedankt voor de positieve terugkoppeling.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

we hebben veel zieken en zeer slechte communicatie

Lease auto (prive) stopte ermee en we konden ternauwernood bij de dealer komen omdat de motor geen vermogen meer had. Bij de dealers waren de bekende eerste woorden na het verhaal te hebben aangehoord "ja zet de auto maar neer we hebben veel zieken" ik verteld dat dit niet ging ivm mijn werk en mijn man die een herseninfarct gehad heeft en ik absoluut de auto niet kon missen. met hoofd wekplaats rondje gereden en probleem gevoeld en zouden de auto in de loop van de middag aan de computer hangen en contact opnemen. ivm vervangend vervoer wilde ik dit omdat ik er recht op heb maar dit hadden ze niet en om 18.00 nog helemaal niets gehoord wat betekend dat voor morgen donderdag van alles geregeld moet gaan worden dat ik naar mijn werk kan en de afspraken van mijn man afgezegt moeten worden en hierbij duimen dat bepaalde afspraken die minimaal 24 uur van te voren afgemeld moeten worden niet moeilijk gaan doen en een boete sturen... we wachten maar weer af.

10. Dezember 2025

Beste mevrouw Bakker,

Het spijt ons te horen over de problemen met de leaseauto en de impact hiervan. We proberen natuurlijk altijd zo goed en adequaat mogelijk te handelen om je snel weer op weg te krijgen maar dat lukt niet altijd. We nemen de situatie serieus en betreuren het ongemak. We hopen dat de problemen met de auto snel verholpen zullen zijn zodat je weer fijn op pad kunt. Mocht vervangend vervoer nodig zijn dan zou het advies zijn om even contact op te nemen met de leasemaatschappij, die kunnen je daar beter bij helpen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De service is erg slecht geworden

In de afgelopen 40 jaar heb ik al mijn auto's bij deze garage gekocht. Tot 2 jaar geleden prima service in de werkplaats maar de afgelopen 2 jaar is dat zeer bedroevend. Meerdere keren gedoe, bij pech niet eens even willen kijken wat er aan de hand is, afspraken die je maanden van te voren moet maken, niet teruggebeld worden, mensen aan de balie die zeer onvriendelijk zijn. Na lange twijfel toch nog een keer een nieuwe auto gekocht. Medewerker in de showroom is top. Maar er moesten nog matten nageleverd worden. Ook dit heeft gedoe gegeven. Het is de laatste auto die ik daar gekocht heb. De volgende wordt geen Opel meer.

3. Dezember 2025

Beste Denise,

Het spijt ons te horen dat jouw ervaring met onze werkplaats de afgelopen jaren teleurstellend is geweest. We waarderen de feedback over de service, bereikbaarheid en vriendelijkheid van de medewerker in de showroom. We nemen jouw opmerkingen serieus en zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening te verbeteren. Mocht je hierover nog met ons in contact willen komen dan vraag ik je om jouw contactgegevens te delen per mail via info.opel@hedinautomotive.nl dan zullen we contact met je opnemen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een probleem met het laadklepje…

Ik had een probleem met het laadklepje van mijn oplaadsnoer. Ik kon snel terecht.

Een kleine opmerking: ik moest steeds zelf bellen voor navraag. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de reden waarom ik nog niet gebeld was, werd vriendelijk verteld.

29. November 2025

Beste Andrea,

Fijn om te horen dat we je snel konden helpen met het laadklepje. We waarderen de feedback over de communicatie. We nemen dit ter harte om onze service te verbeteren. Dank voor je review!

Een prettige ervaring op 13/11/25

Het was een prettige ervaring. Ik werd vriendelijk ontvangen en ik kon zelf koffie pakken. Ik ben blijven wachten en dat was comfortabel. Ik had nog wat vragen en die werden direct beantwoord.

18. November 2025

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn dat je een prettige ervaring had. We zijn blij te horen dat je vriendelijk ontvangen bent, de koffie waardeerde en comfortabel kon wachten. Dank voor de positieve feedback.

Stephan van Hedin Automotive

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr