Moja cierpliwość do Hebe już się wyczerpała a dałam naprawdę wiele szans. Bardzo częste anulowanie zamówień to jest żart… wchodząc w aplikację od paru dni produkty są ciągle dostępne. To,że często akt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
TRAGEDIA! to odpowiednie słowo opisujące, rzadko kiedy korzystam z zakupów w hebe, teraz już wiem że to się nie wydarzy. Realizuje jedno zamówienie od 4 razy, za każdym razem anulacja, wstrzymywanie ś... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Złożyłem zamówienie szukając sklepu w którym jest dostępne z uwagi na to, że nie jestem z tego miasta i potrzebowałem to odebrać jak najszybciej, zamówienie zostało opłacone po czym dostałem informacj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Brak slow - podczas robienia zakupow w przeciagu lacznie 20 min, gdy chcialam finalizowac koszyk, dwa razy wypluto mi informacje, ze brakuje jakichs produktow, ktore w teorii byly i nadal sa oznaczone... Mehr ansehen
Hat 99 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
W paczce brakuje przedmiotów. Czekam już 7 dni i dalej bez informacji o zwrocie kasy. napisali tylko że przyjęli wiadomość xd

Antwort von hebe.pl
Zamówiłam u Was 4 razy ten sam produkt i za każdym razem anulujecie zamówienia z powodu braku, a po jakimś czasie znowu produkt można zamówić. Co to jest? Brak dobrego systemu, brak kompetentnych pracowników? Pierwszy raz spotykam się z czymś takim, aby sklep mi tak anulował zamówienia.

Antwort von hebe.pl
Z przykrością muszę wystawić negatywną opinię o drogerii HEBE. Złożyłam zamówienie na prezenty świąteczne oraz kilka drobiazgów na kwotę ponad 350 zł. Niestety, tylko drobne produkty zostały wysłane, natomiast wszystkie kluczowe, zamówione jako prezenty, zostały anulowane — mimo że nadal widnieją jako dostępne na stronie i można je bez problemu dodać do koszyka.
Uważam takie podejście za bardzo nieprofesjonalne, szczególnie w okresie przedświątecznym, kiedy liczy się terminowość i rzetelna informacja. Brak wyjaśnienia oraz anulowanie dostępnych produktów sprawiły mi sporo kłopotu i zdecydowanie zniechęcają do dalszych zakupów w HEBE

Antwort von hebe.pl
Zakupiłem w dniu dzisiejszym 7.12.2025r. przez internet w hebe dwie wody perfumowane, zapłaciłem za nie od razu szybkim przelewem, po 20 minutach otrzymałem informację, że jednej nie ma na stanie magazynowym i zamówienie na tę wodę zostało anulowane. Sprawdziłem na stronie , dalej widnieję jako dostępne do sprzedaży. Jak można tak wprowadzać w bład!! Przyjęli pieniądze i co dalej!!! Żałuję że nie przeczytałem wcześniejszych opinii o hebe. Czekam na szybki zwrot pieniędzy. Zastanawiam się nad powiadomienim odpowiedniej instytucji UOKiK o tej praktyce!

Antwort von hebe.pl
Niestety nie można nie zaznaczyć gwiazdki zamówienie złożone 25.11 nie dotarło do 6.11 i nie wiadomo kiedy dotrze ponieważ jest problem z wydrukowaniem paragonu 🤣🤣🤣🤣🤣
Jesteście lata świetlne za konkurencją
Nigdy więcej

Antwort von hebe.pl
Zamówiłam w niedzielę podczas Black Week. Spędziłam mnóstwo czasu na szukaniu i wybieraniu 55 produktów do koszyka (30 z nich to mini-kremy dla klientów w prezencie na święta, ponad 20 było dla mnie). I co? W czwartek dostaję wiadomość, że z CAŁEGO zamówienia otrzymam jedynie… 4 małe kremy. 🙃 teraz na szybko muszę szukać czegoś nowego :|
Jestem oburzona. Zaufanie do sklepu zostało nadszarpnięte — produkty widniały jako dostępne, dlatego zdecydowałam się na zakup. Teraz, po kilku dniach, muszę wszystko wybierać od nowa, tracić czas — tym razem w Rossmannie — może nie mają tylu dermokosmetyków, ale przynajmniej nigdy mnie nie wprowadzili w błąd.
A najlepsze? Te produkty nadal są na stronie jako dostępne, tylko… już w normalnych cenach. To wygląda jak manipulowanie ofertą albo wprowadzanie klientów w błąd: skoro teraz można je kupić, to dlaczego moje zamówienie zostało anulowane podczas promocji?
Widzę, że nie jestem jedyna. Dlatego zastanawiam się nad zgłoszeniem sprawy do UOKiK, bo to zaczyna wyglądać na masowy problem i naruszenie praw konsumenta.
Tak się nie traktuje klientów.

Antwort von hebe.pl
Porażka,pobierają środki pieniężne za produkt którego nie ma na stanie,a mozna zamówić!.
Pieniądze przetrzymują.
NIE POLECAM!.

Antwort von hebe.pl
Zamówiłam 4 różne perfumy, ten akurat dostarczało Pachnidełko, chyba partner hebe o czym wcześniej nie miałam pojęcia, że nie wysyła hebe. Wszystkie pozostałe perfumy miały oryginalną folię zabezpieczającą, przyszły w doskonałym stanie, natomiast perfumy Charlie Gold nie dość, że nie miały folii, to mają widoczne ślady od otwierania kartonika i zagięcie na całej długości pudełka, były otwierane, pudełko jest nieestetycznie, "pomasklane" mają jakąś brudną plamę a perfumy nie były dla mnie. Zapakowane w takich "chrupkach" zabezpieczających, karton wysyłkowy bez uszkodzeń, więc zostały wysłane takie perfumy, NIGDY się z czymś takim nie spotkałam, pisałam do hebe ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi, najlepsze jest to, że aby zareklamować produkt, perfumy nie mogą nosić śladów używania/otwierania, takie do mnie przyszły, nie wiem, stały na półce w sklepie, klient otworzył i zostały mi wysłane, bo na odległość nie mogłam sprawdzić ich stanu, żałuję, że nie nagrywałam otwierania paczki teraz tak będę robić, bo tylko tak mogę udowodnić cokolwiek... 2 dni później zamówiłam w innym sklepie 3 drogie perfumy, w sumie za ponad 600zł, na pudełku była naklejka pakowane pod nadzorem kamer... i bardzo dobrze, wtedy wszystko jasne a perfumy przyszły w doskonałym stanie, niestety przez ten 1 perfumy z 4 zakupionych, nie zrobię więcej przez internet zakupów w Hebe... Perfumy nie były drogie, ale były dla innej osoby, nie są w moim guście, więc ich nie bedę używać a dla innej osoby jak dać w takim opłakanym stanie? Czuję się oszukana

Antwort von hebe.pl
Hebe nie fair zachowuje się wobec klientów a dokładnie jeśli chodzi o manipulacje cenami krem Yasumi w gazetce kosztuje 59.99 dodaje do koszyka cena 78.99..Mam specjalnie jechać 100 km żeby kupić krem z oferty promo!??? Zastanówcie się bo klienci nie są naiwni tylko porównują i pójdą do konkurencji gdzie ceny w sklepie stacjonarnym i on line nie różnią się. Wstyd

Antwort von hebe.pl
Zrobiłam zamówienie w black week, dziś dostałam informację o anulowaniu części mojego zamówienia z powodu rzekomego braku w magazynie. Dodam że ta część zamówienia to aż 17 z 18 produktów.
Na stronie sklepu nadal widnieją produkty jako dostępne, tylko w wyższych, regularnych cenach. To jawne wprowadzanie konsumenta w błąd.
Niestety czytając poniższe opinie nie jestem sama… złożyłam oficjalną reklamację. Jeżeli nie zostanie ona uznana to podejmę kroki prawne przez bliskich mi prawników. Dodatkowo zgłoszę sprawę do uokik wraz ze screenami poniższej korespondencji na tej stronie.

Antwort von hebe.pl
Raczej nie piszę opinii, ale tym razem musiałam. Zamówiłam wiele produktów z okazji black friday. Dzień po zakończeniu promocji dowiedziałam się, że większość mojego zamówienia nie otrzymam, wysłano tylko 2 produkty. Sklep nie zaproponował żadnej rekompensaty, a bardzo zależało mi na tych produktach. Teraz już promocji nigdzie nie ma i będę zmuszona zrobić zakupy gdzieś indziej. Jestem bardzo rozczarowana i stanowczo odradzam.

Antwort von hebe.pl
Po raz kolejny anulowali mi ponad 7 pozycji z 2 zamówień na święta! Z Każdego zamówienia tylko partner Hebe wyśle po jednej rzeczy. Ten sklep jest straszny. Szkoda czasu i robienia przelewów na kupę kasy, zakupy u nich to niewypał!!!

Antwort von hebe.pl
Zamówienie, woda toaletowa 100ml, zapłacone, informacja o zamówieniu, oczekiwanie, sprawdzam pocztę i widzę, że zamówienie jest anulowane, a woda toaletowa jest dalej dostępna.
Nie ma żadnej informacji o anulowaniu, ani o stanie zamówienia, kompletna cisza, pieniądze 398zł przepadły.
Ostatni raz kupiłam coś w hebe

Antwort von hebe.pl
mamią wstąpieniem do klubu kuponem rabatowym po czym okazjuje się że w regulaminie jest info że nie dotyczy produktów prartnerów. Przy kuponie nie ma takiej informajci jest tylko że można wykorzystać w palikacji, na www i w sklepie stacjonarnym. Przy produktach nie jest jasno wskazane że jest to produkt partnera. stracilem 20 minut na te zakupy ale zrezygnowałem

Antwort von hebe.pl
Zrobiłam zamówienie przez sklep internetowy, korzystając z dobrej promocji na krem pod oczy ktory kosztuje 80 zl za jedną sztukę w promocji dorwalam 2 za 95 zl. Czekam na paczkę juz dwa tygodnie. Po próbie kontaktu mailowo oraz przez infolinie otrzymałam informacje, ze moja paczka jest zagubiona, odebrana przez kuriera. Po czym dzwonie do inpostu i okazuje sie ze paczka nie została w ogóle odebrana od hebe. To byly moje pierwsze zakupy w taki sposob i wiecej nie skorzystam...

Antwort von hebe.pl
W dniu 18.11.2025 odebrałem ze sklepu Hebe na Sarnim Stoku w Bielsku-Białej wodę toaletowa 100 ml Karl Lagerfeld. Kupiłem ją w promocji, wypróbowując przed zakupem tę wodę testerem w sklepie. Woda w testerze pięknie pachniała i była trwała.
To coś co otrzymałem jest roztworem spirytusu z jakąś kroplą oryginału. Zapachu prawie nie ma, a trwałość wynosi 5 minut.
Hebe to parszywa firma. Okrada klientów w perfidny sposób, sprzedając im jakieś rozcieńczone podróby. Szkoda , że nie przeczytałem tych ponad 600 negatywnych opinii. Okazują się prawdziwe. Jedna gwiazdka to stanowczo za dużo na to dziadostwo. Na dodatek na ich stronie nie można zamieścić opinii mimo, że widnieje tam prawie 170 opinii pozytywnych, napisanych pewnie przez nich lub zamówionych. To już instytucjonalne i świadome wprowadzanie w błąd klientów. Coś takiego powinno być karane.
Ciekawe czy mi przyjmą reklamację i zwrócą pieniądze?
LUDZIE trzymajcie się z daleka od "firmy", pożal się Boże, HEBE.
Janusz M

Antwort von hebe.pl
Dokonałam zamówienia online. Orzymałam paczkę bez jednego produktu. Po zgłoszeniu reklamcji orzymalam informację, że odezwą się w przeciągu maksymalnie 14 dni - dziś mija 16 i nie dostałam produktu, zwrotu pieniędzy ani chociażby informacji zwrotnej. Centrum obsługi klienta jest na żenującym poziomie - ODRADZAM ZAKUPY

Antwort von hebe.pl
Program lojalnościowy to tragedia. Uzyskałam właśnie status VIP i okazuje się że nic on nie daje .(Kupon 10% przy zakupach za minimum 149 zł ważny do 7 . 12. 25 to żenada) Na aplikacji mam informację że do uzyskania jakiejkolwiek zniżki brakuje mi jeszcze dwóch diamentów (mam ich 8) i żadnej informacji jakie zniżki dostanę mając 10 diamentów.

Antwort von hebe.pl
Ostrzegam przed robieniem zakupów w Hebe online! Wysyłają uszkodzone i używane produkty!!! Na reklamację odpisują arogancko, po przekroczeniu terminu 14 dni i piszą: to normalne że kosmetyki są uszkodzone! Nie ma z nimi kontaktu - boty i odpowiedzi "kopiuj wklej". Po prostu ignorują problemy jakie robią klientom. Kiedyś mieli dobrą obsługę klienta ale teraz jest to tragiczny poziom i brak kompetencji. W sklepach stacjonarnych nie jest lepiej: nieuprzejma obsługa, brak znajomości produktów. Stracili mnie czyli klientkę wieloletnią, ViP itd.
Zdecydowanie odradzam zakupy w Hebe.pl
Edycja po odpowiedzi Hebe: usunęłam już konto i aplikację. Nie mam czasu i nie mam ochoty na stres jakim jest kontakt z waszym botem na czacie. Doskonale wiecie że tam nie odpowiada człowiek tylko maszyna i wysyła w kółko te same odpowiedzi. Nie zależy mi na wyjaśnianiu niczego z państwa sklepem. Po prostu po ponad 10 latach usunęłam konto i nie będę już nigdy więcej kupować. Jest mnóstwo innych sklepów z lepszą obsługą. Nawet jeśli mają trochę wyższe ceny - wolę komfort dobrej obsługi i uprzejmość w sklepach stacjonarnych. Nie ilość tylko jakość.

Antwort von hebe.pl
Byłam dziś w hebe i jestem zadowolona. Na początku zostałam przywitana przez uśmiechniętą ekspedientkę, co również wywołało uśmiech na mojej twarzy (błagam, uśmiechajmy się do siebie więcej!). Wszystko na półkach jest ułożone schludnie i logicznie, łatwo się odnaleźć. Atmosfera w samym sklepie mi sprzyjała. Były to miłe i spokojne zakupy, nie mam do czego się przyczepić.

Antwort von hebe.pl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.