Beställ inte härifrån. Köpte en tröja av 100% kvalitetsull, det kom en tröja gjord av 100 % polyester. Den var jättefin på bilderna. Efter otaliga mail med Heatsy och med Klarna så slutade affären... Mehr ansehen
Vantarna motsvarade inte riktigt de förväntningar jag hade. Har knappt hunnit använda dem. Trodde de skulle vara riktigt varma, men jag kanske läste slarvigt eller var informationen bristfällig? Tro... Mehr ansehen
Varning för detta företag! Har inte fått min beställning (början av december) och det går inte att nå dem, "error"!? Håller på med Klarna och försöker få avbeställt handskarna! Trodde det var et... Mehr ansehen
Beställde handskar av Heatsy och fick spårningsnummer men sedan hände inget, Var i kontakt med kundsupporten fick enstaka svar med motfrågor men ingen förklaring till var mina handskar var eller någon... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Geschäft für Winterbekleidung
- Bekleidungsgeschäft
- Geschäft für Outdoor-Kleidung und ‑Ausrüstung
- Oberbekleidungsgeschäft
- Damenmodengeschäft
Vom Unternehmen geschrieben
Heatsy® är ditt förstaval när det gäller uppvärmande kläder och accessoarer. Vi är dedikerade till att skapa produkter som inte bara håller dig varm i kyla, utan också är stilfulla och bekväma. Med vår passion för äventyr och vår strävan efter innovation, erbjuder vi dig det bästa sättet att omfamna vintern med självförtroende. Välkommen till Heatsy® - din partner för komfort i kyla.
Svävargatan 4, 12070, Stockholm, Schweden
- support@heatsy.se
- heatsy.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Beställ inte härifrån
Beställ inte härifrån.
Köpte en tröja av 100% kvalitetsull, det kom en tröja gjord av 100 % polyester. Den var jättefin på bilderna. Efter otaliga mail med Heatsy och med Klarna så slutade affären med att jag ändå fick betala då de ansåg att mina bevis på att varan var defekt inte var tillräckliga, skickade video + bilder.
Dyra läropengar.
Varför har jag inte fått min…
Varför har jag inte fått min beställning?
Tyvärr har jag betalat varan redan. Jag ska aldrig mer beställa något från det här företaget
Hälsningar
Göran
Säljer skräp!!!
Säljer skräp!!!
Har beställt en klänning, det är som sytt i handen. Jätte Låg kvalitet. Köp aldrig något från det här företaget.
They sent me other ugly really bad…
They sent me other ugly really bad pants. SCAM
En "stor" katt tunnel där det inte får plats en katt
Köpte en "stor" katt tunnel. Vet inte vad jag fick men det var inte en stor katt tunnel. Skojare och bedragare
Beställde handskar som ALDRIG kom
företag som säljer skräp
företag som säljer skräp, enligt min upplevelse.Skickade efter 2 nattlampor föreställand en drake och en enhörning.Skulle finnas batteri inuti!?
Endast ett hål i botten på båda.Trist,ganska dyra och att skicka tillbaka verkar ogörligt
Har inte fått varan!
Har inte fått varan, rapporterat fel. betalade tillslut ändå och nu har jag fått påminnelse avgift också utan att jag fått varan. sidan ligger nere inte fått kontakt med dem nu.
Ganska OK!
Trodde nog leveransen skulle vara snabbare men tror att de skickades från Kina och då kanske det ändå var hyfsat snabbt!
Jag får nog ändå vara i stort sett nöjd med både dem och hanteringen.
Fick inte den storlek jag beställde
Fick inte den storlek jag beställde. Handskarna därmed värdelösa för mig. Inget svar från supporten när jag anmälde detta
Comfortable gloves, good grip
I like these gloves for comfort and the 'grip' on the underside of the hand (for walking a large dog--excellent). I thought I was a 'medium' but I ordered a 'small' and they are plenty big, and comfortable. The 'touch' works on my iPhone but it isn't so good on my Apple Watch. Big glove, tiny watch face. I must take them off to use the watch functions. I think they are okay at 0 degrees C and above but for me (I am older and my hands/feet are often cold than others) they are not warm enough for, t:ex, -5C or colder. I think they will be perfect in the Spring and Autumn!
Varning för detta företag!
Varning för detta företag!
Håller på med Klarna och försöker få avbeställt handskarna!
Trodde det var ett svenskt företag, men tydligen endast ännu ett kinesiskt bolag som opererar under täckmantel! Kommer att ha noga koll innan jag beställer från företag med dolt ursprung! Bara en massa bekymmer med att få annullerat beställningen!
Aldrig mer!
Gick snabbt att beställa( hjälp i…
Gick snabbt att beställa( hjälp i butik) Upplevde det billigt!
Varning!
Varning!
Deras hemsida hänger sig - tar betalt men skickar ingen orderbekräftelse. Pengarna drogs från mitt konto och deras argument för att inte betala tillbaka är att dom inte kan se någon beställning i sina system.
Jag har inte sett röken av mina…
Jag har inte sett röken av mina handskar som jag beställde i början av December. Mailat dem 3 ggr utan att få något svar. Undvik att handla hos dem!
Har inte fått mina varor
Tagit betalt utan att skicka varan och…
Tagit betalt utan att skicka varan och hemsidan inte finns längre så blir det bottenbetyg här.
Jag beställde handskar och fick fel…
Jag beställde handskar och fick fel storlek. Har skickat flera mail till företaget, men de har inte kontaktat mig. Mycket dåligt kundbemötande. Jag kommer inte att rekommendera mina vänner att beställa något från det här företaget.
Utebliven leverans!
Har ej fått några handskar och har väntat snart sex veckor, har anmält det men ej fått svar… betalningen ligger på bevakning hos Klarna!
Besviken kund!😪
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.