Haya Roots Bewertungen 114

4,8

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en zeer goede klantenservice. Ik kreeg een melding van PstNL dat mijn bestelling in Waddinxveen bij de Hubo zou liggen, 81 km enkele reis van mijn huisadres. Gebeld en email gestuurd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een heerlijke en eerlijke olie zonder toegevoegde stoffen. Deze olie heeft een natuurlijke geur en is erg fijn voor de huid. Mijn huid word er zacht en rustig van daarbij heeft het weinig en herkenba... Mehr ansehen

1. Kosmetikindustrie

Vom Unternehmen geschrieben

Haya Roots zet zich in voor huidverzorging die puur, natuurlijk en effectief is voor alle huidtypes. We creëren producten die de huid gezond en gebalanceerd houden, zelfvertrouwen versterken en het persoonlijke verhaal van ieder individu eren. Ons doel is mensen te inspireren bewust voor hun huid te zorgen, zich krachtig te voelen en hun individualiteit te omarmen.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Cadeautje

Product laat zich uitpakken als een cadeautje voor jezelf. De olie voelt heerlijk op de huid, niet vettig en trek snel in en daarna een heerlijk zacht verzorgde huid met een natuurlijke glow. Ik ben er blij mee🍀

4. Dezember 2025

Antwort von Haya Roots

Dank je wel voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat het product zo’n prettig moment voor jezelf is en dat je huid zacht, verzorgd en stralend aanvoelt. We waarderen je vertrouwen enorm en wensen je veel plezier met het blijven gebruiken ✨

Mijn huid wilt dit!

Alles verliep heel soepel. Mijn bestelling ontving ik snel en in een mooi verpakking. Ik gebruik het na elke douchebeurt en mijn huid wilt dit!

2. Dezember 2025

Antwort von Haya Roots

Dank je wel voor deze mooie 5 sterren review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat het product zo goed bij je huid past. We waarderen je vertrouwen enorm en wensen je veel plezier bij het verdere gebruik ✨

Mooi verpakt

Mooi verpakt, bestelling snel uitgevoerd.

9. Dezember 2025

Antwort von Haya Roots

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de verpakking en de snelle afhandeling van je bestelling. We hopen je in de toekomst opnieuw blij te mogen maken ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie verpakking met een eerlijk…

Mooie verpakking met een eerlijk product erin. Een paar druppels is genoeg om het hele gezicht in te smeren waardoor ik de hele dag het gevoel heb van een volle huid. Alle lijntjes en droge plekken worden zo goed gevoed.

8. Dezember 2025

Antwort von Haya Roots

Dank je wel voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat een paar druppels al zo’n verschil maken en dat je huid de hele dag gevoed en comfortabel aanvoelt. Precies dat volle, verzorgde gevoel is waar we naar streven. Dank je wel voor je vertrouwen ✨

Heel fijn

Goede overtuiging om product te kopen :-) Makkelijk te bestellen en super snelle bezorging.
Een heel.fijn product om te gebruiken!

4. Dezember 2025

Antwort von Haya Roots

Dank je wel voor je mooie woorden en de 5 sterren. We zijn heel blij dat het bestellen vlot ging en dat je zo tevreden bent met het product.

Veel plezier met het gebruik ervan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne natuurlijke olie zonder parfum

Fijne natuurlijke olie zonder parfum. Precies wat ik zocht voor mijn gezicht.
Meer hebben we niet nodig.

2. Dezember 2025

Antwort von Haya Roots

Wauw, dank je wel voor deze prachtige review!
Het doet ons enorm goed om te horen dat de natuurlijke, parfumvrije olie precies aansloot bij wat je zocht. We steken veel zorg in de zuiverheid en werking van onze formule, en het is geweldig om te lezen dat dit echt voor je uitmaakt.

Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden, dat betekent heel veel voor ons.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn huid heeft nog nooit zo goed gevoeld

Deze olie heeft mijn skincare routine écht verbeterd. Ik gebruik het ’s avonds na mijn reiniger en soms zelfs onder mijn make-up voor een gezonde glow. Haya Roots Face Oil is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een voedende, natuurlijke en effectieve gezichtsolie. Mijn huid heeft nog nooit zo goed gevoeld. Heel blij mee.

1. Dezember 2025

Antwort von Haya Roots

Dank je wel voor deze schitterende review!
Het maakt ons oprecht blij om te horen dat de Face Oil zo’n fijne plek heeft gekregen in jouw routine. Jouw enthousiasme en vertrouwen betekenen ontzettend veel voor ons. Geniet ervan!

Snelle service

Snelle service. Duidelijke verpakking met uitleg. Goed product.

26. November 2025

Antwort von Haya Roots

Dank je wel voor je mooie review!
We zijn heel blij dat zowel de service als het product goed bevallen. Jouw waardering betekent veel voor ons!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed product,en snelle levering,niet…

Goed product,en snelle levering,niet onbelangrijk! Ga zo door!! Lieve Gr

30. Oktober 2025

Antwort von Haya Roots

Dank je wel voor je lieve woorden en de 5 sterren!
Wat fijn om te horen dat het product én de snelle levering zo goed bevallen. We doen ons best en waarderen jouw steun enorm.
Lieve groet terug!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en heerlijk gevoel in…

Snelle levering en heerlijk gevoel in mijn gezicht. Warm, ontspannend, niet vet, beetje glow, fijn product.

7. November 2025

Antwort von Haya Roots

Dank je wel voor je prachtige review!
Wat fijn om te horen dat je zo'n heerlijk gevoel ervaart bij het gebruik van onze olie. We zijn heel blij dat het product zo goed bij je past.
Dank voor je vertrouwen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mij de beste Oil ever

Voor mij de beste Oil ever, mijn huid is hierdoor echt verbetert met de jaren.

18. September 2025

Antwort von Haya Roots

Dank je wel voor deze prachtige woorden!
Het betekent enorm veel voor ons om te horen dat de olie jouw huid al jaren zo goed doet. Jouw vertrouwen en loyaliteit waarderen we écht.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

TOP PRODUCT- ik krijg veel complimenten…

TOP PRODUCT- ik krijg veel complimenten van mijn vriendinnen over mijn zachte en glanzende huid! Ik ga dit blijven opnieuw kopen!

20. Juli 2025

Antwort von Haya Roots

Dank je wel voor je geweldige review!
Wat ontzettend leuk om te horen dat je zulke mooie complimenten krijgt. We waarderen je enthousiasme enorm, en het betekent veel dat je ervoor kiest ons product opnieuw te blijven gebruiken.
Dank je wel voor je vertrouwen!

Top product

Een dag nadat ik de olie had gesmeerd op mijn gezicht, voelde mijn gezicht zachter aan en zag er gezond uit. Natuurlijk moet je het langer gebruiken om de echte resultaten te zien. Maar voelt goed.

9. Juli 2025

Antwort von Haya Roots

Dank je wel voor je mooie review!
Heel fijn om te horen dat je zo snel al een verschil voelde. We waarderen het dat je de tijd neemt om je eerste ervaring te delen, dat betekent veel voor ons.
Dank je wel voor je vertrouwen!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

even wennen aan het prduct

ik vond het product de eerste paar dagen te rijk voor mijn gecombineerde huid, ik gebruik het nu 2 weken en bem nu tevreden met het product, mijn huid moest er even aan wennen

24. Mai 2025

Antwort von Haya Roots

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
We begrijpen heel goed dat een nieuwe olie soms even wennen kan zijn, zeker bij een gecombineerde huid. Fijn om te horen dat het na twee weken beter voor je werkt en dat je nu tevreden bent.

Mocht je ooit tips willen over hoe je het beste resultaat haalt voor jouw huidtype, dan helpen we je graag verder.
Dank je wel voor je openheid!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijne producten en een geweldig goed bedrijf!!

Haya Roots biedt eerlijke heel erg fijne producten. De medewerkers van Haya roots zijn ontzettend klantvriendelijk en servicegericht. Zij doen er alles aan om hun klanten 100% tevreden te stellen en behouden. Daarnaast zijn de producten super luxe verpakt. Heel fijn bedrijf om producten bij te kopen.

16. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Haya Roots

Dank je wel voor deze prachtige en hartverwarmende review!
Het betekent ontzettend veel voor ons om te lezen dat je onze producten én onze service zo waardeert. We doen alles met liefde en aandacht, en jouw woorden zijn echt een mooie bevestiging daarvan.

Dank je wel voor het vertrouwen en voor het winkelen bij ons, dat waarderen we enorm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijke olie als basis voor de dag en…

Heerlijke olie als basis voor de dag en voor de nacht.
Ik combineer de olie met producten van dr. Hauska.
Mijn huid straalt!

24. April 2025

Antwort von Haya Roots

Dank je wel voor je fijne review!
Wat mooi om te horen dat de olie zo goed in jouw routine past. We zijn blij dat je huid er zo van opknapt, dat maakt ons echt dankbaar.
Geniet ervan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je voelt de trots en passie voor hun…

Je voelt de trots en passie voor hun product

25. März 2025

Antwort von Haya Roots

Dank je wel voor deze prachtige woorden!
Het raakt ons om te horen dat onze passie zo voelbaar is. We stoppen veel liefde in alles wat we maken, en jouw waardering betekent ontzettend veel voor ons.

Superfijne olie

Superfijne olie. Geheel vervangen voor mijn dagcreme.

1. März 2025

Antwort von Haya Roots

Fijn om te horen dat de olie je dagcrème volledig vervangt! Geweldig dat het zo goed voor je werkt.

Goed product!

Snelle levering van een product wat heel fijn voelt op je gezicht. De huid voelt voller en zachter aan, maar ook "rijk".
Benieuwd hoe het over een paar weken uitziet en voelt, na dagelijks gebruik.

19. Januar 2025

Antwort von Haya Roots

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Veel plezier met het dagelijkse gebruik, we hopen dat je huid er alleen maar beter op blijft worden.

ik ben net 2 dagen bezig

ik ben net 2 dagen bezig. de olie ruikt lekker en smeert goed uit. Het resultaat zal later wel blijken.

18. Januar 2025

Antwort von Haya Roots

Wat geweldig om te horen dat je de olie lekker vindt ruiken en goed smeert! Heel veel succes met het gebruik en dank je wel voor je review, we waarderen het enorm!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr