Hapsnordic Bewertungen 10

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Kvalitets madkasse

Jeg har købt en madkasse med fem rum fra haps nordic, de stod desværre som forudbestilling da jeg vil købe så bestilte fra en anden hjemmeside der netop solgte deres madkasse
Men vil stadig gerne lave en god anmeldelse for hold op en lækker madkasse de laver, det er tydelig kvalitet og man ved den holder i mange år
Jeg valgte som det første da den kom hjem teste om den var helt tæt som er rart at vide for alle madkasser er ikke det. Det er den, trods jeg puttede vand i og stillede den på højkant på køkkenbordet et par timer var bordet tørt og vandet lå forsat i madkassen da jeg åbnede den.
Så hvis man ønsker en madkasse fri for kemi, der holder tæt og holder længe vil jeg anbefale denne

14. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg synes det er utroværdigt

Jeg synes det er utroværdigt, at HAPS NORDIC udgiver sig for at designe white label produkter. Det udviser manglende etisk moral over for deres kunder, at købe produkter på ALIBABA og herved at sætte eget mærke på og LYVE om det.

Svar på svaret:

Jeg har vedhæftet haps nordics korrespondance med anelouisereimer på Instagram på Google anmeldelser: hvor til der skrives:” ja det godt nok ærgerligt at se et andet dansk brand forsøge at lave præcis den samme madpakke som vi har lavet de sidste fire år. “
Madkasserne er identiske - og kan købes White label hos alibaba. Det er desuden vildledende markedsføring, at lade kunder tro at deres produkt er unikt og egenudviklet, når de ikke er. Det er trist når man som køber - ikke kan stole på forhandlere…

10. November 2025

Hej Maria,

Tak fordi du deler din bekymring. Vi tager det meget alvorligt, når nogen stiller spørgsmål ved vores troværdighed. Jeg vil gerne understrege, at vi hos Haps Nordic aldrig har løjet om vores produkter eller deres oprindelse.

Vores kollektioner bliver designet her i Danmark med fokus på funktionalitet, æstetik og ikke mindst høj kvalitet.

Nogle produkter udvikler vi helt fra bunden, mens andre tager udgangspunkt i eksisterende designs fra vores leverandører, som vi tilpasser og videreudvikler, så de passer ind i vores univers og lever op til vores kvalitetskrav og europæiske standarder.

Vi samarbejder med nøje udvalgte producenter, som vi har haft et tæt og tillidsfuldt samarbejde med i mange år. Vi står 100 % inde for vores arbejde, vores designproces og vores værdier om gennemsigtighed og ansvarlighed.

Når det er sagt, vil vi meget gerne tage en åben dialog, hvis du har spørgsmål eller eksempler, du ønsker at dele – du er altid velkommen til at kontakte os direkte på: hello@hapsnordic.com

Haps Nordic teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter og fantastisk service

Vi modtog vores vare virkelig hurtigt. Synes det er et godt koncept med fokus på bæredygtighed og bæredygtige (og rigtig lækre) produkter. Kundeservice var søde og hjælpsomme da drikkedunken vi havde bestilt havde taget skade under leveringen. Vi handler her helt sikkert igen

16. Januar 2025

Antwort von Hapsnordic

Ihh altså tusind tak sådan en sød anmeldelse, er glad for jeg kunne hjælpe dig.
Hilsen Melis

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er kæmpe fan af HAPS Nordic

Jeg er kæmpe fan af HAPS Nordics koncept med miljøvenlige produkter. Indehaveren er meget imødekommende og hjælpsom - og yderst dedikeret.
Jeg ville gerne give 5 + stjerner, men det trækker desværre en smule ned, at det ikke er muligt at købe returlabel.

13. Januar 2025

Antwort von Hapsnordic

Tusind tak for den fine anmeldelse!
Vi må arbejde på muligheden for at købe returlabel, så det bliver nemmere for jer :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en rigtig god oplevelse at…

Det var en rigtig god oplevelse at handle hos Haps Nordic. Madkassen, jeg bestilte, var ikke på lager, men da jeg forespurgte om den kunne forventes at ankomme inden jul (det var en julegave), tog en medarbejder affære og sendte mig en fin demomodel, som vi modtog i tide. Tak! Mit barnebarn blev så glad for den nye flotte madkasse, at han sov med den om natten 💚

23. Dezember 2024

Hej Dorte
Ej hvor skønt at høre dit barnebarn blev glad for madkassen:)
Er glad for jeg kunne hjælpe i sidste øjeblik :)
Dbh. Melis

Madkassernes Rolls Royce

TAK Haps Nordic for en rigtig god oplevelse og fantastisk kundeservice, der svarer hurtigt og selv i weekenden.
Jeg er rigtig glad for den fine madkasse med termotaske til 🩷

13. November 2024

Antwort von Hapsnordic

Tusind tak for de søde ord! Dejligt at høre du er blevet glad for madkasse og termotaske :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt og overskueligt at smøre madpakker

Jeg har netop erhvervet mig endnu en haps madkasse. Kvaliteten er virkelig god. Jeg er især glad for haps box med 2 og 5 rum, det er så meget nemmere og mere overskueligt at smøre madpakker når man ikke skal pakke hver enkelt snack/mad ind i papir. Madkasserne lukker helt tæt da der er silikone i låget. Et godt produkt i en lækker og holdbar kvalitet.

14. September 2024

Hej Lene
Tusind tak for din søde anmeldelse, det er dejligt at høre madkasserne gør det nemmere at lave madpakker :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Noget skuffet over deres hagesmække

Noget skuffet over deres hagesmække. De er dejlig bløde, men efter første vask på 30 grader er de skrumpet omkring 20-30% og formel er ændret. Synes ikke ligefrem det skriger god kvalitet! Og tør faktisk ikke købe en madkasse der fra nu. Øv, da jeg jo godt kan lide ideen bag firmaet.

Svar:
Tusind tak fordi I rækker ud. :) Det er dejligt at hører i forhold til madkasserne, og de er hermed skrevet på ønskelisten.
Og tak forbuddet om at få dem ombyttet.

Opdatering 22. Aug 2024:
Vi valgte ikke at bytte hagesmækkene, og de er ikke krympet yderligere. Selvom de ikke er vandtætte, og næsten kun består af to tynde lag bomuld, så er det favorit hagesmækkene herhjemme. Ville dog være rart med et ekstra lag bomuld eller to, og trykknapper i stedet for bindebånd. :)

11. November 2023

Hej Maiken
Jeg er ked af at læse din anmeldelse, for det er selvfølgelig ikke meningen at hagesmækkene skal skrumpe omkring 30%.
Det er en klar reklamation, så send mig en mail på hello@hapsnordic.dk så får du enten pengene retur eller et nyt produkt.
Mht. madkasserne så gør vi os også umage der for at lave god og holdbar kvalitet.

Desværre kan det ske at der er fejl på produkterne selvom vi gør hvad vi kan for at undgå det, men det er mennesker der laver vores produkter og der kan ske fejl i processen.

Vi kan kun gøre det bedre når vores kunder skriver det til os så vi kan gøre det godt igen. Derfor vil jeg anbefale at kontakte os direkte en anden gang, så du kan få din erstatning og så vi kan tage en snak med vores leverandør omkring problemet.

Mvh. Melis

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr