Happypics Bewertungen

3,6

Leuke fotograaf in Harderwijk. Ze was geduldig en deed enorm haar best. Tijdens op halen was de vrouw nogalant en vooral bezig mt andere dingen. Ik vond de fotos leuk, alleen vond t erg jammer dat... Mehr ansehen

Ik wou proberen om m’n dochter op de foto te krijgen, dit wil ze vanaf jong al niet echt, de ideale kans dus om het toch eens een kans te geven, de fotografe deed zo haar best, nadat Fayèn meerdere ke... Mehr ansehen

Nooit geen afspraak maken!!Zeer slechte fotograaf in Zwolle bij de Prenatal! Asociaal in contact! We hadden om 16.00 uur een fotoshoot gereserveerd en betaald. Werden vlak vantevoren gebeld door... Mehr ansehen

De fotografe was kundig en deed echt leuk met de kinderen. Het ging wel allemaal snel, maar misschien is dat ook goed met kleine kids. De fotos waren zo leuk geworden dat ik ze had gekocht. Uiteindeli... Mehr ansehen

Akzeptabel

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super fijne ervaring!

De fotografe was een super leuke meid. Ze was erg enthousiast en leuk met ons zoontje. Ook heeft ze er alles aan gedaan om verschillende leuke foto’s te maken. Verder was alles goed geregeld en gecommuniceerd.

24. Juni 2025

Recommended

The photographer made alot of effort to put our son at ease! This is an easy way to take good quality photos

20. Juni 2025

Waardeloos.

Waardeloos.

De shoot zelf was al vreselijk. We hdden als doel met 4en een mooie foto te maken en een zelf gemaakt voorwerp bij alle 4. Aangegeven dat ee dit wilde werd niets mee gedaan.

Uiteindelijk besloot ze ook de kinderen jndividueel te fotograferen wat bij de jongste ook niet wilde lukken (ze begon met de oudere kinderen waardoor de jongste al op waren voor ze mochten).

Waardeloos dat je zelf geen insprake hebt in de fotokeuze, waarbij de meest lelijke foto met 4en op canvas is gedrukt.
Daarnaast de hele collectie gekregen, leek niet een individuele shoot van de oudste 2 kinderen dan het doel waarvoor we kwamen (ikbweet gelukkig de bedragen niet, maar elke euro hieraan uitgegeven is er één teveel)!

Nooit meer!

31. Mai 2025

Omgaan met baby’s

Viel me op dat de gotograaf, geen ervaring heeft met baby’s. Want ze was niet zorgvuldig met mijn baby naar mijn ervaring. Baby’s zijn kwetsbaarder dan peuters en ik verwachte andere omgaan. En dat viel tegen.

10. Juni 2025

Leuke fotoshoot!

Altijd weer lekker energiek om de kids leuk op de foto te krijgen, wat tot nu toe ook elke keer weer lukt!

13. Juni 2025

Net hele leuk shoot gehad

Net hele leuk shoot gehad met onze dochter van 1 de fotograaf deed er alles aan om haar te laten lachen ook al deed onze dochter soms beetje moeilijk

13. Juni 2025

Leuke meid

Leuke meid, die echt haar best doet om zo goed en leuk mogelijk je kindje op de foto te krijgen. Met veel leuke shoot variaties.

11. Juni 2025

Echt aan aanrader!!

Hele lieve fotograaf die goed wist wat ze deed! Ze kon mijn dochter erg aan het lachen krijgen, ben benieuwd naar de fotos!

11. Juni 2025

Milieuvervuiling

De foto's zijn erg leuk geworden! Maar de foto die je gratis krijgt is de minst leuke foto. De kinderen staan er leuk op, maar de benen zijn er afgehakt. Erg jammer! De leukste staat op canvas en voor extra kosten kun je ze op een ander formaat krijgen. Gelukkig mocht ik uiteindelijk een van de andere afgedrukte foto's meenemen. Zonde dat alle foto's al zijn afgedrukt en worden vernietigd als je ze niet koopt! Dit kan toch echt niet meer anno 2025!

4. Juni 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen