Fotograven zijn niet opgeleid op met pasgeboren baby's om te gaan! Tijdens mijn fotoshoot pakte de fotograaf zonder toestemming mijn zoon uit de maxicosi. Dit ging op zo een slechte manier dat zijn... Mehr ansehen
De fotografe was kundig en deed echt leuk met de kinderen. Het ging wel allemaal snel, maar misschien is dat ook goed met kleine kids. De fotos waren zo leuk geworden dat ik ze had gekocht. Uiteindeli... Mehr ansehen
Ze nemen echt de tijd, zorgen dat je kindje zich fijn voelt. Het is voor de kinderen echt een leuke ervaring. De foto’s waren echt geweldig, hadden moeite met kiezen. Klantenservice die goed meede... Mehr ansehen
Ik wou proberen om m’n dochter op de foto te krijgen, dit wil ze vanaf jong al niet echt, de ideale kans dus om het toch eens een kans te geven, de fotografe deed zo haar best, nadat Fayèn meerdere ke... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Het was een super leuke shoot & de…
Het was een super leuke shoot & de fotograaf wist heel goed hoe ze mijn kindje geïnteresseerd kon houden. Heel leuk om eens mee te maken!
Al eerder bij deze dame geweest
Al eerder bij deze dame geweest. Gaat erg leuk om met de kinderen. Ook met de kleine van 10 maanden wist ze wat ze moest doen en was ze geduldig in tegendeel tot mijzelf! Erg fijne ervaring weer
Spontaan geduldig doorzetten kleinzoon…
Spontaan geduldig doorzetten kleinzoon wilde niet maat spelenderwijs ging het toch lukken zeer goed en te bieden en leuke meid compliment
De fotografe was erg goed in interactie
De fotografe was erg goed in de interactie met mijn zoontje. Hij wilde eigenlijk niet op de foto, maar door de manier van benaderen heeft hij de fotoshoot toch gedaan
Super leuk fotoshoot gehad
Super leuk fotoshoot gehad, verschillende poses en attributen gebruikt. Fotografe was enthousiast en geduldig
Geduldige fotograaf
Geduldige fotograaf. Leuk met kinderen.
Niet een fijne ervaring
Ik vond de mevrouw niet echt vriendelijk. Ze was naar mijn eerste ervaring heel erg bod. Ze heeft 3/4 fotos kunnen maken en daarna begon mijn kleine jongen te huilen, nieuwe afspraak gekregen helaas weer mislukt. Vroeg ik om de fotos die ze had gemaakt of we deze alsnog mochten kopen. Ook daarop niet een fijne reactie “helaas mag dat niet van mijn baas, ik moet er 10 kunnen aanbieden”. Terwijl ik 2 dagen moeite heb gedaan had ik die 3/4 fotos toch echt wel willen kopen!
Super fotograaf
Hele leuke vrouw die de shoot deed. Ze nam de tijd en zorgde dat mijn zoontje zich op zijn gemak voelde. Ze deed het erg leuk. Ik ben erg benieuwd naar de foto’s. Eindelijk een foto van mijn kindjes samen waar mijn zoontje niet op huilt. Dankjewelll
Fijne, geduldige fotograaf
De fotograaf in Malden was vandaag zeer kundig en heeft duidelijk ervaring met kinderen. De 'twee is nee' peuter wilde niet meewerken, maar de fotograaf had veel geduld en heeft waarschijnlijk alsnog een paar leuke fotos kunnen schieten. Ze hebben leuke accesoires bij zich en vanuit eerdere ervaring weet ik dat fe fotos ook mooi zullen zijn.
ik vond dat het goed deed met de kleine…
ik vond dat het goed deed met de kleine van bijna 5 maanden de kleine moest veel lachen. Echt en aanraden om te doen
Mijn kind lag in een deuk
De fotografe deed het erg leuk waardoor mijn zoontje van 5 maanden compleet in een deuk lag. Ik heb de foto’s nog niet gezien maar ik verwacht dat er dan ook wel leuke lachende foto’s tussen zitten.
Ik vind de prijzen van de foto’s wel erg pittig maar ik begrijp dat dit de shoot voor €2,50 weer opheft
Fijne ontvangst
Fijne ontvangst.
Een spontane jonge dame. Die de tijd neemt voor onze dochter om foto's te maken.
Leuke dingen bedenkt om mee foto's te maken.
Helemaal leuk
Gaat leuk met baby's om, verzint de leukste decoratie en krijgt zover ik heb kunnen zien de leukste foto's van de kleine man ( kan ik pas over oordelen als ik ze gezien heb). In ieder geval duidelijk kennis van wat ze doet. Erg leuke ervaring de eerste shoot van mijn kindje.
Leuke fotografe
Leuke fotografe, erg benieuwd naar de foto’s!
Hele lieve mevrouw ze heeft echt de…
Hele lieve mevrouw ze heeft echt de tijd genomen voor ons dochter echt heel geduldig en heel veel verschillende soorten Fotos gemaakt
Ze was super lief voor de kindjes en…
Ze was super lief voor de kindjes en deed het heel leuk
Gezellige fotoshoot
Spontane fotografe, ging erg leuk met de kids om. Leuk dat er tevens de mogelijkheid was dat ik als zwangere mama ook samen op de foto kon met de kids. De fotografe nam de tijd. Super benieuwd naar de foto's over een paar weekjes.
Fotografe brengt glimlach op gezicht kind
De fotografe was erg vriendelijk en kreeg het goed voor elkaar om mijn dochter mooi lachend op de foto te zetten!
HappyPics top!
Fotograaf was geduldig en wist de juiste dingen te doen voor een glimlach, ben erg benieuwd naar de foto’s!
Vieze canvas, fletse foto's. Onprofesioneel!
Ik heb een vieze canvas meegekregen en foto's zijn erg flets en er zitten lossen haren op mijn baby die zijn meegeprint op de foto (deze komen waarschijnlijk van het schapenvacht waar ze op lag). Kortom erg slordig en onprofessioneel Op de locatie binnen was het donker en dus toen ik eenmaal thuis was en de foto's goed bekeek in het licht kwam ik hier achter. Ik heb direct gebeld naar " Kirsten" maar er werd niet opgenomen. Ik ben vervolgens terug gegaan naar de locatie waar ik de foto's had opgehaald om mijn beklag te doen. Hier werd aangegeven dat zij niets konden doen voor mij en dat ik mijn geld ben ondanks de wanprestatie van Happypics. Ook de digitale bestelling kon ik volgens hun niet meer annuleren ondanks dat de we-transfer link pas na 5 werkdagen verstuurd zouden worden.
Ik vind dat ik echt schandalig ben behandeld.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.