Happy Bodies Lifestyleclubs Bewertungen 616

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bij de vorige sport of fitness clubs, werk je met gewichten, deze club, werkt met electro motors en servo's, waardoor je veel meer kracht in beide richtingen moet vast houden.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Een fijne club om te sporten Echter als je denk op een normale manier van je abonnement af te komen dan heb je het mis erge stugge organisatie Je tekent voor twee jaar en als je dan wil stoppen... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

✅De Milon Cirkel, het alternatief voor de sportschool. Milon garandeert Resultaat met Slechts 1 Training van 35 min. per 5 dagen. Claim Jouw Gratis Proefmaand👉

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

616 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bij de vorige sport of fitness clubs

15. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De enthousiasme en het meedenken.

De enthousiasme en het meedenken hoe je het beste de resultaten wil gaan behalen. Ook heel goede sfeer en er wordt echt gekeken naar de mogelijkheden en als je een blessure hebt. Afgesteld en of een andere oefening aangeboden. Heel tevreden!

15. April 2026

Top sportschool

Wat deze sportschool ons onderscheidt, is zeker erg het personeel. De trainers zijn professioneel, behulpzaam en altijd bereid om advies te geven of je te helpen met je techniek. Daarnaast is het er schoon en netjes, vind ik erg belangrijk. Er is genoeg variatie in trainingsmogelijkheden, dus het blijft leuk!
Een absolute aanrader voor wie serieus met gezondheid en fitness bezig wil zijn

13. April 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Een fijne club om te sporten maar stugge organisatie

Een fijne club om te sporten

Je tekent voor twee jaar en als je dan wil stoppen ook al stuur je en officiële mail ver van te voren waar je verwacht het netjes optijd hebben aan te geven dan heb je het mis .. ze berekenen gewoon weer een maand extra . Nee dan moet je naar de club om een handtekening onder te zetten . Kortom je komt er niet onderuit.
Slecht en niet heel klantvriendelijke organisatie . Kanttekening wel de gene die zelf in de sportschool staan !

14. April 2026

Happy gestart!

Ik werd hartelijk ontvangen en er werd meteen gestart met mijn meting en het 1e proefrondje.(dus àlles volgens afspraak) De uitleg was duidelijk en er werd goed geluisterd naar mijn doelstellingen en of dat haalbaar is. De sfeer is heel relaxed en ik heb nu al zin in mijn 2e training!

5. April 2026

Sport pret

Ik sport in Eindhoven/Strijp-S.
De sportschool heeft een fijne opzet voor mij. Ik sport er nu ongeveer 9 maanden. Je wordt hier goed gemonitoord, er wordt gekeken naar je grenzen en er wordt goed advies/tips gegeven gezien je gezondheid.

Er hangt een fijne sfeer onder andere met mede sporters.

2. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters via kleine lettertjes

Oplichters via kleine lettertjes. Trap er niet in. Duur en proefperiode heeft veel kleine lettertjes die ervoor zorgen dat je na de proefperiode vast zit aan duur contract. Deze nare ervaring opgelopen in Uden maar gebeurt op veel plekken als je de negatieve reviews allemaal leest

31. März 2025

De eerste keer.

De eerste kennismaking was via Sportservice Ede. Bij deze kennismaking werd duidelijk gemaakt wat de filosofie is. Duidelijk verhaal en sprak mij aan. Bij de eerste echte training werd ik spontaan ontvangen en was de begeleiding uitstekend en zeer vriendelijk. Op deze manier wordt de drempel laag en het sporten leuk.

26. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ga hier nooit sporten!!

Ga hier nooit sporten!!

Ik ben een tijdje een lid geweest in eindhoven maar dit was echt zwaar onder de verwachting die werd gemaakt tijdens het kennismaking gesprek met Bart (eigenaar van de locatie) Tijdens dit gesprek word enorm opdringerig gehandeld en word een contract van 24 maanden onder je neus geschoven, gelukkig koos ik voor de flexibele optie, deze word in eerste instantie niet eens aan je gepresenteerd (vraag hierom!!!!) . Terwijl hiermee wel op de ramen word geadverteerd. Ze zouden mij enorm goed met mijn doelen kunnen helpen. Want oh wat zouden ze geweldig zijn in de begeleiding. Nou.. niet dus. Bart praat alleen maar over Bart en maakt daarnaast ook zijn coaches belachelijk in een volle crickel. Erg ongepast! En de rest van de coaches komen en gaan want de werksfeer schijnt erg toxic te zijn.

Als je je abonnement wilt opzeggen dien je dit te doen op de club, hier werd een heel gesprek over gevoerd om je toch nog binnen te houden. Rare praktijken in deze zaak…

Snel mijn abonnement opgezegd en naar een andere zaak op Strijp gegaan. Wees gewaarschuwd

20. März 2026

Fijne begeleiding

Ik voelde mij meteen op mijn gemak
Ik heb goede uitleg en begeleiding gehad
Deze eerste keer sporten was een goede stimulans om het weer op te pakken.

16. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontvangst was heel prettig en de eerste…

Ontvangst was heel prettig en de eerste sessie was duidelijk. Heel geduldig werden alle nieuwe dingen uitgelegd. Ik had meteen het gevoel dat dit wat voor me is. Het concept spreekt me aan, de keus om op eigen tijd te trainen en de snelheid van de training. Hier is altijd tijd voor te maken.

14. März 2026

Fantastisch

Het is klein, heel persoonlijk en ze hebben er de Milon circuit. Met Milon is krachttraining heel makkelijk en heel leuk. Personeel is fantastisch!!

13. März 2026

Happy Bodies in Eindhoven - fijne sportschool

Happy Bodies in Eindhoven is een fijne sportschool met o.a. Milon cirkel waarbij ik bij een aantal apparaten gebruik heb gemaakt van de therapiestand ivm blessure. De coaches zoals Thom & Ellen zijn prettig in de omgang en de begeleiding is persoonlijk en betrokken.

11. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr