Fick snabbt feedback på min dåliga upplevelse vilket är bra. Dock inget förslag på lösning. Bra med snabb leverans men besviken på den obefintliga monteringsinstruktionen som bara finns digitalt. S... Mehr ansehen

Tok litt tid med frakt, og ble lurt av at det stod Juniper 25+ på esken. Sjekket med leverandør, og alt ok. Men hvorfor det da er forskjell på Juniper og Highland som valg, er litt merkelig (me... Mehr ansehen

Lite otydligt när jag beställde delar till handtaget till min Model s. Trodde att jag beställde komplett paddle gear med clip men det visade sig vara bara ett clip vilket resulterade i dubbel frakt li... Mehr ansehen

Köpte allvädermattor till våra kommande tesla mer än halva priset kontra teslas original och känns som gedigen kvalité och fruktansvärt snabb leverans. Passform vet jag inte ännu då vi inte fått våran... Mehr ansehen

1. Fahrzeugzubehörgeschäft
  2. Karosserieteileanbieter
  3. Kfz-Ersatzteilgeschäft
  4. Auto-Lagerhalle
  5. Professionelle Fahrzeugpflege
  6. Fahrzeugservice

Hamphi erbjuder premiumtillbehör och reservdelar för Tesla och elbilar i allmänhet, med fokus på kvalitet och skräddarsydda lösningar. Vi har alla must-have produkter du kan tänka dig!

4,3

Funkade perfekt!
Snabb leverans.

31. März 2026

Hej Kent,

Stort tack för din recension!

Hamphi ⚡

Dette er den verste kundeservice jeg…

Dette er den verste kundeservice jeg har fått.
Dukker det opp feil eller retur, etc. , Da er de veldig vanskelig å ha med å gjøre. Tok 4 mnd før jeg fikk reklamert på varen:(
Bedre å handle med AUTORETAIL, samme vare og billigere.

8. Dezember 2025

Produkten passade ej som utlovat samt…

Produkten passade ej som utlovat samt går sönder vid monterings försök.

4. März 2026

Hej Erik,

Tack för din recension. Det låter inte bra – våra clips ska, som utlovat, fungera för alla Tesla-modeller.

Om det har samlats smuts eller grus i monteringshålen kan clipsen upplevas svåra att trycka i. När hålen är rengjorda brukar de däremot alltid vara mycket enkla att montera.

Vänligen kontakta oss via mail så att vi kan hjälpa dig vidare!

Alt godt

Alt godt, leveret i god stand

2. Februar 2026

Hej Peter,

Tack för din recension!

Hamphi ⚡

Snygg prudukt o enkelt beställa..

Snygg prudukt o enkelt beställa..
Har dock ej fått spoiler fram än så vet ej mer i nuläget..
MVH Bo Nilsson östra körrstorpsvägen 351-17

4. Februar 2026

Hej Bo,

Tack för din recension! Vänligen kontakta oss på info@hamphi.com när du har någon fundering kring din beställning, så hjälper vi dig.

Snabb leverans

Snabb leverans, produkt av hög kvalité

3. Februar 2026

Hej Anders,

Stort tack för din recension!

Hamphi ⚡

Dårlig produkt og dårlig retur

Dårlig produkt og dårlig retur.
Produktet var ikke likt som på bildet.
Ved retur blir jeg likevel belastet 500kr. Returbetingelsene for Norge står ikke under informasjon om retur, men en egen lenke med kjøpsbetingelser. Dårlig kommunisert på nettsiden.

23. Januar 2026

Hej,

Tack för din recension - tråkigt att höra att du inte är nöjd. Returvillkoren för Norge hittar du under 5.9 i våra köpevillkor. Vänliga kontakta oss på info@hamphi.com om du har ytterligare frågor om din produkt eller retur!