Halo House - Spirituelt Centrum i København Bewertungen 13

4,5

1. Ausbildungszentrum
  2. Unterricht

Vom Unternehmen geschrieben

Ny Tids Spiritualitet, Ny Tids Clairvoyance, Ny Tids Energi, Personlig og Spirituel udvikling der matcher den nutid og fremtid vi skal bevæge os i.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Halo House er et meget særligt sted

Halo House er et meget særligt sted, fordi uddannelsen Ny Tids Spirituel ens bygget op for alle, men den uddanner mennesker vidt forskelligt. Ens er dog, at alle udvikler deres helt egen spirituelle sanser, i forskellige retninger. Meget unikt og personligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Livsomvæltende på alle måder!

Jeg afsluttede i november 2025 min uddannelse som Ny Tids Clairvoyant hos Kathiuska i Halo House. Det har været en helt fantastisk transformativ rejse. Det startede ud som en lille nysgerrig spire, og udviklede sig over tid, til en af de vigtigste selvudviklende oplevelser jeg har givet mig selv. Kathiuska underviser i øjenhøjde i et klart forståeligt sprog. Det er spiritualitet omsat til levet liv. Der er intet der virker og lyder underligt, nærmere selvfølgeligt. Kathiuska har humor og stor entusiasme i sin undervisning. Hun har stor viden omkring sit felt, og jeg elsker, at det meget hurtigt blev konkret og hands on. Vi fik lov at mærke på egen krop, hvad det vil sige, at have kontakt til det kæmpe felt af energi der ligger rundt om os.
Jeg kan på det VARMESTE anbefale Kathiuska, både som clairvoyant og som underviser. Tak for at udvide mit liv🙏🏼✨🌱🌀❤️

8. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Halo House er banebrydende inden for…

Halo House er banebrydende inden for undervisning og certificering i spiritualitet. Kathiuska formår at gøre det udefinerbare helt jordnært, forståeligt og med en mulighed for integrering i eget levet liv - på en måde, som jeg ikke har oplevet andre steder. Den spirituelle uddannelse har for mig været en rejse, der har udfoldet sig på smukkeste vis - og det er fordi Kathiuska formår at bygge modulerne op så alle kan være. Både erfarne og nye. En KÆMPE anbefaling herfra!

De varmeste anbefalinger ❤️

Jeg har gennemført Den Spirituelle Uddannelse hos Halo House med fokus på personlig udvikling. Forløbet har været både trygt, meget håndgribeligt og dybt transformerende.

Jeg har opnået en indre ro, jeg ikke tidligere har kendt til, og oplever fortsat, hvordan læringen integreres naturligt i mit liv. Jeg er oprigtigt taknemmelig og giver Halo House mine varmeste anbefalinger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har taget Ny Tids Clairvoyant…

Jeg har taget Ny Tids Clairvoyant uddannelsen i Halo House, og wow, sikke en fantastisk investering i mig selv og min spirituelle udvikling. Det har overgået alle mine forventninger. Stemningen i Halo House er fuldstændig magisk, og Kathiuska og hendes team er top-professionelle. Jeg varmt anbefale Halo House.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker den udvikling dette forløb har sat i gang

Jeg elsker den udvikling dette forløb har sat i gang.
På en klar og tilgængelig måde har jeg ikke kun fået bedre kendskab til energierne men i den grad også mig selv, og på hvilken måde jeg navigere i mit liv.
Det har åbnet nye sider i mig, sider som jeg tidligere har haft svært ved at få adgang til.
Jeg er så glad for den tillid jeg har fået, både til universet, mig selv og samarbejdet.
Tak for en ligeværdig, imødekommende, klar og varm måde at formidle på, har følt mig set og guided hele vejen.

17. November 2025

Ny Tids Clairvoyance

Jeg har deltaget i Ny Tids Clairvoyance workshop og kan varmt anbefale det. Kathiuska er en klog og varm kvinde, der med autencitet, power og nærvær faciliterede workshoppen.

2. September 2025

En helt unik uddannelse

Jeg vil gerne udtrykke min dybest taknemmelighed og anerkendelse for Den Spirituelle Uddannelse, som har haft en livsforandrende betydning for mig og efterladt varige spor. Det har været den mest givende og udviklende rejse, jeg har oplevet til dato. Kathiuska er helt unik, og jeg er så inderligt taknemmelig for, at min vej førte mig til Halo House

8. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

🌟 Fantastisk spirituel oplevelse hos…

🌟 Fantastisk spirituel oplevelse hos Halo House 🌟
Jeg har deltaget i deres Spirituelle Uddannelse og Nyt Tids Clairvoyance, og det har været en livsforandrende rejse. Uddannelsen, der startede i februar 2023, har præget mig både personligt og spirituelt gennem 12 moduler med dyb indsigt, praksis og kærlig vejledning.

Fra første dag blev jeg mødt af varme, ægte nærvær og en inspirerende undervisning, især takket være Kathiuska, hvis professionalisme og indføling er fuldstændig enestående.

Hver måned bød på både undervisning og øvelser i et trygt og inspirerende miljø — med te, kaffe, frugt og snacks som en ekstra lille forkælelse undervejs
Halo House.

De seneste anmeldelser vidner om stor tilfredshed: folk har bl.a. kaldt uddannelsen for “dybt transformerende og hjerteåbnende” og roser stedets professionelle og hjertelige energi.

Halo House ligger centralt i København K i smukke lokaler på Store Regnegade 12, 4. sal, og har en åben og tilgængelig tone — kontakt sker nemt via e‑mail hvis spørgsmål opstår

1. Juli 2025

Fantastisk spirituel uddannelse

Fantastisk spirituel rejse hvor jeg har udviklet mig personligt.
Et fantastisk sted med en kærlig energi.
Kathiuska er et varmt og kærligt menneske, hendes undervisning er spændende og meget professionelt.

27. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Seriøs tilgang til det spirituelle

Halo House har en seriøs, konkret og jordbunden tilgang til det spirituelle. Du får et nyt blik på verden og dig selv og dit ansvar heri med enkle - men kraftfulde - metoder.
Du skal ikke vælge uddannelsen, hvis ikke du er klar på daglig meditation og et grundigt eftersyn af dig selv og dit liv.

17. April 2025

En dybt transformerende oplevelse

En dybt transformerende og hjerteåbnende oplevelse! Uddannelsen hos Halo House er professionel, dybdegående og fuld af nærvær. Jeg har gennemgået en spirituel og personlig udvikling, som har ændret mit liv. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker at gå dybere i sig selv og deres spirituelle praksis.

24. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr