Haarslevefterskole Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vores datter har lige afsluttet 9 klasse på Hårslev Efterskole. Det har været et rigtig godt år med både personlig og faglig udvikling. Det har været et skoleår med meget Corona modgang. Men på trods... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En super god efterskole med godt tæt sammenhold blandt elever, fordi de er ca 90-100 elever. Så alle kender alle. God information fra skole til hjem. Rigtig mange fede aktiviteter, idrætsdag, ka... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde fornøjelsen af at kigge forbi Hårslev Efterskole den 18/01-23 til et besøg. På skolen blev jeg mødt med åbne arme og smil af personalet, og rundt omkring mig en masse glade elever.... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var slet ikke i tvivl om valget efter vi besøgte skolen første gang…

Min datter er ved at færdiggøre 10.klasse på Hårslev Efterskole. Et fantastisk år med personlig og faglig udvikling. En rigtig hyggelig efterskole i masser af grønne områder med masser af mulighed for friluftsliv. Godt samarbejde med lærerne, som er fagligt og personligt involveret i eleverne. Meget høj fokus på trivsel og sammenhold blandt eleverne. En masse gode arrangementer og besøgsdage for forældre og familie, fx. søskendedag og bedsteforældredag. Ligger forholdsvis nemt i forhold til offentlig transport og med efterskolebus til hjemmeweekender.
Ville varmt anbefale denne efterskole.

17. Mai 2025

Kære Jane
Tusind tak for den flotte anmeldelse :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var på efterskolen som…

Jeg var på efterskolen som indlægsholder i november 2023 og blev godt modtaget af lærere, teknisk personale og ikke mindst eleverne. Vi havde en fantastisk eftermiddag sammen med stor interesse i mit indlæg og deltagelse fra elever og lærere. Bagefter skulle gøres klar til et andet arrangement, og alle bidrog til klargøring ved samarbejde - der var tydeligvis styr på tingene og alt var klar til tiden. Som udefra kommende tænker jeg, at eleverne har lært at være effektive sammen og har tydeligvis et godt sammenhold. Ingen var bange for at træde frem og deltage og bidrage. Jeg glæder mig til vi ses igen:-)

3. November 2023

Kære Michael

Tak for dit besøg! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os. Vi er meget stolte af det indtryk, du har fået af vores elever og vi kan kun tilslutte os dine finde ord. 😊

Vi glæder os til at få besøg af dig en anden god gang. Du får også ⭐⭐⭐⭐⭐ af os.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

problematisk konflikt håndtering

jeg gik på årgangen 22-23 i 9 klasse., og fortryder ikke mit valg af efterskolen, da jeg har mødt nogle virkelig søde mennesker, og det var overordnet et godt år men... der var en del man kunne sætte spørgsmålstegn til.
der opstår naturligt episoder og problematikker i løbet af et år når man har unge samlet, håndteringen af problemerne var dog haltende.
Jeg var ikke enig med beslutningerne (det behøver men selvfølgelig ikke at være altid) men da jeg sammen med nogle andre spurte indtil det fik vi skæld ud.
Jeg fik også indtrykket af at nogen af lærerne ikke forstod hvordan det sociale hænger sammen blandt unge. Jeg havde også flere gange hvor jeg ikke havde lyst til at tage tilbage.
Der er også flere af de dårlige anmeldelser der er blevet slettet.
Jeg har selvfølgelig haft mine up og ned ture, men jeg ville måske ikke anmelde den ud fra de grundlag jeg har beskrevet.

31. Oktober 2022

Hej Astrid

Vi er rigtig glade for at høre, at du har fået nogle gode venskaber med fra vores skole og ikke har fortrudt dit valg.

Det er meget vigtigt for os, at vores elever tager herfra med gode minder og lærerige erfaringer i rygsækken. Derfor er vi også virkelig kede af at læse, at alle minder ikke har været lige gode. Vi stræber altid efter at møde eleverne i en ligeværdig dialog. Dog er der forhold, hvor vi ikke kan involvere eleverne i beslutningerne, da vi skal overholde vores tavshedspligt, men vi forsøger altid at begrunde og forklare baggrunden for vores beslutninger.

Vi vil meget gerne få en bedre forståelse for din oplevelse med vores skole, så vi kan sikre, at andre elever ikke kommer til at stå med samme følelse. Derfor er du eller dine forældre meget velkommen til at kontakte os på tlf. 24 44 62 66.

Vi håber rigtig meget, at du har lyst til at snakke med os om din tid på efterskolen.

Kæmpe anbefaling

Jeg gik på Hårslev efterskole 22/23, og det var virkelig den bedste beslutning jeg tog. Jeg kom fra en hverdag, hvor jeg ikke var meget social og er nu gået til at være meget mere udadvendt og mere social. Jeg havde et par bump på vejen ved at gå på efterskole men der var heldigvis de sødeste lærere og kontaktlærer til at hjælpe og støtte når der var noget man synes var svært. Man kan altid tage fat i en lærere hvis man har brug for at snakke og så er de altid klar på at lytte og hjælpe og det var virkelig rart.
Efterskolen er en lille efterskole med knap 100 elever og det synes jeg er virkelig rart så alle kender alle og man lærte hurtigt hinanden at kende.
Lærerne gør meget ud af at blande os på kryds og tværs til linjefag, valgfag, spisepladser, klasse og kontaktgruppe og på den måde lærte vi også hinanden hurtigt af kende.

Der var mange foreskellige arrangementer i løbet af året.
Teaterugerne var mega spændende og man arbejdede og snakkede måske sammen med nogen af dem man normalt ikke havde snakket meget med.
Skituren var mega fed og en tur jeg aldrig glemmer.
Udover det havde vi også linjedage, introture, outroture og ikke mindst nogen fede skolefester.

Min bror gik selv på efterskolen og var virkelig glad for opholdet og det var også 1 af grundende til jeg selv valgte den efterskole udover jeg valgte den fordi jeg synes den var tilpas størelse fordi der som sagt kun er knap 100 elever
På Hårslev efterskole har man mulighed for at skifte linjefag og valgfag på andet halve år og det synes jeg var mega fedt så man kunne prøve en masse foreskellige ting.
TAK til lærerne for at være klar til at snakke og hjælpe når man havde brug for det.
Så hvis man ønsker en hyggelig efterskole med knap 100 elever hvor alle kender alle, en efterskole hvor lærerne gør alt for at ville hjælpe en og hvis man ønsker at kunne prøve en masse foreskellige valgfag og linjefag
Så skal du vælge Hårslev efterskole

9. September 2023

Hej Rosa Luna

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de fem ⭐.

Det glæder os virkelig at høre, at du har følt en personlig udvikling i det år, du har tilbragt sammen med os. Det er netop denne personlige udvikling, vi stræber efter at opnå med alle vores elever, og det glæder os dybt at høre, at vi kunne bidrage til dette i dit tilfælde.

Vi er også utrolig glade for, at din brors tid hos os gjorde, at du også valgte at bo hos os i et år. Det betyder virkelig meget for os, at I begge har nydt vores selskab, ligesom vi har haft glæde af at have jer hos os.🤩✨

Vi ønsker dig og din bror alt det bedste på jeres videre rejse. 😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super sammenhold og sjove oplevelser

Rigtig mange fede aktiviteter, idrætsdag, kanotur, skiferie, teater, temadage, ture ud af huset osv.
Flotte og lyse faciliteter og store værelser.
Ens barn/ung udvikler sig rigtig meget i løbet af det år og får venskaber og minder for livet.
Vi har kun positivt at sige om Hårslev efterskole.
Det kan helt klart anbefales.

3. September 2023

Kære Carina

Vi værdsætter virkelig de venlige ord.
De har givet en helt fantastisk måde at starte dagen på. 😍

Det glæder os altid at høre, når vores elever har haft en positiv oplevelse og endnu vigtigere, når de har dannet venskaber og skabt minder for livet. 😄

Vi ønsker jer det bedste fremover.

Et uforglemmeligt år

Jeg gik på Hårslev i årgangen 21/22 og jeg vil sige at det nok var den fedeste oplevelse nogensinde. Jeg har haft et af mit bedste år i mit liv, hvis ikke mit bedste. Der var både tid til at have det sjovt med fritid, der var nogle frivillige aktiviteter og lærerne gjorde deres bedste for at os elever havde et godt år. Jeg vil klart anbefale Hårslev som den efterskole man skal vælge. Der er så mange valgfag du kan vælge og nogle virkelig fede linjer. Der er også plads til alle og jeg glæder mig til at komme tilbage bare i en dag hvert år til gammel elevdag.
Hårslev efterskole fortjener helt klart 5/5 stjerner

29. August 2023

Hej Marius

Mange tak for din dejlige anmeldelse. ⭐

Det er virkelig skønt at høre fra dig igen og læse din oplevelse.

Det glæder os meget at høre, at din tid sammen med os vil forblive et uforglemmeligt minde. Vi har i stort omfang nydt at have dig boende, også selvom det desværre ikke kunne være i længere tid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget behageligt besøg på Hårslev Efterskole!

Jeg nød mange gode snakke med eleverne, samt deres forældre, som også var tilstede på dagen. Der var mange positive ord om skolen som helhed.

Skolens omgivelser bar tydeligvis præg af rummelighed, alsidighed og gode forhold.

De bedste anbefalinger herfra til at tage et kig på Hårslev Efterskole som valg af Efterskole.

17. Januar 2023

Hej Daniel

Vi er rigtig glade for, at du havde en positiv oplevelse under dit besøg hos os samt, du følte dig meget velkommen. ⭐😄

Det glæder os, at du har oplevet rummeligheden, alsidigheden og de gode forhold, da det altid er vores mål at opretholde disse kvaliteter.

Vi håber meget på at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden. 😍

Fantastisk efterskole

Fantastisk efterskole! Et par af de dårlige anmeldelser beskriver ledelsesstilen som 'den sorte skole'. Jeg vil kalde det tydelig ledelse med fokus på fællesskabet og på hvordan individet bidrager til dette.
Der er ingen tvivl om at fællesskabet kommer i første række på Hårslev, der er fokus på gensidig respekt (også fra personalet) og på at sætte rammer, der gør det muligt for alle at trives. Som elev skal man kunne (eller lære at) se udover sig selv og nogle gange også gå på kompromis med ens egne ønsker for fællesskabets bedste.
Til gengæld får man et år fyldt med god undervisning, fede oplevelser, personlig udvikling og stærke venskaber.
Min datter har lige afsluttet sit efterskoleår på Hårslev og det har været det bedste år i hendes liv. Vi kan klart anbefale skolen.

26. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En skole der klart kan anbefales!

Vores søn afslutter 10. klasse på skolen om én måned tid. Vi har absolut kun positivt at sige, og vi vil helt klart anbefale den til andre. Struktur, fællesskab, hygge og tryghed er ord vi vil forbinde med skolen. Skolen og personalet gør det godt!

22. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En solid vitaminindsprøjtning til livet

Min datter har sit efterskoleophold 21/22 på Hårslev efterskole. Hun trives og udvikles i høj grad både socialt, bogligt og kreativt. Jeg vil fremhæve flotte drama forestillinger og super godt sammenhold. Vi er meget tilfredse med vores valg. Året er fløjet afsted og vi kan kun trøste os med, at den sorg det vil være at sige farvel, er udtryk for alt det værdifulde hun har fået med sig.

Hårslev Efterskole holder!

Jeg kan kun tilslutte mig den seneste anmeldelse om Hårslev. Min søn går på Hårslev Efterskole i 21/22 og han har et fantastisk år. Skolen, er yderst velorganiseret, har gode traditioner med stort fokus på det store fællesskab og klassisk dannelse og arrangerer hele tiden gode oplevelser for eleverne. Der er gode faciliteter med let adgang og engagerede lærere. Der er struktur og regler, hvilket vi oplever som en god ting, og der bliver taget hånd om problemer på en god og rimelig måde.
Jeg har den største sympati med dem der gik på efterskole i coronaåret 20/21, hvilket må have skabt mange frustrationer - og hvor skolen har været underlagt regler, der sikkert ikek altid har givet mening. Jeg arbejder selv i uddannelsessektoren og ved at de ting, der kom fra Undervisningsministeriet under corona ofte var forvirrende, ugennemskueligt og uden mening. Det var svært som institution at navigere i. Det var på alle måder et år, hvor det var umuligt for skolerne at levere en normal oplevelse.
Vores søn har det supergodt på Hårslev og vi vil varmt anbefale skolen.

Supergod skole

Min søn går på Hårslev Efterskole i 21/22 og han har et fantastisk år. Vi har kun godt at sige om skolen, som vi oplever som yderst velorganiseret. Skolen har mange gode traditioner og arrangerer hele tiden gode oplevelser for eleverne. Der er struktur og regler, hvilket vi oplever som en god ting, og der bliver taget hånd om problemer på en god måde.
Jeg har den største sympati med dem der gik på efterskole i coronaåret 20/21, og som har haft en dårlig oplevelse, men jeg tror man skal huske at det var et år hvor det var umuligt for skolerne at levere en normal oplevelse, og at man ikke skal dømme en skole på det.
Vores søn har det supergodt på Hårslev og vi vil varmt anbefale skolen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hårslev er en tryg og spændende skole…

Hårslev er en tryg og spændende skole hvor vores unge menneske trives og vokser. Vi er glade for at det sociale bliver prioriteret højt sammen med det faglige, og at skolen har mulighed for et bredt Interessefeltet fra musik til sport til kreativ.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil varmt anbefale Hårslev efterskole.

Øv, hvor bliver jeg ked af læse om alle de dårlige kommentar skolen har fået, for det er bestemt ikke det vi ser og oplever.
Vores søn går der pt og han er glad for at være der. Han er ikke den som råber højest eller er først til at sige noget, men der bliver taget hensyn til dem som er generte og indadvendte. Han er ikke venner med alle der nede, men dem han har, har han det super godt sammen med og meget glad for. Han har en rigtig god kontakt til nogen af lærerne og de til ham. Skolen har nogen regler som der skal følges og det er vores pligt for voksne at lære vores børn at det er sådan det er. Bryder man reglerne, så er man gammel nok til at konsekvensen af det.
Der sker rigtig meget for de unge, hvis de vil deltage i weekenderne. Film aften, spilleaften, biograftur, Bage dyst, svømmehal og meget mere.
Jeg vil helt sikkert anbefale den skole, især hvis man har et barn som er genert, for det bliver der taget hensyn til.

7. März 2022

En helt fantastisk efterskole

En helt fantastisk efterskole, hvor vi indtil videre har haft 2 af vores 3 børn til at gå. Der er ingen tvivl om, at den sidste også skal på Hårslev.
Der knyttes stærke venskaber, laves en masse aktiviteter, fagligheden styrkes og det hele bakkes op af et super stærkt lærerteam og en dygtig ledelse.
Vi kan kun give Hårslev efterskole de varmeste anbefalinger.
Forældre til elev skoleår 18/19 og 21/22

7. März 2022

Hårslev Efterskole - Tidligere elev

Jeg har lige været til 10-års jubilæum på Hårslev efterskole, hvor jeg havde et af de bedste år af mit ungdomsliv. På trods af, at stort set alle lokaler og faciliteter er blevet opgraderet siden sidst jeg var der, blev jeg straks bragt tilbage.

Her lærte jeg så meget af det, man skal bruge på vej ind i et voksenliv. Frihed under ansvar, kærlighed og selvdisciplin.

Jeg ville anbefale enhver der overvejer at gå på efterskole at have Hårslev i tankerne.

19. September 2021

Et uforglemmeligt år

Det er nu ca. fem år siden, jeg startede på HE, men det føles, som var det i går. Jeg havde et helt fantastisk og uforglemmeligt år på HE, som jeg tit tænker tilbage på. Det var der, jeg fik nogle af mine bedste og tætteste venner, som jeg stadig holder kontakten med.

Jeg havde drama det første halvår og musik det andet som linjefag. Det var super fedt at have muligheden for at prøve forskellige linjefag af, og man kan mærke, at lærerne brænder for det. En anden fed ting ved HE er, at der er så mange forskellige linjefag at vælge mellem, hvilket gør, at man møder flere forskellige typer. Og så er der årets musical, som hele skolen sætter op sammen. Så kom man lige pludselig tæt på hinanden på en anden måde og fik snakket med nogle, som man måske ikke havde snakket så meget med før.

Det var en rigtig dejlig tid på HE. Helt klart en anbefaling fra mig, hvis du overvejer at starte på efterskole. Det var i den grad et uforglemmeligt år.

7. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Yderst ubehageligt år på HE

Jeg er ikke fan
Hvis du vil have en god efterskoleoplevelse, skal du IKKE gå på den her skole. Jeg var godt nok elev i år 20/21, men det er ikke ensbetydende med at de skulle behandle os så dårlig som de gjorde. De har slettet hele min årgangs dårlige anmeldelser på Google. Så hvis i søger et godt efterskolemiljø for dit barn, skal i ikke skrive jer op her.

28. August 2021

Hej Mus

Vi gør altid vores bedste for, at alle elever forlader efterskolen med gode minder fra et skønt år. Derfor er vi meget kede af at læse, at året ikke levede op til dine forventninger. Vi prøver altid at gøre vores arbejde endnu bedre, så du er meget velkommen til at kontakte os og fortælle om dine oplevelser. Så kan vi forhåbentlig blive klogere og sørge for, at andre elever ikke ender med samme følelser.

Vi håber, at du fik nogle gode venskaber med på din videre rejse.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr