Haal meer uit microsoft heeft mij geholpen mijn werk efficiënter te maken. Joyce biedt praktische tips die echt zorgen voor meer structuur en efficiëntie. Zij geeft de juiste tools, biedt webinars met... Mehr ansehen
Je kunt geen betere uitleg krijgen dan die van Joyce. Of je ze nou volgt via Facebook , nieuwsbrieven, een (korte) training volgt of je je op haar website abonneert : het zijn allemaal hele toegankel... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Haal meer uit Microsoft leer je hoe je slimmer werkt en hierdoor veel tijd bespaart en overzicht houdt met Outlook, OneNote, Teams en meer. Joyce Berndsen maakt Office praktisch, helder en toepasbaar – speciaal voor topsecretaresses die meer grip willen op hun werkdag. Heb jij een training gevolgd? Laat hier je ervaring achter!
Ravenhorsterweg 105, 7103 AS, Winterswijk, Niederlande
- 0543-514174
- info@haalmeeruitmicrosoft.nl
- haalmeeruitmicrosoft.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Kennis, kunde, betrouwbaarheid en heldere uitleg
Ik volg Joyce al een aantal jaren en heb ook een online training bij haar gevolgd. Joyce is vriendelijk, betrouwbaar, helder en duidelijk in uitleg en weet gewoon alles van Microsoft. Ik kan haar kennis en trainingen van harte aanbevelen!
Enthousiast over het groepstraject.
Joyce heeft een persoonlijke benadering. Ik heb het groepstraject gevolgd bij haar en ben blij met haar enthousiasme maar ook haar kennis die ze met veel energie overbrengt. Ze weet echt de laatste weetjes. Het heeft me veel aha momentjes gegeven. Dus efficienter gaan werken is zeker het resultaat.
Tips van Joyce kun je meteen toepassen
De uitleg die Joyce geeft is meteen toepasbaar.
Zij weet heel goed waar tijdwinst is te behalen met de vele tools van Microsoft.
In 2019 heb ik een dag training gevolgd. Daar heb ik nog steeds veel profijt van.
Haar boek is vlot geschreven en gaat over de praktijk. Dus je gaat er meteen mee aan de slag.
De digitale leeromgeving wordt steeds aangepast aan de actualiteit. Je blijft dus bijleren. Ik raad iedereen aan om ook daar lid te worden.
Iedereen heeft veel aan de tips die zij geeft via LinkedIn, Facebook, Instagram etc. Als je nog niet zoveel doet met Microsoft, leer je snel wat er allemaal mee kan. Als je professional bent, kun je je werk veel makkelijker maken.
Bijzonder nuttig om deze dame te volgen !
Wat ik waardeer in Joyce is dat zij vrij snel inhaakt op nieuwe ontwikkelingen in de Microsoft programma's.
Daarbij ben ik liefhebber van de informatie die ze deelt over hoe je je werk efficienter kunt doen. En uiteraard de tips die ze met de lezers deelt.
efficienter werken met microsoft; goede tips voor beginners
ipv 5 sterren omdat ik al enige kennis had. Haal meer uit microsoft heeft mij geholpen mijn werk nog efficiënter te maken. praktische tips om meer structuur in je werk aan te brengen. geeft webinars waardoor je gelijk mee kan kijken. geeft informatie over recente ontwikkelingen binnen Microsoft. Zo blijft je kennis up-to-date en leer je diverse applicaties kennen.
Joyce is dé persoon voor vragen over Microsoft
Joyce is dé persoon die je moet hebben bij vragen over Microsoft Office. De info die ze deelt (via podcast, mail, blogs, challenges, nieuwsbrieven, kennissessies etc.) is super fijn! Ze heeft ons al een aantal keren goed vooruit geholpen! Fijn mens ook.
Aanrader!
Handige tips, leuke blogs met veel nuttige informatie. Fijne kennissessies. Ook het membership is een echte aanrader.
Joyce geeft praktische tips
Joyce geeft praktische tips m.b.t. Microsoftprogramma's, interessant voor álle ondersteuners. Het is fijn dat ze af en toe vragenuurtjes organiseert waar je je eigen vragen kunt stellen. Korte lijnen zo. Ik heb al jaren een abonnement op haar online leeromgeving. Over alle nieuwe ontwikkelingen neemt ze filmpjes op. Ideaal om op een voor jou geschikt moment te bekijken. Inmiddels werk ik niet meer als ondersteuner, maar verzorg ik samen met mijn collega's de opleidingen voor onze eigen interne academie. Ik ben zo enthousiast, dat we voor de ondersteuners bij onze organisatie trainingen van Joyce willen aanbieden. We zitten middenin een inventarisatieperiode die zal worden omgezet in inkoop van Joyce's trainingen.
Aanrader
Bij Joyce heb ik een 1 op 1 outlook training gevolgd, Joyce geeft daarin veel praktische tips. Ook als je al heel bekend bent met outlook, heb je veel aan de training. En omdat je een naslagwerk krijgt met duidelijke uitleg, kun je ook altijd nog onderdelen teruglezen. De nieuwsbrief is eveneens een aanrader, ook hierin staan vaak handige tips.
Goede online trainingen
Volg nu deze trainingen online, haal er zeer veel uit! Je krijgt ook veel goede tips, zeker de moeite waard!
Joyce geeft ons elke week middels de…
Joyce geeft ons elke week middels de nieuwsbrief goede en direct te gebruiken tips
Een absolute aanrader voor iedereen die meer uit Microsoft wil halen!
Bij Joyce volg ik de training “haal meer uit Microsoft” en ik ben er ontzettend tevreden over! Wat deze training zo bijzonder maakt, is de manier waarop de inhoud wordt gepresenteerd. In kleine, overzichtelijke stappen wordt je stap voor stap begeleid in elke onderdeel van Microsoft. De video's zijn helder en goed gestructureerd, waardoor het voor zowel beginners als voor degenen met enige ervaring heel toegankelijk is.
De uitleg is zeer duidelijk en je wordt voortdurend ondersteund in je leerproces, waardoor je geen moment het gevoel hebt dat je vastloopt. Je kunt je eigen tempo volgen.
Ik kan deze training dan ook zeker aanraden aan iedereen die meer kennis wil vergaren of foefjes van Microsoft onder de knie wil krijgen. Het is een waardevolle investering voor wie op zoek is naar een gedegen en praktische training.
Yolanda
Joyce heeft enorm veel kennis van zaken…
Joyce heeft enorm veel kennis van zaken en brengt dit op een fijne en heldere manier over. Ik volg op dit moment de online training en heb al veel geleerd en handige tips gekregen. Daarbij vind ik het ook heel handig dat de lessen opgenomen worden zodat ik altijd nog even terug kan kijken hoe het ook al weer is. Het boek wat ik heb ontvangen bij de training is ook een erg fijn naslagwerk.
Superhandig!
Joyce weet enorm veel van verschillende microsoftprogramma's, houdt haar kennis actueel en geeft superhandige tips. Ook als je zelf al wat verder bent want ze past haar trainingen aan op haar publiek. Daarnaast zijn er megaveel blogs over verschillende onderwerpen binnen Microsoft Office dus het is heerlijk om daar regelmatig in te grasduinen. Of je nou op zoek bent naar een handige functie of je gewoon wilt laten verrassen door wat er nog meer kan.
Duidelijk en toegankelijk
Joyce en haar team maken wat soms ingewikkelde materie lijkt duidelijk op een toegankelijke manier. Of je nu een nieuwsbrief leest of een training volgt; je komt er bevlogen uit.
Deskundig
Mijn eerste kennismaking met Joyce was een 'op maat groepstraining'. Ze is heel toegankelijk, heeft echt kennis van zaken (en als ze iets niet weet, zegt ze dat ook eerlijk en zoekt ze het uit). Daarna heb ik een paar gratis online sessies bijgewoond die heel leerzaam waren! Ik vind het een prettige manier van kennisoverdracht en lees de nieuwsbrieven ook graag.
Topper!
Joyce is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Microsoft Office. Haar trainingen zijn praktijkgericht en je kunt er direct mee aan de slag. Ook voor doorgewinterde secretaresses/managementassistenten heeft ze tips die het werken met het Officepakket gemakkelijker, sneller en efficiënter maken. En haar membership met korte filmpjes is echt de moeite waard.
Training Microsoft
Op onze afdeling merkten we dat onze actuele kennis wat betreft Microsoft achterbleef bij alle ontwikkelingen en mogelijkheden. We redden ons prima met de kennis die we jarenlang hebben opgebouwd, maar we hadden het gevoel dat er handiger mee gewerkt kon worden. Zodoende hebben we een offerte opgevraagd bij Haal meer uit Microsoft.
De trainingen die Joyce voor ons verzorgd heeft, waren echt op maat. Vooraf hebben we alle punten, waarvan wij ons bewust waren dat we er tegenaan liepen, doorgesproken en op basis daarvan zijn de trainingen ingepland. Wat tijdens trainingen heel fijn was, was dat Joyce deze ook ter plekke aanpaste naar onze behoeften en kennisniveau. Bleek dat wij van een onderdeel al veel wisten, liepen we daar globaal doorheen. Om vervolgens op een ander onderwerp veel dieper in te gaan. Zo ben ikzelf echt met de taken aan de gang gegaan en heb ik nu een heerlijk lege inbox.
Wij hebben vervolgens zelf maandelijks een moment gepland om samen te kijken naar wat wij binnen ons kantoor nodig hebben en willen gaan promoten. Hiervoor is het Membership (dat aan de training gekoppeld is) echt enorm handig. We kunnen onderdelen terugkijken of juist nieuwe informatie opzoeken.
Kortom, wat ons betreft is het volgen van een training bij Haal meer uit Microsoft een aanrader!
Altijd superhandige tips!
Ik heb Joyce leren kennen als een deskundig en betrouwbaar persoon. Haar kennis op het gebied van Microsoft is enorm en ze weet deze op een fijne en heldere manier over te brengen. Ik ben vooral fan van haar korte filmpjes. Ik beveel haar dan ook van harte aan iedereen aan die zijn of haar werkproces wil optimaliseren.
De investering gaat voor de baat uit.
Haalmeeruitmicrosoft zorgt er voor dat je Office veel beter gaat benutten. Daardoor krijg je meer overzicht op je verschillende taken, je agenda en je mailbox. Je bespaart tijd en vermindert je werkdruk.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.