Gunpit.dk er uden sammenligning den mest professionelle butik hvad pneumatiske våben angår i DK. Herligt sted at finde nyt “legetøj” til voksne! Købte en harmonic tuner som til stor tilfredshed løste... Mehr ansehen
Altid en god oplevelse!! Flot udvalg, fagkundskab og god service går hånd i hånd hos Erik fra Gunpit. Har oplevet mere end en gang, at han går den ekstra mil, for at fremskaffe det man efterspørge... Mehr ansehen
Har købt PCP luftgevær og tilbehør hos Gunpit. God service i forbindelse med køb og levering. Da der opstod et problem med geværet kort efter ibrugtagning var der uovertruffen hjælp at hente hos Eri... Mehr ansehen
Faldt over firmaet på nettet, da jeg bl.a. skulle finde hagl og skiver til min luftpistol. Jeg skal love for, at her får man lynhurtige og yderst kvalificerede svar samt en ultrahurtig service / lev... Mehr ansehen
Über Gunpit.dk
Vom Unternehmen geschrieben
Vi tilbyder branchens bedste kundeservice, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med os helt fra kl. 8 til 20.00 om aftenen hele året rundt. Bliv ikke overrasket hvis vi besvarer dig før og efter almindelig åbningstid.
Autoriseret forhandler af - Air Arms - Airgun Technology - FX Airguns - KalibrGun - RTI Arms - Zbroia
Tjørring Hovedgade 33, 7400, Herning, Dänemark
- kundeservice@gunpit.dk
- gunpit.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig ekspedit!
Jamen fantastisk butik men virker som…
Jamen fantastisk butik men virker som om at der ikke er det store udvalg men man denundenlyme det man har bestilt 😬🫡
Super service og hurtig levering af det…
Super service og hurtig levering af det bestilte
tog til tiden -billedligt talt -hurtig…
tog til tiden -billedligt talt -hurtig ekspedition og levering "no worries mate" 😄
Lynhurtig!
Manglede en ny Sigtekikkert til mit luftgevær, havde kigget lidt rundt og fandt et godt mærke på Gunpit.dk til en meget fair pris. Bestilte omkring klokken 19.00 (Det hastede jo ikke) Så omkring klokken 21.00 kom en meddeles fra PostNord at de havde modtaget min pakke, og jeg ville få leveret dagen efter. Jeg var sikker på det var en fejl, Men jow sgu, dagen efter modtag jeg min nye kikkert. Det er sgu god service
God service og hurtig levering
Gik pænt stærkt
Manglede et Rifle scope til mit luftgevær og søgt tilfældigt på nettet, fandt mit scope hos gunpit.dk, som faktisk har et virkelig stort udvalg, bestilte kl. 18.30 og fik efter ganske kort tid en GLS meddelelse om pakke oprettet, dagen efter kl. 11.40 fik jeg en "din pakke er klar til afhentning" Det har jeg godt nok ikke forventet, dyb respekt for dette, og vil klart kigge på gunpit.dk næste gang jeg mangler noget
Enestående service og levering !
Jeg skal love for, at her får man lynhurtige og yderst kvalificerede svar samt en ultrahurtig service / levering. Det er nu mit foretrukne sted at handle ting til min luftpistol, og jeg kan varmt anbefale Gunpit og Erik Grønnes fantastiske service til alle !
God service som altid.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.