I dag havde jeg den store glæde - min situation til trods at komme i din butik med 2 problematikker i forhold til min halskæde. I løbet af ingen tid havde jeg kun et problem - en lås som “bare” lige s... Mehr ansehen
Virkelig dygtig guldsmed! Så fint og detaljeret håndværk - kun gode anbefalinger herfra. Fik smeltede en masse gamle guldsmykker om til en ny fin alliancering. Der var god service hele vejen igennem,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik fremstillet en forlovelsesring hos Aytek i august 2020. Ringen startede som en håndfuld løse ideer, der gradvist tog form over et par samtaler. Aytek tegnede udkast og lavede en prøvestøbning... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Aytek fremstillede den smukkeste ring til vores datter i foråret. Det var et ønske , at der skulle indgå to af mormors ringe, og i udformningen skulle der skabes symbolik mellem de to generationer. De... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Leder du efter en dygtig guldsmed i Odense C på Fyn? Hos Guldsmed Aytek Gergin kan jeg løfte stort set alle opgaver indenfor guldsmedefaget. I 2015 vandt jeg Danmarksmesterskabet for guldsmede og kvalificerede mig dermed til det store internationale Nordiske Mesterskab som også fandt sted i 2015. Her var både Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige repræsenteret. Hvert land med 2 deltagere. Jeg er meget stolt over, at kunne bryste mig med, at jeg også vandt dette Mesterskab, og derfor kan kalde mig både Danmarks- og Nordisk Mester i 2015. Min smykkebutik er beliggende på adressen: 5000, Odense C, Overgade 44. Jeg kan tilbyde diverse løsninger indenfor unikke herresmykker og smykker til kvinder herunder bl.a.: produktion af håndlavede smykker, vielsesringe, forlovelsesringe, brocher, moneyclips, manchetknapper, øreringe, fingerringe, armbånd, smykker med gravering, brudesmykker, diamanthalskæder og meget andet. Jeg kan også fungere som smykkedesigner, hvor du får mulighed for at designe dit eget smykke i samarbejde med mig. Jeg tilbyder smykkefremstilling i bl.a. sølv, gulv og hvidguld, og i flere forskellige karat. I mit smykkeværksted i Odense tilbyder jeg også reparation af diverse herre- og kvindesmykker. Du er meget velkommen til at give mig et kald angående din opgave. Så finder vi sammen den perfekte løsning på den. Mvh. Guldsmed Aytek Gergin
Overgade 44, 5000, Odense C, Dänemark
- 60 18 89 17
- info@gergin.dk
- guldsmedgergin.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
En unik kundeoplevelse.
Den varmeste anbefaling til Aytek for hans unikke og professionelle arbejde. Min familie og jeg er kommet i hans butik igennem de senere år, hvor han bl.a. har designet det smukkeste smykkesæt til min mor.
Man bliver altid mødt af et smil og en god service. Det er bestemt en oplevelse værd.
Aytek Gergin er en rigtig dygtig, venlig og tålmodig guldsmed
Aytek Gergin er en rigtig dygtig, venlig og tålmodig guldsmed.
Min kone og jeg var inde i forretningen for at få repareret nogle guldsmykker, samt at få lavet en ny guldring af nogle medbragte guldringe.
Aytek var rigtig god til at lytte til min kones ønsker, samt at vejlede og komme med gode ideer til den nye ring.
Efter ca. 10 dage var ringen færdig, til min kones store tilfredshed.
Vi kan derfor varmt anbefale Aytek, såfremt at du vil have lavet et professionelt stykke guldsmedearbejde til den aftalte tid, pris og kvalitet.
Aytek Gergin er en fantastisk guldsmed.
Aytek Gergin er en fantastisk guldsmed.
Han hjalp mig med at designe og lave to helt fantastiske forlovelsesringe.
Fantastisk service og engagement, sjældent at møde.
Vi elsker vores ringe ❤️
Dygtig og tålmodig håndværker.
Dygtig og tålmodig håndværker.
Vi skulle giftes og have fundet de rigtige ringe for os. Jeg havde før været inde hos Aytek og fået fornyet liv i nogle gamle ringe og sat en diamant i og gik derfra med et god resultat og venlig behandling. så jeg valgte Aytek igen men vi havde lidt svært ved at vælge hvordan de skulle se ud, han var meget tålmodig selv om vi var der flere gange uden helt at have bestemt os. men langt om længe fandt vi ud af det og han fik skabt nogle rigtig flotte ringe med fine detaljer i som vi ønskede det og til den aftalte pris.
Aytek er en dygtig håndværker der går op i at smykker kan holde og ikke bare sælge noget der ser godt ud nu og her..
Mvh. Lena og Dennis
STOR ROS til guldsmed Aytek Gergin
STOR ROS til guldsmed Aytek Gergin, som har repareret og lavet et arvestykke på flotteste vis, og med stor respekt for hvad jeg ønskede. Alt hvad jeg ønskede bevaret, er bevaret. Virkelig flot arbejde!!!
Jeg fik en yderst venlig og imødekommende betjening - rigtig fin service - og fornuftige priser.
Derudover lavede han ringen på kun to dage.
Jeg kommer helt sikkert igen :-)
Jeg besøgte Aytek Gergin i Odense
Jeg besøgte Aytek Gergin i Odense, da jeg havde et smykke der skulle repareres, det klaret han lyn hurtigt mens jeg gik en tur. Fantastisk service. Helt klart det sted jeg frem over vil benytte for tjek op og smykke køb. 5 store stjerner her fra
Aytek er den bedste guldsmed i Odense
Aytek er den bedste guldsmed i Odense, med et serviceniveau man ikke finder andre steder. Vi kan kun anbefale ham til andre. Vores vielsesringe blev flottere end vi havde drømt om.
Guldsmed i Odense med styr på tingene
Guldsmed i Odense med styr på tingene.
Ayteks smykkebutik og guldsmedje i Overgade er lille og hyggelig, og udstråler kvalitet. Jeg har selv været i butikken flere gange, og jeg kender flere som har fået lavet unikke håndlavede smykker, bl.a. vielsesringe og øreringe, og alle har været rigtig tilfredse med resultatet. De smykker som han har liggende i butikken til udstilling siger det hele.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.