Beställde 2 sport BH:ar till mig och dottern. Ingen av dem passade. Kontaktade företaget för jag ville returnera paketet. Fick en adress och gick till posten men den var felaktig. Mailade igen om ad... Mehr ansehen
Varning! Handla inte härifrån! Bilder på nätet stämmer inte och retur fungerar inte. Dom svarar inte på Mail. Får betala både vara o returfrakten utan att ha fått något. Banditer! Fattar inte att Kla... Mehr ansehen
Blivit lurad på en beställning som gjordes 5 okt.Hsr haft omfattande mailkontakt med support. Får endast standardsvar. Fått påminnelse från Klarna med hot om påminnelseavgift trots att jag rapportera... Mehr ansehen
Masken/visiret fungerar mycket bra. Bättre än något annat jag provat. Följer ansiktsformen och ger en utmärkt sikt, t.ex. vid bilkörning) då det inte immar igen när man andas ut. Möjligen skulle mask... Mehr ansehen
Handla tillbehör inför högtider, födelsedagar och andra event i vårt sortiment. Här hittar du spännande produkter för för att skapa en fantastiskt rolig upplevelse för familj och vänner. Trygg & säker betalning i vår webbshop. Shoppa på Growles.
71-75, Shelton Street, Covent Garden, WC2H 9JQ, London, Schweden
- info@growles.com
- growles.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Var helt nöjd med priser och produkter…
Var helt nöjd med priser och produkter 😀
Faktiska Barn böcker
Toppen bra aktivitetsböcker som hjälper min 6årig att läsa och skriva. Dottern är super nöjd med böcker och rit pennorna.
Första upplevelse.
Jag är mycket nöjd med alla varor som jag beställde och bra service. Tack. 😊
Very satisfied with the product , Amazing service to the owner, excellent
Thank you for this amazing service, very satisfied with the stores, and trust worthy,
Vägrar att ersätta mig med ny vara när…
Vägrar att ersätta mig med ny vara när man skickat ett dåligt emballerat paket som är mosat vid framkomst.Tillkom en dyr avgift . Dålig service, ett företag med ingen kundfokus. Sämsta jag handlat på !

Antwort von Growles
Inte så kul när man får betala tull på…
Inte så kul när man får betala tull på varor som man beställt

Antwort von Growles
Väldigt lång leveranstid svårt att få…
Väldigt lång leveranstid svårt att få svar på leveransinformationen

Antwort von Growles
Kvalitet på kläderna var inte så bra
Kvalitet på kläderna var inte så bra, är inte den samma som på bilden. Jag är inte så nöjd!

Antwort von Growles
Fungerar bra med glasögon utan…
Fungerar bra med glasögon utan nässkyddet.
Nässkyddet ramlade bort direkt och går ej att trycka på igen.

Antwort von Growles
Jag vill ha mina pengar tillbaka.
Jag vill ha mina pengar tillbaka.
Har inte fått min vara och inte fått svar på senaste mail!!!!!
Jag har inte fått några orderuppgiter via mail och som sagt ,dålig respons på mail. Nu har jag fått betala yrrerligare 85 för tull från kina. När jag trodde jag beställde från sverige

Besviken
Att det ska ta ca 2 månader innan man ska få sin leverans o att man inte blir informerade om att man ska betala tull avgift först innan ordern blir hem levererad 👎👎👎👎👎

Antwort von Growles
Jag har skrivit flera gånger
Jag har skrivit flera gånger, men inte fått gehör för mina synpunkter
Sälja vill ni men svar och göra rätt gör ni inte, därför 1 stjärna.