Grød Christianshavn leverer endnu en gang et forfærdeligt stykke arbejde. Man får simpelthen ikke det, man bestiller – op mod 80% af toppings mangler. Det er anden gang, og det bliver absolut sid... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte 2 portioner take away og hentede det, da jeg kom hjem og så hvad jeg havde givet 160 kr for blev jeg mildest talt skuffet. Det man får for 80 kr (en portion) er skræmmende, man får 1/4 banan, 10... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har været hos Grød adskillige gange og har smagt diverse varianter, som jeg hver gang har været meget tilfreds med. Altid serveret med et smil af det søde personale, som holder venlighed og overb... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg plejer at få en Acaibowl på Grød Frederiksberg, men skulle i dag prøve den på Christianshavn. Imens jeg stod i køen havde den ene ekspedient begge hænder i både håret og i ansigtet. Først for at r... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
At GRØD, we serve everything from porridge, smoothie bowls and chia pudding in the morning to savoury dishes such as Risotto, Daal, Congee and fried Risotto patties. We opened the world’s first porridge bar in 2011 in a basement at Jægersborggade in Nørrebro. With the vision of proving that porridge is much more than a sticky ordinary dish, we have expanded from one small basement restaurant in 2011 to numerous restaurants scattered around Denmark as of today - with new ones on the way.
Jægersborggade 50, 2200, København, Dänemark
Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Flere dårlige oplevelser i træk.
Elsker GRØDs retter men især på Wolt bestillinger har jeg den seneste tid oplevet at få leveret hvad der svarer til en halv portion. Det bliver lidt meget at betale for en lille sjat grød i bunden af et stort bæger.

Antwort von GRØD
Jeg har flere gange besøgt Grød i Lyngby, de fleste gange til en fin oplevelse. I lørdags skulle jeg have en 'all-in' grød. Plejer at være fin. Denne gang, havde man valgt at give os topping men næsten ingen grød, det blev en noget skidt oplevelse. Min søster spurgte pænt den unge pige, om vi mon kunne få lidt grød oveni. Svaret var 'Nej - jeg har målt op som jeg skulle, så det kan ikke lade sig gøre'. Ingen tvivl om at de unge piger er billig arbejdskraft (som iøvrigt havde fyldt borde i cafe'en med bakker med frugt og en stor sæk havregryn på en af bænkene, som man ikke synes man skulle fjerne), men man skulle måske overveje at lære dem lidt om service. En klat havregrød til 2 kr havde gjort vores oplevelse bedre, nu har ingen af os tænkt os at besøge stedet igen.

Antwort von GRØD
Super sød og hurtig kundeservice fra Nikoline via Grøds Instagram!
Måske lidt for høj dansk rap-musik på cafeen. Forventelig betjening ved disken og super lækker havregrød 😋

Antwort von GRØD
Jeg har utrolig længe ville prøve stedet, og fik det endelig gjordt idag! Maden og kaffen var fantastisk !!
Men servicen var vi en smule ærgerlige over.. det tog 40 min før vi fik vores mad, mens andre kom ind imellem tiden og bestilte to go, og fik før os..

Antwort von GRØD
Jeg tilmelder mig nyhedsbrev for at få en gratis hed Voucher. Man skal downloade app og tilmelde sit betalingskort også.
10 dage efter går jeg ned i butikken Østerbro for at bruge den, men den er åbenbart udløbet efter 7 dage, uden at jeg er informeret om dette.
Bondefangeri.
Jeg kommer aldrig til at sætte mine ben der igen, og vil fraråde alle dem jeg kender at bruge stedet. Føj.

Antwort von GRØD
Hvis du ikke har prøvet GRØD endnu, så bør du ikke vente længere. Kæmpe anbefaling!

Antwort von GRØD
Well ...food is ok, not my style, and a bit overpriced for the simple dishes it is. I am sure many will enjoy it though.

Antwort von GRØD
Altid fantastisk mad, og smagen er perfekt´. Tak for altid god service og dejlige oplevelser :-)

Antwort von GRØD
Jeg har her til aften bestilt en chicken congee og en daal fra Grød Vesterbro via Wolt, men ingen af retterne levede op til forventningerne. I min søsters daal lå et stort stykke af noget uidentificerbart, som ikke var muligt at tykke. Chicken congee indeholdt ikke et eneste stykke kylling, hvilket jo er en essentiel del af retten. Jeg retter henvendelse til Wolt, men får af restauranten at vide, at mængden af kylling varierer fra ret til ret, men at de forsikrede om, at der var kylling i basen.
Jeg kunne efterfølgende konstaterer, at det nu ikke længere var muligt at bestille samme ret fra Wolt, hvilket kunne give anledning til at tro, at de var løbet tør :) Hvis dette er tilfældet, er det virkelig dårlig stil at levere retten så mangelfuld og mega dårlig service bare at benægte og forsikre om at retten er som den skal være, når manglerne er så væsentlige

Stabil mad.
Deres Bygotto er pænt lågsus.

Dyb dyb skuffelse...
Når jeg tænker grød, så tænker jeg vandgrød, havregrød, køleskabsgrød, managrød, øllebrød, risengrød, ja alle de klassiske grød som vi kender dem fra barndommen.
Men nej.. igen oplever man at det skal være cinoa, hampefrø, glutenfri og chia med et stænk af stenovns bagt skyr.
Aldrig nogensinde har et navn været så malplaceret, og lysten til rigtig grød forblev uforløst, desværre.

Antwort von GRØD
Jeg syntes ikke du skal støtte GRØD da de virkelig opfører sig grimt over for deres medarbejdere. Nye folk skal underskrive en kontrakt om at de ikke vil udtale sig om Grød (hvilket ikke er lovmæssigt korrekt), så de kan tillade sig hvad de vil efterfølgende. Da de unge heller ikke er medlem af en fagforening tænker ledelsen at de kan tillade sig hvad som helst og i stedet for at være ærlige og respektfulde, hvis de f.eks vil af med en medarbejder pga af omrokering eller andet, så fabrikerer de en masse dårlig omtale om vedkommende, så det ser ud som om personen er en dårlig arbejdskraft i stedet for at tale om tingene. Der er så mange piger der har arbejdet på det et sted som i den grad er blevet dårligt behandlet og det er sku ikke ok, selv om de laver ok grød

Antwort von GRØD
Fik en all-in grød på Frederiksberg. Ventede længe på maden. Grøden var næsten kold da den blev serveret og selvom det lyder lækkert med topping, var der alt alt for meget. Det var for fedt og for snasket. Jeg måtte grave mig ned til grøden og tilbage stod halvdelen af portionen. Jeg var kvalmende mæt og holder mig ellers ikke tilbage for søde/fede sager. Øv!

Antwort von GRØD
Jeg kan godt lide jeres mad, men har hørt fra flere kilder, at arbejdsforholdene er under al kritik. Derfor har jeg valgt ikke at komme hos jer mere.

Antwort von GRØD
Maden smagte fint, men der var en langt hår i, hvilket resulterede i tab af appetit.

Antwort von GRØD
Moderne fortolkning af grød fra hele verden! De har fokus på danske, økologiske råvarer og serverer primært sunde plantebaserede retter. Jeg kan 100% anbefale dem.
Jeg har et par gange fået en virkelig god frokost hos grød. Deres bygotto, kan virkelig anbefales, en meget lækker ret hvor man får meget mad for pengene!
Vildt lækkert og mega god betjening! Kan anbefale deres havregrød med karamel og æble
Et helt fantastisk sted, og ikke sidste gang jeg kommer her 😋😋 Undre mig dog over at skålen var skåret flere steder. Det virker ikke så indbydende, men min grød var fantastisk 😋😋

Antwort von GRØD
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.