Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Grød Christianshavn leverer endnu en gang et forfærdeligt stykke arbejde. Man får simpelthen ikke det, man bestiller – op mod 80% af toppings mangler. Det er anden gang, og det bliver absolut sid... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte 2 portioner take away og hentede det, da jeg kom hjem og så hvad jeg havde givet 160 kr for blev jeg mildest talt skuffet. Det man får for 80 kr (en portion) er skræmmende, man får 1/4 banan, 10... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været hos Grød adskillige gange og har smagt diverse varianter, som jeg hver gang har været meget tilfreds med. Altid serveret med et smil af det søde personale, som holder venlighed og overb... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg plejer at få en Acaibowl på Grød Frederiksberg, men skulle i dag prøve den på Christianshavn. Imens jeg stod i køen havde den ene ekspedient begge hænder i både håret og i ansigtet. Først for at r... Mehr ansehen

1. Restaurants & Bars

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

At GRØD, we serve everything from porridge, smoothie bowls and chia pudding in the morning to savoury dishes such as Risotto, Daal, Congee and fried Risotto patties. We opened the world’s first porridge bar in 2011 in a basement at Jægersborggade in Nørrebro. With the vision of proving that porridge is much more than a sticky ordinary dish, we have expanded from one small basement restaurant in 2011 to numerous restaurants scattered around Denmark as of today - with new ones on the way.

2,0

1 Stern

Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Føler mig en smule snydt.

26 Juli 2023 var jeg med min familie på GRØD og spise i København. Dette var super lækkert. Dagen efter går vi forbi en GRØD butik og jeg beslutter mig for at gå ind og købe et glas af deres lækre karamel sauce.

7 august 2023 bestiller jeg 3 glas karamel sauce på deres webshop, men det overrasker mig meget, da jeg opdager at der er væsentlig mindre i de glas man bestiller på nettet kontra den jeg købte i butikken, selvom prisen er den samme.

Opdagede det først da de stod ved siden af hinanden på bordet, regnede med det var samme produkt jeg købte i henholdvis butik og webshop.

7. August 2023

Hej Anne,
ØV! Jeg er ked af du føler dig snydt! Det er jo på ingen måde intentionen.
Sagen er den at den karamelsauce du får i butikken, er hældt op i restauranten. Hvor webshoppen arbejder med en standardstørrelse.
Skriv gerne til webshop@groed.com, hvor vi meget gerne vil uddybe dette 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prøv det, det er lækkert

Lækre varer og god service ved bestilling af abonnement. Kan anbefales.

10. August 2023

Hej Wendy,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for din anbefaling!

Rigtig god fredag / Kevin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super produkter og kundeservice i verdensklasse

Super produkter af gode råvarer uden tilsætningsstoffer mv - og kundeservice i verdensklasse!
Jeg har en mor som pt. er småt-spisende som elsker deres rødgrød / rødgrødkompot. Kevin i kundeservice var til stor hjælp med at finde produkterne der kan bruges.
GRØD får vores varmeste anbefaling :)

9. August 2023

Hej Sara,
Jeg håber det kan bruges :-)
Tak for den fine anmeldelse!

Så lækker Grød levering

Så lækker Grød levering! Deres Karamel sauce er det bedste! Og meget venlige medarbejder i kundeservice ☺️

7. August 2023

Hej Anne Katrine,

1000 tak for din fine anmeldelse, og flinke ord, det glæder os! 😊

Hav en skøn dag! Kevin

Nem madpakke

Jeg har de sidste dage haft Instantgrød med på job. En perfekt frokostret. Jeg har haft varianterne “Mandel, Hindbær, Dadler” og “Dadler, Kakaonibs, Kokosflager” med.
Førstnævnte er min favorit med et lidt syrlighed fra hindbær. Den sidste er lidt mere sød og derfor også perfekt som et mellemmåltid.

4. August 2023

Hej Annie😊
Hvor er det dejligt, at du kan lide vores Instantgrød!
Tak for de fine ord og anmeldelse ⭐⭐⭐

Rød Daal lavet på kokosmælk

Herhjemme bliver der spist Rød Daal hver eneste uge. Kæmpe hit. Det bliver lavet på kokosmælk, og nydt med creme fraiche, frisk koriander og naan brød til. Det er både nem, sund, smagfuld, mættende – og økonomisk aftensmad!! 30 kr. for Daal til 2 personer! Genialt!

3. August 2023

Hej Nanok!
Dejligt at høre at Daalen er et hit! Den smager altså også godt! 😊

Hav en skøn dag / Kevin & Grødhovederne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mormors perfekte æblekompot !

Mormors perfekte æblekompot !
Jeg har brugt Grød Æblekompot, i en frisk æbledessert med rasp og flødeskum / det smagte som at være tilbage i barndommen, når vi fik æbledessert om efteråret - tak for et godt produkt - og et godt minde

30. Juli 2023

Hej Dorte 😊

Mmm! Wow det lyder godt nok lækkert!
Tak for de fine ord! ⭐

Hav en skøn dag / Kevin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fin kommunikation med deres…

Rigtig fin kommunikation med deres kundeservice på webshoppen!
De sørgede for at ændre adressen på min ordre i sidste øjeblik, da vores planer ændrede sig. Super service.

2. August 2023

Hej Cecilie😊
Mange tak for den superfine anmeldelse, og flinke flinke ord.

Hav en skøn dag / Kevin⭐

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meh — not happy today.

Usually, I am quite happy with Grød. Today, however, I was really rather displeased with the service at Nørrebro. I ordered a mix-your-own porridge with 3 toppings. One of them was apple-porridge. But I got something like a teaspoon maximum worth of this topping and asked if I could get some more, because usually you get at least double/triple the amount I got today — and furthermore, this is like my favourite topping and the whole reason I even pay to eat porridge out instead of making at home. That was not possible without paying extra though.

Meh. If this is the amount of apple-kompost we get now, I barely see the reason to come back. :/

2. August 2023

Antwort von GRØD

Hi Sille, so sorry to hear about your experience. We are looking into this, and your feedback will affect how we setup the menu going forward. I can totally understand you - great toppings in a fair amount is a huge part of what makes porridge great. Personally a huge fan of our apple compote as well. I will send your feedback to the Nørrebro stores, and we'll discuss this with the menu team as well. Thank you so much - Malthe

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækre produkter og rigtig god…

Super lækre produkter og rigtig god service, når man lægger en onlinebestilling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20. Juli 2023

Hej Tina 😊

Tak for de fine ord!

Hav en skøn dag / Kevin

Manglede en pakke

Manglede en pakke. Skrev over mailen, fik hurtigt svar og et par dage sener fik jeg en ny pakke. Hurtigt og nemt at få løst problemet.

24. Juli 2023

Hej Jeanette!

Tak for den fine anmeldelse, det sætter vi pris på! 😊 Vi er glade for, at vi kunne rette fejlen så hurtigt.

Hav en skøn dag!

Uopsigeligt abonnement

Tegnede abonnement på Granolakassen for 5 mdr siden, - opsagde da jeg opdagede at Netto solgte samme produkter til noget lavere pris. Fik alligevel både trukket penge OG leveret kasse - som blev returneret efter flere mails frem og tilbage. Forklaringen var teknisk fejl i systemet, men mit abonnement VAR opsagt. Nu - 2 mdr efter - får jeg så besked om at Granolakassen er pakket og på vej.. Kundeservice - hvad sker der ..??

16. Juli 2023

Hej Bente
Øv! Jeg er ked af din oplevelse. Det er bestemt ikke med vores gode vilje, at du har været igennem sådan et bøvlet forløb; Det er ikke den service vi bestræber os efter at levere, sammen med vores abonnement. Jeg håber at udfordringen er blevet løst, eller skal vi da have rettet dette med det samme!

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter, fin indpakning og hurtig levering.

7. Juli 2023

Hej Lisa

Tak for din fine anmeldelse! :)

Hav en dejlig dag!

Mvh Emil

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var i dag på grød for at spise…

Jeg var i dag på grød for at spise frokost med min veninde, og vi havde virkelig glædet os. Oplevelsen endte med at blive en flad og skuffende en af slagsen. Magen til amatør personale skal man virkelig lede længe efter. Da den unge lyshårede servitrice kommer ud med maden konstatere jeg en væsentlig fejl på baggrund af allegener og pointere det straks, hvortil hun uden ord bare trækker skålen ud af hånden på mig og går. 2 min senere kommer hun ud og smider skålen på bordet og går uden at undskylde for deres fejl. Sidste gang jeg sætter mine ben hos den restaurant.

Vi besøgte Grød i Århus C

7. Juli 2023

Hej Kasper☺️

Jeg er utrolig ked af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse med vores personale - det er selvfølgelig slet ikke okay, at servicen ikke er i top. Kan du sige noget om hvilken restaurant du besøgte os forleden. Så kan jeg nemlig sende din feedback videre til den korrekte butikchef så vi forhåbentlig undgår lignede situationer i fremtiden.✨

Vh Nicoline // GRØD

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Overvuderet

GRØD er overvurderet og bestemt ikke et sted vi vil spise igen. En simpel havregrød kostede 70 kr, og var ikke prisen værd. Vi synes at ud fra at have set flere billeder på deres Instagram matchede mængden af topping heller ikke. Grunden til de 2 stjerner er pga. en meget lækker karamel sovs som faktisk næsten lignede budding, men smagte godt. Alt i alt en meget skuffende oplevelse.

5. Juli 2023

Hej Natasja☺️

Jeg er virkelig ked af din oplevelse GRØD, og det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker at give. Det er selvfølgelig slet ikke standarden for os.

Kan du sige noget om hvilken location og hvilket tidspunkt du besøgte os, så kan vi lettere gå videre med din feedback til den korrekte butikchef.✨

Vh Nicoline // GRØD

Super lækre produkter

Super lækre produkter. Dejligt jeg kan eksperimentere med sammensætningerne af de forskellige tilbehør, og opskrifthæftet som følger med er en kæmpe hjælp. Her spises smoothie Bowl, havregrød, koldskål og skyr med mysli og bær i en uendelighed 😃

29. Juni 2023

Antwort von GRØD

Muums, hvor lækkert. Og hvor er det dejligt at høre du bruger opskriftshæftet ❤️ Rigtig god sommer Birgit ☀️ Knus

Anbefalelsesværdigt 😍

Det er så skønt at lave jeres morgenmad, især granolaen og toppings er et hit herhjemme.

29. Juni 2023

Skøøønt at høre Lin! Også et kæmpe hit her 😍

Jeg var i dag kl 15:55

Jeg var i dag kl. 15:55 på Grød i Graven i Aarhus. Jeg blev mødt af en ung pige, der kiggede meget surt og arrogant på mig med rullende øjne. Hun spurgte ikke om hvad jeg skulle have, men blev bare ved med at sende mig sit arrogante blik. Det føltes næsten som om hun mobbede mig. Hele hendes adfærd og attitude overfor mig, var så ubehagelig, at jeg overvejede at gå igen. Jeg valgte dog at blive, da jeg havde set frem til frokost på Grød. Da hun servede grøden, satte hun den et stykke fra mig, uden at sige en lyd, så jeg faktisk var i tvivl, om det overhovedet var til mig. Jeg følte mig særdeles uvelkommen, og blev så ked af det, at det ødelagde resten af min dag. Det er under al kritik, at Grød accepterer så fjendtligt og u-imødekommende personale, at man mister lysten til at spise der. Det er ikke første gang at jeg har en dårlig oplevelse på Grød, med højrøvede piger, der bliver fornærmede bare man stiller et simpelt spørgsmål, om man f.eks. kan tilkøbe en ekstra topping. Det virker som om at nogle af dem er trætte af at de skal servicere andre, men hvis de ikke gider det, så skal de nok se sig om efter et job i en anden branche end "SERVICE BRANCHEN".

27. Juni 2023

Kære Nanna❤️

Jeg er utrolig ked af, at du har haft denne ubehagelige oplevelse i vores restaurant i Aarhus - det er slet ikke sådan en følelse man skal have, når man besøger vores restauranter. Tusinde tak for at sætte ord på det, og for at gøre os opmærksomme på denne hændelse. Jeg tillader mig at sende din oplevelse videre til vores driftschef, så vi forhåbentlig undgår ligende situationer i fremtiden.

Jeg ønsker dig en dejlig sommer☀️

Knus
Nicoline // GRØD

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr