Grillenburgerbar Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik en kyllingeburger, hvor indholdet mindede om en hurtig mcdonalds burger. Kyllinge stykket var på størrelse med de pickles der var i burgeren. Den "hot honey" dressing der skulle være deri, var ikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hc. Andersen sagde “at rejse er at leve”. Måske mente han “at rejse til Grillen Burgerbar er at leve”. Her finder man livets sande mening og universets hemmeligheder forklædt i ostesovs. Her er en bu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mange mennesker finder tryghed i guder og gamle fortællinger. En tryghed, der sætter dæmper på alle moderne angst-tanker og hårde livs-spørgsmål. Det er en lang og spirituel rejse at finde meningen på... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Interiøret i restaurant var slidt og beskidt. Bordet var fedtet. Toilet forhold beskidt , slidt og decideret ødelagt. Kunne ikke få et papirhåndklæde fra automaten, der hangar halvt ude af væggen.... Mehr ansehen

1. Burgerrestaurant
  2. Fast-Food-Restaurant
  3. Restaurant mit Speisen zum Mitnehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Grillen Burgerbar Aalborg – Ægte smag. Hver gang. Hos Grillen Burgerbar Aalborg handler alt om ærlig kvalitet, gode råvarer og kærligheden til den perfekte burger. Vi ligger midt i hjertet af Aalborg og serverer håndlavede burgere med saftige bøffer, sprøde fritter og friske toppings – alt tilberedt med omtanke og smag i centrum. Vi har fokus på klassiske burgere med et moderne twist, hvor du selv kan vælge mellem flere variationer, dips og sides. På menuen finder du både vores signaturburgere og spændende limited edition-nyheder, så der altid er noget nyt at glæde sig til. Stemningen hos Grillen Burgerbar Aalborg er afslappet og uformel – et sted hvor kvalitet, fællesskab og god energi går hånd i hånd. Uanset om du spiser hos os eller bestiller take away, får du samme høje standard og smag, vi er kendt for. Vi tilbyder også frokostmenuer til skarpe priser, samt firmaaftaler og cateringløsninger til virksomheder i Aalborg og omegn 👉 Kom forbi Grillen Burgerbar Aalborg og smag, hvorfor vores gæster kalder os en af de bedste burgeroplevelser i byen.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

20 min om at servere en tap cola til 45kr

Var første gæst i restauranten og bestilte en menu.
Der skulle så gå 20 minutter før en tap cola blev serveret, for som tjeneren sagde, han skulle lige bestille vare først. Men det er måske også at skrue forventningerne op, når en lille cola med is koster 45 kroner!
Heldigvis findes der mange andre gode steder på Vesterbro.

5. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De er ligeglade med at de snyder deres kunder

Vi bestilte 4 ekstra dip i take away, da vi kommer hjem er de uden at overdrive kvart fyldte bæger, selvom vi har betalt fuld pris. Da jeg kontakter dem på insta og sender billeder af de kvart fyldte bæger, får jeg svaret: “at min mening er vigtig for dem og de vil tage den videre “ like what dafuk? Min mening ? Det har intet med mening at gøre jo 🤣 jeg har ikke fået det jeg har betalt for !

2. Februar 2022

Aldrig åbent?

Åbningstiderne i Aalborg er jo latterlige? Der er ikke åbent i weekenden eller om mandagen?

31. Januar 2022

Bestilte mit mad over Just Eat

Bestilte mit mad over Just Eat, og restauranten fik aldrig fortalt mig, at de ikke tog imod min ordre. De hævede mine penge, lavede aldrig mit mad og ville ikke sende det, da det var for sent selvom jeg bestilte kl. 19. Meget skuffende og dårlig service. Min order reference: XUIMXW

27. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En stjerne er en for meget.

Skulle hente take away.Efter at have ventet 15 minutter spørger jeg efter min bestilling, som de beklager meget er blevet væk. De lover at lave den som den næste ordre, men alligevel ryger der va 15 bestillinger ud før vores kommer, efter 15 minutter. Kæden hopper dog først.rigtigt af da vi opfager at burgene og fritterne er helt kolde. Gudhjælpe mig om den meget unge dame ikke kaster et hav nu en rigtig god aften, undskyld forsinkelsen havde været meget mere på plads. En stjerne er sku for meget.

17. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Netop kommet retur efter at blive…

Netop kommet retur efter at blive afvist. Super fedt 🙁
Jeg har et Godream Gavekort som jeg ville bruge hos jer. Men jeg får af vide at "Det gælder kun Siddende gæster" og altså ikke takeaway (min kone er derhjemme)

Jeg får af vide at det står på GoDream. Men det eneste der står er:

- For 2 personer
- Frit valg fra menukortet for gavekortets værdi Grillen
- Burgerbarer over hele Danmark

Ekspedienten ændre ikke mening og siger at "meningen med gavekortet er at få siddende gæster"
Men det er åbenbart ligemeget at man køre forgæves som gæst. 30 minutter tur retur. og ingen aftensmad.

Men jeg kunne jo bare købe maden for kontanter, forslår ekspedienten. Ja klart jeg bruger penge hos jer når jeg har et gavekort!?

Jeg tror bare jeg går udenom Grillen Burgerbar.

5. Dezember 2021

Fra Aalborg. L. A. N. G. S. O. M. Betjening

Fra Aalborg. Denne søndag kl 14 ca valgte vi restauranten. Viste coronapas og fik bord anvist. Efter 10 min fik vi betjening og drikkevarerne kom hurtigt men så stoppede det. Efter 1 time valgte vi at gå uden mad. 1 time. Der var måske 7-8 andre gæster og ikke en eneste gang kom de og undskyldte eller nogen forklaring. Vi valgte bare at gå igen og skulle endda betale 85kr for drikkevarer og så kom beklagelsen fra den stakkels unge pige, der er uden skyld. Absolut ingen anbefaling herfra

5. Dezember 2021

Grillen Burgerbar Nørrebro

Besøgte Grillen Burgerbar Nørrebro for første gang. Vi fik en rigtig fin betjening, men der var koldt og træk i restauranten. Hvorfor i alverden serveres ellers gode Milkshakes i plastikkrus ? Krusene var endda lidt for små og blev meget klistrede. Burgerne var ok, men kedelige. Fritterne kan jeg selv lave bedre.

4. Dezember 2021

dalende niveau

Jeg elskede dem i starten, men desværre er kvaliteten faldet. Det gælder både smagen, men heller ikke udvalget falder heller mere i min smag.
Prisen er faktisk heller ikke noget at råbe hurra for, da man er tvunget til at købe en menu med fries, drikkevarer og mayo. Tilbehør er fint, men helt plat at være tvunget når det ikke er noget der gøres noget ud af. Fritterne er frossen supermarkedskvali, colaen er standard dåse coca-cola der koster 2 kroner på tilbud i fakta og selvom deres mayo er god er det fanme for nærigt at dåsen er skrumpet langsomt over de seneste par år og der kun er fyldt en centimeter mayo i, men så sparer de sikkert 15 øre pr. solgt menu.
Hvis Grillen kunne vende tilbage til den tidligere kvalitet og droppe nærigheden, så ville jeg give 4 stjerner
Jeg benyttede/benyttede den på Amagerbrogade og betjeningen har altid været god og maden klar til tiden. Enkelte gange har de glemt at tilberede bøffen som ønsket og har i stedet givet os en frisk menu.

30. November 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ok mad men elendig behandling af…

Ok mad men elendig behandling af kunder.
For det første har jeg oplevet 2 gange nu at skulle vente i lang tid.
1 gang skulle vi vente 45 minutter ekstra på maden udenfor restauranten(skal siges der var vold koldt).
2 gang skulle vi vente 20 minutter ekstra.
Og de gør intet for at oplyse gæster om at maden er forsinket før man står i restauranten og regner med maden er klar til den tid de har angivet og de giver bare maden som om det hele er normalt at man skal vente 20 år ekstra på sin mad.
Udover det fik mig og en kammerat kold mad med hjem mener faktisk det var en af de gange hvor vi ventede ekstra tid, hvor jeg skrev en mail til Aalborg afdelingen, de var ikke til meget hjælp.
Selvom deres mad generelt er god og jeg plejer at anbefale dem, stopper jeg sku med at købe min mad der fremadrettet pga. Elendig kundeservice/ hvor de intet ansvar tager og så bruger jeg mine penge andetsteds, som fks. Burger Go.

27. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke muligt at annullere en ordre!

Bestilte kl 17.52 mad til afhentning, jeg ringer til dem kl 17.52 - få sekunder efter jeg bestilte, for at sige at jeg måtte annullere fordi jeg skulle have bestilt med levering. Det var ikke muligt at annullere en ordre åbenbart 🙃

26. November 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Engang var de virkelig gode..

Engang var de virkelig gode, men de virker lidt til at have solgt ud.
Maden smager bare ikke nær lige så godt længere.
Særligt beslutningen om at vælge en anden indpakning til deres signatur mayo har fuldstændig dræbt smagen og det er virkelig skuffende at de ikke selv kan se/smage det.
Nu er det vel bare en okay burger til en fin pris

24. November 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fin udsigt, men ellers skrald

Alt ved den restaurant er skrald. Dårlig service i forhold til betaling, får ikke det bestilte mad, men i det mindste er der noget og kigge på mens man spiser, hvilket løfter den op på 2.

22. November 2021

Grillen Burgerbar Amager

Grillen Burgerbar Amager. Værste oplevelse! Flere af de curli fries vi bestilte var grønne, som i meget grønne! Bøfferne var rå. Alt røg direkte i skraldespanden. Forstår ikke man kan servere det. Render de rundt med bind for øjenene i deres køkkener? Er der ingen kvalitetskontrol? Hvis ikke de har sur smiley bør de nok få det

14. November 2021

Værste oplevelse

Grillen kørte en 2 for 1 kampagne. Jeg bestilte min mad online 17.20 og maden skulle være klar 18. Jeg venter sammen med 30+ andre udendørs i kulden i mere end 50 min - hvorledes en medarbejder fortæller os at bestillinger til klokken 18 er klar nu. Jeg venter yderligere på min bestilling bliver råbt op og får så fortalt at min bestilling ikke er i systemet trods kvittering og kontoudskrift. Så ca 1,5 time efter kommer jeg hjem tomhændet. Ingen mad, ej god service eller kompensation.
Det bliver sidste gang jeg bestiller derfra.

30. Oktober 2021

Tak for denne gang

Tak for denne gang. Vi har købt en masse burgere gennem tiden, men nu kan vi desværre ikke acceptere den lave standard. Burgerne skrumper i størrelse hele tiden og kvaliteten bliver dårligere og dårligere og ventetiden med take away er helt ude i hampen. Fair nok at i har travlt men få det nu meldt ud at man skal forvente længere ventetid ved bestilling. Vi vil ihvertfald ikke anbefale jer længere til venner og familie.

29. Oktober 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr