GrejXperten.dk Bewertungen 201

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Både webshoppen og oplevelsen i butikken i Lynge er rigtig god! I butikken fik jeg et lækkert samletilbud på top-kvalitetsgrej, og en dejlig betjening, hvor de tog sig god tid til at hjælpe mig. I web... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtig service, fik et opkald om manglende varer. Efter dialog og fundet løsning ophøjede Kristian købet med extra fiskeudstyr. Det bliver da ikke bedre end det. Tak for god service, jeg vende... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter. Superhurtig levering. Og endda superb personlig betjening. Jeg blev ringet op, fordi en af mine valgte varer blev udsolgt i det samme, jeg lagde den i kurven. Så jeg fik vejledning og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personlig betjening og gode råd giver den perfekte relation til at man vender tilbage til en ny handel. Jeg er personlig kæmpe fan af at sælger husker ens sidste køb og spørger ind til hvordan fisker... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service og vejledning i top.

God og hurtig service, når der er bestilt vare online. Meget hjælpsom og kompetent vejledning i deres fysiske butik. 5/5 - Vil købe fra igen.

9. Dezember 2023

Hej Bjarke

Tusinde tak for din fantastiske anmeldese, og for at du tog dig tid til at skrive den også 🙏

Jeg er SÅ glad for at høre at du er tilfreds med service og vejledning, det er virkelig noget vi sætter en ære i - så det er bare mega fedt at høre!

Kæmpe knæk og bræk til dig derude, og glædelig jul 🎣🎄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe god service og rigtig hyggelig…

Kæmpe god service og rigtig hyggelig butik

9. Dezember 2023

Hej Bjarne

Tak for din gode anmeldelse! 🙏 Det er meget værdsat!

Fedt at du er tilfreds med servicen, og at du syntes godt om butikken - super fedt at høre! 😃

Ønsker dig knæk og bræk derude, og en dejlig jul 🎄🎣

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lyn hurtig levering og med en venlig…

Lyn hurtig levering og med en venlig hilsen fra GrejXperten.
Ikke sidste gang jeg handler der.

23. November 2023

Hej Niels-Erik

Tusind tak for din flotte anmeldelse her - det er meget værdsat! 🙏

Du er så meget velkommen en anden gang, det er helt sikkert! Jeg glæder mig til at se dig næste gang 😃

God jul til dig og dine, samt knæk og bræk derude 🎣🎄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering af varer😊Hurtigt svar…

Hurtig levering af varer😊Hurtigt svar når man spørger til hvordan det går med den returnering man har foretaget. Det tog lidt længere tid pga. juletravlheden, end vanligt. Alt i alt super god service og venlighed.

6. Dezember 2023

Hej Kamilla

Tusind tak for din fine anmeldelse her - det er meget værdsat! 🙏 -Og tak for din tålmodighed også. Jeg ønsker mig flere kunder som dig til jul, det er helt sikkert!

Tak for bolchet.

Som tidligere god og hurtig levering.
Da en pakke kroge var udsolgt ringede Kristian straks om jeg ville bestille nogle andre kroge eller slette dem. FIN SERVICE.
Nu har jeg efterhånden handlet der mange gange, og altid har det været i top, og i øvrigt tak for bolchet. Det smagte godt.

27. November 2023

Hej Otto

Tusinde tak for din flotte anmeldelse her, det er jeg virkelig glad for! Og hvor er det fedt at høre at du har været med længe (selvom jeg godt kunne genkende dit navn 😉), men det gør mig sgu glad at vi har så gode kunder som dig! Tusinde tak for støtten 🙏

Knæk og bræk til dig i det nye år, og så håber jeg at vi får lov at levere en masse lækkert grej til dig fremadrettet også :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hurtig forsendelse nu er sæsonen slut…

hurtig forsendelse nu er sæsonen slut for i år så er der pause i købene hilsen John Nielsen.

28. November 2023

Hej John

Tusind tak for din gode anmeldelse her, det betyder så meget for mig! 🙏

Argh, du går vel i gang med at købe ind til den nye sæson inden så længe, gør du ik'? 😉

Uanset hvad, så skal du ha' tak for i år i hvert fald.

Knæk og bræk i den nye sæson 🎣

tilbud

tingende kom til tiden, nem hjemmeside med gode tilbud

6. November 2023

Hej Jimmi

Godt at dit nye grej var fremme til tiden, det plejer at gå vil jeg sige ;)

Jeg er super glad for at høre at du også er tilfreds med både vores webshop og de mange gode tilbud. Tusinde tak fordi du deler det her også 🙏🙌

Knæk og bræk til dig derude (måske allerede i juleferien?)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem hjemmeside og hurtig levering.

1. November 2023

Hej Bruno

Tusinde tak for din gode anmeldelse her! Det er meget værdsat, så tak for at du tog dig tiden 🙏

Fedt at du er tilfreds med vores webshop også, det er jo lige sådan det skal være 🙌

Kæmpe knæk og bræk til dig derude 🎣

Altid en god oplevelse

Købte nogle fluer til bombarda fiskeriet efter havørreder.
Kunne ikke være mere tilfreds med fluerne, servicen og forsendelsen.
Har handlet hos GrejXperten mange gange, og det er altid en god oplevelse.

6. Oktober 2023

Hej Mathias

Tusinde tak for din flotte anmeldelse her :) Hvor er jeg glad for at du er tilfreds med fluerne, servicen og leveringen + at du tog dig tid til at skrive det her 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Upåklageligt - handler her igen.

Købte et par A. Jensen neopren waders, der viste sig at være utætte efter 6-8 ture. Reklamationssagen blev ekspederet hurtigt og uden problemer per email.
Har handlet på webshoppen før og kommer til at handle her igen. Den fysiske butik er dog lidt langt væk.

8. Oktober 2023

Hej Per

Tusinde tak for din flotte anmeldelse her 🙏 Der er bare ikke noget værre end utætte waders 😆
Nå, men du er i hvert fald velkommen i butikken også, hvis du skulle komme på de kanter.

Perfekt!

Jeg har, inden GrejXperten åbnede en fysisk butik, handlet et par gange online, uden problemer.

Efter den fysiske butik er åbnet, er det blevet min go-to grejbutik.
Hver gang jeg kigger forbi butikken for at lufte Visa-kortet, er der fyldt op med nye produkter og udvalget er blevet større.
Uanset om man er kyst-, predator-, flue- eller Put & Take-fisker, har GrejXperten med garanti noget der kan friste. Uanset om man bare skal have noget billigt eller går efter de dyrere mærker.
Jeg synes i øvrigt altid at der nogle ualmindelige gode tilbud på udvalgte varer.

Jeg har altid oplevet en god og “nede-på-jorden”-betjening. Det ender altid med at mit besøg tager længere tid end forventet, da man ender med at stå og få sig en snak.

Butikken er lidt lille og der er MEGET grej på lidt plads. Alligevel synes jeg at indretningen gør det overskueligt at finde rundt i varerne.
Dog håber jeg at butikken en dag får mulighed for at udvide lokalerne. Det fortjener de 🤞🏻

6. Oktober 2023

Hej Jesper

Wow, tusinde tak din flotte anmeldelse her. Det er alt for meget 😄.

Jeg må bare sige at vi hygger os mindst lige så meget som du gør, når du er på besøg, så det er helt klart gensidigt. Det er altid en fornøjelse.

Vi håber også at vi snart får mere plads, men lad os nu se om ikke der sker noget snart.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god service og hurtig levering.

3. September 2023

Hej Thorbjørn

Tusinde tak for din anmeldelse her 😊🙏

Super dejligt at høre at du er godt tilfreds med både service og leveringstiden! Og fedt at du deler det her også 🙌 Så tak for det, og kæmpe knæk og bræk til dig derude 🎣

Utrolig god

Utrolig god service og vejledning, kæmpe anbefaling herfra.

3. Juli 2023

Hej Karoline

Wow, mange tak for din flotte anbefaling her 🙏 Jeg er meget glad for at du er tilfreds med service niveauet og vejledning 😊

Stort knæk og bræk til dig derude 🎣

Var forbi butikken i Lynge

Var forbi butikken i Lynge, for at se `faciliteterne` når de nu ligger lige i baghaven. Var der mest for at kigge, men ente aligevel med en ny Præsten 2 UL stang, som allerede har fanget fisk. super sted og service. ikke sidste gang jeg kigger forbi.

4. Juli 2023

Hej Per

Tak for besøget og tusinde tak for den flotte anmeldelse her 🙏

Fedt at du allerede har fanget fisk på din nye klinge! 🎣🙌

Jeg glæder mig til vi ses igen i butikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super God service og altid dejligt og…

Super God service og altid dejligt og bliv mødt med et smil og god humør

6. Juli 2023

Hej Christian

Tusinde tak for din gode anmeldelse her 🙏 Og mange tak for besøget! Vi ses (forhåbentlig) snart igen 😊

Super god butik

Super god butik, god oplevelse at komme som nystartet fisker, masser af gode råd og vejledning..
Kristian er altid smilende og imødekommende..
Kan kun anbefale et besøg

28. Juni 2023

Hej Vaugn

Tusinde tak for besøget i butikken, og for den flotte anmeldelse her. Det er meget værdsat 🙏

Og tillykke med din første havørred 💪 Eller nærmere havørreder 🎣🎣

Knæk og bræk derude, jeg håber at du snart kigger forbi igen til en god snak.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endelig en god fiskeoplevelse!

Endelig en god fiskeoplevelse! Dejlig ny butik i Lynge! Superfin service med gode råd og samtidig meget rimelige priser! Glæder mig til at komme igen! :)

26. Juni 2023

Hej Karsten

Mange tak for din anmeldelse her, og mange tak for besøget også 😊

Vi glæder os til at se dig igen, og så håber jeg at du får fangst i mellemtiden 😜

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endelig en seriøs lækker grejbutik i…

Endelig en seriøs lækker grejbutik i Nordsjælland. Nu er det endelig slut med ture til KBH for at handle fiskegrej. Handlede i dag en Abu Sölv A3 stang som var på tilbud til 1099,-. Alle andre steder står den til 1500-1699kr. Butikken i Lynge er fyldt med kvalitets produkter. Vi ses helt klart igen. 5 stjerner herfra 😊💪

5. Juni 2023

Hej Lasse

Tusinde tak for din flotte anmeldelse her, og tak for besøget! Det betyder virkelig meget for mig, at du er tilfreds med den nye butik 😊 Jeg glæder mig til vi ses igen!

Knæk og bræk derude 🎣💪

10 fods stang

God betjening under livesalg og efter 👍

1. Mai 2023

Hej Carsten

Tusinde tak for din anmeldelse. Og hyggeligt at du var med på vores live sale også ☕ 🎣

Kristian fra GrejXperten.dk 🎣

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr