Mooie horloge qua uitstraling maar staat geregeld stil. Daarnaast zet ik de tijd op de horloge altijd een paar minuten verder, en als ik het een uur later vergelijk met m’n mobiel is het voor niks gew... Mehr ansehen
Ik ben heel blij met mijn Greenwatch horloge. Krijg er veel complimenten over. Het contact verliep heel soepel. Een aanrader.
Prachtig horloge! ik krijg er veel complimenten op. En het draagt lekker ; heel licht in gewicht. Helaas ging naar enkele maanden spontaan de sluiting kapot: maar ik heb een prima service gekregen. Ik... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Duurzaam houten horloge merk uit Nederland. Ontworpen door een Nederlandse ondernemer met oog voor het kleinste detail. Greenwatch focust op persoonlijke service, bijvoorbeeld door uw houten horloge te laten graveren. Heeft u vragen? Neem dan eerst contact met ons op, wij helpen u heel graag verder.
Dokter van Haeringenplantsoen 28 , 2151 AT, Nieuw-Vennep, Niederlande
- info@greenwatch.nl
- greenwatch.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte kwaliteit en geen eerlijke service
Ik heb bij Greenwatch een horloge gekocht dat binnen korte tijd twee keer defect is geraakt. Het houten bandje brak af. De eerste keer moest ik het op eigen kosten opsturen en kreeg ik (na 6 weken) een gerepareerd horloge terug, zonder context of uitleg waardoor het houten bandje zo snel kon breken. Zoals eigenlijk al verwacht, brak het houten binnen no time weer.
Toen ik vroeg om terugbetaling, zoals wettelijk mijn recht is bij een ondeugdelijk product, bleef Greenwatch volhouden dat ik het horloge moest retourneren voor 'onderzoek' en zij met een passende oplossing zouden komen. Maar mijn vertrouwen in kwaliteit was al volledig weg. Uiteindelijk heb ik het opnieuw op eigen kosten moeten opsturen. Pas daarna krijg ik mijn aankoopbedrag terug maar de verzendkosten 2x weigerden ze te vergoeden, ondanks meerdere verzoeken.
Dit heeft me onnodig veel tijd, frustratie en extra kosten gekost. Slechte service en geen aanrader als je betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid verwacht.
Meer dan uitstekende service
Nadat ik met mijn horloge achter iets bleef haken brak een van de schakels van de polsband. Wat nu? De kwaliteit van de service wordt pas echt duidelijk als er iets aan de hand is. Bij Greenwatch is de service meer dan uitstekend. Heldere communicatie en geen rare hoge prijzen voor het vervangen van onderdelen. Echt top!
Mooie horloges en goede service
Mooie horloges en goede service. Als je vragen hebt reageren ze snel en handelen het netjes af
Probleem goed opgelost
Horloge was te groot maar we konden zelf de schakels niet verwijderen omdat die veelste strak vast zaten, bij de juwelier ook niet gelukt dus terug gestuurd. Moest verzendkosten betalen hiervoor maar met overleg toch het geld terug gekregen omdat het hun schuld was dat ik het terug moest sturen. Contact via de mail ging snel en makkelijk. Alles ging super, hopelijk gaat de horloge ook lang mee ;)
Greenwatch | Blue | Automatisch Houten Horloge | Walnoot en Zebrahout
Als je een mooi sieraad om je pols wilt hebben kan ik dit horloge van harte aanbevelen. Daarom is het des te meer jammer dat dit horloge moeite heeft om de juiste tijd aan te geven. Het eerste exemplaar liep elke week twee tot drie minuten verder voor en heb ik daarom moeten retourneren. De kosten van mijn retourzending zouden worden vergoed, was mij beloofd, maar dat is tot nu toe niet gebeurd. Bij het tweede exemplaar dat ik hiervoor in ruil kreeg viel de grote wijzer er binnen een week af. Ook dit exemplaar heb ik daarom moeten retourneren, en ook daarvan zijn de kosten tot dusver niet vergoed. Inmiddels lijkt Greenwatch ook niet meer op mijn herinneringsmails hieraan te willen reageren. Daarom zie ik mij ondertussen genoodzaakt om de correspondentie met Greenwatch door middel van recensies voort te zetten. Nadat de grote wijzer er weer op was gezet viel het mij op dat de relatieve positie van de wijzers van dit horloge net niet helemaal met elkaar klopt. Pas om vijf minuten na elk heel uur wijst de kleine wijzer daadwerkelijk dat hele uur aan. Volgens Greenwatch betreft het hier geen montagefout maar is het horloge zo ontworpen. Op eerdere foto's voorafgaand aan de reparatie is deze relatieve scheefstand bij nader inzien inderdaad ook al te zien. Vooral om 12 uur blijft deze hinderlijk opvallen. Dan zouden de beide wijzers boven elkaar moeten vallen maar dat doen ze dan bij lange na niet. Omdat dat uiteindelijk slechts twee keer per dag voorkomt heb ik lang twijfelen uiteindelijk desondanks besloten om dit horloge niet nog een derde en laatste keer op eigen kosten te retourneren. Verblind door de schoonheid van de rest van het ontwerp wil ik er toch geen afstand meer van doen. Dat ook dit tweede exemplaar nog steeds een minuut per week verder voor loopt neem ik daarmee eveneens voor lief. Graag zou ik echter nog steeds de kosten van mijn eerdere twee retourzendingen vergoed willen krijgen. Ook zou ik Greenwatch willen toewensen om in de toekomst kwalitatieve betere horloges te ontwerpen en te fabriceren.
Top bedrijf!
Heel fijn bedrijf en prettig contact! Kon zelfs het horloge op laten sturen Zweden! Bedankt voor de service en een super mooi product :)
Horlogebandje stuk
Na 3 jaar was er een schakel gebroken van de horlogeband van mijn houten horloge. Zo fijn dat Greenwatch reserve-onderdelen heeft. Snelle reactie op de mail, meteen een pakketje op de post en zo was het snel opgelost. Top!
service 10+ en een prachtig horloge
service 10+ prachtig horloge, schitterende verpakking + de mogelijkheid om zelf de band te verkleinen echt TOP
Zeer tevreden met service
Door eigen toedoen was ik een reparatie buiten garantie nodig. Na opsturen bleek reparatie toch niet mogelijk zoals was besproken, dit is echter tot ruime tevredenheid afgehandeld en opgelost. Zeer content!
Uurwerk van horloge was defect na 2,5…
Uurwerk van horloge was defect na 2,5 jaar. Garantie was al vervallen, maar na contact werd het volledige uurwerk vervangen voor een bepaald bedrag.
Topservice
Mijn bestelling was in eerste instantie zoekgeraakt door nalatigheid van PostNL, en van die kreeg ik geen reactie. Dan maar een mailtje naar Greenwood gestuurd, binnen een paar dagen was het opgelost.
Het horloge is overigens ook erg mooi!
Zeer mooie horloges
Zeer mooie horloges, super kwaliteit en geweldige service!!!
We hebben als kerstgeschenk voor de…
We hebben als kerstgeschenk voor de medewerkers een horloge van Greenwatch gegeven. Het was een groot succes! De communicatie met Greenwatch was snel en goed en de horloges werden op het afgesproken moment en verzorgd geleverd. Goede service, mooie producten, prima communicatie!
Mooi en natuurlijk product
Mooi en natuurlijk product, goede service en communicatie bij oplossen van defect
GreenWatch horloge is top!
Wat een mooi product levert GreenWatch! De gravering maakt het horloge compleet. Ik draag mijn GreenWatch horloge met veel plezier. Kwaliteit is dus toch te koop!
Goed geholpen
Horloge was kapot door onze eigen schuld maar er werd alsnog goed meegedacht over een passende oplossing. Heel blij mee!
Super mooi product
Super mooi product en toen ik een schakel verloren was werd het meteen opgelost !
Erg goede service !!!
Hele fijne ervaring en goede service!
Hele fijne ervaring en goede service!
Een jaar geleden heb ik een Greenwatch horloge gekocht, waarvan (door iets te enthousiast gebruik) het knopje was afgebroken waarmee je de tijd kunt wijzigen. Het contact met Greenwatch verliep goed en ik kon mijn horloge opsturen om hem te laten repareren. Ook hier in goede en vriendelijke service!
Zeker aan te bevelen!
Mooi horloge en goede klantenservice.
Mooie horloges prima prijs
Mooie horloges ingetogen en opvallend tegelijkertijd.Een jaar geleden type zebra en nu een Java erbij gekocht. Goede kwaliteit want ik draag elke dag een horloge en merk niets van slijtage. Levering is snel.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.