Rigtig god mobilabonnements udbyder, med fokus på bæredygtighed, samtidig med at de er 100% danskejet og er andelsejet. 89 kr. for fri tale i DK/EU, 30 gb data i DK og 20 gb i EU, både 4G og 5G, s... Mehr ansehen
Tænk sig, at du kan gøre verden til et bedre sted med dit mobilabonnement. Elsker, når jeg skal vælge, hvilken grønne organisation, der skal have min støtte. Og så har de verdens bedste kundeservice.
Jeg er glad kunde gennem mere end 5 år - for hvad kunne man ønske sig mere? Hos GreenSpeak er der en CSR-profil der sparker **v! En sympatisk lønpolitik! Jævnligt fordelagtige opdateringer af mobilpak... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Mobilfunknetzbetreiber
- Internetanbieter
- Telefon- und Internetdienst
- Telekommunikationsanbieter
- Telefongesellschaft
Vom Unternehmen geschrieben
Simpelt men effektivt! 1. Du får telefoni i høj kvalitet. 2. Vi giver overskuddet til velgørenhed. 3. Du bestemmer hvordan pengene skal fordeles.
Hvidkløvervej 2, 5700, Svendborg, Dänemark
- vip@GreenSpeak.dk
- greenspeak.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Stor tilfredshed herfra
Stor tilfredshed herfra. Har været kunde siden 2018. Fantastisk på alle væsentlige parametere!
Har haft dem i et par år og er super…
Har haft dem i et par år og er super godt tilfreds samtidig med at jeg er rigtig glad for tankerne bag firmaet.
Grøn og god på alle måder
Fremragende. Grøn. Rimelig pris.
Ærligt abonnement
Har været glad for at være kunde hos Greenspeak, hvor man med jævne mellemrum kan være med til at bestemme hvilken organisation overskuddet går til. Det er fint at hver enkelt stemme bestemmer hvor pengene bliver tildelt.
Fair pris
Fair pris, nemt at bruge og dejligt at nogle af pengene også går til gode formål.
Har også købt en brugt mobil gennem deres partner refurbed.dk og det fungerede også uden problemer og til en fin pris.
Altid klar til at hjælpe
Altid klar til at hjælpe - opgraderes automatisk til en bedre pakke, samt forbedre vilkår tilføres automatisk.
Samtidig gives alt overskud til velgørenhed.
Alle skal skifte til GreenSpeak
Jeg er med til at gøre en forskel !
God service, med omtanke for grøn bæredygtighed, hvor vi som kunder er med til at
vælge hvem der skal doneres penge til
2 gange om året. Der er kun godt at sige om
greenspeak !
Absolut fantastisk kundeservice
Absolut fantastisk kundeservice, der svarer med det samme både på mail og telefon, er ekstremt tålmodige og gode til at finde løsninger. Man bliver aldrig mødt af chatbots og ai-telefonsvarere, men kompetente mennesker.
Helt perfekt - ******
Har gennem tiden haft flere abonnementer med Greenspeak. De er fantastiske. God support og så går overskuddet til gode formål, som man endda selv kan stemme for. Hvor giver man seks stjerner ;)
Det bedste teleselskab
Det bedste, mest fornuftige og solide teleselskab i hele Verden.
Og fantastisk kundeservice, altid. Anbefales i allerhøjeste grad.
Perfekt kundeservice og produkt
Perfekt kundeservice og produkt. Og så støtter man gode formål samtidig. Whats not to like 🤩
På alle måder et ordentligt firma der…
På alle måder et ordentligt firma der er værd at lægge sine penge hos. God service og ordentlighed hele vejen igennem, intet bondefangeri, jeg er stor fan.
Kan kun anbefales
Meget kort ventetid for fysisk at tale med en venlig og hjælpsom person.
Rigtig god og kompetent service. Kan kun anbefales.
Har været kunde i mange år
Har været kunde i mange år. Det fungerer og kan godt lide konceptet.
Altid god service og ingen lange køer…
Altid god service og ingen lange køer ved telefonen
Bedste firma
Bedste firma! Personlig og hurtig service og bare all in all gennemsigtig, super dejligt at kunne være kunde hos jer. Ville ønske alle ville flytte over til jer!
Bedste mobilabonnements udbyder
89 kr. for fri tale i DK/EU, 30 gb data i DK og 20 gb i EU, både 4G og 5G, samt at vide at du støtter en grøn omstilling, fås ikke bedre.
Udover det, så uddeler de overskuddet hver tredje måned, til diverse velgørenheds- og miljø organisationer, hvilket er super fedt.
Greenspeak burde alle være medlem os.
Telefonselskabet har gode priser og til…
Telefonselskabet har gode priser og til forskel fra andre telefonselskaber jeg har haft, så tager de telefonen når man Rringer. Og betjeningen er venlig og effektiv. Det tiltaler mig at telefonselskabet bruger deres overskud på at hjælpe projekter som du som kunde selv kan vær e med til at stemme om
Fint abonnement og dækning. Elsker at overskuddet...
Selve abonnementet og dækningen virker fint. Jeg ELSKER at jeg er med til at vælge hvor donationerne af overskuddet skal gå til!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.