greenphones.no Bewertungen

Unternehmensdetails

1. Mobiltelefongeschäft
  2. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  3. Telekommunikationsanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Greenphones har service og salgsavdeling i Tvedestrand, og vi dekker hele landet med våre trygge og effektive innsamlingsordninger. www.greenphones.no

Kontaktinformationen

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

14 Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Mobilpant

Jeg sendte inn en iphone til mobilpant. Første gangen var det noe kluss, og jeg fikk den i retur og måtte betale kr 140 for retursendingen. Greenphones ringte meg og fortalte at den ble sendt til Kristiansand. Altså feilsendt. Jeg sendte inn telefonen på nytt og passet på at pakken kom til Tvedestrand. Fikk i dag både penger for mobilen og tilbakebetalt de 140 kronene. Setter stor pris på at Greenphones ordnet opp. Super service når de gjør slikt. Tusen takk! Anbefales!

13. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte iPhone 14 som skulle være…

Kjøpte iPhone 14 som skulle være «nesten som ny». Nærantennen (den som kontakter bankterminaler) virket ikke. Jeg tok kontakt, men fikk ikke svar. Da bakskjermen måtte skiftes, viste det seg at flere skruer manglet, og det lå et gammelt utenlandsk SIM-kort inne blant elektronikken.

2. Dezember 2025

Billig og bra

Billig og bra! Fikk en mye bedre deal på mobilpant enn andre steder + rabatt på ny mobil. Kjøpte mobil grade B som faktisk hadde 100% batterikapasitet, men sank dessverre til 81% på 8. mnd. De tilbød batteribytte og saken ordnet seg:-))

23. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg sendte min mobil iht til avtale med…

Oppdatert anmeldelse: penger mottatt! Når jeg først fikk tak i dem rettet de feilen umiddelbart og la seg flate. En liten surr fra deres side og en mail som aldri ble mottatt av greenphones senere så er alt rettet. Tusen takk!

Opprinnelig anmeldelse: Jeg sendte min mobil iht til avtale med greenphones for snart 3 mnd siden, jeg har ikke mottatt betalingen for denne og de svarer ikke på mail.

21. November 2025

Hei Eline,

Dette er Phil Atkinson, daglig leder i Greenphones og den som autoriserer alle utbetalinger.

Jeg vil først og fremst beklage denne opplevelsen på det sterkeste og ta fullt ansvar for feilen som har oppstått.

For å forklare hva som skjedde: Telefonen din ble mottatt hos oss 4. desember, men måtte på grunn av lav batterikapasitet umiddelbart sendes videre til vår reparasjonspartner i Nederland for batteribytte. Vi selger ikke telefoner med under 85 % batterikapasitet, og dette er et absolutt kvalitetskrav hos oss. I denne prosessen falt enheten dessverre utenfor vårt normale utbetalingsløp, noe som skyldtes en intern feil hos oss – ikke noe du som kunde kunne påvirke.

Så snart jeg ble gjort oppmerksom på saken via e-posten din i dag, sørget jeg personlig for at utbetalingen ble gjennomført umiddelbart.

Dette burde aldri ha skjedd, og jeg beklager oppriktig både forsinkelsen og den manglende kommunikasjonen fra vår side. Vi forstår godt at dette kan skape usikkerhet, og jeg tar fullt ansvar for at vi ikke håndterte saken slik vi skulle.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.

Vennlig hilsen
Phil Atkinson
Daglig leder
Greenphones

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjøpte en brukt iPhone 14 pro max grade…

Kjøpte en brukt iPhone 14 pro max grade A,mobilen hadde 100%batteri kapasitet,mobilen var som ny,ingen riper/skader,svarer raskt
På hendvendelser,anbefales på det sterkeste,👍👍👍

19. Januar 2026

Antwort von greenphones.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊
Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både telefonen og opplevelsen hos oss. Vi er spesielt glade for at kvaliteten, batterikapasiteten og servicen svarte til forventningene. Takk for anbefalingen – det setter vi stor pris på!

Veldig god

God kvalitet selv for klasse C, god emballasje og god levering :)

27. November 2025

Antwort von greenphones.no

Hei Misha - tusen takk for denne fine tilbakemelding. Den setter vi veldig stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og rask levering.

Har bestilt tre telefoner av Greenphones, i to forskjellige bestillinger, første gang tok det 2dager fra bestilling var sent til varen lå i postkassa, andre gang tok det 1dag til jeg hadde den i postkassa. Kvaliteten på produktene jeg bestillte var i henhold til forventninger.
Greenphones har skjønt hvordan man skal behandle kunder, meget god kundeservice!
Lett å komme i kontakt med, kjapp og god tilbakemelding og veldig rask levering. Greenphones AS anbefales på det sterkeste!

4. August 2023

Supert!

En telefon kom i går og den var absolutt super. Pen utenpå og veldig godt batteri, samt alle andre funksjoner. Sendingen ble sendt samme dag som bestillingen ble gjort. En meget hyggelig opplevelse i fra Greenphones.no Vi vil komme tilbake.

24. Januar 2023

Fikk den uten problem!

Fikk den uten problem!! Jeg kjøpte meg en iPhone der og den kom ca. Litt senere kanskje 2 uker senere men nå fikk jeg den

Det går bra å kjøpe fra der der faktisk ikke scam

29. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg hadde fått bestilt en telefon som…

Jeg hadde fått bestilt en telefon som de ikke hadde ikke. De ringte meg og beklaget så mye. Jeg fikk i tillegg en bedre telefon uten å betale mellomlegg.
De beroliget en litt stresset mor som skulle, for en gang skyld, bruke penger på nyere mobil til tenåringen i hus. Så all honnør til kundeservice som ble gitt her! Slår andre ned i støvlene!

11. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imøtekommende og serviceinnstilt opplevelser!

Har vært innom Greenphones gjentatte ganger siden 2013/2014. De er en flott gjeng som jobber der, som alltid er hyggelig, hjelpsomme og gjør det de kan for deg. Det er min erfaring.

Har flere ganger vært ha de for å selge de brukte telefoner jeg har, men også for å kjøpe brukte telefoner. Hittil ikke opplevd noe dårlig eller at telefoner har vært dårligere enn forventet.

18. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

POOR QUALITY BATTERY AND CELL PHONE

Why sell used phones when the battery clearly is used and of poor quality?

My cell phone charger is working, but the battery will not be charged and power decreases instead of increasing!! I have had this phone for no longer than a couple of months, three months at the most

This is the last time I'll ever listen to my cheapskate brother and the last time I'll ever buy a used cell phone!!

3. April 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr