Absolut top sted. Fantastiske produkter og fantastisk service - bragt til døren af det mest venlige menneske. Min plante er smuk, og Greenifys egne gødninger er eminente - og top lækkert pakket ind. K... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Store og flotte planter Da jeg bestilte mine planter, fik jeg en oversigt og de så da noget små og usle ud, men de planter jeg fik var store flotte og frodige. Selvom jeg fik dem leveret med fragtm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meget tilfreds med min oplevelse hos Greenify. Planterne er flotte og blev leveret færdigtilplantet i krukker direkte til døren – klar til at blive stillet på terrassen. En nem og inspirerende måde at... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg handler ind til min lille altanhave hvert år, og jeg er vild med udvalget, at det er øko, og at der er tænkt på forskellige miljøer, bl.a. min forblæste hylde på taget. Jeg går efter krydderurter... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Planter leveret til døren 🚛💨 🌱Inde- og udeplanter 🍃Færdigplantede altankasser 🌿Tilplantede grønne løsninger til firmaer og hjemmet
Jenagade 24, 2300, København S, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg er fan! Vi har lige bestilt et par altankasser, plus nogle div. stueplanter fra Greenify med levering. De leverer planterne selv som allerede var +1 point fra mig. Jeg var lidt udfordret med en af planterne i den ene altankasse så jeg rakte ud til dem. Fik et sødt svar og tilbud om ny plante med levering allerede næste dag. Og rigtigt nok kom de næste dag, og jeg fik endda et par gode råd fra hende, der leveret. Vi er super tilfreds især med deres kundeservice der har overgået forventning. Det kan være, at man betaler lidt en premium pris, men det gør jeg gerne da jeg føler at de står inde for deres produkter og at det er vigtigt for dem at have glade kunder. Bestiller helt klart igen fra Greenify.
---
I'm a fan! We just ordered a few "altankasser", along with a few indoor plants from Greenify. They deliver everything themselves which is already a +1 in my book. I was a bit challenged with one of the plants in one of the altankasser so I reached out to them and got a super sweet answer and an offer of a replacement plant with delivery, already the next day. And sure enough, they came the next day with a whole new one + some good advice from the staff. You might pay a bit of a premium, but I'm gladly paying a bit more because you can tell that they care about delivering a good product and having happy customers. I'm super satisfied with their level of customer care and will be ordering from them again.
Desværre var vores vare beskadiget i posten. Vi fik hurtigt en ny (faktisk 2).
En fiks lille fugtmåler til vores planter, uden en masse dikkedarer, der fungerer perfekt 😘
Jeg købte plante for 1020 kr. der var fin service indtil ordren var klar til afhentning. Jeg købte 2 stk blåbær planter, men den ene var “syg” og var helt død ca. en uge efter afhentning. Jeg skrev en mail til deres kundeservice, hvor jeg beskrev problemet, men fik aldrig et svar.

Antwort von Greenify
Jeg er ret kræsen, hvad planter angår. Kvalitet (og kundeservice) har førsteprioritet. Pris er sekundær. Derfor har jeg efterhånden brugt en mindre formue på planter, potter, krukker m.m. hos Greenify på Bryggen. De har nemlig et fint udvalg af populære planter til hjemmet (dog hovedsageligt planter, som egner sig til en placering i indirekte sollys). Min oplevelse er, at det er sunde planter, fri for skadedyr.
Personalet i butikken er imødekommende og yder en udmærket service. Chaufførerne, der leverer planterne, ligeså.
Mine grønneste anbefalinger herfra junglen...
Er ny kunde hos Greenify.dk men kan bestemt anbefale dem. Super service og utrolig flotte planter, lejligheden er nu en mini jungle, tak for en god handel :0)

Antwort von Greenify
Jeg har gentagne gange købt planter online med levering, og er nu også fast kunde i butikken til afskårne blomster. Kvalitet er i top, og servicen er altid imødekommende og venlig. Jeg kan på det varmeste anbefale Greenify

Antwort von Greenify
Service og levering helt i top! Er meget glad for de nye smukke planter fra Greenify! Kan klart anbefales :-)

Fantastisk oplevelse!
Super kundeservice og enormt flot sortiment af planter og jeg fik al den hjælp (og mere til) jeg kunne have ønsket mig. I har en kæmpe ambassadør og tilbagevendende kunde i fremtiden. Tak for din hjælp medarbejder som jeg ikke fik navnet på! Islands Brygge tirsdag d. 6. april 2021.

Antwort von Greenify
Top service. Rigtig glad for mine planter!

Antwort von Greenify
Service i top. Vil anbefale Greenify til venner og bekendte.

Antwort von Greenify
Jeg har brugt Greenify.dk til at bestille gaver til min familie, mine venner og kollegaer og det har spillet helt vildt!
Greenify har været service-mindede, hjulpet med at skrive kort til planterne og skrevet SMS'er før de var på leveringstederne.
Bedst af alt er planterne super og alle har været glade for at modtage dem. :-) Planterne er omend endnu større og bedre end det ses på billederne!
6-stjerner hvis det var muligt! Super butik!

Antwort von Greenify
Er super glad for mine planter. Modtog min bestilling 3 dage efter bestilling. Kan godt anbefales

Antwort von Greenify
Jeg har købt mange blomster i butikken og til levering, og jeg har været meget tilfreds med blomsterne/de grønne planter!
De store grønne planter står så flot i min stue...

Antwort von Greenify
Handlet hos Greenify for nyligt og kan kun ærgre mig over at jeg ikke har gjort det tidligere. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke, og personalet har været yderst søde og behjælpelige med gode råd. Tak!

Fuldt hus herfra
Vi købte for nogle måneder siden den lille plantepakke og har været så glade, at vi for nylig har suppleret med flere planter fra Greenify.
Vi har ikke specielt ”grønne fingre” og har derfor fået hjælp og rådgivning til valg af planter – hver gang med en venlighed og kyndighed som alene bør give 5 stjerner.
Alt har været perfekt – fra rådgivning til levering og ikke mindst kvalitet.

Antwort von Greenify
Vi bestilte den store Plantepakke til vores kontor (6 planter i alt). Greenify leverede kun 3 planter (1stk. mostera, 1 stk. kantineplante og 1 stk. violinfigen).
Så kontaktede vi deres kundeservice.
Da de leverede de resterende 3 planter (1stk. mostera, 1 stk. kantineplante og 1 stk. violinfigen), døde planterne indenfor 1 måned. De 6 planter havde den samme placering og belysning. De blev behandlede ens. Greenify tilbød at købe de 3 planter der døede med 25% rabat :(
Ved første bestilling, bestilte vi også 6 mørke lerkrukker til 3.930 til vores plantepakke. Greenify leverede kun en underskål ud af seks.
Så kontaktede vi igen deres kundeservice.
Jeg må indrømme at shoppe hos dem har været en skuffende og tidskrævende oplevelse :(

Antwort von Greenify
Jeg fik rigtig god rådgivning og service da jeg for nylig handlede i butiken.

Antwort von Greenify
Greenify har valgt at fravige den almene gyldighedsperiode på 3 år på gavekort og har kun gyldighedsperiode på 1 år. Det er de færreste butikker der vælger det, da det jo er en forringelse af kundeservice, hvorfor en uopmærksomhed på dette let kan ske. På trods af Corona-nedlukningsperioden vælger butikchefen at fastholde udløbsdatoen på mit gavekort, da jeg vil bruge det til et køb - altså nægter at jeg kan bruge mit gavekort, selvom det er inde for samme regnskabsår. Synes det viser en vis grådighed af virksomheden. Men håber da mine penge varmer på kistebunden efter en hård nedlukningsperiode. Oven på den ærgerlige oplevelse skal den meget venlige ekspedient have tak for 2 forsøg på at imødekomme at jeg kan bruge gavekortet og beklagelse af butikschefens beslutning.
Hvad end Greenify vælger at kommentere så ændrer det ikke på at de tjener på at en kunde ikke bruger sit gavekort til tiden og at kunden har tabte penge i deres forretning. Jeg har været trofast kunde siden forretningens begyndelse, men det forbliver jeg selvfølgelig ikke efter at være blevet mødt med en sådan ufleksibilitet og “tyveri” i indtjening. Øv :(

Hej Greenify
Tak for de flotte planter og krukker.
Alt gik fint fra bestilling til levering, gerne igen.

Antwort von Greenify
Jeg er en meget tilfreds kunde!
Modtog en mail om, at de kunne levere før, og de sendte en sms en halv time før de var her. Så SUPER god kundeservice!
Derudover var de planter, som jeg bestilte fantastiske! Har haft dem nu i en lille måned, og de gror og er SÅ FLOTTE (både udendørs- og indendørsplanter).
Jeg anbefaler 100% greenify!

Antwort von Greenify
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.