En fantastisk oplevelse at købe vores første el-bil hos Theis fra Green Garage. Han svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål og fik os alle 3 installeret på bilens infotainment .. Vi var super glade... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super, super tilfreds kunde. Jeg har købt min første elbil - Mercedes EQA250. Bekymret for alt det "nye" - men William fra Green Garage førte mig trygt igennem ALT. Jeg har fået en fuldstændig f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har været med på sidelinjen i min kærestes køb af bil hos Green Garage da hun bor i Jylland og jeg på Sjælland. Der opstod desværre problemer med den nye bil allerede inden levering. Men Især An... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har købt to biler af Frederik hos Green Garage, og begge gange har vi fået fantastisk service. Udvalget af biler er stort og Frederik har været virkelig hjælpsom og ærlig i forhold til at find... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Green Garage er vi dedikerede til at levere en mærkeneutral service, der tager udgangspunkt i dine behov som kunde. Vi handler udelukkende med elbiler og tilbyder modeller fra alle mærker. Har vi ikke den bil, du søger i Garagen, kan vi altid skaffe den hjem til dig. Vi er eksperter i elbiler og stræber konstant efter at udvide vores viden for at kunne besvare alle de spørgsmål, du måtte have som ny elbilejer.
Birkerød Kongevej 74, 3460, Birkerød, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Jeg vidste jeg ville købe bilen allerede ud fra annoncen. Men personalet har været behagelige at samarbejde med og løsningsorienterede efter jeg opdagede en fejl efter køb. God oplevelse, at det ikke skulle være en kamp at få løst, men at der blevet taget hånd om problemet asap.

Antwort von Green Garage
Kompetent og god service fra start til slut.

Antwort von Green Garage
Green Garage gør det så godt, virkelig en god service.
Julius Bonnesen har været utrolig indsigtsfuld og venlig, han hjælp med alt så vores ønske blev opfyldt.
Tak for en god handel!

Antwort von Green Garage
Købte min første El bil ved Green Garage- en Porsche Macan 4.
Theis Henriksen gav en fantastisk service og introduktion til en ny måde at køre bil på😊
Forhandlingen foregik i en rar atmosfære og Green Garage tog den gamle dieselbil i bytte.
En god oplevelse hele vejen igennem.

Super sød og jordnær sælger, Julius Bonnesen
Rolig, lyttende og meget behagelig hele vejen da jeg skulle købe min Mini Cooper.
Da mine ønsker ændrede sig, fandt han præcis den bil, jeg søgte – en bil der talte lige til mig, hvis biler kan det.
OPDATERING 26/5
Jeg bliver nødt til at ændre lidt i min bedømmelse.
Efter jeg havde haft bilen i knap 3 mdr. og den er blevet vasket nogen gange og solen er kommet, fremtræder der flere og flere lakskader, formodentlig efter fugleklatter. Green Garage har forsøgt med lidt voks, men problemet forsvandt ikke. Da de ikke lykkedes med deres voksbehandling, var meldingen, at vi burde være kommet noget før og det ikke var deres ansvar.
1. Skaderne ses ikke i overskyet vejr
2. Bilen var poleret og klargjort ved levering
3. Det var midt december
Altså umuligt for os som alm. køber, at opdage skaderne, før end tidligere omtalt
Jeg har derfor valgt at tage bilen til FDM for at få vurderet, om det er okay at sælge en bil med skjulte lakskader, da Green Garage mener, at de allerede har gjort deres del.
FDM mente vi havde en sag og derfor er den nu landet hos anklagenævnet.
Trist at Green Garage ikke længere vedkender sig sit ansvar og erkender at denne bil de selv har importeret, ikke lever op til det de gerne vil stå for, men i stedet lader os som køber, stå tilbage med “aben”
Det gør desværre, at min samlede oplevelse efterfølgende har ændret sig til 1 stjerne.

Antwort von Green Garage
Fantastisk service hos Green Garage, vi kommer helt sikkert igen, når vores leasing udløber.

Antwort von Green Garage
5 stjerne til Julius & Green Garage.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Green Garage
Super service. Er så glad for min Mini Cooper. Kan helt sikkert anbefale Green Garage 🔋

Antwort von Green Garage
Rigtig god oplevelse med Green Garage. Kvalificeret personale, der tilbyder fleksibilitet gennem alle trin i bilkøbsprocessen.
Bilbatterirapport samt andre mindre omkostninger såsom bilregistrering og nummerplader var inkluderet i prisen – en god overraskelse.
Tak for den gode service. Kan varmt anbefales til alle.

Antwort von Green Garage
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Green Garage. William som hjalp os igennem bilkøbet er en meget professionel og yderst hjælpsom bilsælger. Vi kan klart anbefale Green Garage.

Antwort von Green Garage
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Green Garage – og især med William.
William er uden tvivl den bedste bilsælger, jeg har mødt: professionel, ærlig og virkelig hjælpsom hele vejen igennem.
Jeg har netop købt en XPENG G6 Long Range, og processen var både tryg og overskuelig. William tog sig tid til at forklare alt, svare på alle spørgsmål og sikre, at jeg fandt den helt rigtige bil.
Kæmpe anbefaling herfra, hvis du overvejer elbil – og spørg efter William hos Green Garage
Den bedste service og du må også ringe ind hvor de hjælper dig efter du har købt bilen

Antwort von Green Garage
Rigtig god oplevelse at købe vores nye (brugte) bil i Birkerød!

Antwort von Green Garage
Meget kompetent og professionel behandling ved køb af bil hos Green Garage.

Antwort von Green Garage
Behagelig og professionel service ved køb af ny bil hos Green Garage. Theis var enormt hjælpsom og jeg er nu den lykkelige ejer af en fantastisk elbil. Kan kun anbefale dem.

Antwort von Green Garage
Meget meget fin betjening af William da vi skulle købe ny elbil
William er en meget behagelig og tillidsvækkende sælger/rådgiver

Antwort von Green Garage
Jeg har lige handlet en BMW i4 af sælger William, hele processen har været en meget positiv oplevelse, ikke mindst pga William der lyttede efter mine ønsker og forventninger, og på en meget løsningsorienteret måde leverede akkurat den bil jeg ønskede mig.
Jeg kan kun anbefale Green Garage og kan sagtens se dem levere min næste bil.

Antwort von Green Garage
Vi var førstegangs købere af en elbil og valget faldt på Green Garage i Birkerød grundet anbefaling fra en ven , de havde den ønskede bil stående og til en fair pris , yderligere fandt vi nogen småting vi gerne ville have udbedret og dette gjorde de samt gav os et nedslag i prisen. Vi havde en positiv oplevelse med Theis som kompetent gav sig god tid til at rådgive os om hvordan vi fik mest nytte af bilen samt lade løsninger , herfra vores varmeste anbefalinger .

Antwort von Green Garage
Jeg har netop købt en Polestar 4 gennem Green garage, der havde vi William som sælger og der har ikke været en finger at sætte.
Jeg skulle sælge en bil inden overtagelse af Polestaren, og det gik lidt hurtigere end forventet, så William var hurtig til at finde en ny dato for overtagelse, så jeg ikke skulle gå uden bil. Derfor var William ikke tilstede ved overleveringen af bilen, men han havde sat Andreas godt ind i vores køb og Andreas gav sig god tid ift. opsætning mv.
Efter et par dage var der nogle små opstarts udfordringer, her var William hurtig til at hjælpe og følge op efterfølgende.
Alt i alt en virkelig god oplevelse og et kæmpe skud ud til Green Garage.

Antwort von Green Garage
Servicen var helt i top og jeg blev ekspederet af Theis som var super professionel. Vil klart anbefale Green garage

Antwort von Green Garage
Som førstegangskøber af elbil åbner en helt ny usikker verden op, og jeg var forbi mange forhandlere for at prøve biler, men gik derfra stadig usikker.
Ved Green Garage oplevede jeg dog en service i en helt anden klasse. Jeg følte mig hørt og taget alvorligt i de krav og spørgsmål jeg havde.
Theis var utrolig hjælpsom, nærværende og grundig i hele processen fra første prøvetur til bilen trillede ud af indkørslen som min. Der blev sat en ære i at forklare om opladning, abonnementer vs. Opladning med alm betaling osv. Og jeg fik ved afhentning af bilen den mest grundige gennemgang af alle bilens knapper og funktioner, samt små fif til lige at gøre køreoplevelsen lidt bedre. Jeg kan kun varmt anbefale stedet, hvis du er på udkig efter ny bil og falder over en af deres biler.

Antwort von Green Garage
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.