Green Garage Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk oplevelse at købe vores første el-bil hos Theis fra Green Garage. Han svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål og fik os alle 3 installeret på bilens infotainment .. Vi var super glade... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super, super tilfreds kunde. Jeg har købt min første elbil - Mercedes EQA250. Bekymret for alt det "nye" - men William fra Green Garage førte mig trygt igennem ALT. Jeg har fået en fuldstændig f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været med på sidelinjen i min kærestes køb af bil hos Green Garage da hun bor i Jylland og jeg på Sjælland. Der opstod desværre problemer med den nye bil allerede inden levering. Men Især An... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har købt to biler af Frederik hos Green Garage, og begge gange har vi fået fantastisk service. Udvalget af biler er stort og Frederik har været virkelig hjælpsom og ærlig i forhold til at find... Mehr ansehen

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Green Garage er vi dedikerede til at levere en mærkeneutral service, der tager udgangspunkt i dine behov som kunde. Vi handler udelukkende med elbiler og tilbyder modeller fra alle mærker. Har vi ikke den bil, du søger i Garagen, kan vi altid skaffe den hjem til dig. Vi er eksperter i elbiler og stræber konstant efter at udvide vores viden for at kunne besvare alle de spørgsmål, du måtte have som ny elbilejer.

Hervorragend

Alle Bewertungen

91 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God håndtering af problem opdaget efter køb

Jeg vidste jeg ville købe bilen allerede ud fra annoncen. Men personalet har været behagelige at samarbejde med og løsningsorienterede efter jeg opdagede en fejl efter køb. God oplevelse, at det ikke skulle være en kamp at få løst, men at der blevet taget hånd om problemet asap.

10. Januar 2026

Antwort von Green Garage

Stort tillykke med bilen, og tak for din anmeldelse 🙏

Selvom du var afklaret fra start, er vi glade for, at du også oplevede en professionel og smidig håndtering, da der opstod en fejl efter købet. Det skal være enkelt og ordentligt, også når noget kræver opfølgning.

Tillykke med bilen endnu en gang, og tak for tilliden 🚗✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Green Garage gør det så godt

Green Garage gør det så godt, virkelig en god service.
Julius Bonnesen har været utrolig indsigtsfuld og venlig, han hjælp med alt så vores ønske blev opfyldt.
Tak for en god handel!

29. November 2025

Antwort von Green Garage

Hvor er det en fornøjelse at læse, tusind tak 🙏

Vi er virkelig glade for, at I oplevede god service hele vejen, og at Julius kunne hjælpe jer sikkert i mål. Han går op i detaljerne, så det er fedt, at det kunne mærkes.

Stort tillykke med bilen og tak for en god handel 🚗✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte min første El bil ved Green…

Købte min første El bil ved Green Garage- en Porsche Macan 4.
Theis Henriksen gav en fantastisk service og introduktion til en ny måde at køre bil på😊
Forhandlingen foregik i en rar atmosfære og Green Garage tog den gamle dieselbil i bytte.
En god oplevelse hele vejen igennem.

7. Dezember 2025

Antwort von Green Garage

Stort tillykke med din første elbil, og sikke et valg ⚡🚗 Porsche Macan 4 er en ret imponerende måde at sige farvel til diesel på.

Det glæder os meget, at du oplevede en god introduktion til elbilsverdenen og en rar atmosfære undervejs. Skiftet skal være spændende, ikke overvældende.

Tak for tilliden og for en god handel. Vi ønsker dig masser af lydløse, men kraftfulde kilometer 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super sød og jordnær sælger hos Green Garage i Birkerød

Super sød og jordnær sælger, Julius Bonnesen
Rolig, lyttende og meget behagelig hele vejen da jeg skulle købe min Mini Cooper.
Da mine ønsker ændrede sig, fandt han præcis den bil, jeg søgte – en bil der talte lige til mig, hvis biler kan det.

OPDATERING 26/5

Jeg bliver nødt til at ændre lidt i min bedømmelse.

Efter jeg havde haft bilen i knap 3 mdr. og den er blevet vasket nogen gange og solen er kommet, fremtræder der flere og flere lakskader, formodentlig efter fugleklatter. Green Garage har forsøgt med lidt voks, men problemet forsvandt ikke. Da de ikke lykkedes med deres voksbehandling, var meldingen, at vi burde være kommet noget før og det ikke var deres ansvar.

1. Skaderne ses ikke i overskyet vejr
2. Bilen var poleret og klargjort ved levering
3. Det var midt december

Altså umuligt for os som alm. køber, at opdage skaderne, før end tidligere omtalt

Jeg har derfor valgt at tage bilen til FDM for at få vurderet, om det er okay at sælge en bil med skjulte lakskader, da Green Garage mener, at de allerede har gjort deres del.
FDM mente vi havde en sag og derfor er den nu landet hos anklagenævnet.

Trist at Green Garage ikke længere vedkender sig sit ansvar og erkender at denne bil de selv har importeret, ikke lever op til det de gerne vil stå for, men i stedet lader os som køber, stå tilbage med “aben”

Det gør desværre, at min samlede oplevelse efterfølgende har ændret sig til 1 stjerne.

15. Dezember 2025

Antwort von Green Garage

Tusind tak for den skønne anmeldelse 🙏

Det lyder som et Mini match made in heaven 😄 Og ja, nogle biler kan faktisk godt tale lidt til én.

Vi er rigtig glade for, at du oplevede ro i processen, også da detaljerne fyldte. Det skal føles trygt hele vejen, også når ønskerne ændrer sig undervejs.

Stort tillykke med din Mini Cooper. Vi ønsker dig mange gode timer bag rattet 🚗✨

Fantastisk service hos Green Garage

Fantastisk service hos Green Garage, vi kommer helt sikkert igen, når vores leasing udløber.

14. Dezember 2025

Tusind tak for de flotte ord 🙏

Det betyder virkelig meget, at I allerede taler om at komme igen, før leasingperioden er slut. Det tager vi som et stort kompliment 😄

Vi glæder os til at se jer igen, når tiden er inde. Indtil da ønsker vi jer masser af gode kilometer 🚗✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Er så glad for min Mini Cooper. Kan helt sikkert anbefale Green Garage 🔋

10. Dezember 2025

Antwort von Green Garage

Hvor er det fedt at høre 🙏

Mini Cooper og godt humør hører jo næsten sammen 😄 Vi er virkelig glade for, at du er så tilfreds.

Tak for anbefalingen og rigtig god fornøjelse med de mange elektriske kilometer 🔋🚗✨

Rigtig god oplevelse med Green Garage

Rigtig god oplevelse med Green Garage. Kvalificeret personale, der tilbyder fleksibilitet gennem alle trin i bilkøbsprocessen.
Bilbatterirapport samt andre mindre omkostninger såsom bilregistrering og nummerplader var inkluderet i prisen – en god overraskelse.
Tak for den gode service. Kan varmt anbefales til alle.

18. Dezember 2025

Antwort von Green Garage

Tusind tak for den grundige og flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os, at fleksibiliteten og gennemsigtigheden i processen gjorde en forskel. Når batterirapport, registrering og nummerplader bare er på plads fra start, skal det føles enkelt og uden overraskelser.

Tak for anbefalingen og for tilliden. Vi ønsker dig mange gode kilometer i din nye bil 🚗✨

Virkelig god service

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Green Garage. William som hjalp os igennem bilkøbet er en meget professionel og yderst hjælpsom bilsælger. Vi kan klart anbefale Green Garage.

17. Dezember 2025

Tusind tak for de flotte ord 🙏

Det glæder os oprigtigt, at I havde en god oplevelse, og at William kunne guide jer sikkert og professionelt gennem købet. Det er præcis sådan, vi ønsker, det skal føles.

Tak for anbefalingen og stort tillykke med bilen 🚗✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Green Garage – og især med William.
William er uden tvivl den bedste bilsælger, jeg har mødt: professionel, ærlig og virkelig hjælpsom hele vejen igennem.

Jeg har netop købt en XPENG G6 Long Range, og processen var både tryg og overskuelig. William tog sig tid til at forklare alt, svare på alle spørgsmål og sikre, at jeg fandt den helt rigtige bil.

Kæmpe anbefaling herfra, hvis du overvejer elbil – og spørg efter William hos Green Garage

Den bedste service og du må også ringe ind hvor de hjælper dig efter du har købt bilen

21. November 2025

Stort tillykke med din XPENG G6 Long Range, det er en seriøs opgradering ⚡🚗

Vi er virkelig glade for, at du oplevede processen som tryg og overskuelig, og at William leverede rådgivning i topklasse hele vejen. Det betyder også meget, at du fremhæver hjælpen efter købet. Det stopper nemlig ikke, når nøglen er afleveret.

Tak for den varme anbefaling og for tilliden. Rigtig god fornøjelse med din nye elbil ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse at købe vores nye (brugte) bil i Birkerød!

6. Dezember 2025

Antwort von Green Garage

Hvor er det dejligt at høre, tusind tak 🙏

Behagelig og professionel service

Behagelig og professionel service ved køb af ny bil hos Green Garage. Theis var enormt hjælpsom og jeg er nu den lykkelige ejer af en fantastisk elbil. Kan kun anbefale dem.

26. November 2025

Antwort von Green Garage

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏

Stort tillykke med din nye elbil, det er en særlig følelse at køre hjem som ny ejer ⚡🚗

Vi er glade for, at du oplevede en behagelig og professionel proces, og at Theis kunne hjælpe dig godt i mål. Tak for anbefalingen og for tilliden ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget meget fin betjening af William da…

Meget meget fin betjening af William da vi skulle købe ny elbil
William er en meget behagelig og tillidsvækkende sælger/rådgiver

2. Dezember 2025

Antwort von Green Garage

Hvor er det en fornøjelse at læse, tak for det 🙏

En elbil skal købes med ro i maven, og det lyder som om, I havde den følelse hele vejen. William har en særlig evne til at kombinere faglighed med nærvær, så det er dejligt, at det stod klart i jeres oplevelse.

Vi ønsker jer masser af gode og støjsvage kilometer fremover ⚡🚗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frisk, positiv og løsningsorienteret.

Jeg har lige handlet en BMW i4 af sælger William, hele processen har været en meget positiv oplevelse, ikke mindst pga William der lyttede efter mine ønsker og forventninger, og på en meget løsningsorienteret måde leverede akkurat den bil jeg ønskede mig.
Jeg kan kun anbefale Green Garage og kan sagtens se dem levere min næste bil.

2. Dezember 2025

Stort tillykke med din BMW i4, det er en bil med både elegance og power ⚡🚗

Tak for den flotte beskrivelse af forløbet. Det betyder meget, at du oplevede processen som positiv og løsningsorienteret, og at dine ønsker blev omsat til præcis den bil, du havde i tankerne.

Vi tager det som et stort kompliment, at du allerede kan se os levere din næste bil. Tak for anbefalingen og god fornøjelse bag rattet ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var førstegangs købere af en elbil…

Vi var førstegangs købere af en elbil og valget faldt på Green Garage i Birkerød grundet anbefaling fra en ven , de havde den ønskede bil stående og til en fair pris , yderligere fandt vi nogen småting vi gerne ville have udbedret og dette gjorde de samt gav os et nedslag i prisen. Vi havde en positiv oplevelse med Theis som kompetent gav sig god tid til at rådgive os om hvordan vi fik mest nytte af bilen samt lade løsninger , herfra vores varmeste anbefalinger .

25. November 2025

Antwort von Green Garage

Stort tillykke med jeres første elbil ⚡🚗 Det er altid noget særligt første gang.

Hvor er det godt at høre, at anbefalingen holdt stik, og at I både fandt den rigtige bil til en fair pris og fik styr på de småting undervejs. Det skal være en ordentlig og gennemsigtig proces.

Dejligt at Theis kunne klæde jer godt på til både bil og ladeløsninger. Tak for de varme anbefalinger og rigtig god fornøjelse med jeres elbil ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode og hjælpsomme sælgere, der gerne går ekstra langt for kunden ekstra

Jeg har netop købt en Polestar 4 gennem Green garage, der havde vi William som sælger og der har ikke været en finger at sætte.

Jeg skulle sælge en bil inden overtagelse af Polestaren, og det gik lidt hurtigere end forventet, så William var hurtig til at finde en ny dato for overtagelse, så jeg ikke skulle gå uden bil. Derfor var William ikke tilstede ved overleveringen af bilen, men han havde sat Andreas godt ind i vores køb og Andreas gav sig god tid ift. opsætning mv.

Efter et par dage var der nogle små opstarts udfordringer, her var William hurtig til at hjælpe og følge op efterfølgende.

Alt i alt en virkelig god oplevelse og et kæmpe skud ud til Green Garage.

10. November 2025

Stort tillykke med din Polestar 4, det er en stærk maskine ⚡🚗

Tak for den grundige og flotte beskrivelse af forløbet. Det er præcis sådan, vi gerne vil arbejde. Fleksibilitet når planerne ændrer sig, ordentlig overlevering internt på holdet og hurtig opfølgning, hvis der dukker noget op efterfølgende.

Fedt at du oplevede, at både William og Andreas havde styr på detaljerne hele vejen. Tak for tilliden og for det store skud ud, det sætter vi virkelig pris på 🙏✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Servicen var helt i top og jeg blev…

Servicen var helt i top og jeg blev ekspederet af Theis som var super professionel. Vil klart anbefale Green garage

18. November 2025

Antwort von Green Garage

Tak for anbefalingen og de flotte ord 🙏

Det er altid målet, at servicen skal være i top og rådgivningen skarp. Skønt at høre, at du oplevede netop det sammen med Theis.

Stort tillykke med bilen og tak fordi du valgte Green Garage 🚗✨

Tryghed igennem hele købsprocessen

Som førstegangskøber af elbil åbner en helt ny usikker verden op, og jeg var forbi mange forhandlere for at prøve biler, men gik derfra stadig usikker.
Ved Green Garage oplevede jeg dog en service i en helt anden klasse. Jeg følte mig hørt og taget alvorligt i de krav og spørgsmål jeg havde.
Theis var utrolig hjælpsom, nærværende og grundig i hele processen fra første prøvetur til bilen trillede ud af indkørslen som min. Der blev sat en ære i at forklare om opladning, abonnementer vs. Opladning med alm betaling osv. Og jeg fik ved afhentning af bilen den mest grundige gennemgang af alle bilens knapper og funktioner, samt små fif til lige at gøre køreoplevelsen lidt bedre. Jeg kan kun varmt anbefale stedet, hvis du er på udkig efter ny bil og falder over en af deres biler.

29. Oktober 2025

Antwort von Green Garage

Tusind tak for den meget gennemarbejdede anmeldelse 🙏

Vi ved, at første elbilkøb kan føles som at skulle tage en mini uddannelse i opladning, abonnementer og teknologi. Derfor betyder det ekstra meget, at du oplevede overblik og tryghed i stedet for usikkerhed.

Det er præcis sådan, vi ønsker, det skal være. Tid til spørgsmål, ærlige svar og en grundig gennemgang, så man kører hjem med både styr på funktionerne og ro i maven.

Stort tillykke med bilen, og tak for den varme anbefaling ⚡🚗✨

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr