Hurtig uproblematisk levering. Brugbar chatfunktion på hjemmesiden. Kunne godt tænke mig, at varen var pakket ind i noget papir, så man ikke umiddelbart kunne se, hvad der blev leveret. Dette i fo... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Dejligt at finde ud af, at der er et reelt firma bag navnet og at der ikke har været nogen hensigt om at snyde! Hvis bare der havde været den mindste reaktion på mine forsøg på at komme i kontakt (u... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig tilbagemelding på at ordren var modtaget. Herefter ingen info. Trackinginfo kom aldrig. Rykkede for info, men fik at vide at varen var pakket og afleveret til forsendelse - stadig ingen info o... Mehr ansehen
OK levering total set, men lidt underligt leveringsforløb Tirsdag får jeg besked at pakken er klar til afhentning af Postdanmark. Torsdag har jeg ikke hørt noget nyt så jeg mailer til Greenfrog, der... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Sælger alt til den kræsne haveejer, eller den proffesionelle anlægsgartner
Kontaktinformationen
Skovlytoften 23, 2840, Holte, Dänemark
- 70206424
- info@rhp.as
- greenfrog.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Greenfrog Scientific - weather station
I bought a 'complete' wireless weather station and feel it needs a review after it finally died last year. The unit, pushed still by Greenfrog was an Aercus WS3093. This weather station is still advertised on the UK web site along with spares, but the unit is discontinued and no spares are available. This is important to know as I have found while it worked OK after just two years it needed a new transmitter and UV / sulight sensors had also failed. In the end I bought one from eBay at £50. The unit is not cheap initially costing £145 so not cheap over five years. Dont expect spares back up! I do not know if 5 years is an acceptable life span for this type of out door equipment but personally feel short changed slightly.
The unit when working did a good job of all the functions and transmitted about 18m to my base station in the house without trouble. I had great fun with it while it worked. I find the Green frog out of date web site with inaccurate information displayed shoddy and will probably not deal with them again without further detailed research.
Lidt inderligt leveringsforløb
OK levering total set, men lidt underligt leveringsforløb
Tirsdag får jeg besked at pakken er klar til afhentning af Postdanmark. Torsdag har jeg ikke hørt noget nyt så jeg mailer til Greenfrog, der lover at se på det og svare fredag. Jeg hører intet fredag og rykker så for svar. Intet svar, men mandag kom pakken så. Tilsyneladende uden om Postdanmark. Så totalt set en OK leverance bortset fra tiden og kommunikationen

Antwort von Greenfrog
Har endnu ikke fået leveret ordren.
Har endnu ikke fået leveret ordren.
De svarer ikke på mail.
Ingen kundeservice - køb ikke fra siden!
Købte sidste år en græsslåsmaskine fra hjemmesiden. Hentede den fra butikken, alt dette var i orden.
I år gik starteren desværre i stykker, forsøgte i 2 måneder at komme i kontakte med kundeservice for at få hjælp til min reservedel, men har nu givet op. Da jeg endelig kom igennem lovede de at ringe tilbage, da han skulle tale med værkstedet, dette skete aldrig. Har skrevet flere beskeder, men intet virker.
Kan ikke anbefale at købe fra siden!
Træls oplevelse.
Træls oplevelse.
Jeg laver en ordre i weekenden, der står til at blive leveret indenfor 2-3 dage. Tirsdag har jeg ingen bekræftelse fået og jeg ringer for at høre, om der er sket en fejl. Jeg bliver forsikret om at ordren bliver sendt samme dag. Fredag har jeg stadig intet hørt, og jeg ringer igen. Jeg bliver lovet at pakken sendes afsted fredag, og jeg bliver tilbudt en Stihl kasket som kompensation. Først mandag bliver pakken sendt og jeg modtager en bekræftelse på mail. Ordren modtages tirsdag, men uden Stihl kasketten.
Hurtig levering
Ekstrem dårlig kunde service
Ekstrem dårlig kunde service, blev svaret en gang af Gert derefter total stilhed, selvom jeg skrev tilbage 3 gange, da det krævede mere end et svar for at komme videre, meget underlig kundeservice.
Super fin service ved afhentning
Super fin service ved afhentning.
Og hækkeklipperen HS45 går som en drøm 👍😀
Forkert vare i forhold til den jeg…
Forkert vare i forhold til den jeg bestilte og har endnu efter over en uge ikke svaret tilbage på den mail jeg har sendt dem.
Ærgeligt da bestilling og levering var hurtig og smertefri.
Hurtig uproblematisk levering
Hurtig uproblematisk levering. Brugbar chatfunktion på hjemmesiden.
Kunne godt tænke mig, at varen var pakket ind i noget papir, så man ikke umiddelbart kunne se, hvad der blev leveret. Dette i forhold til, hvis varen bruges som gave. Diskretion.
Ellers fuldt tilfreds.
God pris og 2-3 dages levering så fint
Alt var på lager og kunne hentes samme…
Alt var på lager og kunne hentes samme dag👍
God service og smilende personale
Jeg er fuld ud tilfreds med da varer…
Jeg er fuld ud tilfreds med da varer jeg har købt og der var levering som lovet. Ligeledes kom hurtigt svar, da jeg skrev at der manglede en nøgle til den ene af motorsavene.
Det eneste jeg egentlig manglende i processen fra køb til levering, var en bekræftelse på at ordren blev håndteret. Pludselig stod der en flink medarbejder fra firmaet med varerne. Men det overlever jeg 😊
Hurtig,opmærksom og venlig handel
Jeg gav 2 stjerner for en uge siden
Jeg gav 2 stjerner for en uge siden, nu må det være,højest 1 da varen endnu ikke er kommet, så nu er det 3 uger siden ordren blev bekræftet med levering 3-4 dage
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.