Gezonde en lekkere maaltijden, goed beschreven recepten, goede info over bezorging, vriendelijke bezorgers. Als iets niet goed gaat, wordt het opgelost. Het enige wat beter kan: ik eet glutenvrij me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lekkere gerechten alleen jammer dat er zoveel in plastick verpakt is dat kan zoveel minder. Ook is het niet biologisch. Dit bedrijf heeft de mogelijkheid om alles te verpakken in doosjes en alles bi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alles vers en goed ontvangen, op tijd en lekker. Alleen de laag calorie maaltijden missen soms wel koolhydraten. Vlees/ groenten/saus zonder rijst/pasta/aardappel.
Unternehmen hat geantwortet
Erg lekkere recepten! Heel zelden een missend ingrediënt, of een enkele keer iets wat minder vers is. Maar 9 van de 10 keren echt top! Dat hebben we nog nooit ergens anders meegemaakt en toch al vele... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vereinigte Staaten
Goede recepten. Er wordt geen ene korting toegepast, ondanks dat beloofd wordt.

Antwort von Green Chef Nederland
Green Chef maaltijden zorgen ervoor dat ik lekker, gezond en gevarieerd eet. Heerlijke recepten! Er is heel veel keuze. Ik ben altijd verrast! De box wordt op de afgesproken tijd bezorgd. Ideaal als je werkt en lekker wilt koken!

Antwort von Green Chef Nederland
Lekkere recepten voor vegetarische mensen. Heel smaakvol en verrassende combinaties. Ik zou in de toekomst wel graag een 1 persoons box willen zien. Bij Hello Fresh kan dat al. En aangezien jullie moeder en dochter zijn lijkt me dat een makkelijke aanpassing.

Antwort von Green Chef Nederland
Ik was aangenaam verrast door Green Chef. De gerechten zijn echt lekker en gevarieerd – van frisse salades tot smaakvolle curry’s – en alles komt in precies de juiste hoeveelheden. Wat ik vooral fijn vind, is het gemak: je hoeft niet meer na te denken over wat je gaat koken en het staat in no time op tafel.

Antwort von Green Chef Nederland
Het zijn gezonde en originele recepten, dat is heel fijn . Helaas is de houdbaarheid niet altijd helemaal in orde tot het einde van de week en de bereidingstijd in de praktijk langer m

Antwort von Green Chef Nederland
Ik vind de maaltijden meestal erg lekker, wel wat minder keus omdat ik de keto maaltijden kies. Kook wel altijd met korting want de normale prijs vind ik te hoog

Antwort von Green Chef Nederland
Klantenservice toch echt niet zo klantvriendelijk. Ik probeerde mijn box te wijzigen, dit kon tot woensdagavond 23.59. Ik ben 3 kwartier bezig geweest om op alle mogelijke manieren mijn box op pauze te zetten, en dat lukte niet. Ik heb ze gelijk gemaild dat het niet ging. Foto’s toegevoegd met duidelijk een fout van hun kant af dat ik mijn bestelling niet meer kon wijzigen. Krijg ik eerst vervolgens van verschillende medewerkers te horen dat mijn pakket nu door is gekomen dus dat ze niks meer voor me kunnen doen. En uiteindelijk van iemand van de klantenservice het bericht dat ze het voor deze keer door de vingers zien en ze mijn geld terug geven. Ik vind het een slechte zaak en ze zijn mijn vertrouwen gelijk kwijt. Zo ga je niet om met serieuze klachten!

Antwort von Green Chef Nederland
Box gepauzeer in de app en deze wordt toch doorberekend en geleverd aangezien dit blijkbaar niet is doorgekomen via de app. Klantenservice kan niks doen. Typisch groot bedrijf en rug tegen de muur als consument.

Antwort von Green Chef Nederland
Het gemak waarmee je je maaltijden kunt uitkiezen. In verband met een voedselallergie moet ik heel goed uitkijken met wat ik uitkies. Maar door op het menu te klikken krijg je een compleet overzicht van alle ingrediënten...echt super.

Antwort von Green Chef Nederland
Leuke gezonde receptenl! Makkelijke app, verse ingrediënten en de bezorging van de box is goed geregeld, dag van te voren krijg je tijdstip door.

Antwort von Green Chef Nederland
Altijd heerlijke gerechten en fijn dat het biologisch is. Af en toe komen er weer wat andere recepten voorbij en dat is ook lekker voor de afwisseling. Soms lijken de nieuwe gerechtjes wel wat op de bestaanden maar wij hebben dan ook al zoveel besteld dat het lastig is om zoveel afwisseling te krijgen. Inmiddels hebben we ook via andere kanalen gerechten geproefd maar Greenchef steekt er voor ons met kop en schouder bovenuit. Ook altijd nette bezorging en geen problemen met ingrediënten die er niet bij zitten.

Antwort von Green Chef Nederland
Mooie site, veel keuze en geweldig dat ik de eerste boxen cadeau krijg. Ik ga het deze week proberen.

Antwort von Green Chef Nederland
Verse producten en goede variatie in de menu’s.
Enige wat ik een minpunt vindt is dat de app niet altijd even goed werkt. Als je de box op pauze wilt zetten, gooit de app je eruit en moet je weer opnieuw inloggen.

Antwort von Green Chef Nederland
Green Chef maakt dat ik met plezier kook savonds. Het is net een kadootje dat je uitpakt. Het is altijd verrassend wat je eet,want ik kies zelf de gerechten niet uit.Heerlijke combi's die ikzelf niet bedacht had. Wij hebben 3 maaltijdboxen per week, koolhydraatarm. Ben super gemotiveerd om nu alle dagen gezond te eten. Ik hoef niet na te denken wat ik koken zal. Kom minder in de supermarkt en geef hierdoor minder 💰 uit. De producten zijn altijd super vers. Ik ben om!

Antwort von Green Chef Nederland
Ik ben heel erg blij met greenchef, hoef na zoveel jaren zelf bedenken dat nu niet meer te doen. Heel relaxed. Wij vinden het beiden - bijna - altijd heel erg smakelijk en het vlees van goede kwaliteit. Maar… ik eet graag keto/weinig calorieën en vind de recepten wel vaak hetzelfde. Ook regelmatig in de 4 maaltijden dezelfde groenten. Zoveel groenten die ik nooit voorbij zie komen. Ook (te) vaak sla varianten bij een gerecht. Drie koekenpannen voor 1 gerecht vind ik veel, ik heb ze wel maar ze passen nauwelijks op de plaat. Sommige gerechten vind ik ook echt “ te simpel” qua smaak ten opzichte van andere, zoveel rijker aan smaken. Een enkele keer mis ik iets in de zakken en zit er ook wel is een foutje in een recept maar dat vind ik te verwaarlozen. Ik heb al veel mensen enthousiast verteld over jullie. De meesten vinden het te duur. Dat vind ik soms ook als ik er sec naar kijk, maar vind het zo ontspannen dat ik het er voor over heb.

Antwort von Green Chef Nederland
Gezonde recepten, met verschillende keuzemogelijkheden. Makkelijk te volgen stappen in het recept.
Een keer is het met de bezorging niet goed gegaan waardoor we die week de box gemist hebben (ze boden wel een ander bezorgmoment aan, maar die was voor ons niet haalbaar). Daardoor net de gerechten gemist die ik graag uit had willen proberen, helaas zijn deze gerechten nog niet teruggekomen in de wekelijkse gerechten keuzes.
Al met al tevreden over green chef.

Antwort von Green Chef Nederland
Al heel lang trouwe klant van Green Chef: zij zijn de enige die ketomaaltijden hebben! Ik kan wekelijks kiezen uit 5 ketomaaltijden. Soms vergeet ik dat en wordt er voor mij gekozen. Dat valt nooit tegen. Altijd verse waar en precies genoeg voor een tweepersoonsmaaltijd. Ik doe bijna geen boodschappen meer en gooi ook minder weg. De recepten zijn duidelijk, ook over tijdsduur en noodzakelijke attributen. Keurige track en trace over de juiste bezorgtijd, altijd vriendelijke bezorgers. Ooit begonnen tijdens een revalidatieperiode kan ik ze nu niet meer missen!

Antwort von Green Chef Nederland
Ik maak al een tijdje gebruik van Green Chef en ik kan wel zeggen dat het geleverde ingrediënten vers zijn, de menukaarten veelzijdig en lekker, de service goed en de bezorging netjes is.

Antwort von Green Chef Nederland
Prachtige verse produchten, leuke inspirerende gezonde gerechten die echt goed smaken. Heel fijn om te koken zonder pakjes of zakjes. Ik doe gemiddeld 1x per maand een box en dan kijk ik er echt naar uit.

Antwort von Green Chef Nederland
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.