Greatsushi Bewertungen 72

TrustScore 2 von 5

2,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mig og min far har netop lige været inde og spise på great sushi , Damen derinde fattede ikke det fjerneste dansk og var virkelig ikke særlig kundemindet når man skal bestille er det på en iPad og... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er helt i chok. Vi havde bestilt bord til 4 voksne og 2 børn som vi havde bestilt børnestole til. Da vi ankommer står vi i kø i 10 minutter og da vi endelig kommer til er der ikke noge... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Maden smagte godt. Men udvalget er ikke særlig stort i forhold til det er en sushi restaurant. Derudover skrev vi i bemærkninger at der skulle mindre eller ingen teriyaki sauce på, men blev efter T... Mehr ansehen

1. Restaurants & Bars

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Great Sushi er både restaurant og take away. Vælg sushi ad libitum hvor du kan spise dig mæt i din yndlings sushi. Du kan bestille så mange gange du har lyst til, så du rigtig kan få smagt dine favoritter igen og igen.

2,0

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Great sushi Greve

Great sushi Greve. Er altid kommet her når den skulle stå på sushi, men servicen er simpelthen kun blevet dårligere og dårligere i takt med qt I har fået ipads til bestilling. Ingen smil ingen øjenkontakt. I øvrigt er det virkelig klamt at høre på at de som står og laver maden, laver grønhakkere, godt nok ind af men møg ulækkert at høre en ordentlig snotter mens man spiser 🤮

4. November 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Maden smagte godt, meeen….

Derudover skrev vi i bemærkninger at der skulle mindre eller ingen teriyaki sauce på, men blev efter TRE omgange bestilling ikke taget stilling til det.
Vi bestilte også noget chilimayo men den kom først da vi var færdige med at spise..
Vi var på deres restaurant i Horsens.

21. Juli 2022

Great Sushi Ballerup

Great Sushi Ballerup
fredag 29.5.22 ankom min hustru og jeg kl 14.53, vi kiggede begge på vores mobil. kl 14.57 lagde vi første bestilling. (FØR FROKOST TILBUD UDLØB)
Efter vi havde betalt, så vi at vi var blevet opkrævet aften priser.... Vi sagde det til tjeneren (fortalte tidspunkt ankomst og første bestilling) hun blev meget ubehagelig og sagde vi løj, hun havde selv set på klokken.... Er ked af vi gik i vrede, og glemte vores kvittering, så vi kunne dokumenterer tiderne.
Da vi kom hjem, fik vi begge det meget dårligt, vi havde begge haft det fint før vi ankom.
KOMMERE ALDRIG IGEN

5. Mai 2022

Har på deres egen hjemmeside tilb

Har på deres egen hjemmeside tilb
ud på 50 skt for 399 kr men når man ringer er det 30 kr mere de opkræver, og slev om det står på deres egen side vil de ikke sælge til prisen... dårlig stil !!! Køber min sushi et andet sted fra nu af! 1 stjerne for at tage telefonen 2. Gang jeg ringede

8. April 2022

Great sushi Kalundborg

Great sushi Kalundborg, på trods af lidt ventetid indimellem på takeaway så laver de den bedste sushi, spiser der jævnligt og oplever altid god betjening

6. Februar 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Synes de plejer at være gode men her på…

Synes de plejer at være gode men her på valentines dag, var det så tørt og næsten uspiseligt! Vi havde så mange stykker sushi tilbage, da man ikke havde lyst til at spise det og man følte det næsten voksede i munden desværre..

15. Februar 2021

Hold jer væk!

Hold jer væk!

Jeg bestiller min mad kl 17.00 over tlf. I fortæller at den er færdig kl 19.00. Jeg ankommer 19.15 og den er stadig ikke færdig. Kl 19.45 får jeg nok og afbestiller. Jeg her 3 børn- de kan ikke vente i uendelige tider!

Der mennesker tilstede, som har bestilt omkring kl 18.00 der får deres mad før mig!

Desuden er det 4x i træk at jeg skal vente minimum 20 minimum ekstra på min mad.

Jeg sætter aldrig ben i jeres restaurant igen. Simpelthen en uværdig behandling.

Ja, maden er nogenlunde, men bestemt ikke mere!

Jeg synes, at det er uanstændigt!

16. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er til great sushi Kalundborg

Dette er til great sushi Kalundborg.
Jeg har virkelig fået nok nu... vi venter altid på vores take away mad! I dag bestilte vi kl 18, og spurgte om maden kunne være klar kl 20. Vi bestiller tit mad hos jer, og hver gang venter vi i minimum 15-20 min, selvom ordren er kommet for over 1 time siden. Mon det er derfor i altid søger nye medarbejdere, fordi dem der har arbejdet der har sagt op pga de bare skal stå ansigt til brok....

2. Januar 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Delicious food...Loud phone

I went to the location in ballerup. I have only positive things to say about the food. The starters were absolutely delicious and I especially recommend the king prawn stick. The sushi was also of very high quality and I especially liked the amount of sesame seeds on top. My only complaint is that the phone kept on ringing LOUD while I was trying to have a conversation with my girl. I also noticed a lot of dust on the wooden beam structure throughout the restaurant which might blow down on the food when the air conditioning is turned on. If only these problems are fixed, I would happily go back here for more and would give it 5 stars.

1. Oktober 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

God mad, Dårlig betjening!

Jeg havde bestilt sushi, på Just Eat. Da jeg så kommer og skal hente det, hvilket jeg fik en mail på, at min mad skulle være klar 18:05. Men da jeg kommer ind af døren og spørg efter min mad, siger de at de ikke har lavet den endnu, men hvis jeg lige gad at vente 20 min, så kunne den være klar... Hvad er så meningen med at forud bestille det, hvis det så alligevel ikke er klart??? 🤷‍♂️
Great Sushi, Kalundborg 🤦‍♂️

1. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sidste gang vi sætter vores ben i…

Sidste gang vi sætter vores ben i Ballerup great sushi. Vi ventede 30 min ydligere end de 40 min vi var oplyst om på forhånd, med mine tvillige drenge på 4 måneder i bilen med min kæreste! Den dårligste service nogensinde af en lille teenager.

30. Mai 2020

Kan varmt anbefales

Er ikke den store sushi entusiast men blev lokket med på denne fordi jeg godt kan spise det og så den har fået gode anmeldelser. Jeg slutter mig til flokken og sad faktisk og sagde “uhm” flere gange under maden. Kommer igen.

21. Mai 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr