Levering liet eerst op zich wachten door problemen bij de post. Direct antwoord gekregen op mailtje en bedrijf zorgde meteen voor een oplossing. Dochter is tevreden met product. Tovert natuurlijk niet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super snelle levering naar België! Wij willen niks anders voor ons 9jarig zoontje. Liever deze inhalator voor verlichting dan rommel in zijn lijf. De inhalator werkt vrijwel direct en de verlichting d... Mehr ansehen
Heel fijn hulpmiddel bij hooikoorts klachten. Tijdens de piek van de graspollen was deze inhalator voor mij persoonlijk niet genoeg, maar dan was het dit jaar ook wel erg extreem met de graspollen! Ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Gras en Pollen is een Nederlands merk gespecialiseerd in natuurlijke verlichting bij hooikoortsklachten. Jaarlijks hebben duizenden mensen in Nederland last van hooikoorts, niesbuien, jeukende ogen, en een verstopte neus. Veel van hen zoeken een oplossing zónder medicijnen of vervelende bijwerkingen. Gras en Pollen biedt die oplossing in de vorm van een compacte, gebruiksvriendelijke inhalator op basis van 100% natuurlijke essentiële oliën. Onze hooikoortsinhalator bevat een krachtige mix van lavendel, citroen en pepermunt – oliën die bekend staan om hun verfrissende, kalmerende en luchtwegondersteunende werking. Eén diepe inademing is vaak al voldoende voor directe verlichting. Onze producten zijn veilig voor dagelijks gebruik, geschikt voor volwassenen én kinderen vanaf 5 jaar, en volledig vrij van chemische toevoegingen. Klanten waarderen vooral de eenvoud, het directe effect en het natuurlijke karakter van onze oplossing. Op Trustpilot worden we beoordeeld met hoge scores en enthousiaste reviews. We leveren snel, eerlijk en met persoonlijke aandacht voor de klant. Gras en Pollen is onderdeel van Oilivee, een merk dat zich richt op gezondheid, geurbeleving en ademruimte – zoals de natuur het bedoeld heeft. 🌿 Wil je meer weten? Bekijk onze website www.grasenpollen.nl en ervaar zelf het verschil.
Tolhek, 2, 8271LJ, IJsselmuiden, Niederlande
- 06 57 66 66 83
- info@grasenpollen.nl
- grasenpollen.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Was snel binnnen
Ik gebruik het nu voor het tweede…
Ik gebruik het nu voor het tweede hooikoorts seizoen ik merk verlichting van de klachten
Heel tevreden
Al 3de jaar dat ik deze gebruik bovenop mijn allergie medicatie en het helpt!
Ik had waarschijnlijk verkeerd besteld
Ik had waarschijnlijk verkeerd besteld, maar is super rechtgezet door het bedrijf.
Bedrijf onbereikbaar
inhalator ontvangen, maar nauwelijks een geur bij inhalatie. Lijkt oud en zijn geur inmiddels te hebben verloren. 06 nummer op website gebeld; wordt verwezen naar whatsapp en email. Zowel whatsapp gestuurd en toen ik daar geen reactie op kreeg ook nog een email gestuurd. Maar krijg nergens een reactie. Onbetrouwbaar bedrijf. Nader; ze hebben telefonisch contact opgenomen en excuses aangeboden en uitleg gegeven. Ik krijg een nieuwe inhalator toegestuurd.
Werking product
Ik heb weinig aan het product, ik heb ongeveer 2 minuten wat meer adem.
Mijn hooikoorts is helaas te erg op moment.....
Snelle bezorging.
Heeft bij mij helemaal niet geholpen
Heeft bij mij helemaal niet geholpen. Had wel hoop, maar Helaas! Meerdere keren per dag, dagen lang geprobeerd.. Ook nog is 3 besteld, zonde voor mijn geld

Toppertje
Snelle levering, jullie hebben zelfs moeite gedaan om mij adres uit te vogelen wat verkeerd op het formulier was gekomen.

Antwort von Oilivee - Gras en pollen
Geeft verlichting bij jeuk in de neus
Ik ben heel erg blij met deze inhalator omdat hij verlichting geeft bij jeuk in de neus en keel. Voor mij is dit het eerste middel wat helpt tegen de jeuk!

Antwort von Oilivee - Gras en pollen
Helaas had dit product voor mij totaal…
Helaas had dit product voor mij totaal geen werking, de last van mijn neus bleef compleet hetzelfde

Antwort von Oilivee - Gras en pollen
Mijn pakket was niet geleverd terwijl…
Mijn pakket was niet geleverd terwijl PostNL aangaf van wel. Na contact met Karen van Ollivee een nieuwe ontvangen. Echt TOP geregeld!

Antwort von Oilivee - Gras en pollen
Ondanks dat het misging met de post, is er snel gehandeld en is er opnieuw de bestelling verstuurd. Product werkt ook echt verlichtend, zelfs de reactie rondom mijn ogen.

Wederom niks aan gekomen
Wederom niks aan gekomen. PostNL de schuld geven… nooit problemen gehad alleen bij jullie. Dus kom op… echt waar?

Antwort von Oilivee - Gras en pollen
1ste levering was niet helemaal goed…
1ste levering was niet helemaal goed dat is keurig opgelost

Antwort von Oilivee - Gras en pollen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.