Ik heb mijn auto via Gräper Automotive…
Ik heb mijn auto via Gräper Automotive in consignatie verkocht en zou dat, terugkijkend, niet opnieuw doen. De verkoop zelf en de uitbetaling zijn conform de overeenkomst verlopen — daar gaat mijn review niet over. Het gaat mij om de gang van zaken eromheen.
Zodra de auto er eenmaal stond, was de betrokkenheid ver te zoeken. Ik werd vrijwel nooit uit zichzelf geïnformeerd en moest stelselmatig zelf achter elke update aan. Vooraf werd een verkoopverwachting van € 144.500 geschetst; uiteindelijk is de auto voor € 105.000 verkocht. Dat een opbrengst niet gegarandeerd is snap ik, maar het verschil tussen wat vooraf werd voorgespiegeld en de uitkomst vind ik aanzienlijk.
Concreter, en waar ik anderen vooral voor wil waarschuwen: bij de eindafrekening bleek € 900 te zijn ingehouden voor een uitgevoerde reparatie (herstel van de PPF-folie). Ik heb daarvoor nooit een kostenopgave ontvangen en heb dat bedrag ook nooit goedgekeurd; ik hoorde er pas van toen de afrekening werd opgemaakt. In de consignatieovereenkomst staat nota bene dat zulke kosten alleen worden doorberekend "na kostenopgave en akkoord van de aanbieder". Gräper stelt dat het herstel bij aanvang mondeling met mij is besproken en goedgekeurd; ik ben het daar niet mee eens, en de enige schriftelijke communicatie die ik erover heb wijst een andere kant op. Op mijn onderbouwde bezwaren en herhaalde verzoeken om een reactie is uiteindelijk niets meer teruggekomen.
Mijn advies is simpel: kijk verder. Er zijn genoeg partijen die je auto in consignatie kunnen verkopen, en op basis van mijn ervaring zou ik het hier niet nog een keer doen en het ook niemand aanraden. Mocht je toch in zee gaan: zorg dat élke kostenpost vooraf schriftelijk wordt vastgelegd met een opgave én jouw akkoord, en ga er niet vanuit dat je gaandeweg wordt meegenomen. Voor mij weegt de ervaring tijdens en na het traject ruimschoots zwaarder dan het eindresultaat.