Ingen ansatte ved hvad ting koster, så når man laver en bestilling over telefonen, får man en ubehagelig overraskelse, når man henter sine kager. Dobbelt pris af hvad der blev oplyst. Ingen vil tage... Mehr ansehen
Har tit besøgt Grannys på Frederiksberg og været tilfreds. Derfor var det en overraskelse, at få serveret en vindtør marcipan croissant, som ikke havde set skyggen af marcipan hos deres butik i Dragør... Mehr ansehen
Årets dårligste fastelavnsbolle. Uspiselig, fuldsstændig skilt flødeskum. En bolle der kun var halvt fyldt. Ved kontakt, var undskyldningen at der altså også blev pisket en del flødeskum for tiden. Ef... Mehr ansehen
Der trænger virkelig til en grundig rengøring både inde og ude på Gladsaxevej. Selv mine børn påpeger at alt er slidt og beskidt. Det betyder desværre at jeg er begyndt at fravælge stedet, da jeg har... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kedeligt og ulækkert.
Min kone,.datter og jeg spiste brunch i dag i Søborg. Sikke en kedelig oplevelse. Vi blev tilbudt appelsinjuice,men da maden kom meddelte de at de ikke havde mere. Dette på trods af at vi var nummer 3,4 og 5. kunde i morges. Maden bar præg af indkøbte varer og opvarmet. De ekstra pandekager til 29 kr var også ringe. På mindste 2 af de tilstødende borde var der ikke ryddet op fra dagen i forvejen så bordene flød med krummet og affald. Det var ulækkert. Kommer der ikke igen.
Udvalget af kage var stort set kun…
Udvalget af kage var stort set kun kokostoppe og cupcakes i de 2timer vi var på kagebrunch og den bedste service vi fik var ved betaling, der gik ivertfald 1time før man kunne vælge noget andet kage ind det milde udvalg der var ved ankomst som næsten var tomt, hvor efter den time der blev hentet 2kager fra montrene, til en ikke så gavmild pris.
SÅ SKUFFET!
SÅ SKUFFET!
Min første brunch efter corona vaccine. Det skulle fejres på Grannys, der er altid kvalitet, god service, og lækkermad til en billig penge.
Men ikke efter locdown.
Buffeten er hverken varmet eller kølet, så æg og pølser, kroketter og pandekager er kolde og kedelige, og yoghurt, smør og ost er lunken.
Juice måtte vi bede om optil flere gange.
Servicen udviste ligegyldighed og vi kunne da lige få lidt betjening mellem smøgpauser og intern sladder.
Så måtte vi ovenikøbet stå i kø for at kunne få lov til at betale 458kr for 2.
Jeg kunne aldrig finde på at smutte fra en regning, men hvis jeg kunne, var jeg gået uden at betale.
Der kommer vi ikke igen!
Ringe brunchbuffet og alt alt for dyrt
Havde oplevelsen i dag hos Grannys af en virkelig kedelig, middelmådig brunch-buffet. Kedeligt brød, trætte og tørre pandekager, lidt frugt og pålæg fra Netto rundt om hjørnet.
Jeg kom til at grine, da vi betalte, og det gik op for mig, at “herligheden” kostede 229kr pr mand. Helt obskur høj pris ift det man fik.
Jeg har været på Grannys en del gange i løbet af årene, men kommer ikke igen, så vil jeg hellere lægge mine penge et andet sted.
Besøgt Søborg, men gør det aldrig igen
Man kommer hele vejen fra Odense til København (Søborg) og har bestilt brunch, fordi man læse alt er hjemmelavet.
Så blir man så skuffet, når man får serveret noget de har købt færdiglavet. Jeg ville have fortrukket kvalitet end kvantitet.
Brødet var tørt, yoghurten meget syrlig, pandekager købt fra frost, alm. købt cocktailpølser, to købe ost, købt spegepølse osv. Juicen var fra flaske, ikke engang frisk presset. Det eneste de selv have lavet var scramble æg, men ikke engang det kunne de komme i mål med.
Kan ikke anbefale dette sted og til 230 kr. per. pers., kunne vi selv have købt noget mere lækkert i et supermarked til halv pris.
Tungt og kompakt
Sidste besøg var ved køb af 4 stk fastelavnsboller. Det var en meget tør - bastant og kedelig oplevelse, og havde intet med en fastelavnsbolle at gøre.
Er stoppet med at handle der, høje priser og deres brød og boller er for kompakt og kedeligt.
Øv - ikke godt nok
Der er 2. Gang jeg har købt fastelavnsboller hos Granny’s i Dragør til DKK. 42,00 pr. Stk. og altid 2 ad gangen, hvor kagerne ikke har været pengene værd, enten uden smag og sej bund eller med en hvinende sur hindbærmarmelade. Jeg spurgte ekspedienten om de var gode idag, da de sidste jeg købte ikke var, det vidste hun ikke, men jeg kunne bare komme tilbage hvis de ikke var. Det gjorde jeg så idag søndag, godt nok kun med en af to en kager købt i fredags. Her blev jeg mødt med; nå jammen det skal jeg bringe videre, ha en god dag. Ikke den bedste kundeservice og bestemt ikke en invitation til at komme igen. Årsagen til at butikken trods alt får et par stjerner er at den første gang jeg købte 2 kager var de virkelig lækre.
Køb dine fastelavnsboller et andet sted
Købte 6 fastelavnsboller til 140 kr. Forventningerne var høje, fordi vi begge huskede dem som rigtige gode for et par år siden. De var forfærdelige! Tørre - så tørre jeg er sikker på de var fra dagen før - og alt for meget dej. Det var nærmeste bare en almindelige, tør bolle. I dem med marcipan, var marcipanen vitterligt blot et stykke marcipan skåret af en rulle og lagt ind. Desuden fandt vi en æggeskal i en af dem. Spild af penge, som en anden skriver længere nede, så er de penge bedre brugt på fastelavnsboller i netto.
Købte i dag fastelavnsboller i Dragør
Købte i dag fastelavnsboller i Dragør, tørre og uden smag. Mere dej end noget andet
Ikke pengene værd.
Købte 3 forskelige fastelavnsboller til…
Købte 3 forskelige fastelavnsboller til næsten 90 kr. det var alm. tunge og kedelige boller, den ene havde de godt kommet en klump marcipan i men de var alle tre rigtig dårlige, jeg har ikke noget imod at betale lidt mere hvis det man køber også er lidt bedre, men næste gang går jeg i Netto og køber en pose krydderboller og et glas nutella, det er meget bedre brød, smager bedre og meget billiger.
Hvis man kunne give 6 stjerne...
Hvis man kunne give 6 stjerne...
Grannys er en "rigtig" bager, døren er altid åben når der er persoanle i butikken, ikke noget med vi åbner først om 5 minutter, den er findes ej heller ikke mange der levere den samme høje kvalitet hver gang, om det så er boller, brød eller kager. Og altid med et smil. Hvis jeg køber brød til kontoret fra Grannys skal der købes dobbelt ind.
kedelig og meget dyr fastelavnsbolle
Fastelavnsboller er en stor skuffelse
Netop købt og smagt fastelavnsboller m nougat hhv gult creme.
Det er desværre masive teboller med lidt topping.
Stor skuffelse😩
Jeg havde ellers sagt, at nu skulle det være slut....
Jeg havde ellers sagt, at nu skulle det være slut med Grannys i Dragør....Jeg er før blevet skuffet.
Men idag købte jeg en hindbær fragilite kage, og som jeg husker fragilite, så er det noget let og delikat. Denne var svær at “angribe” med en kagegaffen. Hård, sej og gad vide om den ikke bare var altfor gammel.
NU er det slut!
Knækkede en tand
Knækkede en tand
Min gode ven Michael knækkede for nogen tid siden en tand på en lille jordbærtærte med chokoladebund, som han havde taget med hjem fra Grannys House. Det han troede var en chokoladebund viste sig imidlertid at være en bageform af metal, som Granny ved en fejl havde overset og glemt at fjerne inden salg. Den lignede grangiveligt en chokoladeform.
Konditoriet har undskyldt fejlen, men de vil ikke erstatte tanden til 9000 kr. Rasmus tilbød i stedet en jordbærtærte uden metalbund til min ven mod at konditoriet fik bageformen retur – den havde min ven jo ikke betalt for. Magen til dårlig og arrogant behandling skal man lede længe efter. Som gammel kunde har jeg ellers altid været meget glad for Grannys men efter dette vil jeg aldrig mere anbefale Grannys til familie eller venner. Min ven har anmeldt
Grannys til fødevarekontrollen for salg af farlige produkter.
Alt for dyrt
Alt for dyrt ift. hvad man får for pengene. Cheesecaken vejer lidt op - men ikke nok for de priser
Besøgte Grannys house på H.C Ørsteds…
Besøgte Grannys house på H.C Ørsteds vej. Fik en dejlig myslibolle og et lækkert stykke kage, betjeningen var også rigtig god, men det trækker vildt ned, at der ikke er et kundetoilet.
Rigtig lækker mexicansk sandwich
Rigtig lækker mexicansk sandwich. Så lækkert brød. Frisk og sprødt tilbehør.
Det faldt godt i maven. Så lækkert.
Klar anbefaling
Vi var 21 mennesker til frokost og kage på Grannys. Pga. corona faldt en del fra dagen før, og det var ikke noget problem, hvilket jeg syntes er meget fleksibelt.
Maden var super fin og kagerne var virkelig smukke og lækre. Bestemt et sted jeg gerne vil holde et arrangement en anden gang og anbefale til andre.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.